Notă şi T&C www.seruah.com

Notă informativă:


Acest site web există, în principiu, în interesul ştiinţei, cercetării și/sau educaţiei.

 Orice om trebuie să aibă și are dreptul de a studia liber, fără cenzură.

Statul și autoritatățile trebuie să respecte alegerea individuală, drepturile, intimitatea, libertatea de a avea o opinie, libertatea de exprimare, libertatea conștiinței a fiecărui cetățean, multe dintre cele enumerate fiind garantate de Constituţia României şi de democrație – printre altele.

*Conținutul acestui site web nu este găzduit în România sau Europa. Întrucât conținutul acestui website nu este găzduit în România iar articolele/modificările aduse nu sunt efectuate de pe teritoriul României, administratorul este responsabil de conținutul acestui website în conformitate cu legislația Statelor Unite ale Americii. Termenii și condițiile există la sfârșitul acestei pagini, după mesajul meu pentru vizitatori.

*Aduc la cunoştinţă tuturor cititorilor, că nu fac parte din nici un grup sau grupare, websiteul meu există, exclusiv, în interesul ştiinţei, cercetării şi educaţiei. Sunt o singură persoană şi această mică redacţie online nu este o afacere. Unele dintre articole, ce pot părea rasiste sau se pot considera discriminare, subtilă sau nu, sunt formate din diverse cărţi disponibile publicului larg, referinţe care există, de obicei, la sfârşitul fiecărui articol.

Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare, cei în putere vor încerca să ţi-o suprime, modeleze sau altereze cu orice preţ.

*Conținutul acestui website este găzduit fizic în servere din Statele Unite ale Americii și nu încalcă legile din Statele Unite ale Americii, libertatea de exprimare fiind garantată. Modificările și publicările de pe acest website nu sunt realizate de pe teritoriul României. Administratorul acestui website, este responsabil de ceea ce publică, pe un server localizat în SUA, în conformitate cu legile din Statele Unite ale Americii și are răspunderea pentru ceea ce publică, parțială și minimă, alături de cei ce dețin serverele pe care se află stocate informațiile, în conformitate cu legislația Statelor Unite ale Americii.

Voi da un exemplu, pentru că foarte mulți nu înțeleg, un exemplu ce nu mă reprezintă. Să spunem că, eu dețin o firmă ce distribuie marijuana în Olanda, o pot coordona din România ca și cetățean român, din Belgia, USA sau orice altă țară liberă, oricând doresc, pentru că nu încalc legislația Olandei. România, este o țară ce este aderantă la mai multe tratate internaționale, ce asigură liberă exprimare, o țară democratică ce face parte din Uniunea Europeană, Oricine își dorește comunism sau țări în care, ești asasinat sau întemnițat pe viața, pentru că spui un adevăr, poate oricând vizita Korea de Nord sau țările sub-dezvoltate musulmane, pentru a avea timp să se gândească mai bine ce presupune programul de înjosire a vieții umane (degradare, până în stadiul de animal) al comunismului, unde ești doar o cifră, o vită, ce este înlocuită oricând, pentru că umanitatea ta nu contează (sau sentimentele tale). Tocmai din acest motiv, când, poate, se va instaura un guvern mondial comunist, unde legile din toate statele sunt aceleași, acest website va rămâne funcțional și disponibil publicului larg, website care, susțin eu că, de asemenea, respectă limita legalității. Știu că din lipsa rațiunii și datorită urei oarbe, foarte mulți pot avea tendința de a arunca cu noroi în acest website, acest lucru va dispărea, din moment ce încep să gândească liberi, să studieze și să-și folosească rațiunea. Fricile nefondate, temerile nefondate, ura nefondată și oarbă vor dispărea, iar rațiunea, cunoașterea și gândirea liberă vor apărea.

Până la instaurarea unui Guvern mondial, unde legile sunt aceleași peste tot, acest website va rămâne în picioare.


Mesaj de la administrator:


Nu dețin cont de Facebook, pagini de Facebook, Instagram, Twitter şi orice altceva. Oricine își asumă identitatea mea sau vorbește în numele meu minte. Recent am observat o pagină pe Facebook ce îşi asuma identitatea mea. Am reușit între timp s-o înlătur. Majoritatea dintre aceia ce vorbesc în numele meu sau îşi asumă identitatea mea, dacă nu chiar toți, nu mă cunosc și doar presupun. Singura mea adresă de mail pe care o mai accesez şi pe care le răspund celor ce îmi scriu este cea afișată în pagina de contact.”

Articolele mele sunt cât mai scurte şi la obiect, nimeni nu ar avea timp să citească romane întregi, în schimb, dacă sunt interesaţi şi înţeleg ce doresc să transmit, pot cerceta şi dezvolta, spre exemplu, citind alte articole de pe acest site sau de pe siteuri ca şi Bucuria lui Satan sau Creştinismul Expus.


Am dezactivat comentariile deoarece multe nu își aveau locul aici.

Pentru a le răspunde vizitatorilor, celor ce au anumite întrebări, voi răspunde pe larg de acum: întreţin acest site web din fonduri proprii şi nu voi face niciodată o afacere din asta, sunt un om simplu (un singur om), nu sunt extrem de bogat d.p.d.v financiar, nu colaborez și nu voi colabora niciodată cu instituții ale statului, ONG-uri sau servicii secrete, decât dacă arată și dovedesc că sunt oameni etici, corecți și respectuoși – iar acest lucru, în situația actuală, este exclus din start, situaţie unde tacticile lipsite de etică sunt la ordinea zilei. Nu fac parte din masonerie și nici nu intenționez să fac parte din nici o organizație sau asociație în care lipsa de etică și de respect predomină.

Nu fac și nu voi face nici un ritual ce constă în sacrificii umane sau profanarea de morminte. Dacă îți faci timp să citești articolele de pe acest site, vei înțelege că magia/vrăjitoria are o explicație științifică și că acestea sunt puterile minții și ale sufletului – acest lucru nu înseamnă că sunt ateu. Pentru mine Dumnezeul iudeo-musulman-creștin (sau actualul Mare Arhitect al Universului) este o minciună evreiască, exact așa cum am scris în unele articole de pe acest site. Cred în existența Zeilor Antici și a unui Dumnezeu, care este impersonal și nu ține cu nimeni. Acel Dumnezeu este eterul, mai exact tot ce există, va exista și a existat. Capacitatea de a controla acest Dumnezeu, de a manipula eterul, este în funcție de nivelul tău de înțelegere și de nivelul spiritual. Sunt convins că orice încercare artificială de a avansa spiritual (consum de droguri, implantarea microcipurilor pentru a realiza un „supra-om” și așa mai departe) duce doar la dezastru, dacă nu se ține cont de spiritualitatea antică – care este ceva natural, nu artificial.

Oamenii au ajuns, până la urmă, în a putea manipula eterul cu ajutorul tehnologiei avansate, uitând de sufletul uman și de spiritualitatea antică, spiritualitate ce a precedat creștinismul și însuși rasa evreiască (conform propriilor cuvinte ale evreilor și rabinilor, rasa evreiască a apărut în 4000 înaintea erei noastre – ne-evreii Gentili existau dinainte cu mult pe pământ).

Sunt două tipuri de oameni în lume: oameni ce manipulează eterul și se folosesc din plin de vrăjitorie și apoi majoritatea oamenilor, care sunt ținuți cât mai departe de aceste lucruri, prin programe dezastruoase și monstruoase ale celor ce conduc lumea, ținuți slăbiți din punct de vedere spiritual și cât mai departe de orice înseamnă natura umană reală și spiritualitatea antică.

Am observat că există unele greșeli de tastare pe acest site (o paranteză neînchisă, un punct și o virgulă nepusă, etc). Evită acest lucru și ia informația în sine. Sunt mulți factori la mijloc ce mă pun într-o situație în care (momentan) abia pot accesa panoul de control al acestui blog, pentru a corecta articolele.


Termeni şi condiţii www.seruah.com


Prin accesarea acestui www.seruah.com (numit în continuare „site web”, „website” sau „site”) ești de acord cu termenii şi condiţiile de utilizare și declari că ai luat la cunoștință următoarele:

  1. Administratorul nu este responsabil pentru materialele preluate din surse (alte siteuri web, cărți, publicații online ș.a.m.d) –  sursele, publicațiile, cărțile sau siteurile de pe care au fost preluate unele texte, publicate la rândul lor pe acest site web, sunt legitime și respectă legea. În momentul în care o anumită sursă (publicație, site web, ș.a.m.d) este trecută în ilegalitate iar activitatea încetează, administratorul își ia angajamentul să elimine conținutul preluat.
  2. Administratorul nu este responsabil pentru eventualele probleme apărute în urma folosirii (necorespunzătoare/ilegale) a informaţiilor de pe acest website.
  3. Se interzice publicarea (în comentarii sau prin intermediul oricărui alt formular de pe site) de conţinut ilegal sau fără drepturi de autor, în cazul în care s-a omis sursa unui articol vă rog să contactați administratorul, pentru ștergerea articolului / editarea articolului și precizarea sursei.
  4. Acest website nu găzduieşte fişiere fără drepturi de autor ci doar legături către diferite servicii externe. Administratorul acestui website nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul prezent pe servicii externe.

    *Administratorul www.seruah.com își rezervă dreptul de a modifică oricând termenii şi condiţiile acestui website – fără o notificare în prealabil.


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪