Mixarea Rasială

Atunci când oamenii sunt informaţi cu privire la  mixarea rasială, ei trebuie să înţeleagă câteva lucruri. Satan şi Zeii nu vor „pedepsi” pe nimeni care este interesat sau a luat parte la un astfel de comportament. Cu toate acestea, comportamentul în sine poate fi problematic, de asemenea, „mixarea rasială” a fost împinsă forţat doar de la sfârşitul secolului, pentru că după cum bine ştie toată lumea, evreii vor să creeze „o singură rasă umană”.

De ce postări de asemenea natură îi pot „răni” pe uni dintre noi? Pentru că noi trăim într-o societate a minciunii, care caută doar să ne transforme şi mai mult în „goy” (animale, dobitoace) şi să ne distrugă complet. Tot ceea ce ne poate face mai buni este pus în aşa lumină încât să pară „dificil”, „nebunesc” şi „negativ”. Minţile celor care sunt porniţi spre distrugere trebuie  PRIVATE de orice este o idee sănătoasă.

Îmi dau seama că oamenii sunt îngrijoraţi până peste cap cu „ceea ce trăim astăzi” şi cu starea actuală a civilizaţiei decăzute, care va fi ca întotdeauna, perturbată. Dar tind să cred că aici nu vorbesc cu oameni scurţi în gândire sau proşti. Dacă aş fi vorbit, atunci nu aş mai fi scris astfel de predici. M-aş fi alăturat vreunui club wiccan şi aş fi făcut ce e mai rău pentru omenire sau altceva.

Toţi dintre noi care suntem aici putem înţelege Adevărul, şi nu trebuie să ne simţim vinovaţi dacă nu reuşim în proporție de 100%, deoarece cu toţi ÎNVĂŢĂM şi avem propriile noastre PROBLEME pe care trebuie să le rezolvăm şi  DECIZII pe care trebuie să le luăm. Însă ceea ce ne face pe noi superiori, e că în comparație cu alții înțelegem adevăruri mai MĂREȚE și avem abilitatea de a CONTINUA să vedem diferența dintre lucrul ideal și lucrul de care trebuie să ne îngrijim, dar și dintre ceea ce e trecător și ceea ce e numai momentan. Acest lucru ne diferenţiază de ceilalţi oameni de pe planetă, care sunt abominații ce dorm nesucite în prostia lor.

Acest lucru este ideal. Să zicem că eşti fermier.

În ferma ta ai două tipuri de porci; cei mici sunt agresivi, iar cei mari sunt foarte timizi. Cei nervoşi îţi pot cauza rareori probleme, distrugând coteţul, iar cei mari ar reprezenta o problemă cu mutatul dintr-o parte în alta. Deci, ce face fermierul? Corceşte rasele de porci până când produce unul care este timid şi mic, iar cu asta, problemă rezolvată. Problemele cu ceilalţi porci (problemele reprezentând ceea ce cauzează prierderi şi stricăciuni pentru fermier) au fost eradicate.

În felul acesta îi văd evreii pe gentili, „goyim”. Acest Goyim Alb este foarte creativ şi poate găsi metode prin care să ne distrugă. Goyim-ul negru este prea atletic şi este singurul goyim care poate trăi cu succes în Africa, să-l eradicăm astfel ca Africa să devină neînsuflețită. Acest goyim asiatic are un IQ logic foarte ridicat şi este foarte bine organizat, dacă obţine un lider bun şi se trezeşte(la Adevăr), putem avea probleme. Are sens, astfel încât să îţi poţi dormi nopţile liniştit, să distrugi toate tipurile enumerate mai sus şi să creezi un tip care este inferior tuturor raselor de goyim- în felul acesta dormi perfect noaptea. Nici un coteţ nu va mai fi dărâmat vreodată. Eşti în siguranţă.

De asemenea, deoarece toată lumea va fi prea mixată şi fără origini, nimeni nu se va uita la un evreu şi va spune: „hey, tu pari a fi evreu.”- Nu va exista nici o bază pentru a face o asemenea afirmaţie. Rasa extraterestră a evreilor va fi în extaz pentru că toată rasa umană nu va mai fi NICIODATĂ capabilă să înţeleagă că ei sunt diferiţi şi distincţi. Dacă asta se va întâmpla, infiltrarea lor va fi permanentă. Din acest motiv ei sunt atât de speriaţi de „rasă”. Orice rasa invadatoare nu ar vrea să fie descoperită ca fiind distinctă şi nenaturală pe suprafaţa planetei, nu?

Întorcându-ne la porci, cred că are sens. I-ai mixa ca şi fermier pentru a obţine porci mai stupizi şi docili. Exact asta e mentalitatea evreilor de vârf din ziua de astăzi. Vor să îşi menţină poziţia cu orice preţ, şi cea mai sigură cale de a o menţine, este prin popularea pământului cu tot mai puţini oameni care să fie şi stupizi şi care să nu aibă nici cea mai mică idee despre ce se întâmplă cu existenţa lor, viaţa şi viitorul în general. Acesta este cel mai bun lucru de făcut, deoarece toate mijloacele de apărare şi abilităţile oamenilor de a se apăra vor fi eliminate.

Pentru a crea interes în încrucișarea rasială este nevoie de o grămadă de propagandă. „Lumea” o iubeşte, iar turma este împinsă prin forţă în spre a o face. La fel ca celelalte lucruri pe care turma le face, noi trebuie să le examinăm în mod critic acţiunile şi putem vedea cu uşurinţă că acestea sunt distrugătoare.

În acelaşi timp nu putem pedepsi pe cineva care a fost victima a ceva, nimeni nu va pedepsi şi nu va trata într-o manieră răutăcioasă indivizii care sunt mixaţi rasial. În orice caz, oamenii care nu pun preţ pe binecuvântarea de a fi capabil să îşi înţeleagă condiţia şi abilitatea lor de a salva generaţiile viitoare de la probleme, împerechindu-se cu înapoi cu rasa din care simte că face parte. Asta înseamnă continuarea unei greşeli, fără nici un motiv însemnat, este doar prostie/ignoranţă – singurul păcat din Satanism. Natura se încruntă peste asta. În prima generaţie poate lucrurile nici nu vor ieşi la suprafaţă. Dar în generaţiile care vor urma după aceasta, confuzia va începe să apară.

Acestea fiind spuse, puţini oameni sunt 100% puri. Asta nu ar trebui să ne împiedice din încercarea de a ridica standardele. Aceasta e pentru omenire, nu doar pentru „noi”. Noi venim şi plecăm, cel puţin într-un sens al întregului lucru. Prin urmare, politica de mai sus include pe toată lumea fără excepţie. Trebuie să susţinem şi să menţinem rasele de bază, rasele de gentili pur-sânge, exact aşa cum Zeii i-au creat. Acestea au fost create de către Zei şi deţin înţelepciune în a crea. Ar trebui să ne simţim onoraţi şi să înţelegem că acest lucru are un scop mult mai măreţ.

Anticii din Babilonia nu vorbeau despre încrucişarea rasială ca fiind „încrucişare rasială”. Ei numeau această acţiune BESTIALITATE. Pentru că este rău şi produce negativitate asupra generaţiilor.

Rasa evreiască este una dintre cele mai nebune, dacă nu chiar, cea mai nebună rasă de pe planetă. Sănătatea lor debilă îi împiedică din a experimenta viaţa la maximul ei. Ei au cel mai mare procent de retardare, lăsând la o parte toate tendinţele criminale, au posibilitatea de a se naşte cu două inimi; trei rinichi şi boli genetice specifice pe care doar RASA LOR le pot purta.

Ei au luat parte la o grămadă de mixturi rasiale, iar acestea au fost necesare pentru a putea obţine control şi a crea hibrizi care să arate tot mai uman, dar în acelaşi timp, cultura lor a privit cu dispreţ asupra acestor acte. Aceasta este, cu excepţia genelor lor reptiliene, munca unei rase care a recurs la incest pentru ca inamicul să poată produce hibrizi care să „arate normal”. „Dumnezeul” lor afirmă simplu, că îi va ucide dacă se vor încrucișa rasial. Scrie asta în biblie- inamicul vrea ca evreul să rămână pe cât de mult posibil pur rasial, cu excepţia cazului în care sunt ameninţaţi cu extincţia.

Ca evreii să supravieţuiască, totuşi s-au amestecat timp de secole, luând orice măsură posibilă pentru a-şi păstra „rasa maestră” (Cohen şi Levi sau triburile rabinice) pe cât de pură posibil. Rabinii şi evreii din rank-urile superioare cu linii de sânge pur, conduc peste ceilalţi(evrei) care sunt mai mult „mixaţi” pentru satisfacerea şi puterea întregii lor rase, şi fiecare profită din asta. După cum este ştiut în societatea evreiască, liniile rabinice sunt cele mai puternice, întrucât strămoşii lor au fost adepţi spirituali.

În rândul neamurilor, cei mai avansaţi erau Preoţii şi păgânii, pe care sclavii creştini ai evreilor au încercat să îi extermine complet, să bastardizeze puterile spirituale din oamenii gentili. De asemenea, evreii conduc un stat rasial. Aceştia nici măcar nu permit evreilor mixaţi rasial să intre în Israel, iar ei fac teste ADN şi teste de fundal cultural. În cazul în care cei testaţi nu trec, uşa va rămâne închisă pentru ei.

Fiecare rasă are propriul ei plan divin, istorie şi trecut. Amestecare acestora, la nivelul sufletului, crează confuzie, frică şi o senzaţie de lipsă a rădăcinii rasiale. Fără rădăcini, copacul nu poate creşte, spiritual vorbind. Păstrarea unei linii de sânge pură, demonstrează multe lucruri.

Un exemplu este felul în care inamicul îşi păstrează liniile de sânge pure. Spre deosebire de ce spun sclavilor goyim, evrei rareori se mixează rasial, în special cei de top. Ei sunt mai dispuşi să se mărite în cadrul aceleaşi familii, decât să se angajeze în „Bestialitate” cu Goyim. Iar dacă totuşi aleg să o facă, compatrioţii lor mixaţi sunt priviţi cu dispreţ ori sunt folosiţi drept spioni. Sunt paranoici legat de păstrarea purităţii la nivel spiritual.

Această „paranoia” a lor explicată este, în fapt, doar ceva complet natural. Oamenii care sunt spirituali şi se împreunează cu semeni din propria rasă, sporesc puterea spirituală a rasei din care fac parte. În plus, de acolo avem linii genetice avansate şi puternice şi familii de elită. În contrast cu asta, azi ai Kardashian și Kanye care încearcă să reprezinte familia model.

Mixarea rasială rar este luată serios în consideraţie. În cele mai multe cazuri, este doar un foc în vrăjmaşul plin de voie, care poate fi aprins cu uşurinţă în populaţia Goyim uşor impresiobabilă spălată pe creier, prin propagandă televizată, pornografie sau scenete sentimentale care să inducă „stări emoţionale”. Un „sentiment” poate fi creat în mod artificial destul de uşor. Poate face pe cineva să se simtă fericit că moare şi chiar să simtă „afecţiune” faţă de moarte. Acest lucru necesită doar manipulare mentală.

Cu alte cuvinte, oamenii nu iau deloc în consideraţie această acţiune. Nimeni nu priveşte în adâncul sufletului, nimănui nu îi pasă de viitor, nimic. De cele mai multe ori, doar acţionează fără să gândească, precum un animal care îşi urmează instinctele sălbatice. În acelaşi mod putem încuia doi câini de rase diferite în aceaşi cameră, iar aceştia vor încerca să se procreeze, la fel cum ar face marea majoritate a „goiym”-ilor din ziua de astăzi. Interesul legat de efectele pe termen lung al mixului rasial este cuprins între zero şi nimic. Oamenii nici măcar nu se gândesc la acest lucru.

În unele cazuri, poate fi bun, dar rezultatele sunt instabile, cum se va termina nimeni nu ştie. În unele cazuri este în totalitate rău şi prin urmare, întreaga civilizaţie trebuie să devină tot mai slabă şi să se coboare la nivelul celor inferiori pentru a compensa slăbiciunea existentă în mase. Dacă această situaţie continuă, oamenii eventual devin în cele din urmă un grup neidentificabil. Natura însă lucrează şi crează oameni identificabili dintr-un stoc comun, pe care noi îl numim rasă, pentru a stăpâni anumite medii, pentru a fi sănătoşi, optimi şi puternici în cele ale supravieţuirii, şi de asemenea, UNICI. Natura crează unicitate şi nu este comunistă. Formele de viaţă continuă să evolueze şi să devină mai bune, nu mai inferioare.

Mixtul rasial va distruge toate aceste lucruri naturale şi munca oamenilor şi ne va transforma într-un stup imens de goyim. Şi întreaga omenire va plăti scump pentru că o mare parte dintre gentilii ignoranţi au luat parte la astfel de relaţii, deoarece evreii vor fi singura rasă cu sânge pur şi cu cel mai ridicat IQ şi nu încape îndoială că în cele din urmă ne vor distruge şi înrobi pe toţi pentru eternitate. Aceasta nu e o glumă. Acesta este „modus operandi” al reptilienilor. Ei sunt toţi „unul” şi nu au nicio „distincţie”. Sunt o rasă borg.

Maeştrii Spirituali (oamenii precum Sataniştii Spirituali) ar trebui să fie conştienţi de asta şi  NU ar trebui să practice mixarea rasială sub nicio formă şi să o corecteze oriunde ar exista, chiar daca aceasta ne priveşte ca indivizi. Din motive foarte simple, sunteţi oameni uimitori şi trebuie să vă protejaţi splendoarea de la extincţie. Copii voştri trebuie să arate ca voi, nu ca altcineva diferit.

Sufletul are nevoie de o rădăcină de unde să crească. Este important să vă cunoaşteţi patrimoniul şi împrejurările, oricare ar fi acelea. Îţi va linişti mintea. Copacul are nevoie de rădăcini ca să crească. Să nu uităm că strămoșii nostri, care erau păgâni, și-au dedicat atât de mult timp căutându-și strămoșii și arătându-le respect. Dacă iei parte la  mixt rasial, nu doar că te ucizi pe tine, ci îţi ucizi şi strămoşii, care vor dori la un moment dat să se încarneze în linia ta rasială dar care nu va mai exista, drept consecință a acţiunilor tale. Nici nu ar mai fi nevoie să zic că e dezgustător.

Lăsaţi această practică de „ură de sine” pentru „goyim” şi pentru restul proştilor acestei planete, care vor să se autodistrugă odată pentru totdeauna. Aceasta necesită ură de sine extremă. Sataniştii, care sunt oamenii de elită şi înţeleg divinitatea, cu o inteligenţă mult ridicată faţă de cea a „turmelor”, NU trebuie să ia parte la această dramă stupidă a goiym-ilor. În schimb, noi trebuie să îi punem un sfârşit.

Dacă rasele pure şi caracteristicile inteligenţei şi splendorii sunt „turnate” într-o singură „rasă umană”, atunci noi vom rămâne fără corpuri şi nu vom avea unde să mergem- talentele individuale nu vor mai putea fi exprimate, deoarece sufletul nu se va putea potrivi cu corpul dat. Ceea ce „eşti” nu e o simplă coincidenţă; corpul tău îţi reprezintă conştiinţa şi tu trebuie să o respecţi, indiferent de situaţie, bătrân sau bolnav, ori altceva, este de datoria ta să o corectezi şi să o ajuţi.

Fiinţele care iau parte la mixarea rasială arată că evreii au dreptate. Aceşti „goiym” nu îşi pot controla nici măcar propriile organe genitale ori să le folosească înţelept. Acum, dacă ei nu pot face nici măcar ASTA, pot ei să conducă lumea ori să devină Zei? Şi mica lor putere „creativă” pe care o deţin, o folosesc în cele mai greşite moduri cu putinţă. Asta e complet retardat.

Cel puţin când cineva nu ştie, ei au avantajul îndoielii. Dar când ştiu? Ce mai putem spune atunci când ei aleg conştient să ia parte la mixt rasial?

Observând dintr-o manieră sadică, mixarea rasială este un show în care formele de viaţă îşi caută moartea, într-o manieră înşelătoare şi non-suicidală. Cu alte cuvinte, evreii caută să ucidă pe oricare „TU” le stă în prin această practică. Un „TU” nu va mai există vreodată, dacă această practică devine regulă. Ei au reuşit să te ucidă cu succes: nu doar în această viaţă, ci pentru todeauna. Îţi ucid copii nenăscuți, într-un anumit sens.

Nu am idee de mizeriile pe care rahat-TV-ul le transmite, dar Adolf Hitler şi Zeii, la fel ca mulţi alţi maeştrii Pro-Rasă pentru oamenii lor, au avut grijă de ei şi au încercat să le arate calea cea bună. Cel puţin au făcut ceea ce aveau de făcut în istorie şi au încercat să împiedice acest dezastru cu care ne confruntăm astăzi.

Este de menţionat că în Est, Kali Yuga al morţii şi angoasei este caracterizat de această practică(de mixtul rasial) neîncetată, care ucide toţi oamenii şi degenerează „oamenii de Aur” (cei avansaţi spiritual şi de rasă pură) şi îi transformă în „oameni de bronz” (amalgam fără valoare). Aceasta este o practică rămasă a precedentului yuga, Kali Yuga. Pentru ca Gentilii să beneficieze pe deplin de spiritualitate în Era Vărsătorului, acesta este o practică stupidă pe care să o facem. În Era Vărsătorului, „poporul de aur” va putea exista din nou. Exact asta şi încearcă evreii să prevină. Evreii sunt speriaţi de noi şi vor să ne ucidă îndeajuns de rapid înainte ca asta să se întâmple.

De fapt, toţi membrii hinduşi ştiu despre treaba cu rasa. Rasele nu sunt doar „albe, negre şi galbene”, acesta e un concept metazific, care are de aface cu oamenii de bază ai acestor rase.

În cele din urmă, omenirea poate trăi şi cu excepţii şi cu oameni care sunt deja în această categorie, suntem încă salvabili ca omenire, dacă asta nu devine ceva dominant. Am cam terminat cu toată sinceritatea. Putem repara lucrurile şi să le facem să meargă mai bine. Un secol începând de acum, având în vedere planul evreiesc, acest lucru nu va mai fi cazul.

Din nefericire, neînțelepții vor trebui să cedeze în fața acestui corcit ghiveci de rahat care va părăsi această lume, împreună cu influența evreiască.

Chiar dacă cineva este un egoist căruia îi pasă doar de 5 sau 7 secunde de „plăcere” orgasmică (acele secunde nu sunt ceva greşit în orice caz…), atunci aceste entităţi naive îşi sacrifică viitorul lor cât şi al omenirii pentru un orgasm scurt. Ce poţi să le faci?

Nimic: Natura se răzbună deja prin eliminarea lor din linia de sânge, dar pur şi simplu ei nu o înţeleg. Aceşti oameni nu se gândesc la confuzia pe care o aduc copiilor? Dar să ghicesc, aceste 5 secunde sunt tot ceea ce contează. Atunci natura îşi revendică răzbunarea şi îi aruncă afară pe „fereastră”.

Zeii ne arată calea lor pentru că vor ca noi să supravieţuim şi să devenim o forţă formidabilă, nu doar aici pe Pământ, ci şi în nemărginitul univers. Nimeni nu trebuie să facă nimic, ci să înţeleagă aceste lucruri, şi să încerce să le urmeze cât mai bine posibil. Trebuie să urmăm legile naturii, iar când o facem, devenim înălţaţi şi magnifici. Dacă ne abatem, vom degenera, iar acest lucru nu îi include pe Zei în nici un caz. Se întâmplă din cauza stupidităţii noastre.

Indiferent de alegerile din trecutul nostru, viaţa şi existenţa noastră personală, deciziile ( Zeii înţeleg atunci când luăm decizii fără să ştim dinainte, aşa că arată clemanţă), noi trebuie să fim conştienţi şi să încercăm cât ne stă în putinţă să facem ce e mai bine pentru noi toţi şi lumea care ne înconjoară.  În acest fel vom ridica lumea şi vom crea o realitate pentru care oamenii de peste mii de ani ne vor mulţumi.


Sursa:

http://bucurialuisatan.com/forum/viewtopic.php?id=5406


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Donează acum pentru adevăr / Make a donation for Truth!

Română:

România: cetăţeni ţinuţi în tortură continuă, privarea de apă, mâncare, bani, oportunităţi, exploatare.

Donează acum pentru promovarea adevărului, cât mai puțin alterat. Eu pot face cu 5€ ceea ce alții nu au reușit să construiască cu 500€. Cu 50€, ceea ce alții nu au reușit cu 5.000€ iar cu 5.000€ ceea ce alții nu au reușit cu 500.000€. Pot spune că, tot ceea ce am construit nu a costat mai mult de 200€, din 2015 până acum și mereu am căutat adevărul, fără iluzii. Ceea ce alții încearcă să șteargă, cenzureze sau altereze, investind zeci de mii de euro frecvent pentru realizarea acestui fapt a fost construit cu mai puțin de 200€.

Dorința puternică de adevăr și dreptate a rupt blocajul banilor.

Întotdeauna au existat escrocii și aceia ce te iluzionează și sclavesc sau își vând minciunile și primesc sume imense de bani, ce constau în zeci de mii, sute de mii, milioane de euro. Iar ei au un interes să ascundă adevărul, altfel, afacerile lor nu vor mai functiona iar aceia ce își doresc adevăr și justiție reală, sunt privați de orice.

Poți dona, în interesul științei, cercetării și în primul rând, în interesul aflării adevărului, în contul de Bitcoin:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

English:

Romania: Torture on Citizenship, Deprivation of Aqua, Food, Money, Rights, Oppurtunities, Exploit.

Donate now for promote the truth. I can build or make, with 5€ what others did not succeed with 5000€. I can say that everything that we built by me, did not cost more than 200 €, from 2015 until now, and we have always looked for the truth without any illusions. What others try to delete, censor or alter, investing tens of thousands of euros € frequently to delete this was built with less than 200 €, like seruah.com website or all of my work.

The strong desire for truth and justice broke the money lock. I can, without money!

There have always been scammers and those who delude you and enslaved you or sell their lies and receive huge amounts of money for their lies, consisting of tens of thousands, hundreds of thousands, millions of euros. And they have an interest in hiding the truth, otherwise their lies will no longer work, and those who want real truth and justice are deprived of anything.

You can donate, in the interest of science, research and, first of all, in the interest of Truth, Freedom and Justice in the Bitcoin account:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪