Meditaţii pentru ridicarea energiilor

Înaintea ritualurilor este recomandat să ne ridicăm energiile, mai jos voi lista câteva meditaţii pentru ridicarea energiilor, preluate de pe siteul Bucuria lui Satan.

Meditaţii pentru ridicarea energiilor:


Meditaţia 666:

1. Vibrează VUUUUU in chakra plexului solar de 6 ori.
2. Vibrează VAAAAA în chakra inimii de 6 ori.
3. Vibrează VOOOOO în chakra a 6 a de 6 ori.

Ce aţi putea face cu energia:

1) Să o programaţi pentru împuternicirea şi deschiderea unei chakre:

După ce aţi vibrat VUUUUU de 6 ori în chakra plexului, afirmaţi odată:

Această energie îmi împuterniceşte pe deplin şi deschide în mod complet şi permanent chakra plexului solar, în cele mai pozitive, benefice şi sănătoase feluri pentru mine.

După ce aţi vibrat VAAAAA de 6 ori în chakra inimii, afirmaţi odată:

Această energie îmi împuterniceşte pe deplin şi deschide în mod complet şi permanent chakra inimii în cele mai pozitive, benefice şi sănătoase feluri pentru mine.

După ce aţi vibrat VOOOOO de 6 ori în chakra 6, afirmaţi odată:

Această energie îmi împuterniceşte pe deplin şi deschide în mod complet şi permanent chakra a şasea, în cele mai pozitive, benefice şi sănătoase feluri pentru mine.

Puteţi face aşa şi cu extensiile lor, să vibraţi VUUUUU în extensia din faţă/spate a chakrei plexului şi să afirmaţi:

Această energie îmi împuterniceşte pe deplin şi deschide în mod complet şi permanent extensia din faţă/spate a chakrei plexului solar, în cele mai pozitive, benefice şi sănătoase feluri pentru mine.

VAAAAA în extensia din faţă/spate sau chakrele umerilor a chakrei inimii, afirmaţia:

Această energie îmi împuterniceşte pe deplin şi deschide în mod complet şi permanent chakrele umerilor/extensia din faţă/spate a chakrei inimii, în cele mai pozitive, benefice şi sănătoase feluri pentru mine.

VOOOOO în chakrele tâmplelor, extensia din faţă/spate a chakrei 6, afirmaţia:

Această energie îmi împuterniceşte pe deplin şi deschide în mod complet şi permanent chakrele tâmplelor/extensia din faţă/spate a chakrei a şasea, în cele mai pozitive, benefice şi sănătoase feluri pentru mine.

Sau să faceţi întreaga meditaţie iar la final să programaţi energia pentru împuternicirea unei chakre, mărirea vibraţiilor, a Şarpelui Kundalini, a şuşumnei, pentru vindecare etc.

Exemple afirmaţii:

Această energie îmi împuterniceşte şi stimulează Şarpele Kundalini în siguranţă şi mă pregăteşte pentru ascensiunea lui prin Satan, în cele mai pozitive, benefice şi sănătoase feluri pentru mine.

Această energie îmi creşte vibraţiile la viteza luminii permanent, în cele mai pozitive, benefice şi sănătoase moduri pentru mine

sau

Afirmaţi continuu, după ce aţi terminat de vibrat tot:

Vibrez la viteza luminii în permanenţă, în cele mai pozitive, benefice şi sănătoase feluri pentru mine.

Când afirmaţi asta concentraţivă pe aura şi pe vibraţiile voastre şi simţiţi cum cresc. Este foarte efectiv.

2) Puteţi face această meditaţie înaintea oricărui ritual.

3) Puteţi face această meditaţie şi să trimiteţi energia DG-ului, Lilith sau Satan.

4) O puteţi folosii pentru împuternicirea aurei.


Meditatia SATANAMA pe chakre

MEDITAŢIA SA TA NA MA PE CHAKRE, DE LA AGARES.

În această meditaţie vei vibra mantra SA TA NA MA în cele 7 chakre principale, pornind de la baza coloanei la chakra coroanei. După aceea vibrează din nou mantra SA TA NA MA de 7 ori, în fiecare chakră, dar de la coroană la bază.

1. Vibrează SA TA NA MA de 7 ori in chakra bazei.
2. Vibrează SA TA NA MA de 7 ori in chakra sacrală.
3. Vibrează SA TA NA MA de 7 ori in chakra plexului solar.
4. Vibrează SA TA NA MA de 7 ori in chakra inimii.
5. Vibrează SA TA NA MA de 7 ori in chakra gâtului.
6. Vibrează SA TA NA MA de 7 ori in chakra 6.
7. Vibrează SA TA NA MA de 7 ori in chakra coroanei.

După aceea, faceti acelaşi lucru, dar de la chakra coroanei la chakra bazei, puteţi repeta ciclul, dacă doriţi.


Meditaţia RAUM

Vibrează RAUM:

  • RRRR în chakra bazei (asigură-te că limba o vibrezi pe cerul gurii)
  • AAAA în chakra sacrumului
  • UUUU în chakra plexului solar
  • MMM în chakra inimii

Apoi inspiră și continuă să vibrezi:

  • RRRR în chakra inimii (din nou, asigură-te că limba o vibrezi pe cerul gurii)
  • AAAA în chakra gâtului
  • UUUU în chakra a 6-a
  • MMM în chakra coroanei

Cele de mai sus reprezintă o rundă. Fă mai multe runde. Cel mai bine e să faci 13 runde sau un multiplu de 13 (26, 39, 54, etc.)

După ce ai terminat de vibrat RAUM, concentrează-te pe partea dreaptă a corpului și vibrează IIIII și, imediat mai apoi, concentrează-te pe partea stângă a corpului și vibrează OOOO (gen, dreapta-stânga, dreapta-stânga, până expiri de tot), de 40 de ori.
Spre exemplu, vibrează IIIII în partea dreaptă a corpului, apoi imediat vibrează OOOO în partea stângă a corpului. Aceasta este o rundă. Imediat mai apoi continuă cu a doua rundă și vibrează IIIII în partea dreaptă a corpului și OOOO în partea stângă. Fă 40 astfel de runde, vibrând I și O, folosind un Rozariu Satanic. Rozariul Satanic este folosit pentru a nu fi bruiat din meditație încercând să ții numărătoarea, atunci când trebuie să vibrezi o mantră de foarte multe ori. Totuși, acesta nu este obligatoriu. Dacă nu ai un Rozariu Satanic, atunci folosește orice ai la îndemână!

După terminarea celor de mai sus, vibrează E-A. EEEE în partea din față a corpului și AAAA în partea din spate a corpului/șira spinării (gen, înainte-înapoi, înainte-înapoi, până expiri de tot)
Spre exemplu, vibrează EEEE în partea din față a corpului, apoi imediat vibrează AAAA în partea din spate a corpului. Aceasta este o rundă. Imediat mai apoi continuă cu a doua rundă și vibrează EEEE în partea din față a corpului și AAAA în partea din spate. Fă 40 astfel de runde, vibrând E și A, folosind un Rozariu Satanic.

După aceea, vibrează RAUM de 7 ori, concentrându-te pe aură.

Această meditație împuternicește întregul suflet. Chakra inimii este un conector și energia vibrată în aceasta din partea de jos, va fi conectată cu și transferată în chakrele superioare în a doua parte a meditației. Ține minte că această meditație este excepțional de puternică și cu siguranță o vei simți din prima.

Aceasta este o meditație puternică care poate fi folosită atât înaintea unui ritual -ceremonial, cât și înaintea unei lucrări libere/informale.


Meditaţia RAUM extinsă

Dacă ești proaspăt dedicat sau dacă nu prea ai experiență cu meditația, rezumă-te la versiunea standard a acestei meditații (vezi mai sus).

1. Mai întâi vibrează RAUM în extensiile din spate ale chakrelor:

RRRR în extensia din spate a chakrei bazei.
AAAA în extensia din spate a chakrei sacrumului.
UUUU în extensia din spate a chakrei plexului solar.
MMM în extensia din spate a chakrei inimii.

Apoi inspiră și continuă să vibrezi:

RRRR în extensia din spate a chakrei inimii.
AAAA în extensia din spate a chakrei gâtului.
UUUU în extensia din spate a chakrei a 6-a.
MMM în chakra coroanei.

2. După aceea repetă cele de mai sus, însă de data aceasta în chakrele principale (cele din mijlocul corpului).

3. Repetă încă odată cele de mai sus (vezi punctul 1), în extensiile din față ale chakrelor.

4. Mai apoi, vibrează AUM în felul următor:

A în chakrele șoldurilor,
U în chakrele umerilor
M în chakrele tâmplelor.

Când fac asta, mă concentrez pe ambele chakre în același timp (când vibrez A, mă concentrez pe amândouă chakre ale soldurilor în același timp, vizualizându-le strălucind puternic precum un soare în miniatură; când vibrez U, mă concentrez pe amândouă chakre ale umerilor, etc.)

5. Continuați cu IO (dreapta-stânga)

Concentrează-te pe partea dreaptă a corpului și vibrează IIIII și, imediat mai apoi, concentrează-te pe partea stângă a corpului și vibrează OOOO (gen, dreapta-stânga, dreapta-stânga, până expiri de tot), de 40 de ori.
Spre exemplu, vibrează IIIII în partea dreaptă a corpului, apoi imediat vibrează OOOO în partea stângă a corpului. Aceasta este o rundă. Imediat mai apoi continuă cu a doua rundă și vibrează IIIII în partea dreaptă a corpului și OOOO în partea stângă. Fă 40 astfel de runde, vibrând I și O, folosind un Rozariul Satanic. Rozariul Satanic este folosit pentru a nu fi bruiat din meditație încercând să ții numărătoarea, atunci când trebuie să vibrezi o mantră de foarte multe ori. Totuși, acesta nu este obligatoriu. Dacă nu ai un Rozariu Satanic, atunci folosește orice ai la îndemână!

6. Urmează EA (față-spate)

Vibrează E-A. EEEE în partea din față a corpului și AAAA în partea din spate a corpului/șira spinării (gen, înainte-înapoi, înainte-înapoi, până expiri de tot)
Spre exemplu, vibrează EEEE în partea din față a corpului, apoi imediat vibrează AAAA în partea din spate a corpului. Aceasta este o rundă. Imediat mai apoi continuă cu a doua rundă și vibrează EEEE în partea din față a corpului și AAAA în partea din spate. Fă 40 astfel de runde, vibrând E și A, folosind un Rozariu Satanic.

7. Și ca încheiere, vibrează RAUM în aură.

Pe lângă faptul că versiunea asta amplifică energiile și mai mult, aceasta îți împuternicește și toate cele trei seturi de chakre + chakrele laterale (șolduri, umeri, tâmple). Adăugată în rutina zilnică de meditații, te crește într-un ritm mai rapid. Asta este una dintre meditațiile mele favorite.


Invocarea lui Satan
In Nomine Dei Nostri Satanas, Luciferi Excelsi.
În Numele lui Satan, Conducătorul Pământului, Zeu Adevărat, Puternic şi Inefabil, care a creat omul să-I reflecte chipul şi asemănarea, invit forţele întunericului să îşi reverse puterea infernală peste mine. Deschideţi porţile Iadului şi întâmpinaţi-mă ca Frate/Soră şi prieten/ă.

Eliberează-mă, O, Tu, Măreţe Satan, de toate erorile şi amăgirile din trecut, umple-mă cu adevăr, înţelepciune şi înţelegere, ţine-mă puternic în credinţa şi lucrarea mea pentru a te urma întotdeauna cu laudă, onoare şi glorie să-ţi fie date ţie în vecii vecilor.


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă legală | Arhivă Bucuria lui Satan / Joy of Satan Archive | Securitate și IT
© Seruah 2015 - 2018 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆