Notă şi T&C www.seruah.com

Notă informativă:


Acest site web există, în principiu, în interesul ştiinţei, cercetării și/sau educaţiei.

 Orice om trebuie să aibă și are dreptul de a studia liber, fără cenzură.

Statul și autoritatățile trebuie să respecte alegerea individuală, drepturile, intimitatea, libertatea de a avea o opinie, libertatea de exprimare, libertatea conștiinței a fiecărui cetățean, multe dintre cele enumerate fiind garantate de Constituţia României şi de democrație – printre altele.

*Conținutul acestui site web nu este găzduit în România sau Europa. Întrucât conținutul acestui website nu este găzduit în România iar articolele/modificările aduse nu sunt efectuate de pe teritoriul României, administratorul este responsabil de conținutul acestui website în conformitate cu legislația Statelor Unite ale Americii. Termenii și condițiile există la sfârșitul acestei pagini, după mesajul meu pentru vizitatori.

*Aduc la cunoştinţă tuturor cititorilor, că nu fac parte din nici un grup sau grupare, websiteul meu există, exclusiv, în interesul ştiinţei, cercetării şi educaţiei. Sunt o singură persoană şi această mică redacţie online nu este o afacere. Unele dintre articole, ce pot părea rasiste sau se pot considera discriminare, subtilă sau nu, sunt formate din diverse cărţi disponibile publicului larg, referinţe care există, de obicei, la sfârşitul fiecărui articol.

Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare, cei în putere vor încerca să ţi-o suprime, modeleze sau altereze cu orice preţ.

Oricine își dorește comunism sau țări în care, ești asasinat sau întemnițat pe viața, pentru că spui un adevăr, poate oricând vizita Korea de Nord sau țările sub-dezvoltate musulmane, pentru a avea timp să se gândească mai bine ce presupune programul de înjosire a vieții umane (degradare, până în stadiul de animal) al comunismului, unde ești doar o cifră, o vită, ce este înlocuită oricând, pentru că umanitatea ta nu contează (sau sentimentele tale).


Mesaj de la administrator:


Nu dețin cont de Facebook, pagini de Facebook, Instagram, Twitter şi orice altceva. Oricine își asumă identitatea mea sau vorbește în numele meu minte. Recent am observat o pagină pe Facebook ce îşi asuma identitatea mea. Am reușit între timp s-o înlătur.


Termeni şi condiţii www.seruah.com


Prin accesarea acestui www.seruah.com (numit în continuare „site web”, „website” sau „site”) ești de acord cu termenii şi condiţiile de utilizare și declari că ai luat la cunoștință următoarele:

  1. Administratorul nu este responsabil pentru materialele preluate din surse (alte siteuri web, cărți, publicații online ș.a.m.d) –  sursele, publicațiile, cărțile sau siteurile de pe care au fost preluate unele texte, publicate la rândul lor pe acest site web, sunt legitime și respectă legea. În momentul în care o anumită sursă (publicație, site web, ș.a.m.d) este trecută în ilegalitate iar activitatea încetează, administratorul își ia angajamentul să elimine conținutul preluat.
  2. Administratorul nu este responsabil pentru eventualele probleme apărute în urma folosirii (necorespunzătoare/ilegale) a informaţiilor de pe acest website.
  3. Se interzice publicarea (în comentarii sau prin intermediul oricărui alt formular de pe site) de conţinut ilegal sau fără drepturi de autor, în cazul în care s-a omis sursa unui articol vă rog să contactați administratorul, pentru ștergerea articolului / editarea articolului și precizarea sursei.
  4. Acest website nu găzduieşte fişiere fără drepturi de autor ci doar legături către diferite servicii externe. Administratorul acestui website nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul prezent pe servicii externe.

    *Administratorul www.seruah.com își rezervă dreptul de a modifică oricând termenii şi condiţiile acestui website – fără o notificare în prealabil.


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪