Metoda de învingere se află chiar în Rig Veda

*Articolul este preluat, am atașat sursa la sfârșit. Articolul era, în principal, adresat celor inițiați în Satanismul Spiritual, am pus în paranteze unele corectări ale mele, pentru a-l face pe înțelesul tuturor.


Multe dintre armele fantastice care apar în textele vedice sunt pur și simplu alegorii pentru diverse formule mantrice. Armura antică a războinicilor vedici este de asemenea metaforică, referindu-se la utilizarea mantrelor cu scopul de a crea o armură spirituală psihică, ceea ce se referă la împuternicirea câmpului energetic din jurul corpului. Relatările istorice din Rig Veda sunt atât simbolice cât și literale. În bătălia cu cei zece regi, în care regele Sudas lupta împotriva a zece regate, acesta singur a ieșit învingător pentru că avea doi Rishii cu el. „Rishi” e un titlu pentru o persoană complet ascensionată. Au câștigat războiul prin abilitățile lor spirituale psihice. Aceștia nu purtau arme pentru că armele erau inferioare în comparație cu puterea lor (*poți controla sau dezarma o armată de soldați înarmați cu arme fizice extrem de puternice, doar prin puterea minții și tactici inteligente).

Mesajul din Rig Veda, care e cel mai antic text, e acela că puterea spirituală e adevărata putere care decide soarta marilor bătălii și conflicte. Armatele care nu aveau în spate putere spirituală, au pierdut în războiul celor zece regi, cu toate că aveau avantajul din punct de vedere material.

După cum se poate vedea și în documentarul excelent al Înaltului Preot HoodedCobra din clerul Joy of Satan, evreii cunosc acest lucru. Rabinii din documentarul cu Jewtrix afirmau în mod deschis că ei ies învingători datorită torei; cu alte cuvinte, au putere ocultă în spate.

În timp ce goyim (ne-evreii) nu mai au așa ceva, mai bine spus nu li se mai permite să aibă iar ei (ne-evreii) acceptă mulțumiți, luând un loc în Jewtrixul sau Matrixul evreiesc.

În structura socială antică, rishii-brahmanii se aflau la conducere, iar regele primea ordine de la clasa spirituală. Evreii încă mai au această structură, în care rabinii de rang înalt, rabinii cabalistici, saducheii, dau ordine clasei politice, oligarhilor evrei, de unde ordinele sunt transmise mai departe la clasele inferioare. Doi prim-miniștrii israeliți s-au opus în mod deschis ordinului saducheilor și aceștia au fost blestemați pe față de rabini. Aceștia au fost Sharon și Rabin. Ambii au plătit cu viețile lor.

Motivul pentru care neamurile au avut parte de înfrângeri e pentru că ne-am pierdut clasa noastră spirituală. Ideea din spatele brahminului se regăsește în firul brahmin format din fire de culoare roșie, albă și neagră, care sunt răsucite împreună pentru a simboliza șarpele Kundalini ridicat. Brahminii hinduși nu mai reprezintă o clasă brahmină, și n-au mai fost brahmini adevărați de vreme bună.

Satanismul spiritual schimbă acest lucru. Noi, aici, suntem noua clasă spirituală a raselor neamurilor. Și noi avem puterea prin care să-l zdrobim pe inamic, prin cunoștință spirituală (cunoștința spirituală antică, cunoștință pe care ei au furat-o, alterat-o și adaptat-o după bunul lor plac, pentru a-și avansa agenda). Ritualurile noastre zilnice de inversare a blestemelor din tora este ceea ce-l va ruina pe inamic.

Acest lucru dovedește că Rig Veda, cel mai vechi text cunoscut de pe fața pământului, e adevărat. Ritualurile spirituale sunt cele care aduc învingerea, iar cei ce dețin putere spirituală, câștigă.


Referințe:

Gods, Sages And Kings, David Frawley


Sursa:

http://www.bucurialuisatan.com/forum/viewtopic.php?id=6178


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪