Notă şi T&C www.seruah.com

Notă informativă:


Acest site web există, în principiu, în interesul ştiinţei, cercetării și/sau educaţiei.

 Orice om trebuie să aibă și are dreptul de a studia liber, fără cenzură.

Statul și autoritatățile trebuie să respecte alegerea individuală, drepturile, intimitatea, libertatea de a avea o opinie, libertatea de exprimare, libertatea conștiinței a fiecărui cetățean, multe dintre cele enumerate fiind garantate de Constituţia României şi de democrație – printre altele.

*Conținutul acestui site web nu este găzduit în România sau Europa. Întrucât conținutul acestui website nu este găzduit în România iar articolele/modificările aduse nu sunt efectuate de pe teritoriul României, administratorul este responsabil de conținutul acestui website în conformitate cu legislația Statelor Unite ale Americii. Termenii și condițiile există la sfârșitul acestei pagini, după mesajul meu pentru vizitatori.


Mesaj de la administrator:


Nu dețin cont de Facebook, pagini de Facebook, Instagram, Twitter şi orice altceva. Oricine își asumă identitatea mea sau vorbește în numele meu minte. Recent am observa o pagină pe Facebook ce îşi asuma identitatea mea. Majoritatea dintre aceia ce vorbesc în numele meu sau îşi asumă identitatea mea, dacă nu chiar toți, nu mă cunosc și doar presupun. Singura mea adresă de mail pe care o mai accesez şi pe care le răspund celor ce îmi scriu este cea afișată în pagina de contact.”


Am dezactivat comentariile deoarece multe nu își aveau locul aici.

Pentru a le răspunde vizitatorilor, celor ce au anumite întrebări, voi răspunde pe larg de acum: întreţin acest site web din fonduri proprii şi nu voi face niciodată o afacere din asta, sunt un om simplu (un singur om), nu sunt extrem de bogat d.p.d.v financiar, nu colaborez și nu voi colabora niciodată cu instituții ale statului, cu ONG-uri sau servicii secrete, decât dacă arată și dovedesc că sunt oameni etici, corecți și respectuoși – iar acest lucru, în situația actuală, este exclus din start. Nu fac parte din masonerie și nici nu intenționez să fac parte din nici o organizație sau asociație în care lipsa de etică și de respect predomină.

Nu fac și nu voi face nici un ritual ce constă în sacrificii umane sau profanarea de morminte. Dacă îți faci timp să citești articolele de pe acest site, vei înțelege că magia/vrăjitoria are o explicație științifică și că acestea sunt puterile minții și ale sufletului – acest lucru nu înseamnă că sunt ateu. Pentru mine Dumnezeul iudeo-musulman-creștin (sau actualul Mare Arhitect al Universului) este o minciună evreiască, exact așa cum am scris în unele articole de pe acest site. Cred în existența Zeilor Antici și a unui Dumnezeu, care este impersonal și nu ține cu nimeni. Acel Dumnezeu este eterul, mai exact tot ce există, va exista și a existat. Capacitatea de a controla acest Dumnezeu, de a manipula eterul, este în funcție de nivelul tău de înțelegere și de nivelul spiritual. Sunt convins că orice încercare artificială de a avansa spiritual (consum de droguri, implantarea microcipurilor pentru a realiza un „supra-om” și așa mai departe) duce doar la dezastru, dacă nu se ține cont de spiritualitatea antică – care este ceva natural, nu artificial.

Oamenii au ajuns, până la urmă, în a putea manipula eterul cu ajutorul tehnologiei avansate, uitând de sufletul uman și de spiritualitatea antică, spiritualitate ce a precedat creștinismul și însuși rasa evreiască (conform propriilor cuvinte ale evreilor și rabinilor, rasa evreiască a apărut în 4000 înaintea erei noastre – ne-evreii Gentili existau dinainte cu mult pe pământ).

Sunt două tipuri de oameni în lume: oameni ce manipulează eterul și se folosesc din plin de vrăjitorie și apoi majoritatea oamenilor, care sunt ținuți cât mai departe de aceste lucruri, prin programe dezastruoase și monstruoase ale celor ce conduc lumea, ținuți slăbiți din punct de vedere spiritual și cât mai departe de orice înseamnă natura umană reală și spiritualitatea antică.

Am observat că există unele greșeli de tastare pe acest site (o paranteză neînchisă, un punct și o virgulă nepusă, etc). Evită acest lucru și ia informația în sine. Sunt mulți factori la mijloc ce mă pun într-o situație în care (momentan) abia pot accesa panoul de control al acestui blog, pentru a corecta articolele.


Despre numele acestui blog:
Numele „Seruah” este un atac la adresa Zeiței Haures/Flauros. Siteul l-am deschis când încă nu conștientizam/înțelegeam foarte bine lucrurile, însă aveam dorința să lucrez pentru adevăr, justiție și dreptate – pentru Satanismul Spiritual. Inițial credeam că-i o lauda pentru Zeița Haures dacă voi pune numele „Seruah”.

Sunt multe siteuri ca bisericasatanistă și tot felul de non-sensuri care împing ideea că este bine să folosim numele lui Satan sau ale Demonilor inversate. Așa inamicii își strecoară minciunile, infiltrând și scriind cărți în care afirmă că este în regulă ceea nu este în regulă, în cazul meu că este în regulă și dai slavă Demonului dacă îi foloseşti numele întors – în realitate îl ataci şi este un blestem. Cei noi și ușor de influențat au tendința să combine informații alterate cu minciuni evreiești și adevăr, preluând informații alterate cu minciuni evreiești.

Așa a luat naștere „Seruah”.

Voi lăsa în continuare acest nume, pentru că mi-ar lua mult timp să restaurez poziționarea în Google și articolele. Pseudononimul Seruah îl voi folosi între ghilimele de acum înainte.


Termeni şi condiţii www.seruah.com


Prin accesarea acestui www.seruah.com (numit în continuare „site web”, „website” sau „site”) ești de acord cu termenii şi condiţiile de utilizare și declari că ai luat la cunoștință următoarele:

  1. Administratorul nu este responsabil pentru materialele preluate din surse (alte siteuri web, cărți, publicații online ș.a.m.d) –  sursele, publicațiile, cărțile sau siteurile de pe care au fost preluate unele texte, publicate la rândul lor pe acest site web, sunt legitime și respectă legea. În momentul în care o anumită sursă (publicație, site web, ș.a.m.d) este trecută în ilegalitate iar activitatea încetează, administratorul își ia angajamentul să elimine conținutul preluat.
  2. Administratorul nu este responsabil pentru eventualele probleme apărute în urma folosirii (necorespunzătoare/ilegale) a informaţiilor de pe acest website.
  3. Se interzice publicarea (în comentarii sau prin intermediul oricărui alt formular de pe site) de conţinut ilegal sau fără drepturi de autor, în cazul în care s-a omis sursa unui articol vă rog să contactați administratorul, pentru ștergerea articolului / editarea articolului și precizarea sursei.
  4. Acest website nu găzduieşte fişiere fără drepturi de autor ci doar legături către diferite servicii externe. Administratorul acestui website nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul prezent pe servicii externe.

    *Administratorul www.seruah.com își rezervă dreptul de a modifică oricând termenii şi condiţiile acestui website – fără o notificare în prealabil.


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.
Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666
Contact | Notă legală | Arhivă Bucuria lui Satan / Joy of Satan Archive | Securitate și IT
© Seruah 2015 - 2017 | Spiritualitate și Satanism Spiritual, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.