Oamenii se trezesc din acest coșmar

Observ pe Facebook tot mai multe pagini și grupuri, oamenii sunt tot mai aproape de adevăr – fapt ce mă bucură enorm, Gentili (ne-evreii) se trezesc din acest coșmar ce persistă de mii de ani. Oamenii încep să studieze și sunt tot mai aproape de adevăr.

Un exemplu de pagină de pe Facebook, pagină ce o citesc cu plăcere.

Pagină Facebook Cristina Saillard

https://www.facebook.com/Cristina-Saillard

Vă recomand să-i dați „Like” doamnei Cristina Saillard, consider că postările ei merită urmărite.

De notat că nu am nici o legătură cu doamna Cristina Saillard, pur și simplu îmi plac postările ei de pe Facebook.

Satan a câștigat până la urmă, cum spunea Î.P Maxine într-o predică „banii nu ne pot cumpăra dragostea adevărată (sau sufletele)”, trilioanele lor de dolari cu ajutorul cărora este susținută această minciună colosală (o minciuna pur evreiască) nu ne mai pot controla.


Hail Satan!!


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪