Orion, galaxia și Adevăraţii noştri Zei Creatori

În ciuda mușamalizărilor inamicului, faptele și Adevărul nu pot fi ținute într-o cutie limitată la minciuni evreiești. Evreii au petrecut tot timpul existenței lor încercând să acopere lucruri și să facă în așa fel încât faptele din trecutul nostru să fie pierdute.

Pentru a reduce un popor sau pe oricine la sclavie, rădăcinile și trecutul acestuia trebuie să fie mai întâi distruse. Acest lucru se face în mod deliberat la nivel de țări întregi și uneori se bazează pe convingeri și lucruri cunoscute. Imaginați-vă cât de ușor puteți controla o persoană ce suferă de Alzheimer, iar prin acest mod puteți cu ușurință să controlați sau să distrugeți o țară prin ștergerea memoriei sale sau înlocuirea acesteia cu altceva.

Zeii noștri sunt ființe extraterestre. În spatele a ceea ce se numește religie, există doar un singur lucru, și acest lucru este cunoașterea universului. De aceea, înainte de religiile avraamice, termenul de „religie” nu exista în realitate. A fost introdus odată cu religiile avraamice și cu prostiile evreiești care ne-au calomniat sistemele noastre sub tutela „religiilor” lor fanteziste și sub tutela concepției lor cu privire la „adevăr.” Gentilii au deținut și ei Adevărul.

În toate culturile vechi abordarea este diferită și, cu toate acestea, mesajele se suprapun întotdeauna și arată spre același loc. Un exemplu aici îl reprezintă piramidele: toate sunt aliniate la Orion. În egipteană, șarpele Kundalini a fost numit „Aureos.” Acest cuvânt a existat și în limba greacă, unde a fost numit „Ouraios,” care înseamnă „codeanu” sau „cel ce există sau locuiește în coadă.” „Oura” înseamnă coadă, iar „Ouraios” înseamnă pur și simplu „locuitor al Cozii. „OUROS” înseamnă Gardian sau Protector. În mod similar, Șarpele a fost privit ca protector și gardian al faraonilor și al celor care au avut Șarpele ridicat și care, din punct de vedere spiritual, s-au aflat la un nivel înalt.

În aceeași familie lingvistică, în greacă ORO înseamnă „eu văd.” Grecii l-au numit pe Horus (Zeul Soarelui), Oros. Oros se referă la Horus, și ambele nume se referă la Soarele Atotvăzător, deoarece razele Soarelui ating toată suprafața Pământului. De asemenea, Oros mai înseamnă și munte ori „munteanu” — sau „cel care locuiește în munte.” Asta nu se diferențiază deloc de povestea din India în care Adi Yogi sau Shiva a coborât de pe un munte. Oros înseamnă și „Condiție,” în care sunt incluse condițiile Zeilor, moștenirea spirituală pe care o avem de la ei și pe care dacă o urmăm, suntem binecuvântați și protejați.

Acum, Ouraios, modificat ușor înseamnă de asemenea Frumos. Orion este un alt cuvânt relaționat, ce face parte din același arbore lingvistic și care este, după cum știm cu toții, constelația Orion.

Vizualizează ilustraţia de mai sus, cu Satan / ENKI, observă că este ilustrat cu coadă, tâşnindu-i apă din umeri. Zodiile lui Satan sunt Capricorn şi Vărsător.

Citeşte şi:

Orion sună exact la fel ca și cuvântul Boundary (hotar/limită). Acesta poartă și numele de „Limita cerului.” Această limită nu are legătură cu noi, ci mai degrabă limitele pe care Zeii le-au stabilit din punct de vedere interplanetar. Din toată glorificarea și din toată necesitatea de a scoate în evidență toate aceste înțelesuri și de a le menține vii de-a lungul întregii noastre istorii antice, se pare că planeta noastră este sub un fel de protecție venită de la cei care se află la „limita hotarului.” Zeii păgâni, Satan și Demonii sunt originalii „Ourei” sau „Străjeri” și „Gardieni” ai omenirii și, de asemenea, din aceeași familie lingvistică, tot ei sunt și „Șerpii,” „codenii,” „cei Frumoșii.”

Satan și Demonii au fost denumiți astfel în toată literatura păgână antică și chiar și în literatura inamicului. Cel mai accentuat termen fiind cel de „Demoni.” Ei sunt numiți „Șerpi,” „cei care locuiesc în iad” (coccisul = chakra bazală a iadului) și sunt numiți de asemenea și „cei Frumoși,” lui Satan fiindu-i atribuit epitetul de „cel mai frumos,” chiar și în cartea defăimătoare a dușmanilor săi.

În biblie, chiar și în timpul Evului Mediu, evreii cunoșteau și analizaseră codul ascuns al Torei care avea legătură în mod special cu blestemarea Zeilor și, de asemenea, a altor sisteme stelare. Există numeroși locuitori ai anumitor stele sau a anumitor sisteme stelare care sunt blestemate. După cum însăși rabinii afirmă, așa-numitele „religii” ale lor – care sunt contrare și străine față de cele ale noastre și care sunt pur și simplu un sistem străin de guvernare provenit de la alți extratereștrii – au fost concepute pentru această planetă în așa fel încât să înrobească toate ființele vii de pe ea, sau pur și simplu să le distrugă dacă planul lor eșuează.

Inamicul a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a tulbura apele, pentru că atunci când adevărurile simple sunt cunoscute, totul devine prea evident. Toate civilizațiile pe care evreii le-au urât și pe care au încercat să le distrugă, literalmente aveau legături cu Orion.

Apoi cumva se face că toți teoreticienii evrei vin și ne spun tot felul de rahaturi, cum că în Orion trăiesc „băieții răi” care reprezintă o „amenințare” pentru umanitate și că toți „băieții buni” locuiesc în tot felul de sisteme în jurul galaxiei.

Calea de mijloc dintre cei ce ajung la putere și influențele prezente, e decisă de tamponul intermediar de natură spirituală, care are manifestări fizice. Zeii ne învață, ne dau RIV-urile și toate cunoștințele pentru a doborî inamicul, așa cum și inamicul colaborează cu propriii lor servitori pentru a-și materializa sistemul dorit.


Sursa:

http://bucurialuisatan.com/forum/viewtopic.php?id=6375


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Donează acum pentru adevăr / Make a donation for Truth!

Română:

România: cetăţeni ţinuţi în tortură continuă, privarea de apă, mâncare, bani, oportunităţi, exploatare.

Donează acum pentru promovarea adevărului, cât mai puțin alterat. Eu pot face cu 5€ ceea ce alții nu au reușit să construiască cu 500€. Cu 50€, ceea ce alții nu au reușit cu 5.000€ iar cu 5.000€ ceea ce alții nu au reușit cu 500.000€. Pot spune că, tot ceea ce am construit nu a costat mai mult de 200€, din 2015 până acum și mereu am căutat adevărul, fără iluzii. Ceea ce alții încearcă să șteargă, cenzureze sau altereze, investind zeci de mii de euro frecvent pentru realizarea acestui fapt a fost construit cu mai puțin de 200€.

Dorința puternică de adevăr și dreptate a rupt blocajul banilor.

Întotdeauna au existat escrocii și aceia ce te iluzionează și sclavesc sau își vând minciunile și primesc sume imense de bani, ce constau în zeci de mii, sute de mii, milioane de euro. Iar ei au un interes să ascundă adevărul, altfel, afacerile lor nu vor mai functiona iar aceia ce își doresc adevăr și justiție reală, sunt privați de orice.

Poți dona, în interesul științei, cercetării și în primul rând, în interesul aflării adevărului, în contul de Bitcoin:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

English:

Romania: Torture on Citizenship, Deprivation of Aqua, Food, Money, Rights, Oppurtunities, Exploit.

Donate now for promote the truth. I can build or make, with 5€ what others did not succeed with 5000€. I can say that everything that we built by me, did not cost more than 200 €, from 2015 until now, and we have always looked for the truth without any illusions. What others try to delete, censor or alter, investing tens of thousands of euros € frequently to delete this was built with less than 200 €, like seruah.com website or all of my work.

The strong desire for truth and justice broke the money lock. I can, without money!

There have always been scammers and those who delude you and enslaved you or sell their lies and receive huge amounts of money for their lies, consisting of tens of thousands, hundreds of thousands, millions of euros. And they have an interest in hiding the truth, otherwise their lies will no longer work, and those who want real truth and justice are deprived of anything.

You can donate, in the interest of science, research and, first of all, in the interest of Truth, Freedom and Justice in the Bitcoin account:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪