Martorii lui iehova prezic sfârșitul lumii de mai bine de un secol!

Aici sunt citate din revistele iehoviste „Turnul de Veghere” și „Treziți-vă!”, aceste reviste aparțin sectei „Martorii lui Iehova”.

1877„SFÂRȘITUL ACESTEI LUMI … este mai aproape decât cred majoritatea oamenilor.” (Din cartea iehovistă dedicată speculației profetice: „Three Worlds and the Harvest of this World.”)

1889„În capitolele următoare aducem dovezi că Împărăția lui Dumnezeu a început deja să fie pregătită … și că bătălia din ziua cea mare a preamăritului Dumnezeu (Apocalipsa 16:14) – care va lua sfârșit în 1914 și care va avea ca deznodământ răsturnarea domniilor actuale ale pământului – a fost demarată.” (Din cartea iehovistă „The Time is at Hand,” din 1889; ediția din 1915 a acestei cărți a schimbat data din 1914 în 1915.)

15 iulie 1894„nu avem niciun motiv să schimbăm viitorul; și chiar dacă am vrea nu am putea. Această dată este a Domnului, nu a noastră. Însă reamintiți-vă că sfârșitul din 1914 nu este vremea începutului, ci a sfârșitului necazurilor.”

1904„Zarva marelui necaz este în curând asupra noastră, începând undeva între anii 1910–1912 și culminând cu sfârșitul „Epocii Gentililor,” din octombrie 1914.” (Din cartea „The New Creation,” 1904.)

1 mai 1914„Studenții bibliei nu au absolut nici un motiv să pună sub semnul întrebării împlinirea evangheliei, care chiar azi ne bate la ușa … Marea criză … care foarte curând va mistui cerurile eclesiastice și pământul social.” (Din revista iehovistă Turnul de Veghere.)

Când evenimentele profețite pentru anul 1914 nu s-au împlinit, le-au reprogramat între anii 1918 și 1925.

În cartea „The Finished Mystery” au prezis că Armaghedonul va avea să înceapă „în primăvara lui 1918.” Ar fi urmat să aibă loc o „anarhie globală atotcuprinzătoare” în „toamna lui 1920.” În ediția din 1917, declară că Apocalipsa 11:13 va fi împlinită „devreme în 1918” (cutremurul de pământ) și că în „toamna lui 1920” va avea loc focul prezis tot în Apocalipsa. În ediția din 1926, datele sunt încă odată alterate și reprogramate.

1 septembrie 1922, Turnul de Veghere citează: „Anul 1925 este indicat într-o formă mult mai distinctă în sfintele scripturi, pentru că este fixat prin legea dată de Dumnezeu lui Israel …”

1 aprilie 1923, Turnul de Veghere: „Suntem încredințați că anul 1925 este fără îndoială stabilit de sfintele scripturi.”

Așadar, ce s-a întâmplat în 1925?

Septembrie 1925, Turnul de Veghere: „E de așteptat ca Satan să încerce să injecteze în mintea congregației gândul că anul 1925 va aduce sfârșitul muncii noastre și, prin urmare, că nu va mai trebui să continuăm să lucrăm.”

DINTR-O DATĂ SATAN – ȘI NU „DUMNEZEU” – E CEL CE PROFEȚEȘTE SFÂRȘITUL LUMII

1930„Marele climax e chiar sub nasul nostru.”

1931„Împărăția lui Dumnezeu a început să opereze. Ziua mâniei lui a sosit și Armaghedonul e chiar în fața noastră.”

1933„Mărturia copleșitoare a profeției și a faptelor care o susțin, arată că curățirea bisericii a fost dusă la bun sfârșit, iar acest lucru indică faptul că  Armaghedonul este aproape.”

1939„Bătălia din ziua cea mare a Dumnezeului preaînalt este foarte aproape.”

Au existat alte 44 de preziceri; 42 dintre acestea au apărut în revista Turnul de Veghere, din mai 1949 până în aprilie 1943.

1 septembrie 1944„Armaghedonul e înaintea noastră.”

1946 (după cel de-al Doilea Război Mondial) – „Dezastrul Armaghedonului … ne bate la ușă.”

1950„Luna martie e aici! Unde? Pe câmpul Armaghedonului, pentru ‘războiul din ziua cea mare al Dumnezeului preaînalt’.”

1953„Armaghedonul e sub nasul nostru; va lovi generația care e acum în viață” *Mulți iehoviști credeau că anul 1954 va fi „anul cu pricina.”

1955„A devenit foarte clar că războiul Armaghedonului e aproape de punctul de a se isca.”

1958„Când va fi luptat Armaghedonul? Iehova, marele ceasornicar, a programat Armaghedonul să se întâmple aproape de încheierea „zilelor din urmă.” Acele zile sunt aproape. Cât de aproape? … Nimeni nu cunoaște ceasul, însă noi știm că va fi foarte curând. De unde știm că va fi foarte curând? Pentru că este scris că timpul rămas pentru Diavol – acum că Cristos l-a azvârlit pe Diavol pe pământ – este ‘un timp scurt’ (apocalipsa 12:12)”

Revista Treziți-vă! din octombrie 1968, a afirmat că „anumite persoane” au prezis în mod fals sfârșitul lumii și că acestora le-a lipsit „călăuzirea lui Dumnezeu”.

Însă din acest moment, se pare că această profeție falsă a luat sfârșit:

1971„Avem toate dovezile și Dumnezeu ne călăuzește, iar acest lucru este copleșitor. Armaghedonul va avea loc în 1975.”

1972„În mintea martorului (iehovistului) de rând, nu există niciun dubiu că anul 1975 este data corectă.”

15 martie 1976, Turnul de Veghere„Reconciliere prin mila lui Dumnezeu, înainte de Armaghedon.”

22 septembrie 1976„un dezastru global nemaiîntâlnit în istoria omenirii, este foarte aproape.”

15 decembrie 1976„Fiți pregătiți, promisiunea e aproape împlinită.”

15 iunie 1979, Turnul de Veghere„O zi a socotelii e chiar în fața noastră.”

15 octombrie 1979„Îmbărbătați-vă, mileniul a sosit.”

1 noiembrie 1979„Neutralitate creștină, întrucât războiul lui Dumnezeu se apropie.”

Un psihiatru a menționat că există un spital psihiatric pe care l-au poreclit „turnul de veghere” pentru că este plin cu martori de-ai lui iehova.


Sursa:

https://crestinismulexpus.blogspot.be/2015/08/martorii-lui-iehova-prezic-sfarsitul.html


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Donează acum pentru adevăr / Make a donation for Truth!

Română:

România: cetăţeni ţinuţi în tortură continuă, privarea de apă, mâncare, bani, oportunităţi, exploatare.

Donează acum pentru promovarea adevărului, cât mai puțin alterat. Eu pot face cu 5€ ceea ce alții nu au reușit să construiască cu 500€. Cu 50€, ceea ce alții nu au reușit cu 5.000€ iar cu 5.000€ ceea ce alții nu au reușit cu 500.000€. Pot spune că, tot ceea ce am construit nu a costat mai mult de 200€, din 2015 până acum și mereu am căutat adevărul, fără iluzii. Ceea ce alții încearcă să șteargă, cenzureze sau altereze, investind zeci de mii de euro frecvent pentru realizarea acestui fapt a fost construit cu mai puțin de 200€.

Dorința puternică de adevăr și dreptate a rupt blocajul banilor.

Întotdeauna au existat escrocii și aceia ce te iluzionează și sclavesc sau își vând minciunile și primesc sume imense de bani, ce constau în zeci de mii, sute de mii, milioane de euro. Iar ei au un interes să ascundă adevărul, altfel, afacerile lor nu vor mai functiona iar aceia ce își doresc adevăr și justiție reală, sunt privați de orice.

Poți dona, în interesul științei, cercetării și în primul rând, în interesul aflării adevărului, în contul de Bitcoin:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

English:

Romania: Torture on Citizenship, Deprivation of Aqua, Food, Money, Rights, Oppurtunities, Exploit.

Donate now for promote the truth. I can build or make, with 5€ what others did not succeed with 5000€. I can say that everything that we built by me, did not cost more than 200 €, from 2015 until now, and we have always looked for the truth without any illusions. What others try to delete, censor or alter, investing tens of thousands of euros € frequently to delete this was built with less than 200 €, like seruah.com website or all of my work.

The strong desire for truth and justice broke the money lock. I can, without money!

There have always been scammers and those who delude you and enslaved you or sell their lies and receive huge amounts of money for their lies, consisting of tens of thousands, hundreds of thousands, millions of euros. And they have an interest in hiding the truth, otherwise their lies will no longer work, and those who want real truth and justice are deprived of anything.

You can donate, in the interest of science, research and, first of all, in the interest of Truth, Freedom and Justice in the Bitcoin account:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪