Moralitatea, sexualitatea şi tu – predică satanică

Moralitatea, sexualitatea şi tu, predică Satanică

Vreau să vorbesc despre moralitate și sexualitate aici. Multe persoane care sunt gay/bi/trans au crescut simţindu-se prost din acest motiv, crezând că orientarea lor sexuală este ceva nemaipomenit de oribil. Imaginile negative pe care le aveau despre ei însuşi, i-au condus pe mulţi la tot felul de nebunii şi chiar sinucidere. De ce?

Trăim într-o societate a cărei moralitate afirmă că dacă nu eşti un heterosexual pur, atunci eşti un ciudat anormal. Nefiind pe ‘partea bună a moralităţii societăţii’ înseamnă să fii înlăturat de toţi, iar drumul marginalizării este unul dureros şi depresiv. Nimănui nu îi place să fie marginalizat, motiv pentru care, mânaţi de teama acestui lucru, mulţi se refulează.

Acum, cu siguranţă ştim că moralitatea societăţii a creat asemenea sentimente negative în oamenii a căror orientare sexuală nu s-a conformat desăgii lor mentale dezgustătoare.

Ce este pe larg moralitatea? Nimic altceva decât o construcţie socială! Şi ce este o construcţie socială? O idee pusă în mintea maselor, de către un mic grup de manipulatori.

Moralitatea noastră socială a fost profilată de construcţia socială a iudeo-creştinismului.

Germanul Nietzsche a scris pe larg despre moralitate. El a scos în evidenţă faptul că moravurile şi normele sociale actuale au fost preluate dintr-un curent străin şi nenatural, adus în scenă de iudeo-creştinism. Acesta a mai scris că un supraom este acela care depăşeşte în mintea sa moralitatea sistemului actual şi care, privind înlăuntrul său, îşi dezvoltă propria moralitate – care este bazată pe natura lui proprie şi pură. În acest fel, acest om (sau femeie) devine propriul său Rege (sau Regină) filozof şi se eliberează de sclavia morală de fier. Aceasta a fost dorinţa lui Nietzsche: o lume în care oamenii trăiesc fideli instinctelor lor nobile, din crezuri modelate de inimile lor, dintr-o lumină interioară care strălucreşte cu putere. Şi făcând acest lucru, societatea s-ar întoarce şi s-ar baza din nou pe ordinea evolutivă naturală şi sănătoasă. Acesta şi-a dorit întoarcerea la originalele căi Păgâne: “Omul ar trebui să trăiască simplu şi natural; acesta ar trebui să fie ţelul lui suprem” – Nietzsche.

De ce ajutor avem pentru a ne găsim direcţia în care să mergem? Nietzsche scria “întrucât am descoperit calea care conduce la un da sau un nu: te învăţ să spui da tuturor lucrurilor care te întăresc, care adună energie, care justifică sentimentul vigorii”

Acum cunoaştem, la fel ca şi strămoşii noștri Păgâni, că orientarea sexuală este un fapt al lumii naturale, nefiind nicidecum ceva diabolic. Devine diabolică doar atunci când îmbrăţişăm crezurile false create de oameni care predică diabolismul acesteia. Urându-ne pe noi înşine ne privăm de sănătate şi vigoare. Însă iubindu-ne pentru ceea ce suntem în mod natural, ne sporim sentimentele de vigoare şi sănătate.

Dacă înţelegem că aceasta face parte din natura noastră – să fim ceea ce suntem din punct de vedere sexual – atunci înţelegem că este bună şi pură; şi dacă înţelegem acest lucru, respingem moralitatea de sclav a xismului, moralitate sub care trăieşte marea parte a societăţii. În felul acesta facem un pas înspre a ne ridica deasupra sistemelor de valori ieftine ale iudeo-xinilor, un pas înspre condiţia de Supraom.

Pur şi simplu încetăm a mai privi la noi înşine în felul în care xismul ne priveşte şi în acelaşi timp, lăsăm negativitatea în spate. Odată ce experimentăm revoluţia Satanică interioară împotriva poluării evreice a minţilor noastre, ca şi un dar din partea Tatălui Satan, începem să ne vedem şi cum suntem cu adevărat, prin lentilele noastre pure. Nu prin construcţia socială mono-prismă evreiască.

Începem să trăim în mod liber şi natural pentru că natura noastră este să fim ceea ce suntem şi de aici face parte şi orientarea noastră sexuală. Tatăl Satan ne arată că ne putem iubi pe noi înşine pentru ceea ce suntem. Religia xină este născută din minciuni şi ură pentru ceea ce este pur şi natural. Aşadar, îi face pe oameni să se urască pe ei înşişi pentru ceea ce ei sunt în mod natural.

Cum a văzut Egiptul antic acest lucru?

“Autocunoaşterea stă la baza adevăratei cunoștințe”

“Se presupune ca omul să devină precum un Zeu, printr-o viaţă de virtute şi cultivare a spiritului prin cunoștință ştiinţifică, practică şi disciplină trupească.”

Trebuie să ştii că orientarea ta sexuală este normală şi că nu eşti anormal în nici un fel … eşti anormal NUMAI dacă îţi negi natura ta interioară, negare care devine toxică. Urându-ne pe noi înşine şi simţindu-ne vinovaţi din cauza sexualităţii noastre, este pe atât de anormal pe cât ar fi şi nişte sentimente similare cu privire la respiraţie, întrucât ele amândouă sunt nişte acte naturale. Toxicitatea la nivelul minţii cauzează toxicitate la nivelul corpului fizic şi al spiritului şi este răufăcătoare. Un sentiment de vinovăţie fals şi nefondat reprezintă un obstacol în evoluţia noastră spirituală şi a calităţii vieţii pe care o trăim. Scoate-ţi isuso-jidănia din cap! Însuşi faptul că experimentăm negativitate ne spune că asemenea sentimente cu privire la o orientare sexuală naturală şi sănătoasă nu vin de la noi … deoarece dacă am fi lăsaţi să trăim în felul nostru, nu ne-am fi simţit vinovaţi cu privire la sexualitatea noastră, indiferent de culoarea acesteia. Aşadar, aceasta trebuie că vine din surse exterioare şi nicidecum din natura noastră. Şi ce anume îi face să aibă dreptate? Nici măcar nu pot dovedi că biblia este reală.

În schimb, noi ştim că avem dreptate, întrucât inimile noastre vorbesc pur.

Ştiinţa, care în cele mai pure forme ale ei este un studiu al legilor naturale, a dovedit faptul că homosexualitatea/bisexualitatea/etc. sunt normale şi apar la toate speciile. Aminteşte-ţi că Nietzsche şi toți marii filozofi erau naturalişti. Adevărurile ştiinţei/naturii a demonstrat falsitatea xismului din cap până în picioare.

Religia xină este o minciună dovedită. A te urî pe tine însuţi datorită orientării naturale, înseamnă să trăieşti o minciună, iar preţul trăirii unei minciuni este să fi consumat de acea minciună.

“Ei vă numesc distrugători ai moralităţii, însă voi vă descoperiţi pe voi înşivă!” – Nietzsche


Sursa:

Moralitatea, sexualitatea și tu


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Donează acum pentru adevăr / Make a donation for Truth!

Română:

România: cetăţeni ţinuţi în tortură continuă, privarea de apă, mâncare, bani, oportunităţi, exploatare.

Donează acum pentru promovarea adevărului, cât mai puțin alterat. Eu pot face cu 5€ ceea ce alții nu au reușit să construiască cu 500€. Cu 50€, ceea ce alții nu au reușit cu 5.000€ iar cu 5.000€ ceea ce alții nu au reușit cu 500.000€. Pot spune că, tot ceea ce am construit nu a costat mai mult de 200€, din 2015 până acum și mereu am căutat adevărul, fără iluzii. Ceea ce alții încearcă să șteargă, cenzureze sau altereze, investind zeci de mii de euro frecvent pentru realizarea acestui fapt a fost construit cu mai puțin de 200€.

Dorința puternică de adevăr și dreptate a rupt blocajul banilor.

Întotdeauna au existat escrocii și aceia ce te iluzionează și sclavesc sau își vând minciunile și primesc sume imense de bani, ce constau în zeci de mii, sute de mii, milioane de euro. Iar ei au un interes să ascundă adevărul, altfel, afacerile lor nu vor mai functiona iar aceia ce își doresc adevăr și justiție reală, sunt privați de orice.

Poți dona, în interesul științei, cercetării și în primul rând, în interesul aflării adevărului, în contul de Bitcoin:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

English:

Romania: Torture on Citizenship, Deprivation of Aqua, Food, Money, Rights, Oppurtunities, Exploit.

Donate now for promote the truth. I can build or make, with 5€ what others did not succeed with 5000€. I can say that everything that we built by me, did not cost more than 200 €, from 2015 until now, and we have always looked for the truth without any illusions. What others try to delete, censor or alter, investing tens of thousands of euros € frequently to delete this was built with less than 200 €, like seruah.com website or all of my work.

The strong desire for truth and justice broke the money lock. I can, without money!

There have always been scammers and those who delude you and enslaved you or sell their lies and receive huge amounts of money for their lies, consisting of tens of thousands, hundreds of thousands, millions of euros. And they have an interest in hiding the truth, otherwise their lies will no longer work, and those who want real truth and justice are deprived of anything.

You can donate, in the interest of science, research and, first of all, in the interest of Truth, Freedom and Justice in the Bitcoin account:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪