Mai multe despre vampirul şi monstrul „Iehova” şi evrei

Evreii s-au hrănit din energia oamenilor de mii de ani. Sute de milioane de vieţi au fost sacrificate în decursul acestor ani în numele unui monstru doritor de energie, fără suflet uman şi sentimente umane, poate miliarde. Tora evreiască, în care îşi are baza inclusiv religia creştină, musulmană şi iudaismul (acestea sunt toate religii Avraamice, ce îl au la bază pe evreul profet Avraam) practic vibrează de energie, aşa cum am explicat in acest articol despre sistemul de magie îngeresc / evreiesc. Felul de energie pe care ei şi monstrul lor Iehova/Allah îl adora este suferinţa, tortura, chinul. Adoră războaiele între oameni, din acest motiv ei joacă pe ambele tabere să le creeze, ei pur şi simplu consideră oamenii animale, crescându-i în ferma lor, în „Matrixul lor”, până urmează să fie sacrificaţi pentru monstrul lor Iehova, ca şi o găină sau o raţă ţinută în coteţ ce urmează să fie un festin pentru stăpân. Din acest motiv au răspandit aceste lucruri în tot ce au infiltrat, de la Hollywood pâna la industria pornografică, mediile de comunicare şi până la societatea de rând. Ceea ce sunt ei se reflectă în felul cum este lumea în momentul actual, pentru că ei o controlează. Ca de exemplu sexualitatea actuala (sau psihologia actuală, modul actual de a aborda lucrurile şi orice altceva), aceasta este este una pervertită, evreiească, unde se împinge ideea că este în regula ca cineva să te umilească, abuzeze, distrugă, în timp ce implori mila, lingandu-ţi pe tălpi stăpânul şi cerând să facă ce doreşte cu tine apoi să te degradeze şi distrugă definitiv.

evreii-sunt-stapani ne-evreii-exista-sa-serveasca-evreii-the-jerusalem-post

Imaginile de mai sus, ca şi Talmudul Evreiesc, ne spun multe despre felul cum sunt ei.

Acesta este felul în care ei şi-au raspandit teoretic ADN-ul în corpul (deci şi sufletul) fiecărui om. Prin modificarea gândurilor şi credinţelor oamenilor, prin alterarea şi infiltrare. Oamenii sunt ceea ce văd, aud, gandesc şi acest lucru afecteaza direct sufletul şi ADN-ul. Citeam recent un articol, unde se scria despre cum s-a demonstrat ştiinţific că gândurile umane puternice, impulsurile electromagnetice puternice (gândurile umane sunt dpdv ştiinţific impulsuri electromagnetice) pot modifica şi modifică ADN-ul. Practic oamenii le-au preluat credintele iar scrierile lor evreieşti au devenit cele pe care oamenii jură chiar şi în faţa justiţiei, deşi acele cărţi sunt pline de sclavie şi nedreptate. La locul de munca sau chiar si atunci când mănâncă.


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪