Ordinul mondial evreiesc: Evreii folosesc putere ocultă

Ordinul mondial evreiesc: Evreii folosesc putere ocultă

Talmudul evreiesc, Choschen Hamm 388, 15 Fericiți vor fi pierduți în Israel, pe care Cel Unul (nota mea, mesia evreiesc), binecuvântat fie el, i-a ales dintre Goyimi, despre care scriptura spune: ”Munca lor este doar trufia, este o iluzie la care trebuie să râdem, toți vor pieri când Dumnezeu îi va vizita în mânia sa.” În momentul când Cel Unic, binecuvântat fie el, va extermina toți Goyimii din lume, Israelul singur va dăinui, așa cum stă scris: ”Lordul va apărea măreț în acea zi”…

Suferind probleme majore în Spania și Polonia, evreii s-au reorganizat din pierderile lor sub conducerea unor rabini care au venit și au format o urmărire mesiatică, începutul acestui moment fiind marcat de rabinul Luria, un profesor kabalistic care a crezut că este mesia și care a fost cunoscut pentru kabala sa luriană. Luria niciodată nu și-a scris învățăturile, așa cum era tradiția evreiască. El și-a învățat elevii pe cale orală pentru a-i conduce spre 2 tipuri: Inițiați și adepți. Așa a fost până după moartea sa când studenții săi i-au scris învățăturile în Kabala Luriană.

Test BBCode
Rav Luria

Unul dintre studenții ulteriori ai sistemului kabalistic al lui Luria a fost Sabbatai Zevi. Acest individ a călătorit spre Levant unde a declarat că este mesia rasei evreiești. Această perioadă a istoriei este foarte revelatoare întrucât este prima dată când evreii au venit în public cu agenda și intențiile lor iar Zevi a fost considerat și de către sursele gentile cea mai populară personalitate evreiască din istorie.

Test BBCode
Rabinul Zevi

Asta arată de asemenea că Kabala este cheia către puterea evreiască din cadrul unității evreiești. Zevi a petrecut ani de zile în meditația kabalistică care includea repetarea mantrelor din formula kabalei, precum numele împătrit, dar și alte metode. Asta este identic cu Yoga, cu mundre, asane, tehnici de respirație, vizualizare. Cheia kabalei este de a trezi Shekinah din Malkuth și mutarea sa în sus a 6 lumi inferioare către coroană (nota mea: cred că se referă la energia chi traversată prin chakre). Aceste cunoștințe au fost furate de la gentili. Totuși, cheia kabalei pentru oameni este bazată pe energia Shakti și mișcarea ei pe coloana vertebrală. Evreii au furat asta de la noi și au blestemat Goyimii, în timp ce au păstrat această cunoștință pentru ei.

Liderul mișcărilor rabinice ortodoxe este un Saddak, însemnând că a efectual de mai multe ori veritabile siddhi (notă, puteri spirituale) în fața urmăritorilor săi. Acești rabini sunt liderii rasei evreiești.

Zevi, precum Luria înaintea sa, a demonstrat siddhi în public iar alți rabini au declarat că au făcut la fel datorită învățăturilor sale. Ei declară că au vise și viziuni cu Zevi drept mesia. La apogeul mișcării lui Zevi peste un milion de evrei i-au devenit discipoli și mii de evrei au călătorit spre Levant pentru a-l urma.

Zevi s-a declarat el însuși mesia pe data de 18 iunie 1666, o importantă dată kabalistică. Iunie este a șasea lună iar 18 este numărul vieții în kabala și este alcătuit din trei de 6 și 1… 666, numărul Soarelui care aduce munca spirituală către material și concret.

Zevi le-a ordonat urmăritorilor săi să practice Kabala Luriană și i-a învățat cum să folosească puterile minții pentru vrăjitorie evreiască și de asemenea să folosească deschis magia sexuală prin schimbarea soțiilor și orgii. Asta este kabala, evreii cunosc puterea energiei sexuale pe care au suprimat-o de la gentili și o folosesc pentru ei.

Acum, asta este partea dezvăluită… Zevi și-a încoronat discipolii cheie cu coroanele diverselor națiuni europene și s-a pregătit pentru ”războiul mesiatic” în care armata evreiască a lui Zevi vor distruge națiunile europene și-i vor transforma pe gentili în sclavii lor. Și vor lua Ierusalimul de la sultan și vor domni drept un mesia un regat evreiesc mondial din tronul lor din Ierusalim. Asta trebuie să realizeze mesia evreiesc așa cum îi este comandat în tora, talmud și kabala. Iudaismul despre asta este, așa cum declară textele sfinte evreiești:
”Zohar, Toldoh Noah 63b: Când va veni mesia, fiecare evreu va avea 2800 de sclavi”

Asta este ce trebuie să realizeze liderul evreiesc.

Choschen Hamm 388, 15 Fericiți vor fi pierduți în Israel, pe care Cel Unul (nota mea, mesia evreiesc), binecuvântat fie el, i-a ales dintre Goyimi, despre care scriptura spune: ”Munca lor este doar trufia, este o iluzie la care trebuie să râdem, toți vor pieri când Dumnezeu îi va vizita în mânia sa.” În momentul când Cel Unic, binecuvântat fie el, va extermina toți Goyimii din lume, Israelul singur va dăinui, așa cum stă scris: ”Lordul va apărea măreț în acea zi”…

Zevi a mers către capitala otomană pentru a cere Ierusalimul de la sultan, lucru pentru care sultanul i-a ordonat să se convertească la islamism sau va fi executat, iar Zevi s-a convertit pentru a se salva. Asta a reprezentat oficial sfârșitul mișcării sale, această decizie decepționând majoritatea discipolilor săi. Totuși, această convertire a sa și a urmăritorilor săi apropiați a fost o rușine. Au căzut în pământ precum evreii din Donmeh și și-au păstrat învățăturile în așa mare secret încât și-ar dezvălui actuala religie copiilor lor doar după ce împlinesc 14 ani. Pentru a ascunde asta de marea comunitate de gentili, Donmeh a fost mai târziu capabil să-și realizeze agenda formând mișcarea Yourg Turk prin intermediul lojelor masonice pe care și le-au creat în Turcia, iar cu acestea au fost capabili să înfrângă imperiul otoman, asta incluzând și genocidul armean. Comunitatea armeană a fost cel mai mare obstacol al setei de putere a lui Donmeh, deci i-a exterminat, furându-le de asemenea și vasta bogăție. Asta i-a forțat pe turci să nu fie capabili decât să poarte negocieri cu bancherii evrei internaționali pentru finanțe, întrucât băncile armene au dispărut, supunându-i pe turci controlului lor. Donmeh a sabotat încercările de război a otomanilor întrucât Rothschild și alți sioniști aveau nevoie ca imperiul otoman să fie distrus pentru a putea obține regiunea Levant pentru misiunea lor mesiatică a Israelului. După război, Atta Turk, liderul republicii otomane, era un Donmeh (notă: un cripto-evreu). Ei au forțat secularizarea în timpul când nu au vrut nicio renaștere imperială în regiune din partea turcilor. Comunitatea Donmeh împreună cu Rothschild au creat de asemenea regimul saudit pentru a obține controlul asupra islamului sunnit. Donmeh încă conduce Turcia.

Test BBCode
Evreul Jacob Frank, actualul tată al comunismului

Înapoi în Europa, găsim un alt lider rabin important, Jacob Frank, care a fost un adept antrenat în kabala de câțiva evrei Donmeh care au venit în Europa. Acesta este un punct important cu privire la modul cum mint evreii. Evreii care au vorbit despre această problemă au declarat că Frank era ”un satanist” și nu un evreu întrucât s-a împotrivit învățăturilor iudaismului… Apoi din alt colț al gurii lor au admis că tot ce a făcut el a fost în talmud și nu împotriva acestuia. Deci el urma învățăturile iudaismului din postura de lider evreu. Evreii cred că Gentilii sunt idioți și că-ți pot minți în față cu acest timp de impertinență în timp ce tu ai ”un creier de goyim idiot” care nici nu-și va da seama. Tot ce a făcut Frank a fost de fapt conform talmudului, de la magie neagră la ritualuri de sacrificii umane. Asta corespunde de asemenea și torei. Moses Hess, alt evreu loial în acea mișcare, a declarat că ei folosesc magia neagră talmudică pentru a duce această agendă mai departe în propriile sale scrieri.

De asemenea amintiți-vă că acești evrei au vorbit despre acea problemă doar ce le-a comandat legea evreiască…
Sanhedrin 59a comunică unui goy că relațiile noastre religioase ar fi egale cu a ucide toți evreii, iar dacă goyimii ar fi știut ce i-am învățat, i-ar ucide în mod deschis.

Libbre David 37, un evreu poate și trebuie să facă un jurământ fals când goyimii îl întreabă dacă cărțile noastre conțin ceva împotriva lor.

Puteți pune pariu că acești evrei spun minciuni pentru a crea confuzie între goyimi cu privire la actuala natură a iudaismului. Cum această situație cu Zevi i-a pus pe ei pe un scaun fierbinte în fața întregii lumi, el a venit în fața publicului și nu s-a ascuns în spatele scenelor așa cum fac evreii în mod tradițional.

Frank s-a auto-declarat reîncarnarea lui Zevi și a pus bazele mișcării frankiste, pentru a atrage atenția asupra ordinii mondiale evreiești. În 1773, Frank s-a întâlnit personal cu Mayer Rothschild. El însuși un sabbatean și un adept al învățăturilor lui Zevi, Mayer a fost un shamash, servitorul personal al rabinilor care l-au ridicat și până în această zi lui Mayer îi sunt ridicate statui de închinare de către grupuri evreiești precum Chabad. Frank de asemenea s-a întâlnit cu Adam Weishaupt, al cărui tată a fost un rabin și însuși Weishaupt era un profesor al legii canonicului evreiesc la universitatea din Ingnolstadt, Bavaria, Germania. Aflat la această întâlnire din 1773 cu Rothschild și Weishaupt, Frank a venit cu agenda infiltrării lojelor masonice și la această întâlnire a fost creat Illuminati. Jacob Frank și Weishaupt au creat doctrina Illuminati și Rothschild a asigurat fonduri și conexiuni. Totuși, a fost inițial Frank cel care i-a conferit lui Rothschild puterea banilor împreună cu familia Warburg. Adepții lui Frank au efectual numeroase operațiuni bancare în Polonia și apoi au canalizat acești bani în operații ce includeau familia Rothschild și sume de bani necesare pentru a împrumuta regi și prinți care le-au realizat intrarea în afaceri.

De aici evreii au preluat lojile masonice și le-au transformat în uneltele agendei mesiatice a conducerii evreiești. Despre Revoluția franceză  s-a documentat că a fost lansată de mișcarea Frankistă prin intermediul controlului pe care îl exercitau asupra centrelor masonice și care au sponsorizat familia Rothschild și alte elite evreiești. Mișcarea franceză numită ”Iacobinii” a fost golemul evreiesc (notă: ființă artificială) al revoluției ”franceze” iar în următorul secol numele i-a fost schimbat în Liga Comunistă, apoi cei 2 evrei, Marx și Hess, au creat Manifestul comunist. Hess era un sionist și tatăl oficial al sionismului. El a declarat că sionismul este despre crearea unui guvern mondial evreiesc care este condus din Israel. Ei au preluat ideologia Illuminati a lui Frank și au camuflat-o într-un fel de mumbo jambo și apoi i-a schimbat numele în ”Comunism”.

Lucrarea principală a lui Hess a fost ”Roma și Ierusalim” (tradusă de Meyer Wexman și publicată în Statele Unite în 1945 de către Block Publishing Co.), El venit acasă în 1848, a spus translatorul, din Paris, ”luând o parte activă a rezistenței armate a oamenilor” (pag. 22). ”În 1845, Hess s-a implicat în mediatizarea ideii comuniste și fondarea societăților devotate realizării sale, o ocupare care l-a făcut pe Arnold Ruge să-l descrie drept ”Rabinul comunist mosses” (pag. 21-22)

Este declarat că ”principiul fundamental de gândire al lui Hess”… era bazat pe învățăturile evreului Spinoza, al cărui discipol devotat era”. Dar el a mers mai departe, spunea translatorul, în expunerea ”unității de bază” a minții și materiei, ”unitatea de bază și variatele sale dezvăluiri.”

Hess de asemenea a declarat: ”Iudaismul nu are nicio altă dogmă în afară de învățăturile Unității” (pag. 44). ”Rabinii nu au separat niciodată ideea lumii viitorului de concepția regnului mesiatic. Nachmanides insista asupra identității unei… `lumi care va veni` împreună cu regnul mesiatic.” (pag. 46)

Expunând talmudul și lăsându-l pe Moses cu rolul inferior care i s-a dat acolo (pag. 91), întregul strigăt al lui Hess a fost pentru guvernarea evreiască din Palestina, ”între Europa și Asia îndepărtată… drumurile ce conduc spre India și China”, iar el a spus evreimii:
”Ați contribuit suficient la cauza civilizației și ați ajutat Europa să realizeze revoluții li să le îndeplinească cu succes.” El le-a cerut evreilor să !înainteze” și a declarat: ”Lumea va da din nou omagiu către strămoșii oamenilor.” (pag. 139-140). ”Talmudul este piatra de temelie a ortodoxismului modern” (pag. 143). El a căutat să se folosească de magie neagră, ocultism, hasidism și, împreună cu sionismul, a încercat să instaureze dictatura comunistă.” ”Cel mai mare bine care va rezulta din combinarea hasidismului cu mișcarea națională este aproape nedeterminabil.” (pag. 218), iar el a adăugat: ”Cu toate că hasidismul nu dispune de organizare socială, acesta trăiește într-o modă socialistă.”

Translatorul l-a numit pe Hess în prefața ediției din 1918 ”crainicul naționalismului și trompeta sionismului”.

Comunismul a fost răspândit prin lume prin intermediul lojelor masonice și banilor elitelor bancare internaționale evreiești. Acesta este modul prin care Rusia a fost înfrântă. După ordinul comunist au existat în Rusia masoni gentili care au fost eliminați de noii conducători evrei, iar lojile au fost aduse la tăcere.

Clanul Rothschild este purtătorul mantiei lui Zevi și Frank. În propriile lor publicații sioniste, clanul Rothschild se auto-intitulează ”regii evreilor”. Armata mesiatică a lui Zevi era armata roșie. Comunismul este ființa prin care evreii încearcă să-și creeze regatul mesiatic global.

Clanul Rothschild și-a trimis de asemenea agenții colegi evrei, precum Warburg și Schiff, în America, pentru a purta negocieri cu industriașii americani și baronii financiari, creându-și în final o kabală care a dus la crearea Rezervei Federale deținute de evrei care a împins americanii în primul război mondial creat de evrei și apoi i-a adus în ”marea depresie” și ”noua afacere” numită ”afacerea evreiască” de către cei care erau la momentul potrivit, perioadă care le-a dat evreilor putere economică totală, control media și politic peste America. Astfel ei au împins America în al doilea război mondial, cu același scop pe care îl aveau și inițial, pentru a crea haosul necesar pentru a pune în mișcare ordinul mondial evreiesc, a cărei agendă este în desfășurare și în prezent.

Uneori evreii vă spun adevărul aici și acolo. Barry Chamish, un lector și autor evreu despre subiectul evreilor sabbateni și această mișcare (el a pus ruleta evreiască pe ea pentru a lua căldura agendei triburilor) a mărturisit în mod deschis că Joseph Stalin era un evreu ce a făcut parte din această mișcare sionistă evreiască pentru a crea guvernul mondial evreiesc. Gândiți-vă la ce înseamnă asta. Stalin a fost cunoscut ca fiind un practicant al kabalei și a învățăturilor oculte evreiești. El și-a schimbat chiar și data de naștere pentru a-și ascunde actuala diagramă astrologică. Stalin a fost primul lider care a recunoscut Israelul și a oferit suficient ajutor pentru a-l stabiliza drept un stat. Ori de câte ori Otto Khun a zburat către Moscova în numele familiei Rothschild, Stalin îl aștepta în mod literar acolo pentru a-l întâmpina cu covorul roșu întins.

Evreii impun materialismul marxist goyimilor în timp ce ei păstrează adevărul despre cunoștințele spirituale pentru ei înșiși și blestemă umanitatea pentru a o controla.

Sursă: ”Religia evreiască și influența sa din prezent” (Jewish Religion: Its Influence Today), de Elizabeth Dilling


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪