Oricine poate avansa

Toată lumea poate avansa spiritual, indiferent de ce. Oricine, indiferent cine sau ce este sau care îi sunt condițiile poate avansa, pur și simplu pentru că fiecare Gentil are suflet, corp astral și conștiință. Și toată lumea poate să-şi dezvolte, cu loialitate, diligență și cunoaștere, aceste puteri.

Cei care sunt în mod natural mai spirituali, fie din familie, fie din viețile anteriorare, vor avansa relativ mai repede. Asta nu e un fel de concurență inutilă, ci este ceea ce este. Natura este într-adevăr „pentru dreptate” atunci când vine vorba despre astfel de lucruri. Cu atât mai mult, având în vedere că Satanismul Spiritual dă un avânt spiritual foarte mare celui iniţiat şi îl ridică peste nivelul plin cu mizerie din spaţiul astral, fiecare satanist spiritual poate avansa mai rapid decât cei care sunt pe din afară. Atunci când devi membru al familiei Zeilor, aceştia veghează peste cei care urmează decizia luată.

Așa cum am mai spus-o, Zeii sunt juşti. În loc să predice o egalitate falsă, aceea de a pune toate rasele și toate ordinele pe acelaşi nivel și de a ataca viața, Zeii au fost drepți și şi-au iubit creația, oferindu-le mijloacele pentru a medita. Mijloace pe care toată lumea le poate folosi. Evoluția voastră este acum în mare parte în mâinile voastre și nu doar în mâinile „sorții”.

Chiar și o persoană care este mută, oarbă sau cu orice fel de handicap, poate să-şi dezvolte putere spirituală. Chiar nu poate fi mai egalitarist de atât. Țăranul sau miliardarul poate să obțină puteri în mod egal. Orice ființă își poate dovedi meritele prin recunoașterea lor.

Mulți oameni se tem de Național Socialismul. „Unde mă voi încadra în această ordine? Va fi X deasupra mea? Voi fi condus de alții?”. Toate astea sunt prostii. Este ALEGEREA ta unde te încadrezi în acest ordin de viață, cosmos și natură. Chiar dacă ai primit lămâi, ai putea face limonadă din ele sau ai putea să ți le bagi în ochi şi să plângi ca o victimă pasivă și sclavă.

În mod ideal, pentru a scăpa de suferință, trebuie să corectăm aceste lucruri, fie prin a ne reîncarna într-un corp mai decent, fie prin vindecarea corpului actual. Avansarea din punct de vedere spiritual are câteva reguli, iar acestea fac parte din planul evolutiv. Toate rasele Gentile pot avansa şi toate rasele Gentile, au în ele, membri care sunt adepţi (ai magiei) din natura lor ori pot deveni.

Sincer, este o chestiune de alegere. Natura are foarte puțin de-a face cu asta. De asemenea, dacă cineva nu are nici o abilitate, există întotdeauna alte căi pentru a avansa. Ca de exemplu, cei care nu pot vibra mantre pot face yoga, iar cei care nu pot face yoga pot în schimb să vibreze cuvinte de putere. Pentru cei care nu le pot face pe cele de mai sus, pot măcar să vizualizeze. Indiferent de ce, putem avansa. În plus, cred și am știut de mult timp asta, chiar dacă cineva este foarte „bătrân”, cu diligență poate să experimenteze un grad de iluminare.

Am cunoscut o persoană care la 70 de ani a făcut dedicarea. În decurs de un an, a avut o mulțime de experiențe spirituale, iar după câțiva ani a murit cu un zâmbet pe față. Pentru o singură dată în viața lui, a experimentat pacea și sentimentul de putere.

– Înaltul Preot Hooded Cobra 666


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪