Manifestarea lucrărilor magice sau puterea minţii şi sufletului uman

Cabala a fost furată din Est și coruptă.
În hinduism, modul de manifestare a formelor imaginate este gândul,  emoția, care se manifesta prin cele cinci elemente si se termina prin materializarea acestora, in realitatea de pe pământ. Sau Malkut în Kabala.

Copacul kabala are patru lumi care se raportează la cele patru niveluri de manifestare a formelor de gândire. Cu toate acestea, există o a cincea lume ascunsă care este Daath- eterul.
Daath este un punct de vedere al uniunii sexuale care se referă la energia eterului care generează celelalte patru elemente si da sens întregii existențe. Aceasta se explica  și în Est. Și cum gândirea generează realitatea, energia sexuală este o putere creativă. Tot ceea ce există este un gând al „minții zeului” (ETERUL) care manifestă întregul univers.
Voi faceti același lucru cu gândurile voastre ca și co – creator.
Gândul este un lucru viu pe planul subtil al eterului, apoi infuzându-l cu energia emoțională, iar apoi direcționându-l prin voință, el poate manifesta forma elementelor din ce in ce mai dense până ce se materializează.

Aceasta este tema principală a magiei kabala.

Cu toate acestea, o formă de gândire poate fi generată de vibrația sonoră a mantramului și apoi interfațată cu ceea ce contine Tora. Toate mantramele Kabala sunt din interiorul Torei, din acest motiv acționează pentru a direcționa și materializa energia generată. Prin urmare, Tora este o anagrama a Rotah care inseamna roata sau Karma este simbolul emisiei de energie. Este, de asemenea, conectata la roata anului cu punctele de putere pentru a face citiri majore ca lucrări oculte împotriva Gentililor.

Acesta este modul în care inamicul a gandit forma mentala  Hristos, prin care induc ideea falsă în oameni ca trebuie să se închine cu energie emoțională, iar acest lucru ii va lega în matricea evreiască a energiei și îti vor folosi propriile energii sufletești pentru a manifesta vraja  Bibliei, care este încercarea de a materializa Ordinul Mondial Evreiesc în realitate, care este declarat ca ultim scop al cărții finale a Bibliei, Revelații. Aceasta se face prin distrugerea finală a tuturor neamurilor într-un război mondial mesianic.

“De aceea trebuie să lăsați pe Hristos să trăiască în voi”- deschiderea spirituală a porților minții și sufletului pentru a conecta mintea și spiritul la forma gândirii evreiești și a deveni o ruta pentru ca vraja să se materializeze în realitate. O formă literală a posesiei tale de către o formă de mentala evreiască și nimic mai mult.

Acesta este motivul pentru care mass-media evreiască și Hollywood-ul evreiesc utilizează numerologia Kabala și programare predictiva (manipulare psihologica,mesaje subliminale). Sa imprime starea vibrationala pe care o doresc in mintea maselor  pentru a colecta atunci, acea energie intr-o cantitate mai mare pentru a da viata acestei agende evreiesti. Pur și simplu recoltarea spiritualității Goyimilor.

Singura modalitate de a dezactiva acest lucru  în Kabala, este de a inversa numele formei mentale. Toate acestea sunt concepute să se conecteze în Tora. Tora este numele lui „Dumnezeu” în Kabala. Deci, ritualurile inverse ale Torei sunt singura modalitate de a dezactiva inamicul. Asta e calea pe care lucrează pentru că aceasta este forma  in care poate exista infrastructura inamicului în cadrul legii naturale.

Învățăturile inamice ale creștinismului și ale islamului spun oamenilor să-și suprime propriile dorințe și că scopul este de a se uni în „dumnezeu” –  care este doar forma mentala inamica. Dar pentru a obtine aceasta abandonare, nu trebuie sa intervina nimic spiritual care sa reprime starile active ale mintii, astfel incat forma gândirii inamice sa poata apoi să lucreze mai usor.

Ei trebuie sa stie  că există pentru a sluji și pentru a se închina lui Dumnezeu drept proprietate a lui Dumnezeu. Evreii sunt dumnezeii falsi ai bibliei și ai coranului și ei numesc Neamurile proprietatea lor, literalmente Goyim în sensul Bovine.
Cultul fără sfârșit este doar acapararea energiei umane în vraja evreiască, care permite evreilor să preia controlul asupra bogăției și puterii de pe pământ.


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪