Metodă de amplificare a lucrărilor magice şi a forţelor proprii

În cercetările mele am descoperit o metodă de a îmi amplifica puterea vrăjitorească (Chi-ul), câmpul electromagnetic (aura) şi prin urmare, intensitatea/tăria gândurilor.

Acest lucru înseamnă că lucrările magice vor avea mai mult succes, voi obţine un rezultat mai aproape de cel dorit şi lucrările magice se vor materializa mult mai repede – acest lucru este valabil şi în cazul gândurilor.

Am comparat mintea umană cu o staţie radio. În realitate (şi din punct de vedere ştiinţific) mintea noastră este un puternic dispozitiv cu care emitem impulsuri electromagnetice şi bagaje de informaţii în astral şi în eter, asemenea unui computer sau unei staţii de emisie – recepţie.

Aşa am ajuns să găsesc că, ţinând o piramidă, în care sunt introduse câteva cristale (pietre) şi una sau mai multe antene de cupru, în mână, câmpul electromagnetic (aura) omului devine mai puternică şi energiile sunt amplificate, astfel gândurile / lucrările magice au tendinţa să se materializeze mai repede şi mai aproape de rezultat dorit – sau să depăşească rezultatul dorit. Prima oară când am realizat că această metodă funcţionează, am simţit uşoare arsuri şi măncărimi pe corp, ceea ce arăta că nivelul bioelectricităţii (Chi-ul) corpului mi-a crescut.

Ulterior am citit că această metodă era deja descoperită şi se numeşte „energie orgonică”.

Ceea ce am spus mai sus, despre amplificarea câmpului electromagnetic, este demonstrat ştiinţific. Te invit să vizionezi acest videoclip pe YouTube, în care se face un experiment cu ajutorul unui dispozitiv ce măsoara câmpul electromgnetic (EMF meter).

https://www.youtube.com/watch?v=9q4QSBFFQFI

Aceste mici amplificatoare ale energiilor au, de asemenea, bune roluri protectoare împotriva radiaţiilor nocive şi energiilor negative (vezi videoclipul de mai sus). Se pot amplasa pe noptiera de lângă pat în timpul somnului sau pe birou.


Mi-am construit singur aceste amplificatoare şi public acum, aici, modul în care orice mag / om spiritual / vrăjitor îşi poate construi aceste amplificatoare.


Procurarea materialelor necesare:


Materiale necesare sunt extrem de ieftine. Preţul materialelor necesare pentru două sau trei astfel de amplificatoare nu depăşeşte 80 lei. Am ataşat la sfârşit linkuri de unde se pot achiziţiona materialele la preţuri mici.

Aveţi nevoie de:

*sărmă de cupru de diferite dimensiuni pentru realizarea antenelor.

*pietre (cristale) – chips-uri din cuarţ, chips-uri din ametist, chips-uri din Turmalină Neagră (deoarece Turmalina Neagră este un bun generator de piezoelectricitate), vârfuri de cuarţ sau ametist

*o cutie (carcasă) din plastic în formă de piramidă în care să asamblaţi amplificatorul.

*Efectul de piramidă* are un puternic rol amplificator. Însă, în lipsa unei carcase din plastic în formă de piramidă, se pot folosi şi cutiuţe din plastic în formă pătrată.


Imagini cu materialele:


Sârmă de cupru:

Şirag chipsuri cuarţ roz

Şirag chipsuri ametist

Vârf cuarţ roz

Chipsuri Turmalină Neagră

Piatră Turmalină Neagră

Carcasă de plastic în formă de piramidă


Asamblarea şi utilizarea amplificatorului:


După ce ai obţinut toate materialele necesare, asamblează-le într-o cutie din plastic în formă de piramidă (sau pătrată, însă recomandat este piramidă, pentru un efect maxim) toate materialele, ca în imaginea de mai jos:

*Important este să nu se amestece multe cristale diferite într-un dispozitiv / amplificator. Se poate folosi combinaţia Turmalina Neagră – Cuarţ sau Ametist – Lapis Lazuli, însă niciodată multe pietre diferite într-un singur amplificator. Limitează-te la maxim două tipuri de cristale.

După asamblarea acestui dispozitiv – amplificator, îl poţi ţine aproape de tine sau (recomandat) într-o mână în timp ce întreţi o lucrare sau un ritual. Acest lucru va amplifica energiile. De asemenea, îl poţi plasa pe biroul de acasă şi de la servici sau pe noptiera de lângă pat. Are o rază de acţiune destul de mică.

Puteţi improviza … experimenta … fiţi creativi!


Alte adăugări ale mele:


Orice lucru se poate impregna cu energie, acest lucru este valabil în special în cazul cristalelor (pietrelor), acestea pot stoca cantităţi mari de energie, din acest motiv recomand purificarea periodică şi ocazională a pietrelor din acest dispozitiv amplificator, în special în cazul în care este folosit în lucrările de magie neagră, unde energii negative şi haotice (frustrare, nervozitate, ură) se adună.

Pentru realizarea purificării, scoate pietricelele din carcasa de plastic şi lasă-le timp de 5 minute sau mai mult sub jet de apă călduţă sau 24 ore într-un borcan cu sare roz de himalaya.

De asemenea, aceste dispozitive – amplificatoare se pot programa mental cu un scop. Aceasta este tot o formă de magie, doar că în loc să întreţi o lucrare zilnică ce constă, spre exemplu, în vibrarea de rune, apoi rostirea afirmaţiilor şi vizualizare, vei programa zilnic sau periodic (folosindu-te de afirmaţii, vizualizare şi concentrare intensă) dispozitivul cu un scop, pâna la obţinerea rezultatului dorit.

La fel de bine poţi face acest lucru cu aura ta (câmpul tău electromagnetic) – doar intră în transă, imaginează-ţi aura şi programeaz-o cu afirmaţii cum doreşti.

Spre exemplu, dacă îţi doreşti să atragi atenţia (sexuală) unei anumite persoane, vei afirma:

“Îmi programez aura să îl/o atragă pe ____ şi să acţioneze asupra aurei lui/ei. El/ea mă găseşte foarte atractiv şi irezistibil din punct de vedere sexual”

Mai multe informaţii despre cum să îţi programezi şi utilizezi aura:


Listez mai jos câteva link-uri de unde se pot achiziţiona aceste materiale, la preţuri extrem de mici:


Sărmă cupru 0.8mm (diverse dimensiuni în stoc) 5 metri – 3 lei

http://www.samargelim.ro/sarma-cupru-emailat-08mm-5-metri-p-9750.html

Şirag de cipsuri – cuarţ roz – 80 cm – 9 lei

http://www.samargelim.ro/sirag-de-cipsuri-cuart-roz-80-cm-p-921.html

Şirag de cipsuri din ametist – 80 cm – 9 lei

http://www.samargelim.ro/sirag-de-cipsuri-din-ametist-80-cm-p-961.html

Vârf cuarţ / cristale de stâncă – 15 lei

http://universulcristalelor.ro/varfuri-cristale/varfuri-cristal-de-stanca/cristal-de-stanca-dublu-varf-laser

Turmalină Neagră – diverse modele (preţuri începând de la 2 lei o piatră brută de Turmalină Neagră şi 5 lei o punguţă cu chipsuri Turmalină Neagră)

http://universulcristalelor.ro/index.php?route=product/search&search=Turmalina%20Neagra


– Articol scris de „Seruah”.


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Donează acum pentru adevăr / Make a donation for Truth!

Română:

România: cetăţeni ţinuţi în tortură continuă, privarea de apă, mâncare, bani, oportunităţi, exploatare.

Donează acum pentru promovarea adevărului, cât mai puțin alterat. Eu pot face cu 5€ ceea ce alții nu au reușit să construiască cu 500€. Cu 50€, ceea ce alții nu au reușit cu 5.000€ iar cu 5.000€ ceea ce alții nu au reușit cu 500.000€. Pot spune că, tot ceea ce am construit nu a costat mai mult de 200€, din 2015 până acum și mereu am căutat adevărul, fără iluzii. Ceea ce alții încearcă să șteargă, cenzureze sau altereze, investind zeci de mii de euro frecvent pentru realizarea acestui fapt a fost construit cu mai puțin de 200€.

Dorința puternică de adevăr și dreptate a rupt blocajul banilor.

Întotdeauna au existat escrocii și aceia ce te iluzionează și sclavesc sau își vând minciunile și primesc sume imense de bani, ce constau în zeci de mii, sute de mii, milioane de euro. Iar ei au un interes să ascundă adevărul, altfel, afacerile lor nu vor mai functiona iar aceia ce își doresc adevăr și justiție reală, sunt privați de orice.

Poți dona, în interesul științei, cercetării și în primul rând, în interesul aflării adevărului, în contul de Bitcoin:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

English:

Romania: Torture on Citizenship, Deprivation of Aqua, Food, Money, Rights, Oppurtunities, Exploit.

Donate now for promote the truth. I can build or make, with 5€ what others did not succeed with 5000€. I can say that everything that we built by me, did not cost more than 200 €, from 2015 until now, and we have always looked for the truth without any illusions. What others try to delete, censor or alter, investing tens of thousands of euros € frequently to delete this was built with less than 200 €, like seruah.com website or all of my work.

The strong desire for truth and justice broke the money lock. I can, without money!

There have always been scammers and those who delude you and enslaved you or sell their lies and receive huge amounts of money for their lies, consisting of tens of thousands, hundreds of thousands, millions of euros. And they have an interest in hiding the truth, otherwise their lies will no longer work, and those who want real truth and justice are deprived of anything.

You can donate, in the interest of science, research and, first of all, in the interest of Truth, Freedom and Justice in the Bitcoin account:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪