Mesaje subliminale pe ecranul dispozitivului tău Android, mesaje subliminale pe telefon

Mesaje subliminale pe ecranul smartphoneului / telefonului tău.

Aplicaţia Subliminal Messages oferă utilizatorului Android, posibilitatea de a afişa frecvent mesaje subliminale pe ecranul dispozitivului. Acestea sunt efective, în timp, îţi pot modela viaţa sau schimba comportamentul după cum doreşti. Mesajele afişate pe pachetele de ţigări sunt extrem de nocive pentru sănătatea consumatorului, mai nocive decât consumul de tutun în sine. Oameni sunt ceea ce văd, ascultă, gândesc şi acest lucru se manifestă. Ca de exemplu, cantitatea de nicotină sau gudron ce era afişată pe pachetele de ţigări a fost scoasă şi eliminată, astfel consumatorul de tutun nu mai ştie câtă nicotină consumă, cu fiecare ţigară fumată, cu toate acestea, au apărut în locul cantităţii de nicotină şi gudron afişată pe pachetele de ţigări doar mesaje subliminale ca şi: „primul tău copil se va naşte mort„, „mori în infarct, atac cerebral faci cancer„, alături de poze cu copiii morţi şi oameni morţi, în ciuda acestor lucruri groaznice, s-a evocat un scop bun. În majoritatea cazurilor din ziua de astăzi, în spatele „te iubesc şi îţi vreau doar binele” se află un scop ca şi „mori, fă cancer, eşti blestemat, devin-o mai dobitoc decât eşti şi lipsit de cunoştinţe”.

Ca şi în spatele luptei „anti-terorism” ale intelligenceului, în spatele „vă protejăm de atacuri cyber şi îi ţine sub control” se află „îi ţinem sub control să nu ajungă la nivelul nostru, cât mai îndobitociţi, retardaţi (rămaşi în urmă conf. DEX), să stea departe aceia ce nu sunt ai noştri de informaţii despre securitate, cibernetică, IT, controlul minţii, psihologie, restul cooptează-i, trimite-i la o facultate de cibernetică, psihologie şi după îi cooptezi, să ţină valorile pe loc şi pe cei cu potenţial”.


Descarcă aplicaţia Subliminal Messages Pro pentru Android:

https://www.apkhere.com/down/com.MegaBit.Subliminal_1.6_paid


Captură de ecran cu aplicaţia Subliminal Messages Pro:Îţi recomand să citeşti şi:Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪