O femeie a fost VIOLATĂ, chinuită şi UCISĂ cu bestialitate în Suedia – FOTO

ATENŢIE: articolul conţine imagini ce vă pot afecta emoţional.

UPDATE: fata violată, chinuită groznic şi ucisă de islamişti se pare că simpatiza RAPEfugiaţii – era foarte interesată de soarta acestora, era o susţinătoare a imigranţilor în Suedia şi pe lângă asta se autointitula multicuralistă convinsă. Apropo de asta, citeam în trecut un articol în care era scris despre un caz asemănător, era vorba despre o altă tânără (22 ani), tot din Suedia, ucisă acum o lună de un tânăr musulman, femeia lucra chiar într-un centru pentru îngrijirea musulmanilor (RAPEfugiaţilor) şi încerca să despartă doi tineri ce se luaseră la bataie. Normal, a sfârşit ucisă – articolul îl găsiţi aici (click).

Articolul despre tânără violată şi ucisă în Suedia:

(Sursa: recentnews.ro):

Refugiații musulmani fac prăpăd în Europa. În numele religiei lor, Coranul, musulmanii violează femei, le umilesc, batjocoresc și de multe ori le și omoară în chinuri groaznice. O tânără din Suedia a fost victima unui grup de musulmani, dornici de a domina femeile la fel ca în Orientul Mijlociu.

Elin, o tânără suedeză și-a găsit sfârșitul într-un mod cumplit. Tânăra a fost violată și bătută până la moarte de către un refugiat musulman care a ajuns în Suedia.

Tânăra a fost răpită de pe stradă, dusă într-o pădure din apropierea unei localități din Suedia, unde musulmanul a violat-o, chinuit-o și mai apoi a omorât-o.

Corpul tinerei a fost ascuns de musulman, sub pietre într-o pădure. Presa suedeză relatează faptul că musulmanii comit aceste atrocități în numele Coranului, care i-ar încuraja să violeze femei în țările pe care le ”cuceresc”. Violul femeilor devine astfel o recompensă pentru musulmani.

În țările arabe, violul este la ordinea zilei, face parte din cotidian, întrucât femeile nu au niciun drept și nu se pot opune.

Moartea islamică nu alege: Elin Krantz era o multiculturalistă:

(Sursa: solidaritateeuropeana.wordpress.com)

Oribila crimă, pe care o puteţi vedea în imaginea de mai jos, a avut loc în Suedia. Elin Krantz era o membră a unui grup de facebook „Iubim diversitatea” , se autodenumea „multiculturală” şi un susţinător al imigraţiei în Suedia a celor din lumea a treia.

Sunt opţiuni care, probabil, s-au schimbat în acele câteva minute pe care le-a avut până să fie ucisă cu brutalitate. Dar, din păcate pentru ea, prea târziu.În ziua morţii sale, Elin se găsea în acelaşi tramvai cu ucigaşul ei, către împrejurimile Hisingenului.

La puţin timp după aceea, Elin a fost găsită violată şi ucisă. Ucigaşul, un african de 23 de ani, despre care se presupune că a trăit şi în SUA, a fost arestat destul de repede şi a fost acuzat de crimă  cu viol agravant.

Acest caz ar fi trebuit să fie unul exemplar pentru simpatizanţii şi susţinătorii migrării masive. Din păcate, nu a fost. Feministele suedeze au ieşit ulterior în public şi şi-au declarat dragostea pentru violatori şi ura faţă de rasişti. Pentru ele şi pentru toate celelalte femei ale Europei să ne rugăm lui Dumnezeu sa nu se producă islamizarea Europei.

Imagini:

fata-din-Suedia-violata-si-ucisa-de-musulmani-rapefugiati suedeza-violata-de-musulmani-IMAGINI-SOCANTE


Îţi recomand şi următoarele articole:

Pedofilie și viol: frecventate și acceptate în islamism

Un musulman ajuns în Europa recunoaşte că musulmanii au venit să ISLAMIZEZE Europa!

Cât de mult respectă şi protejează islamul femeile şi viaţa? – „Tânără pakistaneză ucisă şi torturată”

19 fete încuiate în cuşti şi arse de vii de către „ISIS” pentru că au refuzat să devină sclave sexuale pentru terorişti

Incidentul de la Koln s-a repetat: migranţi musulmani au agresat din nou femei în Germania

Simboluri islamice FURATE din Păgânismul Antic

Islamul: doctrina supunerii şi a sclaviei

Mahomed NU a existat niciodată!


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Donează acum pentru adevăr / Make a donation for Truth!

Română:

România: cetăţeni ţinuţi în tortură continuă, privarea de apă, mâncare, bani, oportunităţi, exploatare.

Donează acum pentru promovarea adevărului, cât mai puțin alterat. Eu pot face cu 5€ ceea ce alții nu au reușit să construiască cu 500€. Cu 50€, ceea ce alții nu au reușit cu 5.000€ iar cu 5.000€ ceea ce alții nu au reușit cu 500.000€. Pot spune că, tot ceea ce am construit nu a costat mai mult de 200€, din 2015 până acum și mereu am căutat adevărul, fără iluzii. Ceea ce alții încearcă să șteargă, cenzureze sau altereze, investind zeci de mii de euro frecvent pentru realizarea acestui fapt a fost construit cu mai puțin de 200€.

Dorința puternică de adevăr și dreptate a rupt blocajul banilor.

Întotdeauna au existat escrocii și aceia ce te iluzionează și sclavesc sau își vând minciunile și primesc sume imense de bani, ce constau în zeci de mii, sute de mii, milioane de euro. Iar ei au un interes să ascundă adevărul, altfel, afacerile lor nu vor mai functiona iar aceia ce își doresc adevăr și justiție reală, sunt privați de orice.

Poți dona, în interesul științei, cercetării și în primul rând, în interesul aflării adevărului, în contul de Bitcoin:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

English:

Romania: Torture on Citizenship, Deprivation of Aqua, Food, Money, Rights, Oppurtunities, Exploit.

Donate now for promote the truth. I can build or make, with 5€ what others did not succeed with 5000€. I can say that everything that we built by me, did not cost more than 200 €, from 2015 until now, and we have always looked for the truth without any illusions. What others try to delete, censor or alter, investing tens of thousands of euros € frequently to delete this was built with less than 200 €, like seruah.com website or all of my work.

The strong desire for truth and justice broke the money lock. I can, without money!

There have always been scammers and those who delude you and enslaved you or sell their lies and receive huge amounts of money for their lies, consisting of tens of thousands, hundreds of thousands, millions of euros. And they have an interest in hiding the truth, otherwise their lies will no longer work, and those who want real truth and justice are deprived of anything.

You can donate, in the interest of science, research and, first of all, in the interest of Truth, Freedom and Justice in the Bitcoin account:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪