Microcipurile şi cum poţi obţine Remote Control sau control de la distanţă asupra unui om

Microcipurile şi cum poţi obţine Remote Control sau control de la distanţă asupra unui om.

Este binecunoscut faptul că, prin intermediul unui implant RFID, (Radio Freqeuncy Identificator, tradus în limba română ca şi identificator de radio-frecvenţă) eşti localizat GPS oriunde te-ai ascunde. Microcipurile au început să se introducă, acum 20-30 de ani, în persoane cu dizabilităţi, handicapaţi, refugiaţi, orfani, oameni defavorizaţi, prostituate, traficanţi de droguri, oameni catalogaţi ca şi pericole pentru societate. Toate acestea pentru a îi localiza, controla sau a face experimente pe ei, pentru o ulterioară introducerea în masă de RFID-uri în populaţie.

Între timp, a devenit o regulă, în ziua de astăzi, ca şi cât mai mulţi oameni să primească RFID, indiferent de poziţia ce o deţine în societate.

O vizită la dentist, o internare într-o clinică privată te aduce mai aproape de a ţi se implanta un RFID. De obicei, se lucrează în colaborare cu Poliţa, care solicită acest fapt, pentru ca ulterior să profite de el, spălând bani, etc. Dacă ai deranjat o persoană nepotrivită, urmează să ţi se pună „o vorbă bună”, astfel, eşti într-o listă de oameni monitorizaţi, fără nici un motiv real, urmând ca, dacă eşti considerat (real sau ireal) un pericol, să se solicite (în secret sau nu), de către Poliţie sau instituţii ce au auoritate în această privinţă, implantarea unui RFID, de aici se creează adevăratul pericol. Întotdeauna se evocă un scop bun, „îi vreau tot binele din lume, te iubesc, este spre binele …” aşa cum am explicat şi în articolul despre mesajele agresive ce apar pe pachetele de ţigări.

Pe lângă localizarea GPS, un RFID oferă posibilitatea celor ce îl controlează să obţină controlul mental asupra subiectului microcipat, asemenea unui smartphone sau telefon, ce servicii de intelligence ca şi SRI sau instituţii ca şi Poliţia, DIICOT, îl pot controla de la distanţă, rescrie, pot accesa camera, microfonul dispozitivului, intercepta traficul de date şi convorbirile. Eşti de acord cu acest lucru? Implantul RFID în oameni este acelaşi lucru. Cu cât eşti într-o sursă mai puternica de EMF (electromagnetic field, câmp electromagnetic, ca şi un oraş aglomerat) cu atât eşti mai uşor de controlat, fă comparaţia între acest lucru şi un smartphone cu datele mobile activate ce servicii de intelligence sau hackeri îl pot accesa mai uşor de la distanţă. În momentul când eşti într-o sursă puternică EMF, eşti ca şi un smartphone cu datele mobile şi WiFi-ul activat, când te îndepărtezi eşti ca şi un smartphone setat pe 2G, fară datele mobile activate.

Au mircocipat în masă, pentru obţinerea controlului, acum vor să scape din subiecţi sau persoanele ce nu le ascultă comenzile sau sunt greu de controlat, aici există un interes extern de a-i proteja şi ţine în viaţă, pentru a-i folosi ulterior. Un exemplu pe înţelesul tuturor: „o ţară ca şi Republica Moldova încearcă să asasineze un om din Republica Moldova, dar se lovesc de infrastructura şi serviciile Rusiei şi Chinei”.


Îţi recomand să citeşti şi:


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪