O femeie din Arizona a împușcat și ucis un om pentru că nu credea in Dumnezeu

Articolul original (în engleză) îl găsiți aici.

Mai jos este traducerea (pe scurt) în limba română.


O femeie din Arizona a împușcat și ucis un om pentru că nu crede in Dumnezeu

O femeie din Phoenix (Arizona, SUA) a fost arestată, aceasta a ucis și împușcat o femeie pentru că nu credea în Dumnezeu.

Rapoartele Departamentului de Poliție Phoenix arată că femeia de 39 de ani Anitra Braxton, este acuzată de crimă în urma descoperii cadavrului unei femei în locuința ei (pe canapea), în data de 26 decembrie.

Ofițerii de poliție au găsit corpul unei femei (posibil însărcinată) acoperit cu un prosop în apartamentul lui Anitra Braxton.

Anitra Braxton a declarat că a împușcat victima pentru că aceasta (victima) nu credea în Dumnezeu, aceasta a mai declarat că așezarea victimei pe canapea reprezintă „un altar al Domnului”. Din declarațiile lui Braxton s-a constatat că trupul neînsuflețit al victimei a fost în apartamentul lui Braxton timp de două sau trei zile.

Ofițerii de poliție declară ca identitatea victimei este necunoscută.

Braxton este în prezent arestată fiind acuzată de crimă de gradul I. O audiere preliminară este programată pentru data de 6 ianuarie 2016. Cazul este încă în curs de investigare.

FOTO:

crestini criminali

Anitra Braxton (Photo: Maricopa County Sheriff’s Office)

Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.
Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666
Contact | Notă legală | Arhivă Bucuria lui Satan / Joy of Satan Archive | Securitate și IT
© Seruah 2015 - 2017 | Spiritualitate și Satanism Spiritual, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.