Nefilim

Nefilim” este un termen pentru Zeii noștri pe când au venit din constelația lui Orion. Principalele monumente antice se bazează pe această (constelație), cum sunt piramidele din Giza. În Mistere, Orion are și un înțeles simbolic.

D.M. Murdock  a scris:

„În aramaică, cuvântul ‘nephila’ se referă la constelația lui Orion, marele vânător ceresc care joacă, printre multe altele, un rol important în religia egipteană. Gesenius citează versiunea ‘caldeeană’ (acadiană) a termenului, ca ‘nephla,’ care înseamnă ‘uriașul ceresc,’ adică constelația lui Orion, iar când e la plural, se referă la constelațiile mai mari…” (1)

„Uriașii (Nefilimii) erau pe pământ în vremurile acelea și chiar și după ce s-au împreunat fiii lui Dumnezeu cu fetele oamenilor şi le-au născut ele copii; aceștia erau vitejii care au fost în vechime, oameni cu nume.”

Acest pasaj a fost mai mult ca sigur luat din epica lui Ghilgameș.

A se nota „fii lui Dumnezeu” … acesta este un termen antic pentru ființele ascensionate, pentru cei Strălucitori/Iluminați. Cu alte cuvinte spune că cei Strălucitori din galaxia lui Orion erau pe pământ în acele zile și ne-au creat pe noi. Ei sunt primii noștri strămoși și creatori. Bineînțeles că apoi a urmat „dumnezeul” evreiesc care a inundat întreaga planetă, încercând să îi extermine în tora lor.

Iar acest fapt face trimitere la acest articol:

Atlantis, dinozauri, darwinism, Mu, războaie cosmice, extratereștrii

Anti-Zeii au atacat acest sistem solar – după cum se menționează în textele antice și după cum arată dovezile din sistemul nostru solar și de pe pământ. Ce anume e dumnezeul evreiesc? Evreii poartă ADN reptilian în gena lor Cohen, despre care spun că au primit-o de la Iehova. Așa că nu e nicio coincidență că oamenii care au de-a face cu extratereștrii reptilieni sau cenușii, mereu raportează că aceștia li se adresează și îi tratează ca pe niște vite. De unde crezi că se trage atitudinea evreilor către Gentili, atunci când îi numește goyim (vită)? Rabinii evrei chiar admit că sunt dintr-o altă lume și că au venit aici pentru a o cuceri pe a noastră.

Îți recomand să citești și articolul:

Adevărul despre Anunnaki  – minciunile lui Sitchin şi adevărul


Referințe:
(1) „Did Moses Exist?” de D.M. Murdock


Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Numărul de comentarii pentru acest articol: 1 comentariu - comentariul este listat mai jos.


Spune-ţi părerea despre articol, simte-te liber să adaugi un comentariu!
Vă rog să nu depășiți limita bunului simț în comentarii, prezentați ceea ce doriți să transmiteți într-o maniera cât mai civilizată. Subliniez că fiecare este răspunzător pentru ceea ce scrie; noi respectăm legea, prin urmare orice text ce încalcă legea va fi şters imediat ce acest lucru este sesizat de către un administrator. Dacă ți-a plăcut articolul, mă bucură acest lucru şi te invit să-l distribui și prietenilor - pe Facebook sau oricare altă reţea socială.
  1. Ganditi sa faceti cercetari despre statueta gasita incastrata in roca, intr-o mina de neferoase din Muntii Apuseni.Marea majoritate a minelor de neferosase se gasesc in munti vulcanici. Oare cand s-au format muntii vulcanici ? din cunostintele mele ar fii vorba de vreo 250 milioane de ani ! In Muntii Apuseni se mai vorbeste si azi(rar, intradevar)de acea statueta, gasita in anii 60-70, secolul trecut, intr-o galerie ! Trebuie sa intelegem ca, pe Pamant, au fost multe civilizatii superioare noua !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Contact | Notă legală | Arhivă Bucuria lui Satan / Joy of Satan Archive | Securitate și IT
© Seruah 2015 - 2016 | Spiritualitate și Satanism Spiritual, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.