Noi Minciuni și vechi evrei – „Futurist” Civilization Wreckers

Biblia: o carte plină de ipocrizie

Generat automat de Google Translate:

http://josministries.prophpbb.com/topic15521.html

Salutări de la toți oamenii și camarazii noștri satanice.

Atunci când cineva intră în esența evreului și pătrunde în ea, ei pot vedea ceea ce este „modern” nu este deloc modernă. Același lucru include pentru minciunile lor. În univers, există principiul înmulțirii. Pe măsură ce crește puterea, tot nu-l crește cu atât mai mult, același lucru este valabil și pentru avere, mizerie, și necazuri, orice altceva. Acest lucru poate fi paralel la un efect de domino. Repetiția este în multe privințe o parte a acestui cerc. Într-un limbaj foarte simplu și simplu, nu numai „ca atrage cum ar fi” în unele privințe, dar „cum ar fi multiplicat atrage”, în acest caz. Iudeul întotdeauna a mințit și au mințit mari, iar acum ei doar mint chiar mai mult. Ce este de a veni, este chiar mai mult minciuni. Pe măsură ce timpul trece, tot mai mult, și mai multe minciuni vor urma. Adevărul nu poate fi, prin definiție, o multitudine de minciuni.

Oameni în aceste zile, datorită evreilor care s-au facut pe toti nespirituală, sunt ușor de uimit,, pacaliti etc. Viața a devenit plictisitoare, fie și o sarcină lumesc de anxietate paranoic (Incolor West), un somn cu droguri halucinogene bongoloid (LSD frică colorat vest), iluzii sau fleacuri, sau ca un câmp de luptă cu bale islamica sau sărăcire, cum ar fi în „Est”. Inamicul este într-un fel încearcă să proceseze în mintea oamenilor, pe care le consideră animale (goyim în ebraică), că lucrurile în zilele noastre sunt într-un fel atât de mult mai bine, și că civilizația este foarte avansată. minciunile lor merge atât de departe, că, dacă Omenirea acceptă iudeul și „globalizarea” lor, toate problemele vor dispărea în mod magic, cu o baghetă pentru toată lumea. De egalitate, fraternitate și restul acelei lucruri. Cu toate acestea, cu atât mai mult câștiga putere evreii, cu atât mai mult happens- opus așa cum a făcut-o întotdeauna. Omenirea nu devine mai fructuoasă, dar mai fragil. Realitatea nu este din ce în ce mai bine, dar falsificator. Lista poate continua.

Desigur, toți ceilalți fac, fac, EnVision si de a crea avansurile cu care evreii sunt încearcă să împingă evreu mondial agenda lor de comandă. Iudeii pur și simplu să se adapteze la „Tora” lor și să distrugă semnificația lor înnăscută, transformându-le în polul opus și invers. Asta e ceva ce este vechi, și se întâmplă de totdeauna.

În timp ce toți ceilalți moare și în delir, piere paranoia, o existență lipsită de sens, idei mizerabile social distructive, evreii rămână cât mai aproape posibil de natură și ceea ce știu de ea. De „goyim”, în conformitate cu evreii, sunt definite prin faptul că are conștiința unui animal. Aceasta include toate neevrei. Evreii sunt cei care cauzează acest lucru, și ei trăiesc prin această regulă.

Iudeul creează oameni ca acest lucru, în funcție de ceea ce văd și cred că omenirea ar trebui să fie.

Așa că, în mod „natural”, pentru evrei, un „goyim” se presupune a fi jucat cu un morcov, sau cu un băț, să fie frică tot timpul ca un animal necunoscător, să fie exploatat toată viața lor, iar apoi a ucis pentru carnea. EVREII DE ospăta de fapt, pe ființe umane … Și vezi ca ființe bovine literal …

Imagine

Cele mai doresc să prezinte Evreii depravare, cum ar fi orice alt produs. „Noi, revoluționar, va schimba viata ta”, etc. De exemplu, o ia cursa amestecării. Cursă de amestecare este nimic nou existențial. S-a întâmplat de mii de ani, și le-a plivit multe civilizatii. Nimic „nou” sau „tabu” în ea, sau „recent”. doar aceleași vechi, gunoi sale plictisitor, care a existat mii si mii de ani. Globalizarea este, de asemenea, nimic recent. Imperiile antice practicat ceva similar, iar unul are nevoie doar pentru a vedea cât de mare au fost, în scopul de a înțelege acest lucru. EVREII DE Cu toate acestea, nu se adapteze aceste idei pentru a completa pentru agenda lor și să beneficieze de acestea, cu toate noile mijloace, cu condiția ca provin din timpul lor, plus toate celelalte puteri și lucruri noi implicate în Omenirii forward-merge.

În această lume, oamenii sunt intens conștienți de o mulțime de lucruri. Aceasta include emoție, cum este de a trăi o viață spirituală, cum este să trăiești într-o țară bună, lista poate continua. Astfel, după cum, standardele „goyim” sunt foarte mici. Cei mai mulți oameni au standarde foarte mici și jidanii asigurați-vă că acestea sunt coborâte de zi. În același mod, creează standarde intensiv evreii false și nerealiste, care nu sunt „standarde”, ci scuze pentru lipsa de acțiune, justificări de slăbiciune și lista continuă. Evreului nu este afectat de aceste programe au pus în mintea goyim, iar ei continua doar cu ceea ce este natural, cum ar fi munca, munca, repetiție și lista goes- lucruri care dau rezultate, spiritual sau material. munca evreului și forța de muncă este parazitism intensivă. Același lucru este valabil pentru toate preocupările lor intelectuale și orice altceva.

Când oamenii sunt urăște pe sine, se comporta animale, istoric ignora „goyim” ca dușman intenționează să le fie, ei sunt orbi, ușor de controlat, fragil, slab si fara prea multe așteptări, nici un trecut, nici un viitor. Distrugerea identității rasiale, naționale și culturale, este, de asemenea, nimic nou. Acest lucru este de zeci de mii de ani, vechi de un secol, război tactică. Nu numai acest lucru daune oamenilor, dar acest lucru daune rasa lor, sufletul lor, natiunea lor si orice altceva. Acest lucru oferă motive fertil pentru a face munca evreii lor.

Evreului este un distrugător civilizație. Toate civilizațiile s-au deteriorat drastic de la evrei într-un nivel de materialism sens scăzut, sau de spiritualitate fals. Ceea ce este comun în acest „aparent” lucru antitetică, este că ambele lucruri sunt minciuni și lipsite de valoare și la fel de util evreilor. Ambele „spiritualism otherworldly” și „materialismul neîncetat”. Cu toate acestea, din moment ce oamenii nu au nimic mai, nici măcar propriile lor suflete, ei nu fac „cere”, oricum, nici ei vor da seama (și deci jidanii au crezut ca). păstrează totuși ceva „cicălitoare” ei tot timpul. „Ei doar modul în care viața ar trebui să fie”, a spus iudeilor. „Întotdeauna a fost așa”, a spus iudeilor.

De „goyim” care au acceptat evreului ca sursa ultimă a „conducătoare”, capetele lor mici arc și de a lua mai departe cu modul lor. Prea frică să-și piardă lor lipsită de sens, bizar, supraviețuire lumesc „viață”. Cu toate acestea persistă pe alții într-o alungare a Adevărului sau, cel puțin, pentru a descoperi „Ce” este acest lucru pe care le nags. Apoi, oamenii devin în mod natural „Satan”, în sensul că sunt revoltătoare conștient sau nu împotriva ordinului iudaic. Oricare ar opune această ordine, de la gura de evrei, nu este, prin definiție a SATANA. In acest fel, oamenii ajung aici.

Dacă cineva ajunge să observe civilizația sau noțiunea ei dincolo de timp continuumul spațiu al vieții noastre „prezent”, ei vor vedea și alte valori și alte lucruri care se desfășoară. Valorile și tot ce avem astăzi, „arta” si orice altceva, va puți repede ca fiind inferiori, pentru că în multe mod, * IS * inferior. O mulțime de oameni și-au pierdut sensul de ceea ce este cu adevărat „superior” sau „inferioare”, datorită Iudeu, maeștrii minciuni și iluzii. Unul trebuie doar să se uite la Egipt, și apoi uita-te la unele „fecale pe o pânză” dezgustătoare de o evreică, pentru a înțelege acest lucru.

Același lucru este valabil și pentru evreice cantareti teribile, „Artiști”, „Academicieni” și toți ceilalți. Evreii sunt maeștri ai subcultura cel mai mic grad. Acești oameni sunt sabot umplute cu „autotune”, „fecale pe o pânză”, sondaje false făcute în Tel Aviv și promovat ca fiind legitim „știință”, și asistat de tot felul de mașini, pentru că ei pur și simplu nu pot face nimic concret. Cu toate acestea, pentru că „goyim” care poate face mai bine, în comportamentul lor de auto-limitare a acceptării evreului și observațiile lor cu privire la modul în care „Worthless” ei sunt, ei înșiși de auto-limita ființă elemente mai mici în multe feluri. Prin urmare, lipsit de talent, idioata, cel mai mic grad Evreul poate domni suprem.

In zilele noastre civilizatii sunt construite pe valori cu totul stupide. EVREII DE încerca să treacă de problematică vechi, care au fost cunoscute a fi de degradare, care au fost întotdeauna cunoscute ca fiind prostiile și excrementele de existență, ca fiind „nou și bun”. O parte din aceasta este cursa de amestecare. Chiar și egiptenii în textele Pyramid, avertizează împotriva acestui fapt, ca „Esenta Creatorului Dumnezeu Tem” detoriates ca oameni Race Se amestecă, iar oamenii își pierd „Ochiul lui Ra” – a detoriates glanda pineală. Glanda pineală este responsabil pentru vedere astral, înțelegere, maturitatea minții și sufletului, creativitatea, imaginația, și în cele din urmă Dumnezeirea. Același lucru este valabil și pentru trai excesiv fizic (care provoacă cursa în AMESTECARE primul rând), oamenii acceptă viața într-un materialism dezechilibrat, fara spiritualitate. Din moment ce abilitățile de vizualizare, sufletul sau, nu sunt activate și necesare, această detoriates suflet și ființa și în conformitate cu legile evoluției, darurile date pentru înțelegere mai mare sunt pierdute pentru totdeauna. Atunci când se pierde această capacitate, atunci, ele sunt ușor de controlat și de sclavi. Acest lucru într-o coajă de nucă este în categoria de stupefacție generală a maselor.

EVREII DE nevoie doar de „goyim” în jurul valorii de a executa sarcini menial pentru ei și nimic mai mult. Aceasta este esența a ceea ce se numește punct de vedere politic „comunism”, ci este o practică foarte veche a minții jewish și psihicul (citește Tora și Talmud) – existența de bază pentru toți ceilalți, „Dumnezeu lumea” pentru evrei. Aceasta este formula Ordinului Mondial evreu. O altă valoare prea plasată este „bani”. Bani este bun și mare în sine, cu toate acestea, în lumea supraevaluat de astăzi, nimeni nu dă nici doi bani pe nimic altceva decât „bani”. Aceasta creează o civilizație care este în conformitate cu evreului materialistă, iar lacheii care doresc să profite de pe urma acestei pentru a ascunde inferioritate lor interioară. În acest fel, oamenii sunt utile în partea de jos, în timp ce jidanii lipsite de valoare sunt în partea de sus, pur și simplu, din cauza capacității lor de a face cametei, să fure și parazita. Același lucru este valabil și pentru minciună în istorie, ca re-scriere evreii istorie pentru a face totul parea ca „a fost întotdeauna așa”. Nu a fost așa, și există dovezi documentate în toate civilizatiile antice.

Inamicul este pervertească și reducerea nivelului de trai al oamenilor tot timpul. Acest lucru se face treptat, prin diminuarea salariilor, tezaurizare oameni în datorii, iar lista poate continua. În acest fel, oamenii bun venit întotdeauna „mai mică dintre cele două rele”, atunci când se confruntă cu o alegere. Acest lucru este evident în politică și oriunde altundeva.
Acum, același lucru este valabil cu tehnologie.

Oameni consideră uimitor un telefon mobil, sau „Virtual Reality”, sau orice altceva. Acesta poate fi, pentru această civilizație complet materialistă că ființele trăiesc în zilele noastre. În cazul în care oamenii știau despre comunicare telepatica, călătorie astrală, iar lista poate continua, ei nu ar fi atât de uimit. Cu toate acestea, într-o societate materialistă a bate toba evreii de pe nespirituală „goyim” și cad instantaneu pentru ea. Nu e de mirare, tehnologia este un dar de la Zei (parțial), este aici pentru a ne servi, pe care inamicul profanează pentru a se potrivi cu agenda lor. De exemplu, oamenii mici pătrund în noțiunea interioară a lucrurilor. Un telefon mobil pe care piesele în jos. De ce are chiar și această abilitate? Oamenii fac în zilele noastre se ocupă mari din prostii, cum ar fi o evreică stând pe un nor sau ceva. Ți-a trecut vreodată zori pentru a vă că un cellphone nu este cu adevărat „a ta”, în care este întotdeauna aparține companiei din care-l cumpere? Și Google și toți ceilalți? Cu toate acestea, în cazul în care oamenii dezvoltat aceste competențe în sine, sau puterile spiritului, ar într-adevăr de * * și nimeni LOR altcineva, să nu mai vorbim orice evreică lui.

Așa cum am spus de zeci de ori, Tech nu este problema în sine poate fi o binecuvântare sau un blestem. Am încercat acest lucru „VR” lucru eu, și nu a văzut nici o substanță pentru ea. Ar putea fi, de asemenea, utilizate în scopuri constructive. Nu a fost uimitor, fie si cel care mi sa arătat în acest ecran, a fost ridicat sfârșitul a ceea ce circulă pe piață. Este pur și simplu lipsit de sens „revoluționarism”. Deci, un ecran este în fața ta, așa că ceea ce. O bună imaginație poate face mult mai mult decât orice set cu cască. În loc să trăiască în realitate, oamenii sunt aclama tare pentru a fi hrănite cu minciuni și iluzii. Pe de o parte oamenii sunt reprimate sexual de Biblie iudaic, pe de altă parte, ei vor să „scape” și evreii să le dea lor „evadare sexuală”, același lucru este valabil și pentru orice alte dorințe, cum ar fi bogăția, cunoașterea, sau o viață în generalizatoare (cu un preț, desigur, sunt cuplate amăgirilor …). Ce fericită zi pentru civilizație. Dar, de bine, de o mulțime de Curs oameni sunt, de asemenea, prea plictisit pentru a vizualiza chiar, sau să depună eforturi pentru orice scop. Ele pot doar să trăiască-l digitale în schimb.

De ce să trăiești o viață reală, care este uimitor, sau cel puțin încearcă, nu este problema? Deci, pentru miliarde de oameni care trăiesc în frică și de control, au trebuit să dezvolte un fel de sistem „altele” pentru a umple. Nu există băieți, ei nu ca a creat aceste lucruri evreii pentru binele sau distracția. Poate că lucrurile se produc „distracție”, atunci când te distruge și te spala creierul, sau să îți pierzi sufletul. Altfel, cum pot fi acceptate? Nimeni nu-i place suferință, sau cel puțin majoritatea.

La urma urmei, inamicul a studiat „goyim” și toată această cursă tech se întâmplă de date, astfel încât infinit (și de control infinit) este exacted asupra populației goyim. Mic nu oricine poate vedea că în spatele tuturor acestor lucruri care sunt date ca aceasta, pot exista alte scopuri. În același mod a promovat o viață după moarte evreii minciună, pe care oamenii ard în unele hellfire- o farsă și o minciună, ei promovează aceleași minciuni într-un fel de viață de apoi în tech. ei nimic nou. Ei doar oldtime, Talmud. Cu ajutorul tech, ele produc aceste minciuni în fața ochilor oamenilor.

Același lucru este valabil și pentru robotică. În timp ce robotică ar putea fi folosite pentru a ajuta omenirea, linia principală din spatele roboți sunt construite din nou, din aceleași temeri, și nesiguranțele sau vise deșarte. „Roboți va lucra pentru noi, astfel încât să putem sta fundurile până în eternitate”, „Robotul favorit sexuale”, iar lista poate continua. Promovarea că inteligența artificială poate face „prieteni”, iar lista poate continua, sau chiar gândească și să acționeze pe cont propriu, este un lucru important in filme. Filmele sunt utilizate în mod activ pentru a îndoctrina populația și să facă oamenii deschise în orice „un fel de avansuri”, în orice departament. Joe medie stupidă, care nu a văzut un film în 2005, este bucuros de gând să accepte ceea ce se întâmplă în 2015 și a fost în acel film. „Sooo Futurist Muh Frate …”, este linia. Sau în alte moduri, „Oh, evreii din nou evlavioase a prezis viitorul! Ura!”. Linia de fund, evreii „crea” acest viitor și acest lucru nu este „natura”, „realitate” sau chiar „dumnezeu”, sau orice altceva.

Iudeul a promovat timp de secole o viață inutilă, lipsită de sens și gunoi de sclavie pentru „goyim”. De ce acești oameni au nevoie să se așeze, oricum? Ce este acolo pentru a face cu adevărat pentru ei? Evreii sunt duping omenirea foarte rău. Omenirea mică nu știu, că „Robotica” este o voință străveche a evreilor. Se poate suna nebunesc, dar a fost întotdeauna ideea lor de a subjuga alte forme de viață sau alte obiecte neînsuflețite să facă „licitare”. Există înregistrări reale ale rabini nebuni mental încearcă să facă „idoli de lut”, cum ar fi „dumnezeu”, în scopul de a le servi. În timp ce Neamurile ca să coopereze, și trăi viața, și de a construi cele mai mari lucruri cu civilizatii sau oamenii lor, evreii inferioare în unele subsol, în Spania, în Evul Mediu, au încercat să creeze „Golemii”. Într-un fel, efigii care au servit evreii în voința lor.

Acum, mulțumită cu Neamurile înrobiți timp de secole, ei se pot manifesta în cele din urmă voința lor. Bineînțeles că morcovul pentru neamuri vor fi de obicei: „. Ei va fi distractiv”, „. Nu vă faceți griji ei pentru binele omenirii”, „. Ei te vor servi de asemenea, nu numai că ne”, „imagineaza-ti posibilitate.”. Lista poate continua.

Ca și cu orice altceva, dacă nu intervenim, Omenirea va inventa din nou aceste lucruri, și ele vor fi preluate de psihotice pentru cererile evreii lor. Mașina în sine, nu contează. Ceea ce contează este ceea ce se face cu unealta.

Eu nu vorbesc „împotriva” acest lucru, așa cum tech este întotdeauna neutru, dar acestea sunt atât de mult timp pe mâinile iudeilor, ar trebui să se gândească mai bine de două ori pe ceea ce fac. Ceea ce faci cu viata ta acum, nu numai că va determina starea lumii, dar va determina, de asemenea, ceea ce este partea eternă a tine. Nu contează cât de multe „VR” realități pe care le vizitați, chiar dacă ai intrat într-un calculator al naibii și a devenit heidi, indiferent de cât de mult heroina evreii spun oamenilor să pună în venele lor, indiferent cât de multe mii de miliarde evreii îți spun „dorințele tale „sunt în valoare, ființa umană este proiectat, prin definiție, să fie o ființă spirituală și să trăiască într-o lume reală. Nici o cantitate de pastile, inginerie genetică, prostia, creștinism, negarea realității, se va schimba acest lucru. EVREII DE creat întotdeauna iluzii și bluff-uri pentru oameni, pentru a le ține departe de orice scop particular în viața lor. In acest fel, câștigă evreii timpul lor atât de necesar, în scopul de a promova agenda lor. Ei nu vă dau distracție pentru că te iubesc, iar acest lucru nu este chiar distractiv în multe feluri.

Evreul misdirects viitorul colectiv al umanității și cursele sale. Ele sunt și ea misdirecting încearcă să-l într-un plin îndruma greșit cu sufletul la gură Tora, Evul Mediu, comunismul, doar cu tehnologia modernizate.

În loc de Tesla a fi lăsat să exacte sufletul său asupra lumii și ridica-l la un nivel superior (pe care a făcut-o, pentru că avem electricitate, etc), a păstrat doar evreii Bussiness de ulei merge.

În loc de a aloca bani pentru a ridica de fapt, nivelul de sănătate al umanității, toți banii sunt cheltuiți pe promovarea sau ascunderea bolile Umanitatii prin simptome doar de acoperire.

În loc să creeze tech multidimensionale, sau de călătorie multidimensionale, miliarde sunt cheltuite în crearea de realități false de risipă în „VR” pentru ca oamenii să se joace. În loc de a face învățătura necesară pentru a umanității, astfel încât oamenii sunt satisfăcute sexual în realitate, să dezvolte sisteme false evreii, astfel încât acestea să poată co-uni într-unele „paradis on-line” și fac sex cu un fel de program de calculator.

În loc de a face pe omul lui Dumnezeu, ei fac omenirea într-o minciună!

În timp ce toate acestea se întâmplă „aici jos”, evreii se pregătesc războaie Race, foamete, WW3, corporații și lista poate continua.

Ce nevoi mai trebuie spus?

Nu că puți ca un fel de conspirație extraterestră?

EVREII DE predice întotdeauna depravarea și lor „Tora” ca ei un fel de lucru „nou”. Noi Minciuni, noi stofe, Jewry- vechi, care este la fel cum a fost întotdeauna și nu se va schimba. De exemplu, „teoremele University” despre modul în care au nevoie de albi să fie șters (de la (((medici))) cum ar fi Noel Ignatiev) nu sunt altceva decât vechi Tora, fabricate cu unele sondaj sau unele rahat. Care-i vestea în toate astea?

Nimic nu se va hrăni un suflet într-un nivel profund, decât unele practici spirituale. Ca un hămesit care a flămânzit timp de decenii, oamenii sunt prezentate cu informații spirituale și nu se pot digera cu adevarat. Asta este normal.

Știu că acest mesaj ar putea suna un pic „ciudat”, la o mulțime de oameni. Poate chiar inconfortabil. Cu toate acestea trebuie să se uite în spatele acestor probleme. „Comfort” nu ar trebui să fie mai important decât Adevărul. Confort nu va salva fundul, sau oricine altcineva. Confort nu va face nemuritor, iar confortul nu este o măsură a legit ceea ce este bun și ceea ce nu este. Niciodată nu a fost.

Omenirea trebuie să-l schimbe cursul. În cazul în care totuși nu face acest lucru, va exista o problemă de care omenirea nu va putea recupera. Suntem aici pentru a vă asigura că va exista un război spiritual împotriva acestui fapt, o trezire, și mai presus de toate, o rezistență și o speranță pentru libertate pentru omenire.

Omenirea are un viitor luminos, Aquarian satanice de a trăi și există în potențial. Nu trebuie să permitem inamicului, sau orice altă ființă să jefuiască acest lucru de la noi și transforma asta într-un coșmar. Această șansă nu trebuie să fie irosite și cel mai bun trebuie să fie făcută din ea. Din acest motiv, trebuie să luptăm și în cele din urmă distruge inamicul, care și-a păstrat umanitatea înapoi și încătușat în spiritual, materială și angajament existențial.

-mare Priest Hooded Cobra 666


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Donează acum pentru adevăr / Make a donation for Truth!

Română:

România: cetăţeni ţinuţi în tortură continuă, privarea de apă, mâncare, bani, oportunităţi, exploatare.

Donează acum pentru promovarea adevărului, cât mai puțin alterat. Eu pot face cu 5€ ceea ce alții nu au reușit să construiască cu 500€. Cu 50€, ceea ce alții nu au reușit cu 5.000€ iar cu 5.000€ ceea ce alții nu au reușit cu 500.000€. Pot spune că, tot ceea ce am construit nu a costat mai mult de 200€, din 2015 până acum și mereu am căutat adevărul, fără iluzii. Ceea ce alții încearcă să șteargă, cenzureze sau altereze, investind zeci de mii de euro frecvent pentru realizarea acestui fapt a fost construit cu mai puțin de 200€.

Dorința puternică de adevăr și dreptate a rupt blocajul banilor.

Întotdeauna au existat escrocii și aceia ce te iluzionează și sclavesc sau își vând minciunile și primesc sume imense de bani, ce constau în zeci de mii, sute de mii, milioane de euro. Iar ei au un interes să ascundă adevărul, altfel, afacerile lor nu vor mai functiona iar aceia ce își doresc adevăr și justiție reală, sunt privați de orice.

Poți dona, în interesul științei, cercetării și în primul rând, în interesul aflării adevărului, în contul de Bitcoin:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

English:

Romania: Torture on Citizenship, Deprivation of Aqua, Food, Money, Rights, Oppurtunities, Exploit.

Donate now for promote the truth. I can build or make, with 5€ what others did not succeed with 5000€. I can say that everything that we built by me, did not cost more than 200 €, from 2015 until now, and we have always looked for the truth without any illusions. What others try to delete, censor or alter, investing tens of thousands of euros € frequently to delete this was built with less than 200 €, like seruah.com website or all of my work.

The strong desire for truth and justice broke the money lock. I can, without money!

There have always been scammers and those who delude you and enslaved you or sell their lies and receive huge amounts of money for their lies, consisting of tens of thousands, hundreds of thousands, millions of euros. And they have an interest in hiding the truth, otherwise their lies will no longer work, and those who want real truth and justice are deprived of anything.

You can donate, in the interest of science, research and, first of all, in the interest of Truth, Freedom and Justice in the Bitcoin account:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪