Nefilim

Nefilim” este un termen pentru Zeii noștri pe când au venit din constelația lui Orion. Principalele monumente antice se bazează pe această (constelație), cum sunt piramidele din Giza. În Mistere, Orion are și un înțeles simbolic.

D.M. Murdock  a scris:

„În aramaică, cuvântul ‘nephila’ se referă la constelația lui Orion, marele vânător ceresc care joacă, printre multe altele, un rol important în religia egipteană. Gesenius citează versiunea ‘caldeeană’ (acadiană) a termenului, ca ‘nephla,’ care înseamnă ‘uriașul ceresc,’ adică constelația lui Orion, iar când e la plural, se referă la constelațiile mai mari…” (1)

„Uriașii (Nefilimii) erau pe pământ în vremurile acelea și chiar și după ce s-au împreunat fiii lui Dumnezeu cu fetele oamenilor şi le-au născut ele copii; aceștia erau vitejii care au fost în vechime, oameni cu nume.”

Acest pasaj a fost mai mult ca sigur luat din epica lui Ghilgameș.

A se nota „fii lui Dumnezeu” … acesta este un termen antic pentru ființele ascensionate, pentru cei Strălucitori/Iluminați. Cu alte cuvinte spune că cei Strălucitori din galaxia lui Orion erau pe pământ în acele zile și ne-au creat pe noi. Ei sunt primii noștri strămoși și creatori. Bineînțeles că apoi a urmat „dumnezeul” evreiesc care a inundat întreaga planetă, încercând să îi extermine în tora lor.

Iar acest fapt face trimitere la acest articol:

Anti-Zeii au atacat acest sistem solar – după cum se menționează în textele antice și după cum arată dovezile din sistemul nostru solar și de pe pământ. Ce anume e dumnezeul evreiesc? Evreii poartă ADN reptilian în gena lor Cohen, despre care spun că au primit-o de la Iehova. Așa că nu e nicio coincidență că oamenii care au de-a face cu extratereștrii reptilieni sau cenușii, mereu raportează că aceștia li se adresează și îi tratează ca pe niște vite. De unde crezi că se trage atitudinea evreilor către Gentili, atunci când îi numește goyim (vită)? Rabinii evrei chiar admit că sunt dintr-o altă lume și că au venit aici pentru a o cuceri pe a noastră.


Referințe:

(1) „Did Moses Exist?” de D.M. Murdock


Îți recomand să citești și articolele:


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Donează acum pentru adevăr / Make a donation for Truth!

Română:

România: cetăţeni ţinuţi în tortură continuă, privarea de apă, mâncare, bani, oportunităţi, exploatare.

Donează acum pentru promovarea adevărului, cât mai puțin alterat. Eu pot face cu 5€ ceea ce alții nu au reușit să construiască cu 500€. Cu 50€, ceea ce alții nu au reușit cu 5.000€ iar cu 5.000€ ceea ce alții nu au reușit cu 500.000€. Pot spune că, tot ceea ce am construit nu a costat mai mult de 200€, din 2015 până acum și mereu am căutat adevărul, fără iluzii. Ceea ce alții încearcă să șteargă, cenzureze sau altereze, investind zeci de mii de euro frecvent pentru realizarea acestui fapt a fost construit cu mai puțin de 200€.

Dorința puternică de adevăr și dreptate a rupt blocajul banilor.

Întotdeauna au existat escrocii și aceia ce te iluzionează și sclavesc sau își vând minciunile și primesc sume imense de bani, ce constau în zeci de mii, sute de mii, milioane de euro. Iar ei au un interes să ascundă adevărul, altfel, afacerile lor nu vor mai functiona iar aceia ce își doresc adevăr și justiție reală, sunt privați de orice.

Poți dona, în interesul științei, cercetării și în primul rând, în interesul aflării adevărului, în contul de Bitcoin:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

English:

Romania: Torture on Citizenship, Deprivation of Aqua, Food, Money, Rights, Oppurtunities, Exploit.

Donate now for promote the truth. I can build or make, with 5€ what others did not succeed with 5000€. I can say that everything that we built by me, did not cost more than 200 €, from 2015 until now, and we have always looked for the truth without any illusions. What others try to delete, censor or alter, investing tens of thousands of euros € frequently to delete this was built with less than 200 €, like seruah.com website or all of my work.

The strong desire for truth and justice broke the money lock. I can, without money!

There have always been scammers and those who delude you and enslaved you or sell their lies and receive huge amounts of money for their lies, consisting of tens of thousands, hundreds of thousands, millions of euros. And they have an interest in hiding the truth, otherwise their lies will no longer work, and those who want real truth and justice are deprived of anything.

You can donate, in the interest of science, research and, first of all, in the interest of Truth, Freedom and Justice in the Bitcoin account:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪