Numărul șapte

Textele spirituale antice, împreună cu scrieri despre magia enochiană, toate pun o emfază pe numărul șapte. Numărul șapte are de-a face cu cele șapte chakre principale ale sufletului; centrele energetice ale sufletului. Nu putem trăi fără aceste șapte chakre. Animalele, și ele au șapte chakre majore, aliniate de-a lungul coloanei vertebrale. Acesta este motivul pentru care se pune o emfază atât de mare pe numărul șapte în multe dintre textele spirituale antice, dar și în scripturile false și corupte care compun Biblia iudeo-creștină.

Datorită secolelor acoperite de ignoranță – care a fost rezultatul distrugerii cunoștinței spirituale, cei mai mulți oameni nu cunosc nimic despre aceste centre energetice importante din suflet. Inamicul a lucrat neobosit pentru a le fereca. Când chakrele sunt închise, ajungi să-ți folosești un procent foarte mic din creier și din puterea mentală. Cei mai mulți oameni funcționează la numai 5% din capacitatea lor totală. Acest lucru a ținut omenirea în urmă, cu mii și mii de ani. Dacă chakrele nu sunt complet deschise și dacă nu funcționează corespunzător, Șarpele Kundalini nu poate urca. Dintotdeauna, Șarpele a fost sinonim cu înțelepciunea.

Cele 7 chakre corespund spectrului vizibil al luminii. Sufletul este compus din lumină și are nevoie de lumină. Știința și adevărata spiritualitate lucrează mână în mână și se completează una pe cealaltă. Acesta este motivul pentru care, dintotdeauna, biserica creștină a atacat și a lucrat în orice fel posibil pentru a distruge știința și cunoștința științifică de orice fel. Acest lucru a ținut înapoi omenirea nu numai în progresele tehnologice, dar și în spiritualitate.

Aproape fiecare lucru spiritual este focalizat pe ridicarea Șarpelui. Numărul șapte; cei ”144.000” – care reprezintă numărul nadiilor din suflet; dobândirea înțelepciunii și a cunoștinței; ”pomul vieții” – care este o schiță a sufletului uman (trunchiul fiind o reprezentare a coloanei vertebrale, iar ramurile fiind o reprezentare a canalelor – nadiile – prin care circulă forța vitală, etc.) … toate acestea țin de atingerea perfecțiunii fizice și spirituale, și de imortalitate.

Inamicul lucrează neobosit pentru a menține omenirea în blestem și murdărie. Nu e nicio taină cu privire la cât de mult ne URĂȘTE ”isus”, pe fiecare dintre noi. Printr-o lipsă de cunoștință, prin ignoranță și neglijență a sufletului, și prin aderarea la minciunile și la cunoștința spirituală coruptă care ne-a fost băgată pe gât cu forța, omenirea este condamnată la moarte și repetarea acelorași greșeli din nou și din nou, pentru eternitate. Când te reîncarnezi, nu poți lua cu tine lucrurile pe care le-ai învățat în viețile anterioare. Când te naști, uiți totul. Satan ne arată calea de ieșire din această suferință inutilă și sadică.

Cu toate că ”isus” și ”iehova” sunt doar niște arhetipuri fictive inventate de evrei, extratereștrii care urăsc omenirea și care se află în spatele acestei înșelătorii de proporții, sunt într-adevăr reali. Nazarineanul a fost creat cu scopul de a ține omenirea înrobită și blestemată din punct de vedere spiritual. Urmașii amăgiți a doctrinelor creștine odioase, în loc să lucreze pentru a-și avansa sufletele, aceștia le neglijează în totalitate, concentrându-se pe ”isus salvează” – care este o minciună gogonată. În adevăr, noi ne salvăm propriile suflete. ”Isus” nu este nimic altceva decât o înșelăciune și o distragere, care lucrează pentru a împiedica omenirea din a avansa în orice fel. Tot ceea ce se găsește în creștinism și islam au fost concepute cu scopul de a ține pe adepții lor ignoranți cu privire la cunoștința spirituală, astfel încât aceștia să nu dobândească niciodată imortalitatea și nici un fel de putere spirituală, și astfel să fie aruncați la voia sorții. Aceștia rămân damnați ca sclavi, suferind din nou și din nou, în fiecare viață a lor. Atunci când sufletul îți este împuternicit, poți vedea dinainte care vor fi rezultatele acțiunilor tale și efectele pe care acestea le vor avea asupra celorlalți, etc. Creștinii, împreună cu ceilalți care aderă la bazaconia Nazarineanului, nu pot vedea toate aceste lucruri; iar prin această lipsă de conștientizare, aceștia comit ofense neîncetate unul împotriva celuilalt. Adevărul e că ”ISUS” TE URĂȘTE!


Articol preluat de pe siteul Bucuria lui Satan.


Vezi și: „Cele șapte chakre principale


Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Numărul de comentarii pentru acest articol: 2 comentarii - comentariile sunt listate mai jos.


Spune-ţi părerea despre articol, simte-te liber să adaugi un comentariu!
Vă rog să nu depășiți limita bunului simț în comentarii, prezentați ceea ce doriți să transmiteți într-o maniera cât mai civilizată. Subliniez că fiecare este răspunzător pentru ceea ce scrie; noi respectăm legea, prin urmare orice text ce încalcă legea va fi şters imediat ce acest lucru este sesizat de către un administrator. Dacă ți-a plăcut articolul, mă bucură acest lucru şi te invit să-l distribui și prietenilor - pe Facebook sau oricare altă reţea socială.
 1. Daca Isus nu exista cum.e posibil ca el.sa te urască?

  1. Dacă citeai atent/ă înțelegeai la ce se referă, da, isus nu există, e o formă mentală – așa și cu iehova – o formă mentală și o etichetă colectivă, dacă iehova nu există fizic/nu există ca unul singur, nu înseamnă că nu pot spune că iehova te urăște. În fine, dezvoltăm subiectul dacă vrei, isus te urăște pentru că îți cere să-ți neglijezi sufletul, să lași totul în mână lui, îți cere să nu-ți iubești sufletul (toate astea conform bibliei) – asta-i sinucidere.

   Să-ți dau un exemplu, poate înțelegi:

   Era un joc pentru PC (Pokemon parcă), când terminai fiecare nivel, îți punea o muzică ce te deprima și îți crea gânduri sadice/sinucigașe. Pokemon există? Nu, este un personaj fictiv dintr-un joc. Dar poți spune că „adevărul este că pokemon urăște adolescenții, nu îi iubește!”.

   Uite un exemplu de muzică de aia: https://www.youtube.com/watch?v=9u0FKJJclZM (mi se pare cea mai mare porcărie, te bagă doar în depresie și te duce spre sinucidere daca asculți frecvent)

   Ai nevoie și să nu cauți doar să critici și cel mai important, ai nevoie de un minim de înțelegere/percepere corectă a lucrurilor – și normal că trebuie și să vrei să înțelegi, dacă tu cauți doar să critici textul și nici nu-ți pui creierul la contribuție să îl înțelegi, rezultatul o să fie „daca Isus nu există cum e posibil să te urască?”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Contact | Notă legală | Arhivă Bucuria lui Satan / Joy of Satan Archive | Securitate și IT
© Seruah 2015 - 2016 | Spiritualitate și Satanism Spiritual, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.