Rasa evreiască este o rasă străină și dintinctă – originile reptiliene (extaterestre) ale evreilor

Evreii sunt o rasă dinstinctă și străină, așa cum afirmă chiar ei, o rasă ce a apărut undeva în secolul 4000, înaintea erei noastre.

Fotografia de mai sus reprezintă o statuie reptiliană găsită în mormintele Ubaizilor, care au trăit în zona Irakului din zilele noastre. Statuia datează din 4000 i.e.n., aproximativ perioada în care evreii susțin că au apărut. Gentilii datează cu mult înaintea lor.

Citește și „rabinii evrei admit că rasa evreiască este una străină ce are scop cucerirea şi înrobirea lumii„.

Se cunoaște că a existat un „război în ceruri” și că partea noastră (Satan) a pierdut. Orice persoană care poate identifica un evreu doar privindu-l, cunoaște faptul că aceștia seamănă cu extratereștrii reptilieni. Asta poate suna ridicol sau bizar, însă daca lumea ar studia și ar privi asta în mod deschis, ar înțelege. Cea mai greșită concepție este faptul că iudaismul ar fi o religie. NU este o religie, ci o rasă. Sunt adesea cunoscuți pentru nasul lor mare, însă ceea ce îi da în vileag sunt urechile și buza de jos groasă, pe lângă alte trăsături. Nimeni nu poate spune același lucru despre un catolic, protestant sau despre adeptul unei alte religii. De asemenea, nimeni nu spune „jumătate catolic” sau „un sfert luteran” sau „există sânge ortodox în familie”. 

Boala Tay Sachs există doar la evrei. Bolile nu atacă membrii unei religii, aceste boli sunt rasiale. Lista bolilor rare și ciudate de care evreii suferă, este fără sfârșit, una dintre acestea fiind boala omului elefant.

Evreii poartă o genă reptiliană care este extraterestră, fiind ceea ce îi face să fie evrei. Această genă recesivă a infestat și populația gentilă prin corcirea cu evreii. Evidența acestei gene reptiliene poate fi observată în boli rare și hidoase cum ar fi boala Harlequin Ichthyosis. Aici am adăugat un link către un video de pe YouTube. Te avertizez că dacă ești sensibil sau slab de înger, să nu privești acest video, întrucât este extrem de repulsiv. În mod evident mama și partenerul său au cărat această genă reptiliană. Asta este ceea ce se întâmplă când cineva își amestecă rasa cu evreii.

Videoclip YouTube, aproximativ 4 minute:

https://www.youtube.com/watch?v=mmqlPyiVyl8

Următoarele sunt extrase din cartea „Nature’s Eternal Religion,” scrisă de Ben Klassen:

„În infinita sa înțelepciune, natura a pus cea mai mare emfază pe supraviețuirea speciilor. În diversa sa varietate, Natura a creat tot felul de creaturi, pești și păsări, animale și legume, insecte și bacterii. Unele creaturi cum ar fi corcodelul-cu-gât-roșu și mierla albastră sunt frumoase. Altele cum ar fi peștele scorpion și leneșul, nu sunt. Unele creaturi consumă carne vie. Altele sunt ierbivore. Unele animale cum sunt vacile, se hrănesc pe pajiști. Altele ca și coioții, lupii și tigrii sunt prădătoare. Alte creaturi, ca și gândacii de bucătărie, țânțarii și larvele sunt paraziți. Fiecare creatură are propriile mijloace de supraviețuire și perpetuare a speciei din care face parte. La urma urmei, dorința de a trăi și perpetua propria specie este extrem de puternică. Dacă nu era, speciile ar fi murit de mult. În specia umană, există o rasă care se află deasupra tuturor celorlalte în intensitatea și ferocitatea cu care își exprima dorința de a supraviețui – și asta este rasa evreiască. Cum se face că această rasă a supraviețuit și a rămas intactă de-a lungul revoltelor și tulburărilor din cei 5000 de ani de când a apărut, este ceva remarcabil de observat.”

„Pe când unele rase antice care au fost impunătoare în istorie, cum sunt babilonienii, romanii, fenicienii, egiptenii, acestea au căzut în prăpastia istoriei – iar evreul a supraviețuit. Nu numai că a supraviețuit, însă a devenit și stăpânul de sclavi al tuturor raselor din lume, cu toate că reprezintă un procent mic al populației la nivel mondial.”

„Pe când Rasa Albă a construit, a explorat și creat civilizații, guverne și națiunii, evreul nu a făcut nimic asemănător. Din contră, evreul a fost antiteza nobilului om alb. De-a lungul istoriei evreiești, care datează de cam 5000 de ani, în timp ce a fost unit ca rasă, evreul a fost un parazit și prădător pe cocoașa tuturor națiunilor care au ajuns să îi fie gazdă în mod involuntar. Evreul nu a creat niciodată, nu a construit și nici nu a produs ceva, ca membrii Rasei Albe. Chiar din contră, evreul a fost un distrugător al civilizațiilor, un prădător al națiunilor și un ucigaș care a inventat ideea de genocid din stadiile timpurii ale istoriei sale. Tot ce trebuie să facem este să le citim vechiul testament și să observăm cum, pagină după pagină, au măcelărit, ucis și distrus trib după trib. Națiune după națiune a fost trecută prin foc și sabie, bărbat, femeie și copil.”

„Istoria omenirii este plină de războaie și conflicte, însă din toate conflictele iscate între diferitele națiuni și rase, doar o singură rasă a stârnit cele mai violente antagonisme indiferent de zona în care s-a așezat – și asta este rasa evreiască.”

„Cum se face că rasa evreiască a supraviețuit prin greutățile a 5000 de ani de istorie, unde chiar și cele mai puternice rase cum au fost romanii au pierit? Oare o fii asta din cauză ca evreul este dur? Observăm că evreul este aspru, însă alte rase ca romanii, au fost și mai aspre și cu toate astea nu au supraviețuit. Oare din cauză că este un bun luptător? Nu, de fapt, evreul este un laș și într-un câmp de luptă este cu siguranță unul dintre cei mai josnici și lași luptători. Oare din cauză că este trădător și mincinos? Probabil, din moment ce fără dubiu îi întrece pe toți cu această caracteristică. Însă nici acesta nu este singurul motiv pentru care a supraviețuit. Motivul pentru supraviețuirea acestuia se află în unica sa religie. Devreme în istoria lor, evreii au realizat enorma putere a religiei ca armă – o armă pentru a unii propria rasă sau o armă care să dezintegreze și să distrugă inamicii. Mii de ani au capitalizat pe urma acestei informații, în risipă. Într-o manieră tiranică, au manipulat religia în avantajul lor, cu o viclenie diabolică, pe care nimeni nu a suspectat-o.”

„Tematica centrală a iudaismului este ura, ura pentru Gentili, adică ură pentru toate rasele diferite de cea evreiască. Altă calitate extrem de puternică a religiei iudaice este loialitatea rasială, loialitatea pentru cei ai lor. În timp ce pentru un Gentil Alb de rând nu prea contează cu cine face afaceri și nici nu-l prea interesează dacă vecinul sau persoanele pe care le întâlnește sunt sau nu albe, pentru un evreu asta înseamnă totul. Nucleul conspirației evreiești la nivel mondial acum se află în Lumea Nouă. De fapt, New Yorkul este cel mai mare centru al populației evreiești din lume și New Yorkul este sursa financiară centrală, nu numai pentru Statele Unite, ci și pentru restul lumii.”


Îţi recomand să citeşti şi următoarele articole:

Angela Merkel este evreică


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Donează acum pentru adevăr / Make a donation for Truth!

Română:

România: cetăţeni ţinuţi în tortură continuă, privarea de apă, mâncare, bani, oportunităţi, exploatare.

Donează acum pentru promovarea adevărului, cât mai puțin alterat. Eu pot face cu 5€ ceea ce alții nu au reușit să construiască cu 500€. Cu 50€, ceea ce alții nu au reușit cu 5.000€ iar cu 5.000€ ceea ce alții nu au reușit cu 500.000€. Pot spune că, tot ceea ce am construit nu a costat mai mult de 200€, din 2015 până acum și mereu am căutat adevărul, fără iluzii. Ceea ce alții încearcă să șteargă, cenzureze sau altereze, investind zeci de mii de euro frecvent pentru realizarea acestui fapt a fost construit cu mai puțin de 200€.

Dorința puternică de adevăr și dreptate a rupt blocajul banilor.

Întotdeauna au existat escrocii și aceia ce te iluzionează și sclavesc sau își vând minciunile și primesc sume imense de bani, ce constau în zeci de mii, sute de mii, milioane de euro. Iar ei au un interes să ascundă adevărul, altfel, afacerile lor nu vor mai functiona iar aceia ce își doresc adevăr și justiție reală, sunt privați de orice.

Poți dona, în interesul științei, cercetării și în primul rând, în interesul aflării adevărului, în contul de Bitcoin:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

English:

Romania: Torture on Citizenship, Deprivation of Aqua, Food, Money, Rights, Oppurtunities, Exploit.

Donate now for promote the truth. I can build or make, with 5€ what others did not succeed with 5000€. I can say that everything that we built by me, did not cost more than 200 €, from 2015 until now, and we have always looked for the truth without any illusions. What others try to delete, censor or alter, investing tens of thousands of euros € frequently to delete this was built with less than 200 €, like seruah.com website or all of my work.

The strong desire for truth and justice broke the money lock. I can, without money!

There have always been scammers and those who delude you and enslaved you or sell their lies and receive huge amounts of money for their lies, consisting of tens of thousands, hundreds of thousands, millions of euros. And they have an interest in hiding the truth, otherwise their lies will no longer work, and those who want real truth and justice are deprived of anything.

You can donate, in the interest of science, research and, first of all, in the interest of Truth, Freedom and Justice in the Bitcoin account:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪