Numele care vindecă – genetică, spiritualitate și imortalitate

„Satanama”, care este o versiune mai lungă a numelui Satan, este o mantra extrem de puternică în sanscrită (limba originală a omenirii), limbă care a fost folosită timp de mii de ani pentru împuternicire spirituală.” – Înalta Preoteasă Zildar Raasi

În centrul fiecărei celule avem un nucleu care conține cromozomii, care la rândul lor sunt compuși din ADN. Aici este și locul în care întâlnim telomerii. De fiecare dată când celula se divide, se pierde o parte din acești telomeri, iar acesta este cauza îmbătrânirii la nivel genetic.

„Studii efectuate în University of Texas Southwestern Medical Center, împreună cu descoperiri științifice corporative independente, au determinat faptul că telomeraza are proprietăți unice de anti-îmbătrânire, care conduc la o longevitate activă. Celulele sănătoase ale corpului nostru sunt programate să se dividă de multe ori de-a lungul vieții, însă procesul de divizare și replicare este finit, astfel încât, în cele din urma se atinge un stadiu în care acestea nu se mai pot diviza. Acesta este un factor crucial în procesul de îmbătrânire …

Potențialul de diviziune este controlat de capetele șirului ADN (care arata precum capetele de plastic al șiretului de încălțăminte) … aceste capete sunt telomerii. Cu fiecare diviziune se pierde o parte din telomeri, iar diviziunea celulara în sine încetează atunci când telomerii s-au scurtat și au atins o lungime critica, moment din car nu mai are loc replicare celulară nouă, iar tot ceea ce urmează după aceea este degenerare.

Experimente de laborator cu țesuturi celulare au arătat că aplicarea enzimei genetice telomeraza poate prevenii ruperea și scurtarea telomerilor în timpul diviziei și replicării celulare.”

Singurele celule care nu îmbătrânesc sunt celulele reproductive, motivul fiind acela ca ele conțin enzima numită telomerază care previne telomerii din a fi scurtați și chiar îi lungește. Îndeajuns de interesant este faptul ca această genă pentru telomerază există în fiecare celulă, numai că, într-un fel sau altul, activitatea acesteia este blocata. Acum exista medicamente anti-îmbătrânire care au la bază această descoperite și care îndepărtează supresorul acestei gene. Iar efectele acestora sunt extraordinare, dând timpul înapoi în mod literar.

S-a descoperit că atunci când dimensiunea telomerilor ajunge la jumătate, mori. Acest lucru se întâmplă atunci când capetele telomerilor încep să se deșire, astfel încât afecțiunile încep să se manifeste mai mult ca parte a procesului de îmbătrânire.

Această enzimă este nespus de puternică: „Telomeraza, care este socotită ‘enzima imortalității’, și în Scientific Journal din ianuarie 1998 a fost numită drept ‘Fântâna Tinereții’.”

În testele efectuate pe celule de piele îmbătrânită injectata cu telomeraza, s-a observat că acestea s-au regenerat în celule precum acelea din pielea unui copil; o biogeneza totala: telomeraza a inversat îmbătrânirea și a restaurat tinerețea celulelor.

S-a descoperit că celulele stem, chiar și în cazul adulților, conțin cantități ridicate de telomerază. O celulă stem este în mod literar o celulă a imortalității, observându-se faptul ca celule normale activate cu un nivel mai mare de telomeraza, s-au metamorfozat în celule stem, care au puterea de a regenera întreg organismul.

În conformitate cu rezultatele tuturor studiilor cu telomerază, celula se poate diviza și replica la infinit, fără a se rupe și, implicit, fără a îmbătrâni.

Acest lucru înseamnă că, cu cantitatea potrivita de telomeraza, procesul de diviziune celulara este perfecționat, iar telomerii nu se mai scurtează cu fiecare diviziune celulara și, deci, procesul de îmbătrânire nu mai poate fi inițiat.

Un studiu efectuat pe persoane învârstă suferinde de demență, folosindu-se mantra Sa Ta Na Ma din yoga kundalinică, a condus la o descoperire foarte importantă:

Schița proiectului:

În studiu au fost înrolați patruzeci și nouă de pacienți cu demență, care au fost diagnosticați și îngrijiți la UCLA. Aceștia au fost împărțiți în doua grupe. Pacienții din primul grup au practicat Kirtan Kriya (o meditație tradițională din yoga kundalinică), în fiecare zi timp de opt săptămâni. Al doilea grup a ascultat o înregistrare audio cu muzică de relaxare, 12 minute în fiecare zi, timp de opt săptămâni.

Rezultatele preliminare descoperite în cadrul studiului, au indicat următoarele:

  • Ambele grupuri au demonstrat îmbunătățiri în depresie și anxietate, în rezistența la povară și percepția acesteia.
  • Grupul de meditație s-a îmbunătățit în mod semnificativ mai mult, în comparație cu grupul de relaxare, în ceea ce ține de abilitatea de a pricepe lucrurile, suferință fizica, energie, emoții și starea generala de sănătate, în testele de memorie și în funcția executivă. De asemenea, acest grup a arătat îmbunătățiri considerabile în reducerea naturală a inflamațiilor. Acest studiu revoluționar a mai descoperit și faptul ca Kirtan Kriya sporește telomeraza, un producător rafinat al sănătății și longevității, în numai 12 minute pe zi.

Avându-se în vedere că astăzi, cei ce practică Kirtan Kriya doar rostesc sau cântă mantra – fără a o vibra în mod corect; și, cu toate acestea, mantra produce rezultate atât de bune în doar 12 minute pe zi, mă întreb care sunt rezultatele pe care aceasta le-ar produce daca ar fi vibrata în mod corect? Mult mai bune și mai multe.

Semnificația acestei mantre este următoarea:
SA înseamnă naștere (sau infinitate), TA înseamnă viață, NA înseamnă moarte, iar MA înseamnă renaștere (sau regenerare).

Aici avem o vibrație sonoră care face sa se manifeste … exact ceea ce înseamnă ea: regenerare literară și dezlănțuire a elixirului vieții și a regenerării organismului. Activează instrucțiile din gene, pentru a produce telomeraza.

Numele Lui, în limba noastră originala, este cel care dă viață!


 Îţi recomand şi următoarele articole:

Ce fac sataniştii

Lămuriri despre Satanismul Spiritual și Satan

De ce încă folosim numele Satan?

Învierea Îngerilor Căzuţi – Satan (ENKI) este Adevăratul Tată Creator!

ENKI este SATAN – Satan este un Zeu Antic!


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Donează acum pentru adevăr / Make a donation for Truth!

Română:

România: cetăţeni ţinuţi în tortură continuă, privarea de apă, mâncare, bani, oportunităţi, exploatare.

Donează acum pentru promovarea adevărului, cât mai puțin alterat. Eu pot face cu 5€ ceea ce alții nu au reușit să construiască cu 500€. Cu 50€, ceea ce alții nu au reușit cu 5.000€ iar cu 5.000€ ceea ce alții nu au reușit cu 500.000€. Pot spune că, tot ceea ce am construit nu a costat mai mult de 200€, din 2015 până acum și mereu am căutat adevărul, fără iluzii. Ceea ce alții încearcă să șteargă, cenzureze sau altereze, investind zeci de mii de euro frecvent pentru realizarea acestui fapt a fost construit cu mai puțin de 200€.

Dorința puternică de adevăr și dreptate a rupt blocajul banilor.

Întotdeauna au existat escrocii și aceia ce te iluzionează și sclavesc sau își vând minciunile și primesc sume imense de bani, ce constau în zeci de mii, sute de mii, milioane de euro. Iar ei au un interes să ascundă adevărul, altfel, afacerile lor nu vor mai functiona iar aceia ce își doresc adevăr și justiție reală, sunt privați de orice.

Poți dona, în interesul științei, cercetării și în primul rând, în interesul aflării adevărului, în contul de Bitcoin:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

English:

Romania: Torture on Citizenship, Deprivation of Aqua, Food, Money, Rights, Oppurtunities, Exploit.

Donate now for promote the truth. I can build or make, with 5€ what others did not succeed with 5000€. I can say that everything that we built by me, did not cost more than 200 €, from 2015 until now, and we have always looked for the truth without any illusions. What others try to delete, censor or alter, investing tens of thousands of euros € frequently to delete this was built with less than 200 €, like seruah.com website or all of my work.

The strong desire for truth and justice broke the money lock. I can, without money!

There have always been scammers and those who delude you and enslaved you or sell their lies and receive huge amounts of money for their lies, consisting of tens of thousands, hundreds of thousands, millions of euros. And they have an interest in hiding the truth, otherwise their lies will no longer work, and those who want real truth and justice are deprived of anything.

You can donate, in the interest of science, research and, first of all, in the interest of Truth, Freedom and Justice in the Bitcoin account:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪