Navighează întotdeauna pe internet folosind unul sau mai multe VPN-uri

Nu îmi asum răspunderea pentru felul în care folosiţi aceste informaţii, de altfel nimic din ceea ce voi scrie nefiind sub nici o formă în neregulă, mă refer din punct de vedere legal. Aminteşte-ţi că dorinţa de a avea intimitatea nu este ceva ilegal.

Foarte mulţi oameni nu cunosc termenul de „VPN”, mai mulţi navighează pe internet cu IP-ul real, cred că nu este în regulă, am avut în trecut experienţe neplăcute din acest motiv, de aceea vreau să fac o scurtă introducere termenului de VPN.

*VPN (Virtual Private Network / Rețea Privată Virtuală)

*Recomand folosirea unui VPN ce nu păstrează logurile (activitatea) utilizatorilor.

VPN-ul ascunde IP-ul (fiind mai eficient decât proxy), criptează datele transmise, oferă un plus de siguranţă/securitate şi oferă alte avantaje.

Multe siteuri vând VPN-uri, din ceea ce am testat recomand ca VPN serviciile oferite de cactusvpn.com şi 3monkey.me, ideea este să NU cumpăraţi (se cere nume real, card şi alte informaţii), vă puteţi face conturi gratuite, conturi ce sunt active timp de 24 de ore (CactusVPN) respectiv 3 zile (3monkey) urmând ca după expirare să faceți altele – sau poți cumpăra un VPN, prețurile fiind destul de accesibile.

(puteți încerca și privatoria.net, oferă o demonstrație de două ore, nu trebuie activat contul prin email iar avantajul este că puteți face plata și prin bitcoin, singurul dezavantaj fiind viteza ce nu-i prea strălucită)

Eu în acest moment folosesc 2 VPN-uri (concomitent), viteza nu a scăzut foarte mult, într-adevăr se observă o diferenţă dar se mişcă acceptabil, pentru asta trebuie să vă conectaţi la servere cât mai aproape fizic de România sau de ţara unde vă aflaţi – de exemplu Cehia, România sau altă țară din Europa.

*Ghid de instalare al VPN-ului pe Windows, Android și alte sisteme de operare îl găsiți pe siteul de unde vă luați VPN-ul.


Îți recomand să următoarele articole:

Pentru o securitate sporită folosește navigatorul Tor concomitent cu VPN și proxy

Criptează-ţi conversaţiile cu Pidgin


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪