Metamorfoza și schimbarea preferințelor sau modului de a gândi și a acționa

Metamorfoza se poate realiza, în ziua de astăzi, în general, prin hipnoză. Eu o numesc o formă de magie, este o formă de magie. Așa, poți schimba parțial sau chiar în totalitate preferințele, modul de gândire și orientările cuiva. Așa numita metamorfoză și pre-schimbare în animale, reprezintă, de exemplu, preluarea caracteristicilor unui animal, de exemplu ale unui iepure fricos, ale unui șarpe veninos sau ale unei maimuțe, etc. Această metamorfoză spirituală este asemenea alchimiei spirituale. Miturile cu vrăjitoare ce luau înfățisări de pisici sau animale, se mai refereau și la faptul că, prin telepatie și puterea minții, vrăjitoarele controlau animalele, ca posedarea. Nu-ți vei putea transforma niciodată corpul într-o pisică, șarpe sau câine, acele legende sunt greșit înțelese. Acele legende se refereau la vrăjitoare ce preluau caracteristici ale unor animale, modul lor de a acționa sau a gândi sau se refereau la controlul animalelor / posedarea lor / „văzutul prin ochii animalului”. Aceste cazuri sunt rar întâlnite în ziua de astăzi, campanii ca Inchiziția (te invit să citești despre Inchiziție, dă click pe cuvânt) au existat pentru a elimina oamenii cu abilități extrasenzoriale și psihice peste cele medii. Omenirea a degenerat și s-a degradat atât de mult, încât, mai toată puterea lor constă în tehnologie avansată.

Te poți auto-metamorfoza, fără hipnoză, acest lucru este cu totul altceva, ceea ce se întâmplă extrem de rar în zilele noastre, cele mai întâlnite cazuri, care sunt sute de mii zilnic, sunt cele realizate prin hipnoză și / sau tehnologie avansată.

Pentru auto-metamorfozare, alege-ți un animal, o viperă. Citește ce caracteristici are, uită-te la poze cu ea, la modul cum se mișcă, cum acționează. Apoi, intră într-o transă ușoară. Asociază-te timp de câteva minute cu acea viperă, cum îi preiei din caracteristici și simte cum ai devenit una cu acea viperă, folosind (rostind în transă) afirmații (auto-sugestie): „mă preschimb într-o viperă veninoasă, oricine încearcă să mă folosească se otrăvește”. Repetă acest exercițtiu timp de 15-30 zile, până apar rezultatele dorite. Rezultatul acestui exercițiu nu este că tu, vei deveni o viperă fizic, ci vei începe să te comporți ca una, să dobândești înțelepciune sau, să le strici planurile oricui încearcă să te folosească, otrăvind, adică, stricând planurile puternic, oricui alegi să-l „muști”.

Ca de exemplu, cei ce cunosc engleză, pot viziona acest videoclip, care, susține că te vei simți ca o femeie și vei simți că, în loc de penis, vei avea vagin. Tacticile se pot imbunătăți, pentru o efectivitate mai mare și un rezultat mai aproape de cel dorit, însă, principiul rămâne același, în cazul din videoclip, te vei transforma într-o femeie. Hipnoză, care constă în inducerea unei stări cerebrale în care mintea ta acceptă ușor sugestii și sugestiile trec ușor de filtrul rațiunii (ca atunci când intrăm singuri în transă), de obicei, acest lucru se realizează prin fundaluri isocronice/binaurale ce îți induc starea de hipnoză și afirmațiile hipnotizatorului / îndrumările lui.

Dacă cineva are impresia că este, spre exemplu, un leu și are gânduri continuu, de nicăieri, că este un leu, având mereu tendința să se asocieze cu un leu, înseamnă că cineva îl hipnotizează, de obicei prin tehnologie avansată, din distracție sau pentru a testa. Sau înseamnă că trăiește într-o lume fantezistă și într-o iluze, care, de obicei, apare după hipnoză și este un efect secundar. Acest lucru este diferit de auto-metamorfoza, ca atunci când tu îți dorești să îți schimbi comportamentul și să te transformi într-un om nou, conștiință nouă și faci acest lucru cu bună știință, dorindu-ți, spre exemplu, să ajungi înțelept și veninos, ca un șarpe.

Aceste tactici sunt folosite de marile loji masonice și de tot felul de alte instituții oculte, asemenea masoneriei, mă refer la tacticile lipsite de etică, de a viola mintea cuiva, total neinvitat, folosindu-te de hipnoză și tehnologie avansată. Poți folosi oamenii în mod vicios în acest fel, prin hipnoză, ca o armată de Zombie.

Un tigru, o pisicuță, un șarpe, vagin în loc de penis și senzația că, chiar ai, asociindu-te cu o femeie (ca în videoclipul de mai sus), „slujitorul domnului și robul lui, Abigail, Maria Hermesa de Hermetisto Marianes Santas” sau „pirat cosmic jedi”? Atunci, înseamnă că ești hipnotizat sau trăiești într-o iluzie și într-o realitate fictivă, ca un copil de 7 ani ce tocmai a văzut desenul preferat și deja se crede Spiderman. Vorbim de oameni ce au trecut de perioada copilăriei și au mai mult de 8-10 ani. Nu degeaba, în majoritatea sesiunilor de hipnoză, realizate de un hipnoterapeut renumit sau chiar și de un începător, se spune „accesează-ți copilul din tine”.

Aceste lucruri nu sunt deloc amuzante sau non-sensuri. Oameni care lucrează în domeniul psihicului uman, ca și psihologi și neurologi, cunosc despre ce ușor poți influența mintea cuiva, cum funcționează hipnoza, etc. Există școli private ce te educă în această privință și la sfârșit îți furnizează o diplomă. Așa numita magie trebuie să intre în normalitate, așa cum era în timpuri antice, pentru că o practică chiar și un creștin, atunci când el își dorește ceva și obține. Diferența este că, creștinul, fiind privat de orice cunoștințe importante și reale, este la mână sistemului de magie evreiesc, implorând milă, umilindu-se, donând energie formei mentale evreiești Iehova/Allah (și celelalte nume) și cel mai probabil va primi cu greu ceea ce a cerut, asta ține tot de mintea lui, cu cât crede mai mult că vă obține, cu atât înclină să obțină. Aceasta este magia, gândurile sunt energie. Aceste informații nu trebuie ținute secrete. Trebuie publicate și disponibile tuturor oamenilor, pentru o bună dezvoltare și pentru avansarea omenirii ca întreg. Cei ce îi privează pe oameni de aceste lucruri, luptă împotriva propriilor lor interese, crezând că se vor naște, în viețile viitoare, tot în familii oculte bogate și vor dobândi o naștere superioară, conform Zohar. Voi îngreuna acest lucru cu toată puterea mea și nu voi permite, așa cum le îngreaunează ei bună dezvoltare a oamenilor și doresc doar să-i exploateze și sclavească. Omenirea trebuia să funcționeze în echilibru, iar viața umană să fie ceva minunat, unde toată lumea are de câștigat și avansat, în schimb, ei ne oferă privare de cunoștințe, îndobitocire, piedici în evoluție și sclavie, de teama ca nu cumva să le ia altcineva locul, pentru că au nevoie de sclavi exploatați. Ei chiar cred că, își vor îndeplini Zoharul, care, presupune obținerea unei nașteri superioare și control asupra multor sclavi, ca și în această viață, așa cum îi amăgesc și pe cei ce le sunt subordonați lor în această ierarhie piramidală. Războaiele, ura între oameni, dezbinarea și neînțelegerile nu mai existau dacă acest sistem de sclavagism-tortură-exploatare nu exista, informațiile erau disponibile tuturor și oamenii nu erau ținuți pe loc din a evolua, prin frică și șantaj, deoarece omenirea se dezvolta sănătos, echilibrat, rapid și puternic. Oamenii își complică viața singuri. Pentru toate acestea sunt vinovate marile religii contemporane.


– Articol scris de „Seruah”.


Îţi recomand să citeşti şi următoarele articole, pentru că sunt strâns legate de acest suiect:


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Donează acum pentru adevăr / Make a donation for Truth!

Română:

România: cetăţeni ţinuţi în tortură continuă, privarea de apă, mâncare, bani, oportunităţi, exploatare.

Donează acum pentru promovarea adevărului, cât mai puțin alterat. Eu pot face cu 5€ ceea ce alții nu au reușit să construiască cu 500€. Cu 50€, ceea ce alții nu au reușit cu 5.000€ iar cu 5.000€ ceea ce alții nu au reușit cu 500.000€. Pot spune că, tot ceea ce am construit nu a costat mai mult de 200€, din 2015 până acum și mereu am căutat adevărul, fără iluzii. Ceea ce alții încearcă să șteargă, cenzureze sau altereze, investind zeci de mii de euro frecvent pentru realizarea acestui fapt a fost construit cu mai puțin de 200€.

Dorința puternică de adevăr și dreptate a rupt blocajul banilor.

Întotdeauna au existat escrocii și aceia ce te iluzionează și sclavesc sau își vând minciunile și primesc sume imense de bani, ce constau în zeci de mii, sute de mii, milioane de euro. Iar ei au un interes să ascundă adevărul, altfel, afacerile lor nu vor mai functiona iar aceia ce își doresc adevăr și justiție reală, sunt privați de orice.

Poți dona, în interesul științei, cercetării și în primul rând, în interesul aflării adevărului, în contul de Bitcoin:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

English:

Romania: Torture on Citizenship, Deprivation of Aqua, Food, Money, Rights, Oppurtunities, Exploit.

Donate now for promote the truth. I can build or make, with 5€ what others did not succeed with 5000€. I can say that everything that we built by me, did not cost more than 200 €, from 2015 until now, and we have always looked for the truth without any illusions. What others try to delete, censor or alter, investing tens of thousands of euros € frequently to delete this was built with less than 200 €, like seruah.com website or all of my work.

The strong desire for truth and justice broke the money lock. I can, without money!

There have always been scammers and those who delude you and enslaved you or sell their lies and receive huge amounts of money for their lies, consisting of tens of thousands, hundreds of thousands, millions of euros. And they have an interest in hiding the truth, otherwise their lies will no longer work, and those who want real truth and justice are deprived of anything.

You can donate, in the interest of science, research and, first of all, in the interest of Truth, Freedom and Justice in the Bitcoin account:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪