Imigranții musulmani au invadat / invadează Europa!

Ce-fac-musulmanii-in-Europa-invazia-musulmanilor

Trebuie doar să ne uităm la ştirile din ultimele luni pentru a vedea ce au făcut imigranţii musulmani în Europa: crime groaznice, violuri, atentate teroriste, discriminare și ură dusă la extrem, manifestată împotriva oricărui om alb sau oricărui om ce nu este musulman (aceste lucruri au ajuns să fie ceva la ordinea zilei!). Am observat că multe dintre ştiri sunt „cenzurate”, pe siteurile de ştiri româneşti se scrie că agresorii (tâlhari, violatori, teroriști, criminali) nu sunt identificaţi, în timp ce siteuri mari de ştiri din afară României spun că aceştia erau/sunt imigranți musulmani – aici este vorba de manipulare, aproape toată presa din România este controlată de evrei.


Am preluat și eu pe blogul meu câteva articole referitor la ceea ce fac imigranţii musulmani în Europa, voi enumera câteva mai jos:

  1. Un musulman ajuns în Europa recunoaşte că musulmanii au venit să ISLAMIZEZE Europa!

  2. O femeie a fost VIOLATĂ, chinuită şi UCISĂ cu bestialitate în Suedia – FOTO

  3. Incidentul de la Koln s-a repetat! Migranţi musulmani au agresat din nou femei în Germania

  4. Pedofilie și viol: frecventate și acceptate în islamism

Acestea se întâmplă fără voia populației, pe banii cetățenilor fiecărei țări Europene, respectiv a fiecărui cetățean din aceste țări. Oamenii noștri mor pe bănci în frig, în timp ce Angela Merkel și alți „lideri” evrei de top (și ai lor căței) ne semnează moartea, obligându-ne să le construim moschei, să le oferim ajutoare, cămine și drepturi. De ce să le oferim toate acestea? Pentru a afișa bannere pe care scriu „copii voştri devin musulmani sau mor”?

Este vorba de o invazie mascată a Europei, susținută cu fonduri și resurse evreiești. Majoritatea nu au venit aici pentru a scăpa de război, au venit să creeze un război, un război ce are ca scop cucerirea Europei – folosindu-se de toate resursele necesare, de la atentate teroriste, violuri și crime până la mixuri rasiale, toate acestea pentru distrugerea Rasei Albe. Ne râd în nas în casele noastre, ne ucid, tâlhăresc și violează în casele noastre.


Îți recomand să studiezi mai multe articole din secțiunea „Islamul Expus„.


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪