Notă şi T&C www.seruah.com

Notă informativă:


Acest site web există, în principiu, în interesul ştiinţei, cercetării și/sau educaţiei.

 Orice om trebuie să aibă și are dreptul de a studia liber, fără cenzură.

Statul și autoritatățile trebuie să respecte alegerea individuală, drepturile, intimitatea, libertatea de a avea o opinie, libertatea de exprimare, libertatea conștiinței a fiecărui cetățean, multe dintre cele enumerate fiind garantate de Constituţia României şi de democrație – printre altele.

*Conținutul acestui site web nu este găzduit în România sau Europa. Întrucât conținutul acestui website nu este găzduit în România iar articolele/modificările aduse nu sunt efectuate de pe teritoriul României, administratorul este responsabil de conținutul acestui website în conformitate cu legislația Statelor Unite ale Americii. Termenii și condițiile există la sfârșitul acestei pagini, după mesajul meu pentru vizitatori.

*Aduc la cunoştinţă tuturor cititorilor, că nu fac parte din nici un grup sau grupare, websiteul meu există, exclusiv, în interesul ştiinţei, cercetării şi educaţiei. Sunt o singură persoană şi această mică redacţie online nu este o afacere. Unele dintre articole, ce pot părea rasiste sau se pot considera discriminare, subtilă sau nu, sunt formate din diverse cărţi disponibile publicului larg, referinţe care există, de obicei, la sfârşitul fiecărui articol.

Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare, cei în putere vor încerca să ţi-o suprime, modeleze sau altereze cu orice preţ.

Oricine își dorește comunism sau țări în care, ești asasinat sau întemnițat pe viața, pentru că spui un adevăr, poate oricând vizita Korea de Nord sau țările sub-dezvoltate musulmane, pentru a avea timp să se gândească mai bine ce presupune programul de înjosire a vieții umane (degradare, până în stadiul de animal) al comunismului, unde ești doar o cifră, o vită, ce este înlocuită oricând, pentru că umanitatea ta nu contează (sau sentimentele tale).


Mesaj de la administrator:


Nu dețin cont de Facebook, pagini de Facebook, Instagram, Twitter şi orice altceva. Oricine își asumă identitatea mea sau vorbește în numele meu minte. Recent am observat o pagină pe Facebook ce îşi asuma identitatea mea. Am reușit între timp s-o înlătur.


Termeni şi condiţii www.seruah.com


Prin accesarea acestui www.seruah.com (numit în continuare „site web”, „website” sau „site”) ești de acord cu termenii şi condiţiile de utilizare și declari că ai luat la cunoștință următoarele:

  1. Administratorul nu este responsabil pentru materialele preluate din surse (alte siteuri web, cărți, publicații online ș.a.m.d) –  sursele, publicațiile, cărțile sau siteurile de pe care au fost preluate unele texte, publicate la rândul lor pe acest site web, sunt legitime și respectă legea. În momentul în care o anumită sursă (publicație, site web, ș.a.m.d) este trecută în ilegalitate iar activitatea încetează, administratorul își ia angajamentul să elimine conținutul preluat.
  2. Administratorul nu este responsabil pentru eventualele probleme apărute în urma folosirii (necorespunzătoare/ilegale) a informaţiilor de pe acest website.
  3. Se interzice publicarea (în comentarii sau prin intermediul oricărui alt formular de pe site) de conţinut ilegal sau fără drepturi de autor, în cazul în care s-a omis sursa unui articol vă rog să contactați administratorul, pentru ștergerea articolului / editarea articolului și precizarea sursei.
  4. Acest website nu găzduieşte fişiere fără drepturi de autor ci doar legături către diferite servicii externe. Administratorul acestui website nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul prezent pe servicii externe.

    *Administratorul www.seruah.com își rezervă dreptul de a modifică oricând termenii şi condiţiile acestui website – fără o notificare în prealabil.


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Donează acum pentru adevăr / Make a donation for Truth!

Română:

România: cetăţeni ţinuţi în tortură continuă, privarea de apă, mâncare, bani, oportunităţi, exploatare.

Donează acum pentru promovarea adevărului, cât mai puțin alterat. Eu pot face cu 5€ ceea ce alții nu au reușit să construiască cu 500€. Cu 50€, ceea ce alții nu au reușit cu 5.000€ iar cu 5.000€ ceea ce alții nu au reușit cu 500.000€. Pot spune că, tot ceea ce am construit nu a costat mai mult de 200€, din 2015 până acum și mereu am căutat adevărul, fără iluzii. Ceea ce alții încearcă să șteargă, cenzureze sau altereze, investind zeci de mii de euro frecvent pentru realizarea acestui fapt a fost construit cu mai puțin de 200€.

Dorința puternică de adevăr și dreptate a rupt blocajul banilor.

Întotdeauna au existat escrocii și aceia ce te iluzionează și sclavesc sau își vând minciunile și primesc sume imense de bani, ce constau în zeci de mii, sute de mii, milioane de euro. Iar ei au un interes să ascundă adevărul, altfel, afacerile lor nu vor mai functiona iar aceia ce își doresc adevăr și justiție reală, sunt privați de orice.

Poți dona, în interesul științei, cercetării și în primul rând, în interesul aflării adevărului, în contul de Bitcoin:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

English:

Romania: Torture on Citizenship, Deprivation of Aqua, Food, Money, Rights, Oppurtunities, Exploit.

Donate now for promote the truth. I can build or make, with 5€ what others did not succeed with 5000€. I can say that everything that we built by me, did not cost more than 200 €, from 2015 until now, and we have always looked for the truth without any illusions. What others try to delete, censor or alter, investing tens of thousands of euros € frequently to delete this was built with less than 200 €, like seruah.com website or all of my work.

The strong desire for truth and justice broke the money lock. I can, without money!

There have always been scammers and those who delude you and enslaved you or sell their lies and receive huge amounts of money for their lies, consisting of tens of thousands, hundreds of thousands, millions of euros. And they have an interest in hiding the truth, otherwise their lies will no longer work, and those who want real truth and justice are deprived of anything.

You can donate, in the interest of science, research and, first of all, in the interest of Truth, Freedom and Justice in the Bitcoin account:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪