Organismele modificate genetic (OMG-urile în România)

Dupa cum se ştie, Uniunea Europeana interzice organismele modificate genetic (OMG). Cel puţin sigur este faptul că nu se cultiva astfel de plante pe teritoriul statelor europene. România face excepţie însă, fiind prima ţară din Uniune care a introdus, pe ascuns, OMG-urile, atât prin cultivarea acestora, cât şi prin importul de produse ce conţin în compoziţia lor OMG-uri.

Aceast㠓binefacere” o datorăm puternicului lobby pe care marile corporaţii producătoare îl au în România prin persoane ca Valeriu Tabăra, care de altfel este “vârful de lance” al companiei Monsanto în ţara noastră. Nu contează că tot mai mulţi oameni mor de cancer, boli cardiovasculare sau metabolice, atât timp cât cecurile grase continuă să intre în buzunarele unor persoane corupte care pun mai presus interesele lor decât sănătatea şi viaţa cetăţenilor propriei ţări.

OMG-urile prezintă numeroase pericole, nu numai la adresa sănătăţii noastre, dar şi în ceea ce priveşte viitorul agriculturii şi al alimentatiei în general. În primul rând, aceste produse sunt periculoase pentru sănătate. Şi asta pentru că la OMG-uri, în scopul transferului materialului genetic este folosită o bacterie numită agrobacterium tumefaciens. Aceasta, în mod natural, produce o serie de tumori la plante. Apoi, pentru a modifica genetic plantele naturale, se folosesc tot felul de bacterii şi microorganisme, pentru a încrucişa materialul genetic de bază cu al acestora. În toate aceste cazuri, rezultatele pentru sănătatea umană nu se pot cunoaşte fără studii indelungate a efectelor OMG-urilor asupra organismului uman.

Un alt lucru deosebit de periculos este acela că aceste culturi de organisme modificate genetic le contaminează şi pe cele naturale, ducând în timp la dispariţia seminţelor din agricultura tradiţională. Aspectul diabolic al acestei probleme este faptul, mai puţin cunoscut publicului, că orice companie care produce OMG-uri deţine un brevet asupra codului genetic al plantei respective. În consecinţă, orice producător agricol, firmă, sau persoană particulară este obligat(ă) să achite o taxă de licenţă respectivei companii. Asta înseamnă că în viitor, dacă OMG-urile vor deveni exclusive, prin distrugerea soiurilor naturale, toţi cei care produc vor trebui să plătească o taxă pe hrana acestor mega corporaţii transnaţionale, ceea ce înseamnă practic sclavie totala!

In clipul video următor este prezentată o parte a unei emisiuni de la TVR2 în care se încearcă (timid) prezentarea acestei probleme, cu grija ca nu cumva sa supere vreo astfel de corporaţie producătoare de OMG, care îşi desface produsele la noi în ţară. Îi puteţi vedea şi pe doi dintre cei care susţin această crimă împotriva poporului român, prin promovarea acestor produse dăunătoare, interzise în alte state europene. Puteţi remarca şi faptul că toate argumentele pro OMG se bazează pe materiale şi studii oferite chiar de companiile producătoare de astfel de otrăvuri alimentare.

(clipul video a fost șters, nu l-am mai găsit, dacă mai dau de el voi edita articolul)


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Donează acum pentru adevăr / Make a donation for Truth!

Română:

România: cetăţeni ţinuţi în tortură continuă, privarea de apă, mâncare, bani, oportunităţi, exploatare.

Donează acum pentru promovarea adevărului, cât mai puțin alterat. Eu pot face cu 5€ ceea ce alții nu au reușit să construiască cu 500€. Cu 50€, ceea ce alții nu au reușit cu 5.000€ iar cu 5.000€ ceea ce alții nu au reușit cu 500.000€. Pot spune că, tot ceea ce am construit nu a costat mai mult de 200€, din 2015 până acum și mereu am căutat adevărul, fără iluzii. Ceea ce alții încearcă să șteargă, cenzureze sau altereze, investind zeci de mii de euro frecvent pentru realizarea acestui fapt a fost construit cu mai puțin de 200€.

Dorința puternică de adevăr și dreptate a rupt blocajul banilor.

Întotdeauna au existat escrocii și aceia ce te iluzionează și sclavesc sau își vând minciunile și primesc sume imense de bani, ce constau în zeci de mii, sute de mii, milioane de euro. Iar ei au un interes să ascundă adevărul, altfel, afacerile lor nu vor mai functiona iar aceia ce își doresc adevăr și justiție reală, sunt privați de orice.

Poți dona, în interesul științei, cercetării și în primul rând, în interesul aflării adevărului, în contul de Bitcoin:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

English:

Romania: Torture on Citizenship, Deprivation of Aqua, Food, Money, Rights, Oppurtunities, Exploit.

Donate now for promote the truth. I can build or make, with 5€ what others did not succeed with 5000€. I can say that everything that we built by me, did not cost more than 200 €, from 2015 until now, and we have always looked for the truth without any illusions. What others try to delete, censor or alter, investing tens of thousands of euros € frequently to delete this was built with less than 200 €, like seruah.com website or all of my work.

The strong desire for truth and justice broke the money lock. I can, without money!

There have always been scammers and those who delude you and enslaved you or sell their lies and receive huge amounts of money for their lies, consisting of tens of thousands, hundreds of thousands, millions of euros. And they have an interest in hiding the truth, otherwise their lies will no longer work, and those who want real truth and justice are deprived of anything.

You can donate, in the interest of science, research and, first of all, in the interest of Truth, Freedom and Justice in the Bitcoin account:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪