Mesaj pentru copii și adolescenți – copiii, adolescenții și satanismul

Pentagrama albastra 2

Interesul tău pentru Satanism este un lucru pozitiv. Este foarte important să îți lași deoparte toate prejudecățile atunci când dorești să îl cunoști pe Satan. Cea mai mare parte din ceea ce probabil că ai auzit despre El din surse ne-satanice, provin de la inamicii Lui și de la oameni care Îl urăsc fără nici un motiv real, ci doar pentru că așa au fost învățați să creadă.

S-au spus multe minciuni despre Satan și Demonii săi. Aceste minciuni le-au fost băgate oamenilor pe gât cu forța, folosindu-se de frică ca de o armă, timp de sute de ani. Satan și Demonii săi NU SUNT DIABOLICI!! Ei sunt aceia care au adus cunoștință omenirii, astfel încât noi să putem fii liberi. Satan este Adevăratul Nostru Zeu Creator. ”Dumnezeul” creștin este fals. Creștinismul nu este o religie, ci un program creat pentru a lua oamenilor informațiile despre puterile minții și ale sufletului (vrăjitorie) și puterile acestora. Satan a fost tratat cu răutate de către aceia care îl urăsc fără un motiv bine fondat, care urăsc omenirea și care vor să ne facă sclavi. Aceștia vor să țină cunoștința și puterea spirituală în mâinile câtorva ”aleși”.

Satanismul NU ține de jocurile RPG, de sacrificiile umane sau animale, de băutul de sânge, de groază, vampiri sau de a face rău celor care nu merită asta. Satanismul Adevărat ne învață cum să devenim un Zeu și cum să obținem puteri dumnezeiești.

Singurul mod în care poți învăța adevărul adevărat, este să ți-l descoperi tu însuți. Niciodată nu vom putea cunoaște adevărata realitate a lucrurilor dacă nu ajungem să cunoaștem variantele ambelor părți. Dacă nu cunoaștem ambele părți, nu putem lua o decizie corectă. Adevărul poate fi cunoscut doar atunci când putem să gândim pentru noi înșine și fără prejudecăți. A gândi pentru tine însuți înseamnă a-ți asculta propriile sentimente și vocea interioară și să nu aștepți ca alții să vină și să îți spună ce să gândești și ce să crezi. Aceia care doresc să îi înrobească și să îi controleze pe ceilalți, au nevoie ca victimele lor să creadă tot ceea ce le este spus, ne-gândind pentru ei înșiși.

Dacă te decizi să ni te alături în Satanism, nu te simți presat. Nu trebuie să îți dedici sufletul dacă nu vrei asta; acest act rămâne la alegerea ta și nu ar trebui să faci asta decât dacă vrei cu adevărat. Satan nu se bagă cu forța în viețile noastre, iar noi toți venim la el din proprie voință. Este foarte important ca întotdeauna să îl tratezi pe Satan si Demonii săi cu cel mai mare respect. NICIODATĂ NU CHEMA UN DEMON DIN JOACĂ SAU CA SĂ TE DISTREZI. EVOCAREA UNUI DEMON ESTE O CHESTIUNE FOARTE SERIOASĂ. Dacă te afli la răscruce sau dacă ai parte de probleme mari, Satan și Demonii te vor ajuta. Demonii lucrează cu noi prin Meditația de Împuternicire (de ce ne Împuternicim?), astfel încât să ne accesăm propriile noastre puteri și să ne purtăm noi înșine de grijă, folosindu-ne mintea și sufletul nostru.

Satan este diferit de falsul zeu creștin și de nazarineanul acestuia (Iisus Hristos). Satan ÎNTOTDEAUNA își va ajuta oamenii lui atunci când aceștia întâmpină dificultăți sau sunt în nevoie. Cu violența din lumea de astăzi și din școli, ajutorul Lui înseamnă totul. Nazarineanul este foarte renumit pentru faptul că își întoarce spatele de la urmașii lui, atunci când aceștia sunt în vreme de nevoie. Acest lucru se datorează faptului că nazarineanul nu este nimic altceva decât o formă mentală. Legendele despre apostolii lui care cică au murit de o moarte groaznică, sunt create cu scopul de a induce o mentalitate de sclav în credincioși. Este foarte important ca un sclav să fie capabil să sufere cât mau multe abuzuri, fără să pună întrebări sau să riposteze.

Satan ne arată că suntem importanți. Există multe circumstanțe în care nu putem riposta. Sunt oameni care sunt mai mari sau care au mai multă putere și adulți care sunt răi și nedrepți. Demonii lui Satan ne păzesc și poartă de grijă problemelor mari pe care noi nu le putem manevra. El ne arată că putem avea putere din propriile noastre minți, putere pe care alții nu o au și totodată, ne învață cum să ne folosim de această putere pentru a dobândi lucrurile pe care ni le dorim în viață. Putem avea bani, dragoste, un loc bun de muncă, etc. Oamenii care sunt ticăloși cu noi, sunt pedepsiți.

Viața poate fi cu adevărat grea. Când venim la Satan, acesta ne face viețile mai bune și mai fericite. Pentru a învăța mai multe despre asta, citește ceea ce găsești pe acest website. Unii indivizi care se numesc pe ei înșiși sataniști, nu sunt chiar de lor așa ceva. Aceștia nu cred în Satan. Satan este foarte real și există cu adevărat. Cei de la putere nu vor ca oamenii să creadă în Satan deoarece Satan oferă putere omului de rând, lucru care reprezintă o amenințare majoră pentru cei de sus. Ai nevoie să ajungi să îl cunoști pe Satan, tu pentru tine însuți și vei descoperi că acesta este pe cât se poate de real.

Mulți adulți încearcă să îi facă pe copii să creadă că ei sunt mai buni sau că sunt perfecți. Asta este o minciună. E adevărat că ei știu mai multe decât tine, însă cu toate acestea încă mai fac greșeli mari și totodată, există multe lucruri pe care aceștia nu le știu. Atâta timp cât ai mai puțin de 18 ani, nu ești liber și nici nu ai aceleași drepturi pe care le are un adult. Oricine sunt aceia care au grijă de tine – părinții tăi, rude sau supraveghetori – aceștia au putere și autoritate asupra ta.

Creștinii încearcă foarte mult să îi forțeze pe copii și pe adolescenți să adopte credințele lor. Acest lucru este pentru că tu ești tânăr și nu ai îndeajuns de multă cunoștință și experiență de viață, iar ei cunosc acest lucru. Ei nu te lasă să explorezi ambele părți sau alte religii. Asta pentru că ei vor să îți controleze mintea. Nu vor ca tu să gândești pentru tine însuți. Muți și-au rănit și abuzat copii, pentru că asta este ceea ce religiile lor îi învață să facă. Dacă trăiești într-o casă creștină, trebuie să fi precaut atunci când explorezi religiile pe care creștinii sunt învățați să le urască.

Primul lucru pe care îl poți face pentru a învăța despre Satan și Demonii săi, este să citești ceea ce găsești pe acest website. Dacă locuiești cu creștini, nu vei vrea să ții nicio hârtie și nicio carte pe care aceștia ar putea să le găsească și care ți-ar putea aduce probleme, așa că ar putea fi mai prudent dacă citești direct de pe internet. Adeseori bibliotecile publice au calculatoare care sunt sigure în sensul că nimeni nu poate urmări ce site-uri ai vizitat. Există software-uri noi pe care părinții tăi sau școala la care înveți le poate cumpăra și care ține o evidență cu fiecare website pe care l-ai vizitat și de asemenea, salvează și dezvăluie și parolele folosite pe calculatoarele lor. Pot avea așa ceva fără să îți spună. Totuși, dacă ești sigur că aceștia nu au un astfel de software, asigură-te că ștergi tot istoricul împreună cu cache-le din browser; șterge fiecare website pe care nu dorești ca aceștia să știe că l-ai vizitat. Dacă părinții tăi sunt creștini, mai mult ca sigur aceștia vor reacționa urât dacă vor descoperii că ești interesat de Satanism.

Fă-ți timp și învață. Satan nu se bagă cu forța în viața nimănui. Există multe minciuni și povești gogonate care încearcă să sperie oamenii de la Satan. Nu crede niciuna dintre acestea. Ai dreptul de a afla pentru tine însuți. Poți de asemenea citi și despre Inchiziție pentru a vedea câți oameni – și chiar popoare întregi – au omorât creștinii. Toate acestea sunt lucruri reale care chiar s-au întâmplat, cu toate că creștinii încearcă să le ascundă. Sunt totuși fapte istorice. Poți lua decizii bune numai atunci când ai îndeajuns de multe cunoștințe. Ia-ți timp și studiază și nu lăsa pe nimeni să te preseze. Multe dintre alegerile și lucrurile pe care le faci acum, îți vor afecta întreg restul vieții tale. Învață tot ceea ce poți despre ceva sau cineva și fără prejudicii, înainte de a alege. Nu accepta ca alții să te preseze și nu fă niciodată ceva doar pentru ca alții o fac sau pentru că majoritatea o face. Aceia dintre noi care sunt cu Satan, sunt maeștrii și nicidecum sclavi. Binecuvântări întunecate și toate cele bune atunci când explorezi și înveți. Sperăm că ni te vei alătura.

Cum să le faci față creștinilor

Cum să îți păstrezi intimitatea: sfaturi pentru adolescenți


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Donează acum pentru adevăr / Make a donation for Truth!

Română:

România: cetăţeni ţinuţi în tortură continuă, privarea de apă, mâncare, bani, oportunităţi, exploatare.

Donează acum pentru promovarea adevărului, cât mai puțin alterat. Eu pot face cu 5€ ceea ce alții nu au reușit să construiască cu 500€. Cu 50€, ceea ce alții nu au reușit cu 5.000€ iar cu 5.000€ ceea ce alții nu au reușit cu 500.000€. Pot spune că, tot ceea ce am construit nu a costat mai mult de 200€, din 2015 până acum și mereu am căutat adevărul, fără iluzii. Ceea ce alții încearcă să șteargă, cenzureze sau altereze, investind zeci de mii de euro frecvent pentru realizarea acestui fapt a fost construit cu mai puțin de 200€.

Dorința puternică de adevăr și dreptate a rupt blocajul banilor.

Întotdeauna au existat escrocii și aceia ce te iluzionează și sclavesc sau își vând minciunile și primesc sume imense de bani, ce constau în zeci de mii, sute de mii, milioane de euro. Iar ei au un interes să ascundă adevărul, altfel, afacerile lor nu vor mai functiona iar aceia ce își doresc adevăr și justiție reală, sunt privați de orice.

Poți dona, în interesul științei, cercetării și în primul rând, în interesul aflării adevărului, în contul de Bitcoin:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

English:

Romania: Torture on Citizenship, Deprivation of Aqua, Food, Money, Rights, Oppurtunities, Exploit.

Donate now for promote the truth. I can build or make, with 5€ what others did not succeed with 5000€. I can say that everything that we built by me, did not cost more than 200 €, from 2015 until now, and we have always looked for the truth without any illusions. What others try to delete, censor or alter, investing tens of thousands of euros € frequently to delete this was built with less than 200 €, like seruah.com website or all of my work.

The strong desire for truth and justice broke the money lock. I can, without money!

There have always been scammers and those who delude you and enslaved you or sell their lies and receive huge amounts of money for their lies, consisting of tens of thousands, hundreds of thousands, millions of euros. And they have an interest in hiding the truth, otherwise their lies will no longer work, and those who want real truth and justice are deprived of anything.

You can donate, in the interest of science, research and, first of all, in the interest of Truth, Freedom and Justice in the Bitcoin account:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪