Originile evreiești ale virusului HIV/SIDA

SIDA: Planul evreiesc secret de genocid al homosexualilor albi, după Înaltul Preot Jake Carlson 

Există multe cărți și articole care speculează cu privire la originea virusului HIV, spunând că aceasta a apărut în populația africană neagră (întrucât evreii îi urăsc și pe negrii, folosindu-i pe post de sclavi programați să distrugă civilizația albă). Ceea ce voi face în această predică, e să expun adevărata origine a virusului HIV printre bărbații homosexuali din Statele Unite. Acest adevăr a văzut lumina zilei numai în proporții scăzute și limitate.

În timp ce toți ne-evreii (Gentilii) sunt urâți de poporul evreu, Rasa Albă a reprezentat ȚINTA spre care evreii își revarsă cel mai mult furia lor nesfârșită, fanatică, psihopată și genocidală, încă din primul moment al existenței lor. Acesta este motivul pentru care evreii au fost creați de la bun început: să extermine Rasa Ariană/Albă, întrucât noi suntem descendenții direcți ai lui Satan și ai Demonilor săi. Cu toate că relațiile homosexuale nu produc urmași, Natura a găsit de cuviință ca un număr relativ mic dintre oameni dar și dintre animale deopotrivă, să fie ne-heterosexuale, deoarece în păgânism/satanism – care este religia naturală – homosexualilor le sunt rezervate alte domenii de expertiză care îi țin mult prea ocupați pentru a mai avea loc de nașterea și creșterea copiilor.

Homosexualii albi (care în mod tradițional și incontestabil au oferit civilizațiilor păgâne creativitate și conducere în arte și meșteșuguri, filozofie, matematică, știință, literatură, religie, spiritualitate și deprinderi războinice – iar acestea sunt doar câteva dintre multele domenii ale culturii ariene care formează însăși fundamentul vieții umane), sunt urâți de poporul evreu, la fel de mult pe cât sunt urâți și heterosexualii. Spre deosebire de ceea ce mulți dintre creștinii amăgiți cred, cei ce nu produc urmași prin relații heterosexuale nu sunt scutiți de a fi ȚINTA urii evreiești. Pentru că homosexualii sunt creativi în mod natural și pentru că posedă un echilibru unic a polarității feminine și masculine din suflet – care face ca energiile lor să fie o amenințare la adresa puterilor evreiești – i-a determinat pe evrei să-i spele pe creier pe mulți dintre gay, pentru ai ajuta să distrugă cultura ariană prin liberalism, întrucât evreii le-au prezentat în mod seducător marxismul prin iluzia că acesta este o „escapadă” de la aripa „conservativă” a creștinismului biblic, pe care homosexualii o urăsc. În adevăr nimic nu poate fi mai departe de adevăr. Creștinismul și marxismul iasă din aceeași „stofă” evreiască și, în spatele cortinei, lucrează împreună pentru același scop evreiesc: eliminarea Rasei Ariene de pe fața pământului. Până și creștinismul care a asimilat unele dintre conceptele ariene păgâne în încercările lui de a supraviețui, în cele din urmă ne va omorî și acesta. Nimic bun nu poate ieși din NICI UNUL dintre aspectele creștinismului!

Asemenea conspirațiilor evreiești din programele creștinismului, islamului și comunismului, din care poporul evreu a făcut tot ce a putut pentru a-și ascunde implicarea, mai există și o altă conspirație care merită pomenită în această predică; o conspirație evreiască împotriva homosexualilor și bisexualilor albi, pe care evreii au găsit de cuviință să-i folosească pentru a transfera această conspirație în populația heterosexuală prin bisexualitate și prin transfuziile de sânge. Această conspirație se numește S-I-D-A

În timp ce virusul HIV este o amenințare pentru toată lumea, niciun alt grup de indivizi de pe această planetă nu a fost ocărât și acuzat pentru această infecție, mai mult decât populația homosexuală. Dacă cineva este confuz cu privire la motivul pentru care evreii au fondat multe dintre aceste organizații comuniste care „îi iubesc pe frații lor” gay, care se ocupă de „cauze homosexuale,” inclusiv de „activismul HIV”; și dacă se întreabă cum de e posibil ca totuși evreii să-i urască pe homosexuali în mod ascuns și să îi dorească uciși la fel ca pe celelalte popoare albe ale lui Satan, motivul este următorul. Evreii nu îi spală pe creier numai pe homosexuali, folosindu-le creativitatea pentru a distruge Rasa Albă, însă, pentru că evreii încearcă să-și astupe urmele, ascunzându-și implicarea în persecutarea homosexualilor din creștinism și islam. Prin asta coboară scuturile multor persoane gay, făcându-i să creadă că evreii le sunt „frați și surori” care au parte de „aceiași persecuție” din partea creștinilor și a musulmanilor. Și de această dată, întreg jocul e gândit astfel încât să-i prostească pe Gentili. Evreii au născocit creștinismul și islamul și le-au forțat pe amândouă asupra Gentililor păgâni, sub mottoul „te convertești sau mori…”

Creștinismul, o „religie” evreiască, propovăduiește că homosexualitatea este o scârbă și o anomalie în ochii „dumnezeului” (iudeo)creștin și că este „împotriva Naturii.” În tora, Iehova/Yaweh spune că homosexualitatea (fie că ea apare printre evrei/israeliți sau Gentili), trebuie pedepsită cu moartea. În Noul Testament, care este pe atât de evreiesc pe cât e și tora, este scris că homosexualitatea împreună cu oamenii care nu sunt deranjați de aceasta merită să fie pedepsiți cu moartea și, tot în aceiași carte, se mai spune că homosexualitatea violează legea naturală, că este un păcat pe atât de grav pe cât e furtul sau crima și promite că sufletul homosexualilor va fi pedepsit cu chinuri veșnice (cartea lui Iuda este foarte clară cu privire la acest lucru). Nici cel mai tembel dintre cei cu handicap mental nu poate nega faptul că anti-homosexualitatea din Noul Testament este adresată audienței Gentililor păgâni. Cu alte cuvinte, biblia creștină, o altă farsă și conspirație evreiască – o carte de vrăjitorie evreiască – interzice homosexualitatea pentru Gentili datorită puterii oculte pe care o posedă. Asta în ciuda multora dintre rasiștii albi care au fost atinși de „moralitatea” creștină în vreun fel sau altul și care preferă ca mai degrabă să creadă contrariul; în acest fel tăgăduiesc realitatea ca să poată continua să-și țină strâns la piept superstițiile creștine.

Creștinii folosesc versetul din Romani 1:27, care este în mod explicit împotriva homosexualilor, pentru a încerca să dovedească faptul că SIDA este mânia lui „dumnezeu” sau a Naturii. Nimic n-ar putea fi mai neadevărat. Virusul HIV este FABRICAT DE OM în proporție de 100% … evreii l-au creat la fel cum au creat și biblia iudeo-creștină. Virusul HIV a fost pe deplin premeditat și a fost creat și pentru a-i face pe creștini (cum e Anita Bryant) să creadă că se împlinea așa-zisa „profeție biblică.” Ia în considerare faptul că ultima parte a anilor ´70 a fost timpul în care mulți dintre homosexuali ieșeau practic în masă din așa-numitul „dulap,” așa că evreii au folosit acest eveniment ca context pentru „împlinirea” scripturilor biblice care îi are în vizor pe homosexuali. Și de data aceasta evreii au avut succes în astuparea urmelor și a implicării lor în toată această operațiune, pretinzând că sunt împotriva creștinismului și prin asta prostind cât mai mulți „goyim” neștiutori posibil.

Virusul HIV a avut punctul de plecare dintr-un LABORATOR și a fost cultivat într-un vaccin experimental pentru hepatita B, care mai apoi a fost aplicat de medicii evrei homosexualilor, în cadrul testelor care au fost efectuate în „ghetourile gay” din cele mai mari orașe ale Americii. Gay-lor le-a fost oferită o „soluție” pentru hepatita B, printr-un vaccin experimental pentru acest timp de hepatită. La doar câteva luni de zile de la momentul în care le-a fost aplicat vaccinul „experimental,” homosexualii și bisexualii albi au început să cadă morți ca muștele, în mod misterios, de la o „nouă” epidemie care mai târziu a fost numită SIDA – asta după ce a fost cunoscută drept „cancerul gay,” „GRID” și „ciuma gay.”

Cartea pe care o citez în această predică, este „AIDS and the Doctors of Death: An Inquiry Into the Origin of the AIDS Epidemic,” scrisă de doctorul Alan Cantwell. Cartea conține multe minciuni de aripă dreaptă, cum e aceea că comunismul evreiesc este „antisemitic;” de asemenea dă vina pe Adolf Hitler și pe naziști pentru toate atrocitățile pe care poporul evreu și comunismul evreiesc le-a înfăptuit. Cei mai mulți autori, atât evrei cât și Gentili, amestecă adevărul cu minciuni. Acesta este singurul mod prin care Gentilii pot ajunge să-și publice cărțile care tratează orice fel de „cunoștință controversată,” și asta datorită controlului masiv pe care evreii îl au asupra presei. În fine, n-am să uit niciodată anul 2003, an în care Satan a venit la mine în forma lui Pan, a început să vorbească cu mine și mi-a spus de cărțile lui Alan Cantwell, cărți care vorbesc despre doctorul evreu care a inventat virusul HIV în Statele Unite. În acel moment nu aveam nici cea mai vagă idee cu privire la implicațiile acestei întâmplări, întrucât s-a întâmplat cu trei ani și jumătate înainte să-mi dedic sufletul lui Satan (m-am dedicat pe data de 28 august 2006). Am ales ca, în cele din urmă, să fac public adevărul despre SIDA și virusul HIV, întrucât era și timpul. Informațiile din următoarele citate pe care le redau în această predică sunt de încredere și exacte, pentru aceia dintre voi care vor să știe ce s-a întâmplat cu adevărat …

„Cei mai mulți oameni nu sunt conștienți de experimentele pe homosexuali care au precedat decesele în masă din comunitatea gay. Însă detaliile testărilor vaccinului, împreună cu efectele pe care le-au avut asupra bărbaților homosexuali, sunt înregistrate în cronicile științei medicale.”

„Dr. Wolf Szmusess (un evreu polonez antrenat de sovietici) a fost capul operațiunii care a plănuit testarea vaccinului pentru hepatita B, pe bărbații gay. Acesta a fost profesor de epidemiologie la Școala Universitară Columbiană pentru Sănătate Publică și șeful departamentului de epidemiologie la Centrul de Sânge al Orașului New York, din Manhattan. Potrivit lui Allan Chase (Magic Shots, 1982), Szmuness era un nou-venit în comunitățile medicale și de cercetare americane. S-a născut în Polonia în 1919 și a fost antrenat în Uniunea Sovietică … s-a alăturat Centrului de Sânge din New York în 1969.”

„A existat un acord deplin ca virusul HIV să fie „introdus” în Statele Unite prin populația homosexuală masculină din Manhattan, undeva prin anii 1978-1979. Existența testelor vechi de sânge (înainte de 1978), cu rezultate negative pentru antigenii HIV, a susținut această dovadă.”

„În ianuarie 1979, la câteva luni după ce Wolf Szmuness și-a început experimentul, pe corpurile tinerilor homosexuali albi de la periferia Manhattan, au început să apară leziuni de culoare mov. Doctorii n-aveau nici cea mai vagă idee despre problema acestor bărbați. În următoarele treizeci de luni, medicii din Manhattan au dat peste o mulțime de cazuri răpuse de o nouă boală caracterizată prin imunodeficiență, Kaposi’s sarcoma și o boală pulmonară mortală, cunoscută ca pneumonie de tipul Pneumocystis carinii. Aproape toți pacienții erau homosexuali tineri și promiscui. Aproape toți erau albi. Toți au murit în moduri oribile. În câțiva ani, SIDA a devenit cauza nr. 1 de deces în rândul tinerilor din New York; în felul acesta, orașul a devenit epicentrul noii ciume, cu cele mai multe cazuri de SIDA din țară.”

„În martie 1980, CDC a condus alte experimente pe gay în San Francisco, Los Angeles, Denver, St. Louis și Chicago. În toamna lui 1980, a fost raportat primul caz de SIDA în Coasta de Vest, în orașul San Francisco. Câteva luni mai târziu, în iunie 1981, epidemia SIDA a devenit „oficială.” Nimeni nu înțelegea de ce în Manhattan, San Francisco, și Los Angeles mureau în mod misterios atât de mulți tineri homosexuali albi, care până la momentul respectiv erau perfect sănătoși.”


Referinţe:
*AIDS And the Doctors of Death: An Inquiry Into the Origin of the AIDS Epidemic, de Dr. Alan Cantwell
*Articol informativ despre sângele contaminat cu HIV din băncile de sânge, care nu afost testat înainte de transfuzii (anii ’80)
*Pentru a tedocumenta despre felul în care genocidul este și dintotdeauna a fost un idealevreiesc, te rog citește acesta articol
*Un PDF creștin care ADMITE că persecutarea homosexualilor din biblia creștină, estevalabilă și se aplică și în cazul Gentililor

Articol ul este preluat de pe siteul http://www.altreileasex.blogspot.ro

Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Donează acum pentru adevăr / Make a donation for Truth!

Română:

România: cetăţeni ţinuţi în tortură continuă, privarea de apă, mâncare, bani, oportunităţi, exploatare.

Donează acum pentru promovarea adevărului, cât mai puțin alterat. Eu pot face cu 5€ ceea ce alții nu au reușit să construiască cu 500€. Cu 50€, ceea ce alții nu au reușit cu 5.000€ iar cu 5.000€ ceea ce alții nu au reușit cu 500.000€. Pot spune că, tot ceea ce am construit nu a costat mai mult de 200€, din 2015 până acum și mereu am căutat adevărul, fără iluzii. Ceea ce alții încearcă să șteargă, cenzureze sau altereze, investind zeci de mii de euro frecvent pentru realizarea acestui fapt a fost construit cu mai puțin de 200€.

Dorința puternică de adevăr și dreptate a rupt blocajul banilor.

Întotdeauna au existat escrocii și aceia ce te iluzionează și sclavesc sau își vând minciunile și primesc sume imense de bani, ce constau în zeci de mii, sute de mii, milioane de euro. Iar ei au un interes să ascundă adevărul, altfel, afacerile lor nu vor mai functiona iar aceia ce își doresc adevăr și justiție reală, sunt privați de orice.

Poți dona, în interesul științei, cercetării și în primul rând, în interesul aflării adevărului, în contul de Bitcoin:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

English:

Romania: Torture on Citizenship, Deprivation of Aqua, Food, Money, Rights, Oppurtunities, Exploit.

Donate now for promote the truth. I can build or make, with 5€ what others did not succeed with 5000€. I can say that everything that we built by me, did not cost more than 200 €, from 2015 until now, and we have always looked for the truth without any illusions. What others try to delete, censor or alter, investing tens of thousands of euros € frequently to delete this was built with less than 200 €, like seruah.com website or all of my work.

The strong desire for truth and justice broke the money lock. I can, without money!

There have always been scammers and those who delude you and enslaved you or sell their lies and receive huge amounts of money for their lies, consisting of tens of thousands, hundreds of thousands, millions of euros. And they have an interest in hiding the truth, otherwise their lies will no longer work, and those who want real truth and justice are deprived of anything.

You can donate, in the interest of science, research and, first of all, in the interest of Truth, Freedom and Justice in the Bitcoin account:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪