Numele după care Demonii (Zeii) au fost cunoscuți în Dacia

Zamolxis este probabil cel mai cunoscut Zeu dac. Istorisirile cu acesta se aseamănă foarte mult cu cele ale lui Siva. Spre exemplu, textele antice spun că Zamolxis a fost mai întâi preotul Zeului cu același nume și că mai apoi, divinizându-se, a primit el însuși numele de Zamolxis. Textele chiar menționează mai mulți Zamolxis, numele fiind folosit chiar și la genul feminin. Despre Siva stau scrise aceleași lucruri. Oricine termina marea lucrare, devenea una cu Siva și primea titlul de „al doilea Siva”. Textele antice spun că Zamolxis a fost om care a devenit Zeu. Autorii contemporani au ținut să interpreteze acest lucru ca pe o naivitate din partea dacilor, pe care îi numește „primitivi” pentru că au putut să creadă astfel de lucruri. Pentru noi însă lucrurile sunt clare și din moment ce știm că imortalitatea e posibilă, luăm de-a buna afirmațiile scriitorilor antici. Noi am concluzionat că Zamolxis este Satan; Siva de asemenea este Satan.

Într-o altă ordine de idei, numele de „Zamolxis” ar avea semnificația de „Zeu htonic,” Zeu pământean/Zeu al pământului. Melek Ta’us – un alt nume al lui Satan – înseamnă „Domn al pământului”.


Gebeleizis este al doilea Zeu dac care a ajuns menționat în cărțile scriitorilor antici. Unii autori contemporani au scris că Gebeleizis nu ar fi un Zeu propriu-zis, ci că ar reprezenta doar atributele diferite ale aceluiași Zamolxis. Cei ce suportă această idee sunt în principal acei autori care țin morțiș să ne convingă de faptul că „dacii au fost monoteiști” (cum e Vasile Pârvan). Alții spun că, spre deosebire de Zamolxis care este un Zeu al pământului, Gebeleizis este un Zeu al aerului, al cerului, furtunii și al tunetului (în favorul lor vine un text antic). În fine, toți acești autori au omis din etimologiile lor partea care mie mi se pare cea mai evidentă și anume rădăcina „bel” din Gebeleizis. Bel/Bael e Belzebut. Acesta într-adevăr este un Zeu al cerul, al aerului și al furtunii. Un alt articol interesant pe tema asta e cel cu Sigiliul lui Belzebut.


Bendis este o Zeiță tracă, dar se crede că era venerată și de geto-daci. Noi am concluzionat că este Lilith, pentru că este o Zeiță protectoare a femeilor, a cărei simbol este Luna.


Danu era Zeița ploii, a fertilității. Dunărea ar fi numită după această Zeiță (Danu – Danube/Dunăre). Dat fiind faptul că Danu era o Zeiță a fertilității, ar putea să fie vorba de Astaroth. Însă am găsit vorbindu-se despre ea doar la un singur autor.


Ares – Zeul războiului. Scriitorii antici au menționat faptul că acest Zeu „s-a născut în Dacia.” Ares este Marte. În Panteonul Iadului, Ares este Nergal, unul dintre cei șapte fii ai lui Satan. (Ceilalți fii ai lui Satan sunt Anubis, Thoth, Amon Ra, Dagon, Osiris și Set).


Din păcate nu se cunosc foarte multe lucruri despre religia și panteonul dac, pentru că ei n-au lăsat texte scrise (asta dacă nu luăm în considerare plăcuțele de aur de la Sinaia). Ceea ce s-a păstrat despre ei provine în textele grecilor și romanilor (dintre care au supraviețuit puține).

De asemenea am mai vorbit despre acele texte care spun că și Deceneu (cel mai mare preot dac cunoscut) s-a zeificat. Atât despre Zamolxis cât și despre Deceneu s-a scris că s-au retras fie într-o peșteră, fie sub pământ. Despre Zamolxis se spune că și-a făcut „un lăcaș sub pământ” (alte pasaje spun că și-a făcut o casă într-o peșteră) în care a trăit timp de 3 ani, departe de daci. După 3 ani a revenit, a înviat din morți, spre bucuria dacilor (a se compara „3 ani” cu „3 zile” petrecute în mormânt, infern/Hades, în lumea de dincolo). La fel s-a spus și despre Deceneu, că s-ar fi retras într-o peșteră din munți și că apărea rar și comunica doar cu regele.

Acum, cu toții știm de istorisirile cu tunelele din munții Daciei/României. Sunt sigur că mulți ați auzit măcar de acele tunele care duc spre interiorul pământului, spre Agartha și Shambhala, loc în care trăiesc civilizații avansate de arieni. Înaltul Preot Jake Clarkson a confirmat existența acestor colonii de albi în mijlocul pământului, spunând că aceia care termină MO se retrag în interiorul pământului până când Satan și Demonii îi pot lua de pe Terra. Comparând aceste informații cu textele antice despre Zamolxis și Deceneu, putem concluziona că aceste tunele există cu adevărat și că în adevăr, după ce au terminat MO, Zamolxis și Deceneu au coborât prin ele spre interiorul pământului, de unde ieșeau rar.


Articolul este preluat de pe forumul Bucuria lui Satan.


Îţi recomand şi următoarele articole:


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪