Microcipurile şi cum poţi obţine Remote Control sau control de la distanţă asupra unui om

Microcipurile şi cum poţi obţine Remote Control sau control de la distanţă asupra unui om.

Este binecunoscut faptul că, prin intermediul unui implant RFID, (Radio Freqeuncy Identificator, tradus în limba română ca şi identificator de radio-frecvenţă) eşti localizat GPS oriunde te-ai ascunde. Microcipurile au început să se introducă, acum 20-30 de ani, în persoane cu dizabilităţi, handicapaţi, refugiaţi, orfani, oameni defavorizaţi, prostituate, traficanţi de droguri, oameni catalogaţi ca şi pericole pentru societate. Toate acestea pentru a îi localiza, controla sau a face experimente pe ei, pentru o ulterioară introducerea în masă de RFID-uri în populaţie.

Între timp, a devenit o regulă, în ziua de astăzi, ca şi cât mai mulţi oameni să primească RFID, indiferent de poziţia ce o deţine în societate.

O vizită la dentist, o internare într-o clinică privată te aduce mai aproape de a ţi se implanta un RFID. De obicei, se lucrează în colaborare cu Poliţa, care solicită acest fapt, pentru ca ulterior să profite de el, spălând bani, etc. Dacă ai deranjat o persoană nepotrivită, urmează să ţi se pună „o vorbă bună”, astfel, eşti într-o listă de oameni monitorizaţi, fără nici un motiv real, urmând ca, dacă eşti considerat (real sau ireal) un pericol, să se solicite (în secret sau nu), de către Poliţie sau instituţii ce au auoritate în această privinţă, implantarea unui RFID, de aici se creează adevăratul pericol. Întotdeauna se evocă un scop bun, „îi vreau tot binele din lume, te iubesc, este spre binele …” aşa cum am explicat şi în articolul despre mesajele agresive ce apar pe pachetele de ţigări.

Pe lângă localizarea GPS, un RFID oferă posibilitatea celor ce îl controlează să obţină controlul mental asupra subiectului microcipat, asemenea unui smartphone sau telefon, ce servicii de intelligence ca şi SRI sau instituţii ca şi Poliţia, DIICOT, îl pot controla de la distanţă, rescrie, pot accesa camera, microfonul dispozitivului, intercepta traficul de date şi convorbirile. Eşti de acord cu acest lucru? Implantul RFID în oameni este acelaşi lucru. Cu cât eşti într-o sursă mai puternica de EMF (electromagnetic field, câmp electromagnetic, ca şi un oraş aglomerat) cu atât eşti mai uşor de controlat, fă comparaţia între acest lucru şi un smartphone cu datele mobile activate ce servicii de intelligence sau hackeri îl pot accesa mai uşor de la distanţă. În momentul când eşti într-o sursă puternică EMF, eşti ca şi un smartphone cu datele mobile şi WiFi-ul activat, când te îndepărtezi eşti ca şi un smartphone setat pe 2G, fară datele mobile activate.

Au mircocipat în masă, pentru obţinerea controlului, acum vor să scape din subiecţi sau persoanele ce nu le ascultă comenzile sau sunt greu de controlat, aici există un interes extern de a-i proteja şi ţine în viaţă, pentru a-i folosi ulterior. Un exemplu pe înţelesul tuturor: „o ţară ca şi Republica Moldova încearcă să asasineze un om din Republica Moldova, dar se lovesc de infrastructura şi serviciile Rusiei şi Chinei”.


Îţi recomand să citeşti şi:


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Donează acum pentru adevăr / Make a donation for Truth!

Română:

România: cetăţeni ţinuţi în tortură continuă, privarea de apă, mâncare, bani, oportunităţi, exploatare.

Donează acum pentru promovarea adevărului, cât mai puțin alterat. Eu pot face cu 5€ ceea ce alții nu au reușit să construiască cu 500€. Cu 50€, ceea ce alții nu au reușit cu 5.000€ iar cu 5.000€ ceea ce alții nu au reușit cu 500.000€. Pot spune că, tot ceea ce am construit nu a costat mai mult de 200€, din 2015 până acum și mereu am căutat adevărul, fără iluzii. Ceea ce alții încearcă să șteargă, cenzureze sau altereze, investind zeci de mii de euro frecvent pentru realizarea acestui fapt a fost construit cu mai puțin de 200€.

Dorința puternică de adevăr și dreptate a rupt blocajul banilor.

Întotdeauna au existat escrocii și aceia ce te iluzionează și sclavesc sau își vând minciunile și primesc sume imense de bani, ce constau în zeci de mii, sute de mii, milioane de euro. Iar ei au un interes să ascundă adevărul, altfel, afacerile lor nu vor mai functiona iar aceia ce își doresc adevăr și justiție reală, sunt privați de orice.

Poți dona, în interesul științei, cercetării și în primul rând, în interesul aflării adevărului, în contul de Bitcoin:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

English:

Romania: Torture on Citizenship, Deprivation of Aqua, Food, Money, Rights, Oppurtunities, Exploit.

Donate now for promote the truth. I can build or make, with 5€ what others did not succeed with 5000€. I can say that everything that we built by me, did not cost more than 200 €, from 2015 until now, and we have always looked for the truth without any illusions. What others try to delete, censor or alter, investing tens of thousands of euros € frequently to delete this was built with less than 200 €, like seruah.com website or all of my work.

The strong desire for truth and justice broke the money lock. I can, without money!

There have always been scammers and those who delude you and enslaved you or sell their lies and receive huge amounts of money for their lies, consisting of tens of thousands, hundreds of thousands, millions of euros. And they have an interest in hiding the truth, otherwise their lies will no longer work, and those who want real truth and justice are deprived of anything.

You can donate, in the interest of science, research and, first of all, in the interest of Truth, Freedom and Justice in the Bitcoin account:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪