Notă şi T&C www.seruah.com


Vreau să subliniez că acest site web există, în principiu, în interesul ştiinţei, cercetării și/sau educaţiei.

 Orice om trebuia să aibă dreptul de a studia liber, fără cenzură.

Mă aștept ca statul să respecte alegerea individuală, drepturile, intimitatea, libertatea de a avea o opinie, libertatea de exprimare, libertatea conștiinței a fiecărui cetățean, multe dintre cele enumerate fiind garantate de Constituţia României şi de democrație – printre altele.


Termeni şi condiţii www.seruah.com


*Prin accesarea acestui www.seruah.com (numit în continuare „site web”, „website” sau „site”) ești de acord cu termenii şi condiţiile de utilizare și declari că ai luat la cunoștință următoarele:

  1. Administratorul acestui website nu îşi asumă nicio responsabilitate pentru conţinutul publicat de vizitatori pe acest site – fiecare vizitator/utilizator este direct responsabil pentru ceea ce scrie.
  2. Administratorul nu este responsabil pentru materialele preluate din surse (alte siteuri web, cărți, publicații online ș.a.m.d).
  3. Administratorii nu sunt responsabili pentru eventuale probleme apărute în urma folosirii informaţiilor de pe acest website.
  4. Se interzice publicarea (în comentarii sau prin intermediul oricărui alt formular de pe site) de conţinut ilegal sau fără drepturi de autor, în cazul în care s-a omis sursa unui articol vă rog să contactați administratorul, pentru ștergerea articolului / editarea articolului și precizarea sursei.
  5. Acest website nu găzduieşte fişiere fără drepturi de autor ci doar legături către diferite servicii externe. Administratorii acestui website nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul prezent pe servicii externe.

*Administratorul www.seruah.com își rezervă dreptul de a modifică oricând termenii şi condiţiile acestui website – fără o notificare în prealabil.Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666
Contact | Notă legală | Arhivă Bucuria lui Satan / Joy of Satan Archive | Securitate și IT
© Seruah 2015 - 2016 | Spiritualitate și Satanism Spiritual, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.