Microcipurile, controlul mintii și dezactivarea microcipurilor

Spre sfârșitul acestui articol am scris despre cum poți dezactiva un microcip.

Foarte mulți oameni, mai ales în SUA (aceste lucruri există și în România, însă mulți nu sesizează) se plâng că li s-au implantat microcipuri ilegal/abuziv (când au fost internați într-un spital sau în timpul unei intervenții chirurgicale), de atunci viața lor a devenit un calvar.

Fă-ți timp și citește articolul cât și link-urile către care face trimitere acest articol. Implantarea microcipurilor este un fapt real la fel ca și controlul minții/comportamentului prin intermediul unui microcip. În alte țări s-au dezvoltat organizații ce ajută oamenii ce au fost microcipați abuziv și ilegal să îndepărteze microcipul. George Buhnici, un român, și-a implântat în fața unei mulțimi un microcip (poți căuta pe Google) – la vremea respectivă s-a mediatizat, însă atât George Buhnici cât și mass-media au prezentat microcipurile și implanturile cu microcip într-o lumină favorabilă. Acest lucru este greșit.

Aceste lucruri se testează de zeci de ani pe oameni de rând, pe copiii oamenilor de rând, în special pe cei cu dizabilități – toate acestea pentru pregătirea implanturilor în masă a RFID-urilor. Foarte important pentru agenda celor ce doresc aceste lucruri, este ca oamenii să nu conștientizeze măcar că li s-a implantat microcipul.

Cei ce sesizează că dețin un microcip sub piele (implantat abuziv/ilegal), sunt, de obicei, înlăturați din sistem într-un mod sau altul, de regulă sunt denigrați, numiți nebuni sau transformați în criminali, teroriști, spioni (din moment ce poți controla un om prin intermediul microcipului [am explicat mai jos cum], îl poți folosi, vicios, în avantajul tău), etc.

Invit cititorii cu tărie să acceseze acest articol în engleză (click aici), și să citească zecile de comentarii ale oamenilor disperați.

Cu un microcip poți innebuni peste noapte un om dacă vrei. Ai control aproape total asupra lui, în funcție de cât de puternic este creierul/mintea acestuia. Îi poți implanta nebunia unui om, îi simulezi nebunia până chiar înnebunește – de obicei tratamentele „dure” (tortura fără scrupule) se aplică acelor ce își doresc libertate și încearcă să se desprindă de turmă – aceste lucruri, pentru a-i elimina din sistem sau pentru a-i reduce la tăcere.

Mulți microcipați aud voci, pentru că cei ce controlează microcipul pot comunica direct cu cortexul auditiv al experimentelor/microcipaților. Alții simt nervozitate crescută, anxietate, depresie, acțiunile lor par ca și cum nu sunt ale lor – de aici se poate dezvolta bipolaritate (lucru ce a dispărut, în cazul celor ce au realizat că au microcipul implantat și au reușit, cu ajutorul unor organizații, să-l elimine), sunt privați de somn, etc.

Mulți microcipați nici măcar nu realizeaza că dețin cipul sub piele (în timp s-au dezvoltat cipuri foarte mici). Cei ce au realizat acest lucru sau nu ascultă comenzile / își doresc libertate, sunt înlăturați, torturați, privați de somn și li se aplică alte tratamente asemănătoare, lipsite de etică.

Unii oameni au reușit să demonstreze că totul era din cauza microcipurilor implantate abuziv, cu toate acestea oamenii au ignorat și aceste lucruri s-au mușamalizat în mare parte – vezi acest articol.

Unii au murit, alții au fost etichetați ca nebuni și eliminați, unii au scăpat – cu toate acestea oamenii rămân indiferenți. Viitorul copiilor lor se scrie acum iar ei rămân indiferenți!

Microcipurile se pot implanta chiar la scurt timp după naștere, orice lege absurdă ce obligă copilul la vaccinuri obligatorii și decăderea părintelui din drepturi / luarea copilului în grija statului dacă refuza vaccinul, este o poartă perfectă pentru implantarea microcipurilor.


Cum se poate controla mintea umană prin intermediul unui microcip?

Mulți împing ideea (propagandă mincinoasă!) că acest lucru nu este posibil.

Gândurile umane sunt impulsuri electromagnetice.

Poți trimite impulsuri electromagnetice către un microcip, astfel poți controla gândurile unei persoane sau le poți decodifica. Prin intermediul unui microcip poți schimba comportamentul cuiva, îl poți controla, îi poți da comenzi, îl poți tortura până execută comenzile (tactici lipsite de etică!), îi poți schimba orientările (religioase, politice, sexuale, etc) – de obicei aceste tratamentele „dure” (tortura) se aplică celor ce își doresc libertate și încearcă să se desprindă de turmă – toate aceste lucruri pentru a-i elimina din sistem sau pentru a-i reduce la tăcere.

În citatul de mai jos este explicat cum se poate controla mintea umană prin intermediul unui microcip:

Cu toți avem un câmp electro-magnetic în jurul propriilor corpuri. Acesta este așa numita aură. Propriile gânduri și activitatea creierului formează un circuit în aură. Din moment ce gândurile și activitatea creierului sunt impulsuri electrice, acestea pot fi decodate și citite. Puterile lumii sunt conștiente de asta și cu tehnologia avansată a calculatoarelor sunt capabile să descifreze gândurile unei persoane, deoarece acestea pot fi recepționate de un mecanism special iar informația care este emisă este aproape la fel ca felul în care semnalele sateliților formează imagini în televizoarele noastre.

De asemenea, există micro-cipuri care pot fi folosite ca implanturi de-a lungul anumitor căi neurale, pentru a trimite impulsuri electrice către creier, stimulând anumite gânduri, sentimente, concepții sau pot implanta anumite amintiri. Chiar dacă această tehnologie mai are de avansat, în prezent există mecanisme ce citesc gânduri care la fel ca orice alt lucru, în timp pot fi perfecționate. Pe pielea unui subiect se montează un dispozitiv în zone specifice, care poate citii producția bioelectrică și o poate decoda pentru a fi citită cu ușurință pe un computer special.

În timpul anilor `70, puterile lumii au dobândit avantaje majore și indicii legate de tehnologia pentru controlul mental. Hipnoza are multe aplicații, cum ar fi însănătoșirea sau oprirea anumitor comportamente. Cei mai ”avansați” hipnotiști cad de comun acord că atunci când subiectul este sub o transă hipnotică, acesta nu va acționa niciodată împotriva propriei voințe sau să acționeze împotriva firii acestuia. Însă, în realitate asta e un rahat. Un operator calificat și încrezător poate determina orice subiect să facă orice îi este comandat.

20% din populație reprezintă subiecți perfecți pentru hipnoză. Un candidat perfect poseda următoare caracteristici: deasupra inteligenței medii, existența unui prieten imaginar cu care să se joace în copilărie, o tendință puternică către visatul cu ochii deschiși și fantezii și dorința de cooperare.

În artele negre ale hipnotismului, hipnotistul și subiectul formează o relație de stăpân – sclav. Este necesar ca subiectul să fie izolat de prieteni și familie și ca acesta să petreacă mult timp cu operatorul, deoarece așa este formată o legătură, așa cum e cu experimentele pe care  le face guvernul sau uneori cum se întâmplă cu colegul de celulă în închisoare. Existența unui raport emoțional este foarte importantă pentru stabilirea încrederii și obedienței. Operatorul trebuie să fie văzut ca un bun ascultător și să arate un interes care să pară natural pentru subiect. În prezența operatorului subiectul trebuie să devină confortabil și deschis cu acesta.

Inducerea hipnotică inițială este cea mai importantă, deoarece pătrunde în mintea subiectului și îi deschide o ușă hipnotistului. Când se află în stadiul Alfa, mintea logică este dezactivată și orice persoană este deschisă sugestionării. Operatorul îi dă subiectului sugestia că acesta va deveni profund hipnotizat din nou oricând acestuia îi este dată replica inductivă. Această replică poate fi în cuvinte sau un semnal. Fiecare sesiune induce o stare hipnotică și mai profundă, unde subiectul este sub controlul deplin al operatorului. Prin intermediul transelor și mai profunde, subiectul devine din ce în ce mai lipsit de putere în fața operatorului.

Amnezia artificială (așa numita ”ștergere a memoriei”) este indusă de către operator prin a-i sugestiona subiectului faptul că acesta nu va mai deține nicio cunoaștere conștientă a sesiunii. Sunt și alte sugestii mai importante, cum ar fi faptul că nimeni altcineva să nu îl poată hipnotiza pe subiect și că acesta va acționa în transă ca și cum ar fi treaz.

Odată ce subiectul devine ușor de hipnotizat de către operator, mintea și personalitatea acestuia pot apoi fii condiționate. Prietenii cu care ne jucam în copilărie sunt adesea extensii ale personalității, în special cei care au o personalitate mai slabă și care nu vor riposta sau apăra. Prietenul imaginar de joacă poate riposta și se poate enerva, în timp ce copilul nu poate. Adesea, există un părinte abuziv către care sunt atribuite gândurile mânioase și acțiunile partenerului de joacă. De-a lungul fazei de condiționare inițială a sesiunii, operatul trebuie să reîntoarcă subiectul în copilărie. Regresia joacă un rol foarte important în stabilirea controlului asupra subiectului. Un operator care lucrează pentru guvern și produce spionii va căuta cei mai agresivi prieteni imaginari în încercare de a disloca personalitatea subiectului, în mod artificial. Cele mai agresive aspecte ale personalității sunt ideale în distrugerea tuturor inhibițiilor.

Dislocarea artificială a personalității se petrece atunci când prietenul imaginar este adus la suprafață iar subiectul devine acest prieten imaginar, atunci când i se dă replica inductivă. Adesea, prietenul de joacă iese la suprafață prin intermediul uneia dintre chakrele subiectului. Operatorul informează subiectul că ”numele prietenului de joacă” va ieși la suprafață prin stomacul acestuia, cel de-al treilea ochi, gât, etc. Subiectului îi este spus, în continuare, că nu își va aminti nimic despre sesiune sau despre personalitatea ieșită la iveală. În cazuri existente, personalitatea care iese la suprafață este condiționată prin intermediul programării și sugestionării să devină ostilă personalității de bază a subiectului. Această personalitate agresivă, în aproape toate cazurile este mai puternică și poate îndura mai mult abuz. Puterile lumii folosesc acești subiecți pe post de spioni robotizați. Programarea extensivă este instituită personalității agresive, pentru ca aceștia să nu dezvăluie anumite informații, chiar și dacă sunt torturați. Personalitatea de bază, care este amnezică cu privire la întreaga experiență, este adesea cea care îndură tortura sistematică, fără memorie sau amintire conștientă a informației pe care interogatorul încearcă să o descoase.

Prin intermediul mai multor sesiuni, personalitatea nou creată este adusă la suprafață din ce în ce mai mult și devine mult mai puternică, dislocându-se în totalitate de personalitatea de bază. Subiectul, din cauză că este programat să nu își amintească, nu cunoaște nimic, decât goluri în timp sau părți lipsă ale memoriei. Timpul trece neobservat și în mod neînțeles.

Mai departe, alte sesiuni de condiționare sub transă includ convingerea subiectului de o experiență complet respingătoare de propria fire, unde subiectul a făcut ceva ce nu ar face niciodată în mod conștient. Subiectul ajunge să experimenteze exact ceea ce i se spune. Prin intermediul sesiunilor repetate, toate inhibițiile sunt învinse și personalitate este modelată exact așa cum dorește operatorul. Spre exemplu, în această situație subiectul poate omorî pe oricine fără să ezite sau poate face orice i se spune. La fel ca orice altceva, programarea repetată este întipărită și menținută în ședințele următoare.

Unei persoane încăpățânată i se pot administra barbiturice, deoarece acestea îi vor deschide mintea la orice sugestie dată de operator. Asta este cunoscută drept ”Psihologie Militară”. Charles Manson a fost cunoscut pentru faptul că lua cantități mai mici de droguri decât restul familiei sale, și prin asta avea abilitatea de a deține controlul asupra celorlalți membrii ai familiei sale. Prin acest mod i-a pus pe mulți alții sub controlul său, fără știrea acestora. Sub influența drogurilor oamenii sunt extrem de ușor de controlat fie în mod psihic – cum ar face un mag experimentat – fie în mod clinic. Charles a învățat aceste metode în închisoare și le-a pus în aplicare în familia sa. De asemenea, drogurile fac găuri în aura protectivă a unei persoane, și prin asta devii ușor de manipulată de către un expert.

Tratamentul cu șocuri electrice este folositor pentru distrugerea amintirilor și poate fi folosit pentru a șterge complet mintea unei persoane de către agențiile puterilor lumii. Mintea este apoi reprogramată, întipărindu-se concepte noi, idei, modele de gândire și comportamente noi, de obicei prin intermediul transei indusă prin intermediul drogurilor, până când operatorul deține controlul total asupra subiectului, iar drogurile nu mai sunt necesare. Acest lucru este cunoscut ca ”spălare a creierului” și poate fi făcut pentru orice scop.

Majoritatea oamenilor nu sunt conștienți de ce poate fi făcut cu mintea acestora de către cei ce  au mai multă cunoaștere și control. Hipnotizarea propriei persoane este folositoare deoarece ne programăm propriile minți. În plus, alții nu vor fi capabil să ne influențeze mințile și să dețină controlul în acest fel.


Referințe: Secret, Don’t Tell : The Encyclopedia of Hypnotism by Carla Emery, 1998

Victima, omul microcipat, ajunge ca un experiment, un cobai sau un robot controlat mental.

Pentru a te convinge de aceste lucruri, citește articolul despre „implantarea CIPurilor şi human enhancement – ofensiva tehnologiei pusă în slujba obţinerii controlului populaţional absolut” și articolele din rubrica „psihotronica și controlul minții„.


Cum poți dezactiva temporar un microcip?

Magneții neodim sunt buni pentru a dezactiva un microcip sau pentru a șterge ce este scris pe un microcip implantat.

*Magneții neodim sunt periculoși dacă nu sunt manevrați corespunzător. Vă pot râni.

*Acești magneți pot șterge informații de pe un computer sau pot defecta aparatele electronice din jur, de aceea este recomandat să nu folosești telefonul/laptopul/computerul în timp ce ai mulți magneți neodim la tine. Magneții neodim sunt puternici, cu acești magneți poți fixa o bicicletă de tavan, de exemplu.

*Nikola Tesla, inventatorul curentului alternativ și alte genii s-au folosit de magneți neodim în experimentele lor. NASA folosește magneți neodim pentru construirea unor sateliți, rachete sau drone ce sunt trimise pe Marte sau în spațiu.

În cazul dezactivării microcipurilor, s-au raportat cazuri în care aceștia (magneții neodim) nu funcționează, acest lucru ține de zona în care te afli (sunt unele zone extrem de puternice ca surse de radiații), aplicarea corectă a magnetului (magnetul trebuie sa fie axial), puterea magnetului și locul în care aplici magnetul.

Magneți neodim poți cumpăra de aici: magnetiputernici.ro.

Poți cumpăra neodim tip inele, neodim tip sfere, neodim tip discuri, cilindri, blocuri și cuburi.

Pentru dezactivarea implantului cu microcip:

Pune doi magneți neodium axiali pe locul unde este cipul (unul într-o parte, altul în cealaltă, nu vor cădea pentru că o se vor menține unul pe altul, magneții neodim sunt foarte puternici [spre exemplu, daca ai cipul intre degetul mare și arătătorul, poți pune un magnet neodim tip disc în palmă iar altul pe locul unde este cipul] iar altul lipește-l pe picior (folosește un magnet neodim tip disc) și lasă-l în timpul somnului – sau oricând dorești. Pentru a lipi magnetul pe o zonă a corpului, poți folosi leucoplast.

Poți masca ulterior magneții.

Aceste lucruri ar trebui să garanteze dezactivarea RFID-ului, dacă magneții sunt suficienți de puternici și sunt aplicați corespunzător.

Stările de anxietate, vibrarea organelor, înțepăturile simțite pe anumiți nervi ai corpului, durerile de cap, stările de nervozitate excesivă, senzația că „plutești” si ești ca o fantomă, ș.a.m.d, ar trebui să dispară la scurt timp după aplicarea magneților neodim.

– Articol scris de „Seruah


Îți recomand să citești și:

Evreii forţează marşul spre MICROCIPURI și spre o Noua Ordine Mondială evreiască

Cum te poți proteja de radiații nocive / EMF

Ce supără un evreu

Experiența mea cu entitățile angelice


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Donează acum pentru adevăr / Make a donation for Truth!

Română:

România: cetăţeni ţinuţi în tortură continuă, privarea de apă, mâncare, bani, oportunităţi, exploatare.

Donează acum pentru promovarea adevărului, cât mai puțin alterat. Eu pot face cu 5€ ceea ce alții nu au reușit să construiască cu 500€. Cu 50€, ceea ce alții nu au reușit cu 5.000€ iar cu 5.000€ ceea ce alții nu au reușit cu 500.000€. Pot spune că, tot ceea ce am construit nu a costat mai mult de 200€, din 2015 până acum și mereu am căutat adevărul, fără iluzii. Ceea ce alții încearcă să șteargă, cenzureze sau altereze, investind zeci de mii de euro frecvent pentru realizarea acestui fapt a fost construit cu mai puțin de 200€.

Dorința puternică de adevăr și dreptate a rupt blocajul banilor.

Întotdeauna au existat escrocii și aceia ce te iluzionează și sclavesc sau își vând minciunile și primesc sume imense de bani, ce constau în zeci de mii, sute de mii, milioane de euro. Iar ei au un interes să ascundă adevărul, altfel, afacerile lor nu vor mai functiona iar aceia ce își doresc adevăr și justiție reală, sunt privați de orice.

Poți dona, în interesul științei, cercetării și în primul rând, în interesul aflării adevărului, în contul de Bitcoin:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

English:

Romania: Torture on Citizenship, Deprivation of Aqua, Food, Money, Rights, Oppurtunities, Exploit.

Donate now for promote the truth. I can build or make, with 5€ what others did not succeed with 5000€. I can say that everything that we built by me, did not cost more than 200 €, from 2015 until now, and we have always looked for the truth without any illusions. What others try to delete, censor or alter, investing tens of thousands of euros € frequently to delete this was built with less than 200 €, like seruah.com website or all of my work.

The strong desire for truth and justice broke the money lock. I can, without money!

There have always been scammers and those who delude you and enslaved you or sell their lies and receive huge amounts of money for their lies, consisting of tens of thousands, hundreds of thousands, millions of euros. And they have an interest in hiding the truth, otherwise their lies will no longer work, and those who want real truth and justice are deprived of anything.

You can donate, in the interest of science, research and, first of all, in the interest of Truth, Freedom and Justice in the Bitcoin account:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪