Noua Ordine Mondială şi bisericile creştine

Deseori auzim discursurile isterice ale creștinilor în care susțin că „Satan” este pe cale să creeze o „Nouă Ordine Mondială” unde ființele umane vor fi ștampilate cu coduri de bare la fel ca vitele și că își vor pierde toate drepturile și libertatea. Această NOM (Nouă Ordine Mondială) se spune că va fi „un stat comunist la nivel mondial.” Se cunoaște faptul că creștinismul/creștinii îl învinuiesc pe Satan de orice lucru cu care ei nu erau de acord și chiar de propriile lor crime împotriva omenirii. Acest articol este scris pentru a-i trezi la realitate pe cei care au fost înșelați. Cu suficiente cercetări și printr-o analiză logică se poate vedea că Satan nu are nimic de-a face cu asta și cu nimic altceva legat de acest subiect. Aceasta este inspirată de iudeo-creștinism. Biserica Catolică, Conciliul Național și Global al Bisericilor [la care aparțin aproape toate bisericile protestante] lucrează pentru aceasta canalizând o mare parte din contribuțiile lor în avansarea programului evreiesc al comunismului și, în pătura superioară a acestei religii, adepții abuzează puterea ocultă pentru a materializa această agendă. Desigur, cu neîncetata schimbare a vinei, îi vei auzi pe creștini spunând că „Oh, nu!!! Asta NU E BISERICA MEA!!” Protestanții îi condamnă pe catolici, ignorând complet faptul că religia lor este în concordanță cu catolicismul și că TOATE SECTELE creștine își au originile în biserica catolică.

Pentru a rezuma, satanismul nu pune restricții asupra oamenilor. Satan susține individualitatea, libertatea și evoluția rasei umane. Satan nu reprezintă haosul, cum ar putea crede unii. Trebuie să îl cunoști pentru a vedea aceste lucruri. Satan susține libertatea și rebeliunea și nicidecum o NOM comunistă unde evreii înrobesc masele gentile, care în mâinile acestora devin doar un simplu număr într-un registru și sunt ceea ce ei numesc „ființe umane de unică folosință.”

Citate din talmudul evreiesc:
Baba Necia 114, 6: „Evreii sunt ființe umane, dar națiunile lumii nu sunt ființe umane, ci animale.”

Simeon Haddarsen, fol. 56-D: „Când va veni Mesia fiecare evreu va avea 2.800 de sclavi.”

Nidrasch Talpioth, 225-L: „Iehova a creat neevreul în formă umană, astfel încât evreul să nu fie servit de bestii. Neevreul este, prin urmare, un animal în formă umană și condamnat să servească evreul zi și noapte.”

(mai multe citate din Talmudul Evreiesc)

Creștinii amăgiți și ceilalți dau vina cu ușurință pe Satan și pe sataniști atunci când vine vorba CIP-area sau marcarea cu coduri de bare, precum animalele. Pentru început, dacă privești atent poți observa că aceste învățături nu vin de la Satan, ci ele provin din biblia iudeo-creștină în care oamenii sunt denumiți „oi,” corpul tău aparține lui „Dumnezeu,” viața sexuală, dorințele și poftele pe care le ai, cât și lucrurile insignifiante care ajută la avansarea spirituală sunt văzute drept păcate în biblia iudeo-creștină. Biblia iudeo-creștină nu constituie altceva decât baza pentru instituirea comunismului evreiesc, slăbind moralul și caracterul oamenilor, promovând nedreptatea prin învățături de tipul: „Întoarce celălalt obraz” și prin slăbirea dorinței de rezistență a oamenilor. Acestea sunt toate tactici de pregătire a populației pentru o revoluție comunistă și au fost propovăduite de Vladimir Lenin (liderul comunist evreu).

Ce spui despre haos? Aceasta este o altă tactică comunistă și foarte flagrantă aici în SUA. Evreii care lucrează să instituie comunismul folosesc fiecare mijloc posibil în sala de judecată, cât și în afara ei pentru a distruge sistemul judiciar și pentru a răspândi confuzie în rândul populației. „Sfânta scriptură” este cel mai confuz text născocit vreodată. Cei mai mulți oameni nici nu se deranjează să îl citească, dar se auto-denumesc „creștini.” Uită-te la contradicțiile fără sfârșit și, desigur, la învățăturile nazarineanului:

Isus a furat [Luca 19: 29-35; Luca 6: 1-5],
Isus a mințit [Matei 5:17; 16: 28; Apocalipsa 3: 11]
Isus a pledat în favoarea crimei [Luca 19: 27]
Isus a cerut unul dintre ucenicii lui să își dezonoreze părinții și familia [Luca 9: 59-62]

Mai sus e doar o mână de exemple care dovedesc că el este un exemplu negativ nu doar prin faptul că distruge, ci pentru că ordonă și altora să facă la fel. Contradicțiile de genul acesta au fost pregătite pentru a crea confuzie și haos.

Numărul mare de biserici care se contrazic violent și se condamnă una pe alta este un semn bătător la ochi, fără să mai menționăm toate războaiele nesfârșite și inutile care sunt necesare pentru ca această Nouă Ordine Mondială să fie instaurată, iar prin intermediul uneltelor lor – creștinismul și islamul – evreii aproape ne-au incitat pe toți. Dacă-ți ierți vecinul de „70 de ori câte șapte” precum a predicat nazarineanul și dacă îți „întorci celălalt obraz” nu faci decât să conduci la haos și crime. Oamenii sunt îndoctrinați cu privire la modul în care să fie sclavi și victime perfecte. Propriile lor corpuri au devenit proprietatea unor entități extraterestre care decid în locul lor, le controlează gândurile, dorințele și sexualitatea. Cât despre ideea de a fi tatuați cu coduri de bare, NU ÎL ÎNVINUIȚI PE SATAN!! SATAN ÎNTOTDEAUNA A SUSȚINUT LIBERTATEA ȘI REBELIUNEA!!!

Creștinii și ceilalți dau cu atât de multă ușurință vina unul pe celălalt: „Catolicii sunt de vină!” „Oh nu, sunt protestanții!” Ei nu pot să înțeleagă astfel de lucruri și așa a fost situația timp de secole în bisericile lor, iar asta e întreaga tematică a bibliei lor. Ei au contribuit la ea în mod financiar, fizic și spiritual. FI UN SCLAV! Este mult mai ușor pentru ei să îl învinuiască pe Satan decât să admită că au fost înșelați chiar de către „dumnezeul” lor și de clerul acestuia. Satan a fost utilizat în mod convenabil pentru a distrage atenția cât și pe post de țap ispășitor timp de secole de către bisericile creștine. Ei aruncă toată vina pe Satan, în timp ce propovăduiesc lumii că creștinismul și nazarineanul sunt „buni” umanitariști și, mai presus de toate, „dumnezeu.”  O minciună repetată și împuternicită suficient de mult, în cele din urmă va ajunge să fie crezută, fără să mai conteze cât de ridicolă e. Trilioane și trilioane de dolari au fost folosiți pentru a promova această minciună în rândul populației, în timp ce liderii lor religioși lucrau în mod clandestin pentru a înrobi lumea, precum au făcut în trecut prin rădăcina lor, biserica catolică. Protestanții nu sunt cu nimic mai diferiți, date fiind procesele din Salem împotriva vrăjitoarelor și participarea obligatorie la biserică în America colonială. LIBERTAEA NU E ÎN NICI UN MOD COMPATIBILĂ CU IUDEO-CREȘTINISMUL!

Creștinismul nu este spiritual în nici o privință. În realitate e o instituție politică pozând ca fiind un cult spiritual/religios. Adepții sunt înșelați să trăiască pentru moartea lor și să renunțe la toată puterea și la toate cunoștințele oculte/spirituale, astfel încât aceștia să rămână fără apărare și inofensivi în fața celor care dețin aceste cunoștințe și care știu cum să le folosească. Ei sunt prostiți să creadă că „dumnezeul” lor îi va pedepsi pe cei care folosesc aceste puteri; ei au fost „pregătiți” timp de generații la rând ca să devină sclavi fără minte, iar sufletul lor a trecut prin generații de respingere a adevăratei spiritualități astfel încât a ajuns atrofiat în ceea ce privește puterea spirituală. Scopul este aproape îndeplinit și va fi dus până la capăt dacă acești idioți nu se trezesc.

Am citit o știre unde bisericile lui Billy Graham au acum sisteme DVD și difuzoare stereo. Ce legătură au acestea cu spiritualitatea? Caritatea creștină e o glumă. Cele mai multe donații, care în total se ridică la trilioane de dolari, sunt canalizate în Consiliul Mondial al Bisericilor unde sunt folosiți politic, pentru finanțarea comunismului, a războaielor și a altor activități teroriste. Organizații seculare, cum ar fi agențiile locale și județene de asistență socială sunt cele care într-adevăr fac cele mai multe pentru nevoiași. Acești bani ies din buzunarele contribuabililor, nu din cele ale bisericii creștine.

Însăși liderii creștinismului cât și cei ai guvernelor totalitare sunt incredibil de materialiști.
Când aruncăm o privire la acțiunile bisericii catolice din secolele trecute, aflăm că ei au stors până și ultimul bănuț de la familiile lovite de sărăcie, de la văduve și chiar de la generațiile de familii care au fost vizate de Inchiziție; bisericile în sine au fost tezaure în care a fost pus spre păstrare aur, argint, cunoștințe valoroase, artefacte și pietre prețioase în cantități incredibile.

Pe lângă că au luat și colectat tot aurul, argintul și obiectele de valoare pe care a fost în stare să le confiște, biserica catolică a achiziționat și cantități uriașe de bunuri imobiliare; în mare parte toate acestea au fost posibile datorită uciderilor în masă și extorcării de fonduri efectuate făcute prin Inchiziție. Biserica Catolică de astăzi este fără îndoială cea mai bogată instituție de pe fața pământului. Cantitatea de bani, pământ, comori, artefacte și alte bunuri materiale sunt deținute de către biserica Catolică și sunt dincolo de întinderile imaginației.

Chiar și prin Evul Mediu când sărăcia era larg răspândită, în mare parte doar din cauza creștinismului, găsim aceste catedrale uriașe și pline de bogății, construite în timpul unui depravări extreme a populației, cu altare și abside făcute din aur, pereți și pivnițe ornate cu bijuterii. Au fost construite bazilici magnifice, catedrale, stareți, baptisterii, mănăstiri, schituri și biserici. Practic, cu toate că era o sărăcie cruntă, se găseau bani în cantități enorme pentru asemenea construcții, încât s-a remarcat ca fiind magazia principală a tuturor bogățiilor materiale – aur, argint și arhitectură – cât și pentru poziția lor geografică a acelor timpuri.

De-a lungul Evului Mediu, biserica catolică s-a stabilit ca conducător necondiționat peste întreaga Europa. Biserica catolică a avut stăpânire completă asupra regilor și reginelor, asupra armatei și a condus prin teroare. Nimeni nu a fost liber în nici un aspect. Cunoașterea a fost distrusă și/sau luată de la oameni. Pentru a crea un stat sclav perfect, sclavii trebuie să fie analfabeți și fără putere.

„Creștinismul și comunismul se aseamănă foarte mult din punct de vedere ideologic și spiritual. Este foarte bine cunoscut faptul că acest concept a fost adoptat de variați gânditori, de la Thomas More până la Led Tolstoy. Puțini oameni știu că primul stat socialist din lume a fost inaugurat în Paraguay și a fost bazat pe ideile iezuiților catolici înainte ca Marx să-și aștearnă doctrinele pe hârtie.“

„’Societatea lui Isus’ – ordinul religios iezuit – în biserica catolică a fost aproximativ echivalent cu KGB în Uniunea Sovietică.”

Citatele de mai sus sunt extrase din „Pravda“ [Ziarul principal al partidului comunist și principalul ziar al fostei Uniuni Sovietive], din articolul: „Există vreo diferență între creștinism și comunism?“ 30/04/2013.

Crimele în masă comise Iosif Stalin [evreu], Mao Tse-tung și alți dictatori comuniști au fost repetiții ale Inchiziției creștine. Doar numele și fața au fost schimbate, însă este aceeași agendă condusă de aceeași oameni. Mao a condus în Tibet, ucigând și torturând în masă tibetanii nativi. Armata chineză, sub controlul lui Mao a traversat la pas munți și terenuri periculoase cu scopul primar de a distruge cunoștințe antice, indiferent de ceea ce pretind cărțile de istorie. Mănăstirile tibetane, din cauza că erau ascunse în Munții Himalaya, au fost izolate de restul lumii și ca urmare au fost capabile să păstreze cunoștințele antice și să le ferească de distrugerea creștină. Orice persoană cu cunoștințe serioase sau puteri spirituale reprezintă o amenințare pentru statul comunist. Sclavii nu trebuie să dețină cunoaștere sau putere ocultă. Cunoașterea și puterea sunt păstrate în mâinile câtorva aleși. Desigur că organizației „East Gate Ministries“ a lui Billy Graham i-a fost permis să inunde China cu biblii; un proiect care a costat milioane de dolari – scutiți de impozite.

Conceptul de dominare a lumii de către un singur grup care conduce cu un pumn de fier și folosește uciderile în masă și teroarea pentru a-și atinge scopurile este scris în întreaga biblie iudeo-creștină.

Concepte: Statul deține și controlează toate proprietățile. Mai jos sunt listate paralele și învățături din biblia iudeo-creștină: Corpul tău nu îți aparține, ci este proprietatea lui „Dumnezeu.”

•    Să nu ai impulsuri sexuale; dacă ai, deținătorul corpului va face ce dorește cu el și îl va „arunca în iad” [conducere prin teroare]: Matei 5: 27-30
•    „Domnul” are control asupra tuturor relațiilor tale: Matei 19:9
•    Nici o liberate de exprimare: Matei 5:33-37; 12:36
•    Lasă-i să te arunce în închisoare: Matei 5:25
•    Nu te apă sau riposta, fi un sclav perfect: Matei 5:39-44, Luca 6:27-30; 6:35
•    Cei blânzi sunt cei mai buni sclavi; „blând“ înseamnă „supus“: Matei 5:5
•    Trăiește pentru propria moarte, nu lua în considerare viața pe care o ai acum. Acesta este un clasic despre cum să conduci un stat al sclaviei. Nu merită să lupți pentru viața ta: Matei 5:12
•    Distruge unitate familiei pentru a crea haos: Matei 10: 34-36; Luca 12: 51-53
•    Lasă haosul să domnească: Matei 18: 21-22
•    Nu deține nici o proprietate: Matei 19: 21-24; Marcu: 12: 41-44; Luca 6: 20; 6:24; 6: 29-30
•    Abandonează-ți familia- „Tatăl, mama, surorile și frații” asta este ceea ce un stat totalitar cere și îi execută pe tinerii care se reîntorc la familiile lor: Matei 19: 29
•    Mai multă sclavie și servitudine: Exodul 21: 7; Exodul 21: 20-21; Leviticus: 25: 44-46;
•    Luca 6: 40- statul e perfect; Luca 12: 47, Efeseni: 6: 5; Coloseni: 03:22; ! Timotei: 6: 1; Tit 2: 9-10; 1 Peter 2:18
•    Nazarineanul, la fel ca învățăturile in Vechiul Testament, a cerut supunere totală și a împuternicit acest concept prin frică și teroare. Predicatorii își amăgesc congregațiile să creadă că „Isus îi iubește.” Aceștia țipă și se vaită că aceste lucruri sunt luate „în afara contextului,” însă ei sunt cei care ratează întreg mesajul și sunt „în afara contextului.”
•    Nazarineanul nu a învățat niciodată omenirea despre independentă sau avansare. Creștinii vorbesc cu entuziasm despre modul în care această entitate a vindecat pe cei nenorociți, dar el nu a învățat pe nimeni cum să se vindece sau să înțeleagă natura bolii. S-a înconjurat, în principal, cu oameni ignoranți și servili. Religia creștină deține retardați mentali în mare măsură.

Cel cu adevărat malefic este maestrul înșelăciunii și a minciunilor; „el înșală lumea.” Plătind pentru damnarea cuiva este o temă comună aici. NUMELE LUI NU ESTE SATAN/LUCIFER, CI YAWEH/JEHOVA!!

Creștinii au renunțat la toate puterile oculte și puterea de înțelegere, au finanțat și lucrat pentru toate acestea timp de secole, iar acum toată vina este aruncată asupra Diavolului. Ei nu pot vedea că cel cu adevărat vinovat este propriul lor „dumnezeu“ și nazarinean.

Cunoștințele oculte pot fi folosite de oricine în orice scop. Oricine poate observa cu ușurință că nu Satan e vinovat de cele amintite mai sus și că acestea nu au nicio legătură cu el; cât despre acele așa-numite „grupuri oculte,” acestea sunt în realitate infiltrate din cap în coadă cu iezuiți catolici și cu alți nemernici care vor să înșele oamenii care pot fi Sataniști sau păgâni și să îi țină sub control. Asta poate fi văzut și în simbolul lor iudeo-creștin, Jehova/YHVH numele lui „dumnezeu“ și al îngerilor.

Este evident, pe lângă toate celelalte lucruri, că biserica catolică a fost înfuriată de descoperirea scandalurilor de pedofilie. Aceste acțiuni au fost planificate și deliberate. Papa și cei de rang înalt s-au arătat complet indignați și plini de ură atunci când molestările și abuzurile lor împotriva copiilor au fost expuse lumii. Pentru acestea ei doar și-au cerut scuze și atât. Cu toții știm că violarea unui copil face ca personalitatea unui adult să fie instabilă și victimele sunt necesare pentru a crea haos și pentru a completa obiectivele creștino-iudaice ale comunismului, create pentru persoanele amăgite și care sunt atât spiritual cât și psihologic, pierdute.


Referinţe:
•    Vatican Assassins: Wounded in the House of My Friends, The Diabolical History of the Society of Jesus Including: Its Second Thirty Years’ War [1914-1945], its Cold War [1945-1990], and Its Assassination of Ameri-ca’s First Roman Catholic President, John Fitzgerald Kennedy [1963] by Eric Jon Phelps, 2001
•    The Secret History of the Jesuits by Edmond Paris; translated from the French, 1975
•    An Atheist Speaks by Madalyn Murray O’Hair, 1986
•    Billy Graham and his Friends by Dr. Cathy Burns 2001
•    Our Constitution, the Way It Was by Dr. Madalyn O’Hair, revised edition, 1988
•    An Atheist Speaks by Madalyn Murray O’Hair, 1986
•    The Cross and the Sickle…Superchurch by Billy James Hargis and Bill Sampson, 1982
•    The Book Your church Doesn’t Want You To Read – Tom C. Leedom, edi-tor 1993


Sursa:

http://bucurialuisatan.com/forum/viewtopic.php?id=5096


Îţi recomand să citeşti şi următoarele articole:

Noua Ordine Mondială şi bisericile creştine

Controlul creştin al minţii

Ce fac sataniştii

Experienţa mea cu entităţile angelice

Evreii forţetează marşul spre microcipuri


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Donează acum pentru adevăr / Make a donation for Truth!

Română:

România: cetăţeni ţinuţi în tortură continuă, privarea de apă, mâncare, bani, oportunităţi, exploatare.

Donează acum pentru promovarea adevărului, cât mai puțin alterat. Eu pot face cu 5€ ceea ce alții nu au reușit să construiască cu 500€. Cu 50€, ceea ce alții nu au reușit cu 5.000€ iar cu 5.000€ ceea ce alții nu au reușit cu 500.000€. Pot spune că, tot ceea ce am construit nu a costat mai mult de 200€, din 2015 până acum și mereu am căutat adevărul, fără iluzii. Ceea ce alții încearcă să șteargă, cenzureze sau altereze, investind zeci de mii de euro frecvent pentru realizarea acestui fapt a fost construit cu mai puțin de 200€.

Dorința puternică de adevăr și dreptate a rupt blocajul banilor.

Întotdeauna au existat escrocii și aceia ce te iluzionează și sclavesc sau își vând minciunile și primesc sume imense de bani, ce constau în zeci de mii, sute de mii, milioane de euro. Iar ei au un interes să ascundă adevărul, altfel, afacerile lor nu vor mai functiona iar aceia ce își doresc adevăr și justiție reală, sunt privați de orice.

Poți dona, în interesul științei, cercetării și în primul rând, în interesul aflării adevărului, în contul de Bitcoin:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

English:

Romania: Torture on Citizenship, Deprivation of Aqua, Food, Money, Rights, Oppurtunities, Exploit.

Donate now for promote the truth. I can build or make, with 5€ what others did not succeed with 5000€. I can say that everything that we built by me, did not cost more than 200 €, from 2015 until now, and we have always looked for the truth without any illusions. What others try to delete, censor or alter, investing tens of thousands of euros € frequently to delete this was built with less than 200 €, like seruah.com website or all of my work.

The strong desire for truth and justice broke the money lock. I can, without money!

There have always been scammers and those who delude you and enslaved you or sell their lies and receive huge amounts of money for their lies, consisting of tens of thousands, hundreds of thousands, millions of euros. And they have an interest in hiding the truth, otherwise their lies will no longer work, and those who want real truth and justice are deprived of anything.

You can donate, in the interest of science, research and, first of all, in the interest of Truth, Freedom and Justice in the Bitcoin account:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪