PDF Hexagradiorul

*Acest articol este creat pentru SEO (Search Engine Optimization).

Te rog să-l ignori.

Dacă cauți cartea „HEXAGRADIORUL” click aici.

 Pe lângă asta, fig. 1.1 arată vechea hieroglifă egipteană pentru cuvântul
„Ka,” care înseamnă „forță vitală”. Aceasta este aproape aceeași poziție a mâinilor pe care am descris-o la pasul 1 din Hexagradior și nu numai. Din moment ce această metodă de simțire sau strângere de forță vitală este originară din Egipt și apare prin grimoarele și monografele rozacruciene, se poate spune fie că cineva la un moment dat a colectat diferite „exerciții” într-un singur volum – Hexagradior, fie că vreo parte dintr-un   text   original   și-a   găsit   calea   în   diferite   volume oculte.
Bineînțeles că acestea două nu sunt singurele posibilități. Însă, cu toate acestea, cel mai important detaliu de până acum, e că acesta funcționează. Nu cunosc pe nimeni care să fi încercat exercițiile din Hexagradior și să nu fi avut parte de rezultate. Iar aceasta cred că e cea mai bună recomandare pentru acest text.

Ether subtilis totius orbis
(Eterul subtil al întregului Univers)

Mai întâi de toate trebuie să știi că întregul univers este compus dintr-o și scufundat într-o substanță subtilă numită „ETHER SUBTILIS TOTIUS ORBIS” sau „eterul subtil a întregului univers”. La fel cum peștii sunt scufundați în apă și înconjurați de aceasta și la fel cum noi suntem înconjurați de aerul pe care îl respirăm, tot așa există o altă substanță care ne conectează pe toți. Toate ființele și toate lucrurile din întreaga existență sunt conectate între ele prin acest eter. Acesta nu numai că ne înconjoară ci este și în noi; este o parte din noi. Zeii ne-au recunoscut pe noi și pe lumea noastră în ziua în care am fost creați: aceștia știu ceea ce suntem. Aceștia știu că suntem mai mult decât „țărână” care a prins viață și aceștia mai știu că în lumea noastră există mult mai multe lucruri decât ochii oamenilor pot vedea. Aceștia ne-au dat cunoștința despre magie și eter. Materia conține eter, iar noi suntem creați din materie. Magia se materializează prin eter pentru că acesta ne conectează și ne leagă și nimic și nimeni nu este exceptat de la ea. Pentru a folosi magia, trebuie mai întâi să știi cum să lucrezi cu eterul, pentru că eterul îți va purta lucrarea magică spre materializare. Mulți sunt aceia care încearcă magia. Unii au succes, iar alții nu au parte decât de eșecuri. Și un fapt și mai ciudat, este că magia unor oameni este plină de succes cu o ocazie și plină de eșec cu o alta. Nici un număr de noi repetări și întrețineri de vrăji nu manifestă rezultate și nici nu oferă vreo explicație cu privire la motivul pentru care nu au succes. Uneori chiar și aceia care sunt experimentați în aruncarea vrăjilor eșuează, fără să știe de ce. Cum se face că o deprindere a magiei este atât de schimbătoare și manifestă succes pentru unii, dar nu și pentru alții? Și cum se face că, chiar și pentru aceleiași persoană, uneori înseamnă succes, iar alteori nu? Acest lucru se datorează unui secret pe care numai câțiva îl posedă. Nu există nicio ureche pe lumea asta care să nu fi auzit de magie. Unii oameni cred că e suficient să rostești câteva cuvinte secrete, pentru ca magia să se întâmple de una singură. Astfel de oameni sunt confuzi atunci când învață câteva cuvinte sau chiar ritualuri întregi, iar când le reproduc nu se petrece nimic. Nu știu că există un secret. O cunoștință care ne învață cum anume trebuie aruncate și că, fără acea cunoștință, magia lor nu e nici sigură și nici puternică. Magia poate fi purtată doar de eter sau de spirite și de eter. Însă aceia care nu și-au trimis magia în eter și care n-au făcut o chemare pe care spiritele să o poată auzi și înțelege, nu se pot aștepta să aibă succes în

operațiile lor magice. Aceasta este cunoștința pe care o vei învăța aici. Toată lumea poate învăța cum să simtă și cum să folosească eterul, însă în cazul unora, această abilitate se manifestă în mod natural, fără ca aceștia să știe măcar că o folosesc. Din acest motiv magia lor uneori e plină de succes iar alte ori e un eșec. Însă în curând vei cunoaște secretul care face ca magia să fie mereu un succes.

Toată lumea are voce, însă nu toată lumea cântă bine. La fel stau lucrurile și cu eterul. Oricine îl poate simți, însă unii vor fi mai buni decât alții în ceea ce ține de manipularea acestuia. De asemenea, toată lumea poate învăța să cânte cât de cât frumos. Cu toate acestea, unii au un talent înnăscut, în timp ce alții nu. Tot așa este și cu simțitul și utilizarea eterului și, în același timp, cu magia. Unii vor fi mult mai îndemânateci cu acestea decât alții, chiar și dacă investesc același timp în practică și învățare. Însă fii convins că poate fi învățat. Chiar dacă aceasta nu este o sarcină ușoară. Dacă mergi la olar și îi spui: „învață-mă arta olăritului,” aceasta va fi ușor. Poți vedea și simți lutul pe care îl modelezi. Tot ce îți trebuie e ceva cunoștință și timp, pentru a căpăta experiență și a-ți perfecționa abilitatea. Olarul îți poate arăta cum să așezi lutul pe roată și cum să învârți roata. Vei vedea cum acesta modelează lutul cu degetele și la rândul tău vei putea face la fel. Dacă vrei să devii fierar, e ușor pentru că poți vedea metalul și poți vedea ce și cum să lucrezi cu el. Însă eterul e diferit. Cum îl poți simți? Și cum poți face ceva cu el? Pentru a face magie, trebuie să folosești eter. Pentru a fi capabil de a folosi orice lucru, trebuie mai întâi să fii capabil de al simți într-un fel sau altul. Prin urmare, primul tău pas este să înveți să simți eterul. Acesta poate fi simțit. Vei începe să-l simți cu palmele. Așa începe primul tău pas. Ceea ce urmează este cunoștința pe care strămoșii noștri au primit-o de la Zei:

PASUL 1
Haec ego non multis, sed tibi scribo: satis enim magnum alter alteri theatrum sumus.
(Nu scriu acestea multora, ci doar ție, pentru că tu și eu, cu siguranță suntem o audiență suficientă unul pentru celălalt.)

Primul tău pas este să înveți cum să simți eterul. Așază-te confortabil într-o cameră liniștită în care nu vei fi deranjat. Primul tău pas este să înveți cum să simți eterul. Prim urmare, lasă deoparte toate gândurile. Acum trebuie să simți, nu să gândești. De asemenea, cunoaște faptul că una dintre palmele tale va simți eterul mai bine decât cealaltă. Acesta este felul în care vei știi mai exact care:
Dacă ai merge să cumperi un nou articol de îmbrăcăminte, iar vânzătorul îți spune: „simte cât de fin e acest material,” una dintre mâinile tale s-ar întinde prima, aproape de una singură. Indiferent că e mâna dreaptă ori cea stângă, e mâna care simte materia mai bine și pentru că se întinde de una singură, este întotdeauna și mâna cu care simți eterul mai bine. De asemenea, la fel cum nu te-ai gândi la haină ci ai simți-o, tot așa nu te gândi la eter, ci învață să-l simți. Ține minte acest lucru pentru că vei avea nevoie de el de fiecare dată când folosești magia. Simte textura hainelor pe car ele porți. La fel cum nu te gândești la ele ci le simți, tot așa nu te gândi nici la eter, ci doar simte-l. trebuie să simți și să înveți să-ți lași gândurile

deoparte. Acum că știi care dintre palmele tale va simți eterul mai bine, poți începe să exersezi.

Stând așezat, îndreaptă-ți întreaga atenție spre palme. Golește-ți mintea de alte gânduri. Dacă nu știi cum și dacă multe gânduri îți năvălesc în minte, atunci fă următorul lucru în minte: imaginează-ți gândurile ca pe o cameră cu lumânări. Câte o lumânare pentru fiecare gând pe care vrei să ți-l scoți din minte. Stai în fața fiecărei lumânări, fiind conștient de gândul care se află în spatele acelei lumânări. Acum suflă lumânarea respectivă iar gând se va stinge odată cu ea. Va rămâne numai o liniște plăcută. Și cu fiecare lumânare pe care o stingi, liniștea devine din ce în ce mai profundă, iar după ce ultima lumânare a fost stinsă, mintea îți este limpede și plăcută.

Stând așezat, simte-ți palmele ca și cum ai încerca să atingi o haină fină cu ele. Acum așază-ți palmele mai aproape una de cealaltă, față în față. Nu-ți ține palmele drepte în mod forțat. E normal ca degetele să-ți fie îndoite în față. Palmele ar trebui să-ți fie aproape ca atunci când ți le împreunezi pentru rugăciune, numai că de data aceasta între ele e puțin spațiu. Vârful degetelor ar trebui să fie depărtate la o distanță de câțiva centimetrii. Când palmele îți sunt plasate față în față, menține-le în cel mai mic efort posibil. Le poți sprijini pe masă, pe genunchi sau pe mânerele scaunului. Ține-le în poziția asta și simte-le. După un timp, vei simți ca și cum palmele se resping una pe cealaltă. Călătoria ta tocmai ce a început. Poți de asemenea să simți ca și cum palmele se atrag una pe cealaltă. Alții își simt palmele respingându-se și atrăgându-se una pe cealaltă, într-un anumit ritm. Poate crezi că această respingere și atracție e doar pulsul inimii pe care îl simți? Nu are cum. E prea încet. Pune-ți degetele încheietura mâinii pentru a simții pulsul inimii și ai să vezi că bătăile inimii sunt mai rapide. Poate vei gândi că aceasta este în vreun fel respirația ta, pe care o simți la nivelul palmelor. Și într-adevăr, ai putea simții că această respingere și atracție urmează același ritm ca respirația ta. Însă dacă îți vei ține respirația, după un moment de așteptare în ezitare, respingerea și atracția vor continua, chiar dacă tu încă îți mai ți respirația. Nu sunt bătăile inimii cele pe care le simți și nici respirația nu e. Este altceva. Și vei învăța despre aceasta mai târziu.

Continuă să-ți ții palmele una în fața celeilalte și simte această respingere. Rămâi relaxat pe scaun și simte asta pentru ceva timp. Nu trece mai departe la următorul pas dacă nu ai petrecut suficient de mult timp simțind acest lucru. După o vreme, vei observa că această senzație începe să apară nu numai la nivelul palmelor ci și în afara acestora. Cel mai adesea, aceasta începe să fie simțită și în dosul palmelor. Dă-i voie să se răspândească. Simte-o pe o suprafață cât mai mare din corpul tău. Vârfurile degetelor îți vor simți această pulsație (senzația de atracție-respingere) cel mai bine, însă o poți simți și în restul corpului tău. Te poți reîntoarce la acest prim pas de câte ori vrei. Practică-l des. Cu cât poți simți eterul mai bine, cu atât mai bune vor fi abilitățile tale magice. După ceva timp, te vei putea simți scufundat cu totul în eter. Îl vei simți înconjurându-te. Dacă nu ajungi în acest punct, nu vei fi niciodată pregătit și apt de a stăpâni toate abilitățile pe care această carte ți le poate preda. Însă pentru a continua să înveți și să treci la următorul pas, tot ceea ce trebuie să aștepți e să simți eterul

în afara palmelor tale. Apoi vei putea trece la următorul pas. Nu te grăbi. Nu vei prosti pe nimeni altcineva decât pe tine însuți.

Ține minte că trebuie să iei pauze dese și să nu exersezi prea mult când ești novice. Când începi să guști această abilitate, ești sfătuit să o exersezi pe durate scurte de timp. Dacă ești începător este o greșeală să practici prea mult oricare dintre abilitățile din această carte. Până acum tu nu ți-ai folosit niciodată corpul eteric. Ca și un copil care are nevoie de puțin timp pentru a crește și a-și dezvolta forța, tot așa și corpul tău eteric – care nu a fost folosit niciodată până acum – are nevoie de timp pentru a crește, la început mai încet și, după ceva vreme, poate fi folosit mult mai des. Este o greșeală să te lași purtat de entuziasmul de moment și să exersezi prea mult. Odată ce guști eterul din jurul tău și experimentezi acest simț complet nou pe care nu l-ai mai experimentat înainte, e normal să nu vrei să te oprești până când nu simți tot ceea ce se poate simți și până nu cunoști tot ceea ce se poate cunoaște. În ciuda acestei dorințe, trebuie să te controlezi. Dacă îți forțezi ochii citind prea mult, aceștia se vor obosi și vor avea nevoie de odihnă. Tot așa și noile tale simțuri vor necesita odihnă. Mai ales atunci când ești începător. Dacă exersezi prea mult la început, vei avea impresia că noile tale simțuri s-au pierdut iar tu te vei descuraja fără motiv. Cu toate acestea, curând vei fi capabil de a simți eterul cu mult mai mult decât cu palmele tale.

PASUL 2
Omnia mutantur, nihil interit
(Nimic nu se piere, totul se transformă)

În al doilea pas vei învăța că eterul se simte diferit în jurul lucrurilor și ființelor diferite. Când ai simțit că această senzație de respingere-atracție se manifestă pe deplin în palmele tale dar și în afara acestora – cum ar fi în dosul palmelor, spre exemplu – înseamnă că de acum simți eterul îndeajuns de bine pentru a continua. Pregătește un obiect de metal. O monedă sau un cui ar fii ideale. Mai târziu vei avea nevoie și de o lumânare și de un pahar cu apă, însă pentru moment orice obiect de metal este bun. Așază-te într-o postură confortabilă și simte din nou respingerea și atracția din palme. Când faci asta, acordă atenție la ceea ce simți în senzația de respingere. Nu doar senzația de respingere în sine, ci senzația din senzație.

Dacă ai ține în mână o bucată de mătase, brocart sau pânză, acestea toate s-ar simți diferit. Fiecare dintre acestea își are propria greutate și textură; vei observa că acestea nici nu au aceiași greutate și nici nu conferă aceiași senzație la atingere. Simți atingerea, însă de asemenea poți simți că fiecare dintre ele au o atingere diferită. Tot așa și eterul: acesta nu se simte la fel oriunde și în vecinătatea oricărui lucru. După ce ți-ai ținut palmele una în fața celeilalte, așază pe masă un obiect de metal, cum ar fi o monedă sau un cui și pune-ți mâna deasupra acestuia. Pentru o vreme simte eterul din jurul lui. Acordă atenție impresiei/nuanței pe care o simți în senzația de respingere sau atracție. Se simte diferit de ceea ce ai simțit în jurul palmei tale. Simte-o bine. Acum mișcă-ți mâna spre dreapta până când aproape că trece de monedă și, apoi, mișc-o spre stânga până când aproape trece de monedă în cealaltă parte. Ar trebui să simți când degetele îți trec deasupra monedă.

Acum simte apa, după care simte flacăra. Ține-ți palmele la distanță de flacără, astfel încât cu greu să poți simți căldura blândă a acesteia. Vei simți că în jurul metalului, a apei și a flăcării, eterul se simte diferit. Și de asemenea, foarte diferit de felul în care acesta se simte în jurul palmei tale. Dacă ai un partener de practică, apropiați-vă fiecare palmele de palmele celuilalt și simțiți-vă eterul unul celuilalt. Dacă nu ai un partener de practică, atunci mângâie-ți câinele sau pisica și simte eterul din jurul lor. Animalele vor aprecia atenția, iar tu vei învăța și vei experimenta că eterul se simte viu în jurul tuturor ființelor vii.

Eterul se simte diferit în jurul diverselor lucruri și a oameni diferiți. În timp vei fi capabil să le simți eterul oamenilor doar trecând pe lângă ei sau doar situându-te în proximitatea lor. Eterul din jurul fiecărei persoane e diferit. Eterul din jurul hainelor și a obiectelor tale personale – care au fost în preajma ta pentru mult timp – se simte și el ca tine și, în timp, vei putea lua un obiect sau o haină și să-i simți proprietarul prin ea. După cum eterul din jurul monedei se simte diferit de eterul din jurul palmei tale, tot așa și eterul din jurul fiecărei persoane se simte diferit. Dacă ai un partener de practică, simte-l. Simte eterul din jurul palmei tale, după care simte eterul din jurul palmei partenerului tău. Diferența în eter dintre oameni este mult mai subtilă decât diferența pe care ai simțit-o între eterul tău viu și eterul stătător al metalului, însă cu timpul vei învăța să-l discerni cu ușurință. Chiar și de la prima încercare, ar trebui să simți imediat că eterul tău se simte diferit de cel al partenerului tău. Toată lumea a auzit că vrăjitoarele folosesc obiecte personale ale unei persoane pentru a arunca vrăji peste aceasta. Acum știi și simți și tu de ce. Și acum de asemenea mai știi de ce anumite secrete sunt de nepronunțat. Cum vei putea spune cuiva despre lucrurile pe care tu le cunoști acum? Cum ai putea explica în cuvinte un lucru pentru care nu există cuvinte? Și chiar dacă te-ai necăji explicându-le oamenilor de rând că tu poți simți ceva în jurul unei monede, un lucru pe care ei nu l-au simțit niciodată și pentru care nu există cuvinte; chiar și atunci, te-ai alege doar cu niște cuvinte aruncate-n vânt. Ce le-ai spune? Dacă le spui pur și simplu că „Am simțit ceva în jurul monedei,” ar fi o risipă inutilă de vorbe. Numai atunci când o simți tu însuți primești o înțelegere deplină. Audiența ta te-ar lua de nebun când i-ai explica că tu simți ceva în jurul monedei și că mai apoi compari acel ceva cu ființele umane.

Te pot înțelege doar aceia care ei înșiși îl simt. Și ceea ce tu cunoști acum, e doar începutul. Vei simți mult mai multe lucruri care nu pot fi explicate cuiva care nu le-a simțit vreodată. Spiritul tău părăsește încet lumea oamenilor. Această cunoștință nu este pentru toată lumea. Îmbrățișeaz-o și, când o stăpânești, împărtășește-o numai cu câțiva. Aceasta nu te va părăsi niciodată în mod complet, chiar dacă vei alege să o abandonezi.

Simte din nou eterul din jurul metalului, a apei, lemnului, materialului textil și apoi simte-l în jurul palmei tale, în jurul palmei partenerului tău sau din jurul unui animal. Obiectele neanimate au un eter care se simte ca fiind stătător. Eterul din jurul creaturilor vii, nu este stătător. Acesta se simte viu și vibrant. Se simte ca și cum ți-ai pune mâna într-un râu. Poate că ai auzit cum unii ocultiști pot simți vibrațiile. Acum știi la ce se referă. Fii bine familiarizat cu această diferență în eterul din jurul diverselor lucruri. Simte-l în jurul lemnului, metalului, pietrelor, apei și apoi în jurul animalelor și a plantelor. Dacă abilitatea ta de a simți eterul pare

să te părăsească, tot ce trebuie să faci e să te odihnești pentru o vreme, după care așază-ți din nou palmele una în fața celeilalte și repetă lucrurile pe care le-ai învățat la pasul 1. Când simți că abilitatea ta de a simți eterul a revenit, încearcă din nou. Odată ce ai simțit eterul, această abilitate nu te va părăsi niciodată. Va fi ca un lucru de care nu te poți descotorosi.

PASUL 3
Mens agitat molem
(Mintea mișcă materia)

Al treilea pas te poartă prin eter și te învață cum să simți obiectele folosindu-te doar de eter. Ești pregătit pentru acest pas atunci când poți simți cu ușurință obiectul de metal cu care ai exersat, prin simpla trecere a mâini peste acesta. Prin următorul pas, simțul tău pentru eter este aprofundat. Abilitatea ta de a simți și utiliza eterul va fi ascuțită, iar tu vei putea influența lucruri și ființe. În cazul unora această, abilitate se va manifesta atât de puternic încât vor deveni capabili chiar să miște lucruri folosindu-se doar de mintea lor. La fel cum o mână poate atinge și simți lucrurile pe care le atinge, dar, în aceiași măsură, le poate și mișca, tot așa și corpul eteric poate fi împuternicit până acolo încât să fie în stare să influențeze eterul și nu doar să-l simtă. La fel ca orice altă abilitate și cunoștință, aceste deprinderi nu se vor manifesta la fel de puternic în toată lumea. Numai câțiva artiști își vor câștiga reputația de mare artist. Numai câțiva căutători vor găsi tot ceea ce caută. Nimic nu se dobândește fără efort. Pentru a-ți împuternici abilitățile, aceasta este calea de urmat:

Următoarea ta sarcină e să înveți cum să găsești obiectele, simțindu-le exclusiv prin eter. Această abilitate se va dezvolta în timp și prin practică. Vei deveni capabil de a influența alți oameni prin magie.

Ia o monedă și o foaie de hârtie sau un cearșaf. Acoperă moneda cu hârtia sau cearșaful, astfel încât să nu o poți vedea. Acum simte moneda prin materialul cu care ai acoperit-o. Când o simți suficient de bine, închide ochii și simte-o exclusiv prin noul tău simț. Acum trece-ți mâna încet peste monedă până treci de ea, după care întoarce-te din nou deasupra ei. Găsește moneda simțindu-i eterul. Dacă ai un partener de practică, acesta îți poate muta moneda pe masă dintr-un loc în altul, după care tu o cauți plimbându-ți mâna peste cearșaf și simțind doar eterul din jurul monedei. Dacă lucrezi singur, așază o monedă pe masă, fără să te uiți. Apoi acoperă masa cu un cearșaf și încearcă să o găsești. Vei descoperi și de această dată cât de neprețuit este un partener cu care să înveți și să practici. Dacă lucrezi singur, îți va fi greu să muți moneda dintr-un loc în altul, sub cearșaf, fără să știi unde se află acum. Când tu însuți muți moneda, vei avea cât de cât o idee cu privire la locul în care ai pus-o; vei ști că ai mutat- o fie spre stânga, fie spre dreapta, așa că vei ști în ce parte să o cauți. Acest exercițiu poate fi făcut ca la carte numai când ai pe cineva cu care să practici, pentru că el poate muta moneda atunci când tu ești cu spatele la masă, apoi poate acoperi masa cu cearșaful, după care tu te poți întoarce și încerca să găsești moneda fără să ai vrei idee în ce parte a mesei se află. Așa o poți căuta exclusiv prin intermediul noului tău simț.

PASUL 4
In spiritu et in veritate
(În spirit și în adevăr)

Al patrulea pas te va învăța nu doar cum să simți eterul, materia și ființele, dar și cum să le influențezi. Când poți simți moneda prin cearșaf sau hârtie, ești pregătit pentru a începe al patrulea pas. Ține mine mereu că toată lumea și toate lucrurile sunt, pe lângă corpul fizic, alcătuite din mai multe părți. Trupurile pe care fiecare le cunoaște și vede, sunt create din materie, însă dacă ai ajuns cu cititul până la acest pas, știi că toate corpurile – fie ele animate sau inanimate – sunt învăluite într-un corp eteric. Pentru fiecare bucată de piatră, metal, lemn sau carne, există un echivalent eteric în și de jur-împrejurul acesteia. Orice i se întâmplă acestui corp eteric, i se va întâmpla și corpului fizic. Spiritul atinge eterul și îl modelează, iar materia îi urmează. Orice îi faci eterului unui obiect sau persoană, corpul fizic care aparține acestui eter îi va urma. Până acum ai învățat cum să simți eterul. Următorul tău pas e să înveți cum să-l influențezi. Vei învăța acest lucru în felul următor:

Așază-te într-o poziție confortabilă și simte eterul din jurul tău. Nu numai în jurul palmelor tale, ci în jurul întregului tău corp. Acest lucru este important. Ar trebui să te simți cufundat în totalitate în eter. Când poți simți acest lucru, amintește-ți de un moment în care te-ai simțit fericit. Acordă-i întreaga ta atenție acestui sentiment de fericire. Nu te focaliza pe momentul sau locul în care ai simțit această fericire și nici pe motivul pentru care erai fericit. Pur și simplu simte cu întreaga ta minte, ceea ce ai simțit în acel moment, acel lucru care se cheamă fericire. Când mintea ta e ancorată cu fermitate pe acest lucru, simte acea fericire cu eterul și în esența eterului tău. Pe cât posibil, simte eterul cu o parte cât mai mare din corpul tău și simte acel sentiment de fericire în esența eterului. La fel ca și cu ceilalți pași, poți practica acest lucru în mod frecvent. În scurt timp acest exercițiu te va învigora și te va face fericit.

Amintește-ți că o deprindere care se dovedește a fi de o importanță extremă în abilitatea ta magică, este aceea de a-ți putea focaliza mintea cu fermitate pe un singur gând, sentiment sau intenție. Odată ce-ți focalizezi mintea pe ceva anume, aceasta trebuie să rămână fixată ca un munte pe acel gând. O altă deprindere pe tot atât de importantă ca cea amintită mai sus, este ca atunci când simți ceea ce intenționezi să simți – și când mintea îți e fixată pe acesta cu fermitate – să îl simți în eter. Când îl simți în eter, spiritul tău proiectează intenție și ghidaj în eter și prin asta îl modelează. Voința ta mișcă spiritul, spiritul influențează eterul, iar eterul la rândul său influențează materia. Din voința ta, prin spiritul tău și apoi în adevăr, în lumea materială. Practică acest pas în mod frecvent și cu devotament, iar succesul nu te va ocoli. Mai presus de orice amintește-ți că eterul nu are o minte proprie. Acesta va face după cum îl ghidează spiritul – fie spiritul tău, fie al altcuiva.

Pentru a-ți avansa abilitățile, trebuie de asemenea să adaugi tărie lucrurilor pe care le simți. Iar aceasta este tehnica prin care vei învăța acest lucru: aprinde o lumânare și șezi confortabil în fața ei. Pune-ți mâinile în fața sau în părțile laterale a acesteia – oricare variantă îți e mai la îndemână. Ține-ți mâinile suficient de departe de lumânare pentru a simți doar o adiere caldă

a flăcării. Pentru o vreme simte doar eterul din jurul lumânării. Concentrează-te în special pe acea caracteristică a eterului care face diferența dintre eterul unei flăcări și eterul unui alt lucru. La fel cum poți simți diferența dintre o moneda și flacăra unei lumânări, acum devotă- ți întreaga atenție către ceea ce este special în flacăra lumânării. Eterul focului. Ai grijă. Această lecție nu este ca cea dinainte, în care erai în siguranță dacă sentimentele de fericire erau simțite înăuntrul cât și înafara ta. Aici avem ceva diferit. Simte flacăra doar în afara ta. Vei realiza mai târziu că deprinderea acestei abilități de a simți eterul doar în exteriorul tău și de a-l menținând separat de eterul dinăuntrul tău este foarte importantă pentru a arunca vrăji de atac cât și alte vrăji vătămătoare.

Știind asta, în timp ce simți eterul flăcării, simte-l crescând în intensitate. Adaugă un senzație de creștere în acesta. Simte asta în jurul flăcării, din ce în ce mai puternic. Adaugă senzația de intensificare și puterea de crește în eterul flăcării. Adaugă eter nou în flacără pentru ca focul să se hrănească cu el. Amintește-ți că eterul se află peste tot în jurul tău și că nu are o minte proprie. Va face întocmai după cum îi dictezi și își va schimba forma în funcție de felul în care îl direcționezi.

Direcționează-l astfel încât să se intre în flacără și să o extindă. Trebuie doar să înveți cum să faci asta. Pur și simplu simte din ce în ce mai mult eter în jurul flăcării, schimbându-se din eterul nemișcat în eterul flăcării. Prin a simții ceea ce vrei ca eterul să facă, îl direcționezi și îl ghidezi. Dacă uneori flacăra lumânării se schimbă și crește sau devine alungită sau mai luminoasă, atunci înseamnă ca faci bine acest exercițiu. De asemenea, poate să ajute dacă îți miști mâinile mai aproape de lumânare pentru a te ajuta să simți cum împingi eterul de foc pe care l-ai creat, în flacăra lumânării.

De asemenea poți pregăti un pahar cu apă. Apoi, încearcă să simți eterul apei, după care simte acel eter în eterul flăcării. De data asta, rezultatele sunt evidente daca flacăra devine mai închisă la culoare sau mai mică.

Valoarea acestor două lecții nu este doar practica de a adăuga putere abilității tale de a simți orice dorești, ci și să controlezi asta. Trebuie să fi capabil/ă să controlezi ceea ce simți, dar și unde în eter o direcționezi și unde o simți. Mulți oameni au auzit și mulți vrăjitori au simțit pe pielea lor că o vrajă se poate întoarce înapoi la cel care a trimis-o, rănindu-l pe cel care a efectuat-o în loc să ajungă la persoana la care a fost trimisă. Când stăpânești această abilitate de a simții ceea ce intenționezi să simți, cât și locul unde vrei să simți asta în eter, nu va trebui niciodată să îți fie teamă că propria lucrare sau vrajă se va întoarce împotriva ta.

PASUL 5
Nox praesidium nostri
(Noaptea (este) ocrotirea noastră)

În pasul cinci vei învăța cum să simți spiritele și cum să comunici cu acestea. Când ai învățat să simți ce intenționezi să simți cât și locul din eter în care vrei să simți asta și, atunci când ai

cauzat schimbări în flacăra lumânării, ești gata să mergi mai departe în lumea spiritelor și să practici o influență cu o mai mare acuratețe. Amintește-ți că noaptea este timpul spiritelor și că noaptea aduce magia la viață mai puternic decât ziua. Lumina zilei deranjează spiritele, acestea evitând-o. Spiritele sunt mai puțin puternice în lumină. De aceea ar trebui sa faci vrăji seară și să chemi spiritele seara. Lumina deranjează eterul și, în același timp, vrăjile și spiritele. Noaptea este favorita noastră.

De asemenea, spiritele nu pot comunica prin cuvinte, deoarece nu au părțile fizice necesare pentru a vorbi. Când chemi un spirit, cuvintele umane nu vor reprezenta nimic pentru o creatura dintr-o lume fără sunete și corpuri fizice. Cum vei comunica cu cineva fără a folosi cuvintele sau sunetele? Cum vei explica cine ești și ce cauți în lumea fără sunete și cuvinte? Vei vorbi prin intermediul gândurilor, deoarece spiritele comunică doar prin intermediul gândurilor. Însă să nu ai impresia că vei avea succes doar prin repetatul cuvintelor în minte. Indiferent daca sunt vorbite sau în gând, cuvintele nu au nici-o importanță pentru spirite. Gândurile în sine spun totul; intențiile și emoțiile comunică cu spiritele și nu cuvintele care le descriu. Amintește-ți că atunci când vorbești în viața de zi cu zi, prima oară te gândești la ceea ce vei spune, apoi găsești cuvinte pentru a explica ce simți și gândești. Cu spiritele nu trebuie să folosești cuvinte pentru a explica. Doar pune-ți gândurile în eter iar spiritele vor înțelege. Unele gânduri pot fi simțite în eterul ce te înconjoară, chiar dacă nu intenționezi asta. Fiecare decide pentru sine cât de mult dorește să exploreze aceste abilități. Dacă avansezi îndeajuns de mult în aceasta abilitate și dacă simțul eterului devine destul de precis, vei fi capabil să simți orice om și animal pentru ceea ce sunt cu adevărat. Mânios, urâcios, jucăuș sau iubitor. Totul poate fi simțit. De asemenea fi sigur/ă că și spiritele simt asta. Lasă de-o parte orice speranță că le poți minți sau pretinde că ești ceva ce nu ești. Gândurile reprezintă limba lor.

De aceea trebuie să fi capabil să ai control total asupra minții tale. În lumea spiritelor cuvintele nu înseamnă nimic. Nu poți – la fel ca și în lumea umana – să spui un lucru și să gândești cu totul altceva. În lumea umană știi ce vrei să spui și alegi cuvinte după care le pronunți. În lumea spiritelor este diferit. Când vrei să explici sau să întrebi un spirit ceva, ia gândul sau intenția și proiectează-l în eter, la fel cum ai făcut cu sentimentul de fericire din practica de mai sus. În acest fel gândul nu este doar în mintea ta, căci în momentul în care îl proiectezi în eter, îl împărtășit prin intermediul acestuia. Apoi spiritul poate înțelege. Nu este nevoie de cuvinte. Pune-ți gândurile în eter și ele le vor simți. Pentru a te pregăti mai bine, gândește-te pentru un timp cum ai explica ceva cuiva care nu te poate auzi sau care nu poate citi ceea ce scrii, dar care poate intra în gândurile tale.

Cum vei explica cine ești și ce intenții ai? Dacă cineva ți-a greșit și îi explici asta cuiva care nu te poate auzi sau care nu poate citi ceea ce scrii dar îți poate accesa gândurile, cum ai explica?

Pur și simplu retrăiește în gânduri ceea ce ți s-a întâmplat sau cel puțin momentele cele mai importante cât și intențiile și sentimentele pe care le ai în prezent, apoi gândurile tale vor fi și gândurile spiritului; în felul acesta te va înțelege. Când va simți ce ți s-a întâmplat și simte ce ai simțit tu în acel moment, vei câștiga un aliat. Și câți alții nu-și vor aminti timpul petrecut pe Pământ, cât și lucrurile similare care li s-au întâmplat și lor? Acum inamicul tău va avea mii de

inamici, blestemându-l de pe lumea cealaltă. Ce alt aliat mai bun poți găsi dacă nu unul care te poate simți ceea ce simți și vedea ceea ce vezi, fără să spui măcar un cuvânt? Și dacă vrei să atragi dragostea cuiva și trimiți acel gând în eter, în timp ce vibrezi mantrele pentru vraja de dragoste, oare câte spirite nu-și vor aminti timpul petrecut pe Pământ și atunci când au iubit? Atunci când nenumărate spirite repetă cuvintele vrăjii de nenumărate ori împreună cu tine, o asemenea forță poate obține orice inimă. Cu orice tip de magie faci, albă sau neagră, fă așa cum este descris mai sus și vei avea succes. Însă pentru a face asta, trebuie să fi capabil să chemi spirite, să le obții atenția și să comunici cu acestea prin gânduri. Aceasta este cheia în a înțelege cum să comunici cu spiritele, dar și cu alți vrăjitori dacă este nevoie.

Aceasta este modul pentru a-ți împuternici abilitățile de comunicare: prepară trei foi de hârtie. Pe o foaie desenează un cerc, pe alta o linie, iar pe următoarea foaie fă o stea. Ia una dintre foi și uite-te la simbolul respectiv. Ținând foaia în mână, simte acel simbol în eterul acelei hârtii și apoi pune acea imagine în eter. Simte-o. În mintea ta vezi doar hârtia și simbolul de pe ea și simți ceea ce vezi în eterul acelei hârtii. În întregul eter din hârtie și din jurul hârtiei. Este mai bine dacă ții hârtia în palmă și pui cealaltă palmă deasupra ei. De asemenea, în minte poți urmări forma simbolului. Pentru cerc, lăsă-ți atenția să urmărească cercul de-a lungul hârtiei în timp ce simți tot ceea ce privești, în eter. Fă asta timp de câteva minute după care repetă același lucru pentru celelalte două hârtii cu simboluri. Când ai terminat cu toate trei, pune-le pe masă cu fața în jos astfel încât simbolurile să nu se vadă. Apoi alege una dintre ele și plasează-ți mâna deasupra ei și simte-i eterul. În timp ce simți eterul, gândește-te doar la culoare alb și nimic altceva. Gândește-te la un perete alb sau o hârtie albă imaculată. În timp ce simți eterul hârtiei, încet vei începe să vezi simbolul în tot acel alb. Așteaptă puțin până când ești sigur ce simbol este și apoi verifică hârtia. Continuă să practici asta. Când această abilitate ți se dezvoltă, poți adăuga mai multe hârtii cu simboluri.

Legat de cât de mult vrei să stăpânești această abilitate de a citi mințile oamenilor și de a vorbi cu spirite despre trecut, prezent și viitor, este decizia ta, însă acesta este modul prin care poți obține asta. În minte, privește hârtia albă sau un perete alb imaculat. Apoi, evenimentele sau simbolurile vor începe să apară. Când încep, lasă-le să vine de la sine, fără să îți fie frică sau să le opui rezistență. Îți va arată ceea ce dorești să știi. Există oameni cărora le este mai ușor să prepare un bol plin cu apă și apoi să privească în acesta. Cel mai bine este să încerci și să adopți ce ți se potrivește mai bine.

Dacă ai un partener sau prieten/ă cu care dorești să înveți, de asemenea vei avea un avantaj în a învăța cum să comunici de la minte la minte. Stați față în față, în picioare sau șezut. Lasă- ți prietenul să aleagă una dintre cele trei hârtii cu simboluri, astfel încât să nu știi ce simbol e pe hârtie. Apoi ar trebui să privească hârtia și să se gândească doar la aceea hârtie cât și simbolul ce se află pe ea. Hârtia poate fi pusă de-o parte acum. Important este ca prietenul să se gândească la simbolul de pe hârtie. Dacă simbolul este cercul, atunci el ar trebui să se gândească doar la ceva alb cu un cerc. Trebuie să fie capabil să își curețe mintea de orice altceva. Toate gândurile lui se concentrează pe un singur lucru și, anume, simbolul ales pe un fundal alb. Acum, apropiați-vă mâinile, pentru a vă simți eterul, iar tu, necunoscând ceea ce era pe hârtie, ar trebui să simți eterul prietenului. În mintea ta, vezi numai alb, ca și cum ai

privi o hârtie goală. Nu te gândi la nimic altceva, decât la hârtia albă. Acum simte eterul prietenului. În timp ce privești hârtia albă în minte și continui să simți eterul celuilalt, o imagine se va forma încet. O imagine cu simbolul pe care partenerul l-a văzut pe hârtie. Nu face mai mult de două încercări cu două simboluri diferite în aceeași sesiune; apoi schimba-ți rolurile. Tu alegi hârtia și lasă-l pe prietenul tău să vadă simbolul în eterul tău.

Amintește-ți că succesul depinde de amândoi. O persoană creează imaginea simbolului în minte, în timp ce cealaltă persoană îl citește. În timp, abilitatea vă va crește și veți avansa. Vei deveni capabil să simți imaginile mult mai ușor și clar. Apoi, poți practica mai mult de două încercări pe sesiune. Amintește-ți ce a fost spus mai sus. Este o greșeală să practici prea mult la început. Mai târziu, când abilitatea se dezvoltă, poți practica mai mult. Când începi să te simți obosit, atunci trebuie să iei o pauză și să te odihnești.

În timp, poți folosi culori în loc de simboluri. Drept simbol, pune un punct colorat. Când devii expert, poți încerca diferite culori și numere. Este propria ta decizie cât de avansat dorești să ajungi cu asta. Dacă ai un partener de practică, vă puteți antrena abilitățile fără să folosiți hârtie. Partenerul tău poate alege orice cuvânt și să se gândească la asta, iar tu poți simți și citi cuvântul din eterul lui. Când ai doar 3 simboluri din care să alegi, este destul de ușor să recunoști unul dintre ele. Însă când abilitatea ta de a citi devine mai precisă, poți practica să citești orice cuvânt. Partenerul tău se poate gândi la orice cuvânt iar tu poți citi asta. Apoi schimbați rolurile. Dacă ai un prieten cu care să înveți, vei vedea cât de importanți sunteți unul pentru celălalt. Aceste abilități pot fi practicate și avansate oricât dorești. Dacă dorești să comunici cu spirite și să înțelegi ce îți spun despre trecut prezent și viitor, atunci vei avea nevoie de aceste abilități mai presus decât orice. Pentru a chema spirite să te ajute în magie, este îndeajuns să le trimiți gândurile și intențiile tale. Știind asta, le poți chema și comunica cu ele. Poți face asta prin această abilitate.

Inde ira et lacrimae
(Prin urmare, mânie și lacrimi)

Următoarea abilitate te va învăța cum să simți eterul și spiritul ființelor ce trăiesc și sunt departe de tine. Pentru a-ți ataca și rănii inamicii, trebuie sa le simți eterul; nu vei avea întotdeauna posibilitatea să faci rost de un obiect ce le aparține pentru a le simți eterul în acel mod. Acesta este modul prin care poți practica:
Întoarce-te cu spatele la partenerul tău cu care practici și lasă-l să se uite la orice obiect din cameră, fără să îți spună la ce se uită. De asemenea, el ar trebui doar sa se uite la acel obiect, fără să transmită niciun gând legat de acest obiect, în eter. În același timp, în mintea ta, gândește-te la fața partenerului. Gândește-te la orice te poate ajuta să ai gânduri în profunzime legat de el. Gândește-te la el și la nimeni altcineva. Dacă ai alte gânduri în minte, atunci modul prin care le poți elimina și schimba în gânduri legate doar de partener este următorul: Dacă ai prea multe gânduri legat de o problemă pe care o ai, atunci   gândește-te
„mă întreb, oare partenerul meu de practică are aceleași probleme ca și mine?”. Dacă te gândești la un alt loc, atunci gândește-te „Mă întreb oare daca partenerul meu de practică a fost acolo”. În aceste moduri îți poți manevra gândurile astfel încât să te gândești la partener.

Acum toate gândurile trebuie să fie legate de acel partener. Apoi, în timp ce te gândești la el, simte eterul. Asta te va aduce în contact cu eterul lui, chiar dacă acesta nu trimite nici-un gând în eter. Pe urmă, încearcă să vezi lucrul la care se gândește.

La început, când începi această practică, vă puteți înțelege să aleagă din doar trei lucruri. De exemplu, alege o carte, o lumânare și un cui. În acest mod, va fi mai ușor să recunoști imaginea pe care el o privește. Apoi, după ceva timp, poți crește numărul lucrurilor pregătite din care să aleagă și la care să se uite. Amintește-ți că poți vedea doar ceea ce el vede. Mulți vrăjitori au pisici sau alte animale. Acestea pot fii ochii și urechile tale. Însă reține că, în comparație cu un om, este mai dificil să vezi cu claritate ceea ce un animal vede. De asemenea, ține minte că în felul acesta poți vedea trecutul, viitorul și prezentul. În felul acesta poți vedea orice a fost văzut de o persoană în trecut sau orice va vedea în viitor.

Există mulți oameni în lume care pot vedea trecutul și viitorul. Unii dintre ei cunosc ceea ce oamenii vorbesc în drum spre ei sau cu cine au călătorit aceștia. Se spune că un om a vrut să testeze un profet și l-a întrebat „câte grăunțe am în mână?”. Iar profetul a răspuns „șapte”. Apoi omul a luat un pumn plin de grâne, fără să le numere și a întrebat „câte am acum?”. De data aceasta, profetul a spus „nu știu.” Omul a întrebat „cum se face că atunci când știu câte grăunțe am în mână, și tu știi, iar atunci când eu nu știu, nici tu nu știi?” Profetul a răspuns
„atunci când cunoșteai numărul, shaitanul tău știa și el. Acesta i-a spus shaitanului meu, iar el mi-a spus mie. Atunci când nu cunoșteai numărul, nici shaitanul tău nu știa”. Această învățătură te poate ajuta să îți amintești că poți vedea doar ceea ce altă ființă vede sau a văzut. Nu poți vedea ce niciun alt spirit sau ființă nu a văzut sau nu a știut. Cu asta în minte, gândește-te că spiritele sau alți oameni nu cheamă aceleași lucruri sau ființe după același nume ca și tine. Când erai copil îți numeai părinții mamă și tată. Însă vecinii îi strigau pe nume, nicidecum „mamă” sau „tată”. Dacă vezi vreun rege, te gândești la el ca fiind un rege, însă și acesta este un copil pentru proprii părinți și tată pentru proprii lui copii.

Amintește-ți asta dacă cumva trebuie să arunci o vrajă asupra cuiva căruia nu îi cunoști nume. Mulți nu știu să simtă eterul și trimit o vrajă asupra unei persoane a căror nume nu îl cunosc. Însă există un secret legat de asta. Îl poți da o poreclă acelei persoane și să folosești acel nume pentru a arunca o vrajă peste ea. Există alt secret legat de asta. Când dai nume inamicului, ca parte din acel nume, adaugă adjective ca „frumos,” „sănătos” sau altele de acest fel. Simte de unul singur de ce. Fă asta:

Simte eterul din jurul tău. Apoi adu-ți în minte o imagine a unui inamic. Gândește-te la acesta pentru un moment. Apoi numește-l „ochi frumoși” în mintea ta. Simte cum eterul s-a schimbat și s-a simțit otrăvitor în acel moment. Și acea otravă pătrunde în eterul acelui inamic. Când urăști pe cineva și îl flatezi, asta otrăvește eterul, iar otrava se repede asupra acelei persoane la fel ca o piatra aruncată în aer care revine imediat la pământ. Acesta este secretul
„deochiului”. De fiecare dată când blestemi un inamic, poreclește-l cu un nume ce flatează.

Ținând cont de asta, continuă să practici. Nu trebuie să ai abilitatea de a vedea ceea ce altcineva vede pentru a arunca o vraja peste acesta. Practicând asta doar înveți cum să îi poți

simți de departe. Pentru a arunca o vrajă, tot ceea ce ai nevoie e să simți eterul inamicului. Dacă în timpul și prin practica devii capabil să vezi ceea ce partenerul tău vede, atunci abilitatea ta este foarte puternică iar inamicii sunt lipsiți de ajutor în fața ta. Odată ce le simți eterul și îl ataci, vei simți cât de intoxicant poate fi să simți propria mânie amestecată cu lacrimile inamicilor.

Pasul 6
Bivium virtutis et vitii
(Intersecția dintre virtute și viciu)

Acum cunoști pașii ce trebuie urmați pentru a deveni abil în magie. Ajuns pe această cale, următorul pas este să contactezi spiritele. În acest ultim pas, amintește-ți cunoștința pe care ar trebui sa o posezi atunci când chemi spirite.

Pentru majoritatea oamenilor, primul gând pe care îl au când intră în lumea spiritelor este frica. Cel puțin la început. Însă, nu trebuie să îți fie frică. În timp vei învăța că ești mai în siguranță printre ei decât printre oameni.

Sunt multe lucruri de știut despre spirite și despre cum să le chemi, însă amintește-ți că acestea nu au legi sau reguli. Nimic nu este bătut în cuie, deoarece și ele își au propriile dorințe, la fel ca și tine și ca orice altă ființă.

Ține minte faptul că mulți dintre aceștia au fost o dată în carne și oase, la fel ca tine. Însă unele nu au fost niciodată născute, ci create drept spirite. Cei care au fost născuți ca oameni pot înțelege mai bine ce dorești, decât cei nenăscuți. Însă nu întotdeauna. Mulți oameni cu abilitățile noastre și-au făcut prieteni spirite nenăscute și acestea au fost mai prietenoase decât orice alt spirit născut.

Spiritele vor veni atunci când gândurile și intențiile tale sunt la fel ca a le lor. Spirite calme vor veni dacă le chemi cu sentimente plăcute și calme. Însă nu întotdeauna. Unele dintre ele caută singurătatea.

Spirite rele și urâcioase vor veni dacă ai intenții similare. Însă nu întotdeauna. Unele vor veni fără să fie chemate, unele nu vor răspunde. Dacă le-ai chemat să îți fie aliați pentru a te răzbuna, atunci aceste spirite vor fi valoroase.

Dacă spirite rele și urâcioase vin singure, cel mai bine este să le eviți și să nu lupți. Nu îți crea inamici în mod ne-necesar. Acestea sunt ca ploaia. Nu poți îndepărta ploaia. Pur și simplu o eviți. Acestea pleacă după un timp. Luptă-te doar dacă nu ai nici-o altă alegere.

Unele spirite sunt legate de anumite persoane, locuri sau obiecte. Astfel, acestea pot fi chemate mai ușor când te afli lângă acea persoană, loc sau obiect. Însă nu întotdeauna. Unele nu vor răspunde.

Spiritele vor veni când sunt strigate pe nume. Dar nu tot timpul. La fel ca atunci când chemi pe cineva, este propria lor decizie dacă te vor asculta sau nu. Le poți forța să vină dacă le ameninți cu alte spirite, însă apoi ferește-te de acestea. Îți vei crea inamici.

Dacă un spirit este prietenos, primul gând pe care ți-l va trimite va fi un sentiment de calm și pace. Dacă simți un spirit lângă tine și simți orice altceva în afară de asta, atunci nu este un spirit prietenos. Uneori va fi ușor de recunoscut pentru că vei simți sentimente de amenințare.

Dacă primul gând primit de la un spirit este sub forma unei întrebări, atunci acel spirit nu este un prieten. Nu este așa întotdeauna, însă este un semn prost.

Chemând spirite pentru a-ți fi aliați într-o vrajă este mai ușor decât să le chemi fără nici-un motiv sau doar pentru a le întreba ceva. Simte ceea ce vrei ca vraja ta să facă, dar și de ce. Asta de una singură îți va aduce aliați în lumea spiritelor. Cei mai buni prieteni vor fi spirite care vin singure și din propria lor inițiativă.

Cu aceste cunoștințe, ți se deschid multe căi pe care le poți urma. Tu singur poți alege calea pe care să o urmezi și ceea ce vei face cu lucrurile pe care le cunoști acum.


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪