Numărul șapte

Textele spirituale antice, împreună cu scrieri despre magia enochiană, toate pun o emfază pe numărul șapte. Numărul șapte are de-a face cu cele șapte chakre principale ale sufletului; centrele energetice ale sufletului. Nu putem trăi fără aceste șapte chakre. Animalele, și ele au șapte chakre majore, aliniate de-a lungul coloanei vertebrale. Acesta este motivul pentru care se pune o emfază atât de mare pe numărul șapte în multe dintre textele spirituale antice, dar și în scripturile false și corupte care compun Biblia iudeo-creștină.

Datorită secolelor acoperite de ignoranță – care a fost rezultatul distrugerii cunoștinței spirituale, cei mai mulți oameni nu cunosc nimic despre aceste centre energetice importante din suflet. Inamicul a lucrat neobosit pentru a le fereca. Când chakrele sunt închise, ajungi să-ți folosești un procent foarte mic din creier și din puterea mentală. Cei mai mulți oameni funcționează la numai 5% din capacitatea lor totală. Acest lucru a ținut omenirea în urmă, cu mii și mii de ani. Dacă chakrele nu sunt complet deschise și dacă nu funcționează corespunzător, Șarpele Kundalini nu poate urca. Dintotdeauna, Șarpele a fost sinonim cu înțelepciunea.

Cele 7 chakre corespund spectrului vizibil al luminii. Sufletul este compus din lumină și are nevoie de lumină. Știința și adevărata spiritualitate lucrează mână în mână și se completează una pe cealaltă. Acesta este motivul pentru care, dintotdeauna, biserica creștină a atacat și a lucrat în orice fel posibil pentru a distruge știința și cunoștința științifică de orice fel. Acest lucru a ținut înapoi omenirea nu numai în progresele tehnologice, dar și în spiritualitate.

Aproape fiecare lucru spiritual este focalizat pe ridicarea Șarpelui. Numărul șapte; cei ”144.000” – care reprezintă numărul nadiilor din suflet; dobândirea înțelepciunii și a cunoștinței; ”pomul vieții” – care este o schiță a sufletului uman (trunchiul fiind o reprezentare a coloanei vertebrale, iar ramurile fiind o reprezentare a canalelor – nadiile – prin care circulă forța vitală, etc.) … toate acestea țin de atingerea perfecțiunii fizice și spirituale, și de imortalitate.

Inamicul lucrează neobosit pentru a menține omenirea în blestem și murdărie. Nu e nicio taină cu privire la cât de mult ne URĂȘTE ”isus”, pe fiecare dintre noi. Printr-o lipsă de cunoștință, prin ignoranță și neglijență a sufletului, și prin aderarea la minciunile și la cunoștința spirituală coruptă care ne-a fost băgată pe gât cu forța, omenirea este condamnată la moarte și repetarea acelorași greșeli din nou și din nou, pentru eternitate. Când te reîncarnezi, nu poți lua cu tine lucrurile pe care le-ai învățat în viețile anterioare. Când te naști, uiți totul. Satan ne arată calea de ieșire din această suferință inutilă și sadică.

Cu toate că ”isus” și ”iehova” sunt doar niște arhetipuri fictive inventate de evrei, extratereștrii care urăsc omenirea și care se află în spatele acestei înșelătorii de proporții, sunt într-adevăr reali. Nazarineanul a fost creat cu scopul de a ține omenirea înrobită și blestemată din punct de vedere spiritual. Urmașii amăgiți a doctrinelor creștine odioase, în loc să lucreze pentru a-și avansa sufletele, aceștia le neglijează în totalitate, concentrându-se pe ”isus salvează” – care este o minciună gogonată. În adevăr, noi ne salvăm propriile suflete. ”Isus” nu este nimic altceva decât o înșelăciune și o distragere, care lucrează pentru a împiedica omenirea din a avansa în orice fel. Tot ceea ce se găsește în creștinism și islam au fost concepute cu scopul de a ține pe adepții lor ignoranți cu privire la cunoștința spirituală, astfel încât aceștia să nu dobândească niciodată imortalitatea și nici un fel de putere spirituală, și astfel să fie aruncați la voia sorții. Aceștia rămân damnați ca sclavi, suferind din nou și din nou, în fiecare viață a lor. Atunci când sufletul îți este împuternicit, poți vedea dinainte care vor fi rezultatele acțiunilor tale și efectele pe care acestea le vor avea asupra celorlalți, etc. Creștinii, împreună cu ceilalți care aderă la bazaconia Nazarineanului, nu pot vedea toate aceste lucruri; iar prin această lipsă de conștientizare, aceștia comit ofense neîncetate unul împotriva celuilalt. Adevărul e că ”ISUS” TE URĂȘTE!


Articol preluat de pe siteul Bucuria lui Satan.


Vezi și: „Cele șapte chakre principale


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Donează acum pentru adevăr / Make a donation for Truth!

Română:

România: cetăţeni ţinuţi în tortură continuă, privarea de apă, mâncare, bani, oportunităţi, exploatare.

Donează acum pentru promovarea adevărului, cât mai puțin alterat. Eu pot face cu 5€ ceea ce alții nu au reușit să construiască cu 500€. Cu 50€, ceea ce alții nu au reușit cu 5.000€ iar cu 5.000€ ceea ce alții nu au reușit cu 500.000€. Pot spune că, tot ceea ce am construit nu a costat mai mult de 200€, din 2015 până acum și mereu am căutat adevărul, fără iluzii. Ceea ce alții încearcă să șteargă, cenzureze sau altereze, investind zeci de mii de euro frecvent pentru realizarea acestui fapt a fost construit cu mai puțin de 200€.

Dorința puternică de adevăr și dreptate a rupt blocajul banilor.

Întotdeauna au existat escrocii și aceia ce te iluzionează și sclavesc sau își vând minciunile și primesc sume imense de bani, ce constau în zeci de mii, sute de mii, milioane de euro. Iar ei au un interes să ascundă adevărul, altfel, afacerile lor nu vor mai functiona iar aceia ce își doresc adevăr și justiție reală, sunt privați de orice.

Poți dona, în interesul științei, cercetării și în primul rând, în interesul aflării adevărului, în contul de Bitcoin:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

English:

Romania: Torture on Citizenship, Deprivation of Aqua, Food, Money, Rights, Oppurtunities, Exploit.

Donate now for promote the truth. I can build or make, with 5€ what others did not succeed with 5000€. I can say that everything that we built by me, did not cost more than 200 €, from 2015 until now, and we have always looked for the truth without any illusions. What others try to delete, censor or alter, investing tens of thousands of euros € frequently to delete this was built with less than 200 €, like seruah.com website or all of my work.

The strong desire for truth and justice broke the money lock. I can, without money!

There have always been scammers and those who delude you and enslaved you or sell their lies and receive huge amounts of money for their lies, consisting of tens of thousands, hundreds of thousands, millions of euros. And they have an interest in hiding the truth, otherwise their lies will no longer work, and those who want real truth and justice are deprived of anything.

You can donate, in the interest of science, research and, first of all, in the interest of Truth, Freedom and Justice in the Bitcoin account:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪