ORTODOXIE SAU MOARTE!

Valentin Pătrășescu, preot la Episcopia Alexandriei si Teleormanului de prin anul 2008 până în prezent.

Am intrat din întâmplare pe profilul acestui Valentin Pătrășescu si „mi-a sărit în ochi” un text.

„ORTODOXIE SAU MOARTE!”

Ieri, i-am trimis un mesaj, mesaj în care îi ceream o explicație în legătură cu acea postare. Ce vrea să transmită prin acel text, „ORTODOXIE SAU MOARTE!”? Eu am înțeles ca toți cei ce nu sunt ortodoxi trebuie uciși.

Astăzi, când verificam mesajele pe Facebook am observat că la întrebarea mea nu a răspuns, în schimb îmi dăduse block, astfel încât să nu-i mai pot vedea profilul sau să iau legătura cu el. Acel cont (al meu) de Facebook era făcut de câteva zile, nu aveam nici o postare despre Satanism sau despre nimic altceva. Poate eram creștin curios.

Nu știu cum vedeți voi lucrul ăsta, dar eu o iau așa cum e scris. anume că ori ești creștin ortodox ori mori, mai ales pentru că domnul Valentin, preot, nici nu s-a obosit să-mi răspundă, mai mult, mi-a dat block.

Am atașat mai jos două capturi de ecran.

Screenshot_2016-01-02-20-06-14

Ortodoxie sau Moarte block


Alte articole asemănătoare:

O femeie a fost ucisă pentru că nu credea în Dumnezeu

Creștinii sunt ignoranți?!

Creștinii le doresc moartea în chinuri tuturor celor ce nu cred în Dumnezeu

Creștinii sunt ipocriți?!

Inchiziția


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪