Pericolul implanturilor cu microcip și cât de solidari sunt creștinii sau românii cu ai lor

Recent, am primit un mesaj, la un text al meu, un mesaj care m-a lăsat profund indignat de modul în care gândesc oamenii în general. Mai exact, am primit un comentariu, pe un site ce nu are legătură cu seruah.com, unde răspândisem un articol, în legătură cu cazul Loredanei și microcipurile. Creștinii sau românii nu sunt solidari cu ai lor. Sunt dezbinați și atacați din toate părțile și din toate direcțiile. Te țin pe loc, trăgându-te la nivelul lor. Vom căuta să ne contrăm unul pe altul, să ne întoarcem vorbele, până rămânem fără argumente unul în fața altuia, uitând de ideea în sine. Asemenea unor oameni închiși la minte, care refuză să folosească curent electric, pentru că ei au lumânare și lampă pe gaz, pentru că așa au fost învățați și ei nu renunță în nici un fel sau chip, asemenea acelor oameni, ei refuză orice nu vine de la iubitul lor Iehova (sau Allah la musulmani). Ei nu sunt capabili să ia ideea în sine sau să ia doar ce le trebuie dintr-un text.

Răspunsul meu pentru el, pentru cel ce mi-a răspuns jignitor la ceea ce postasem pe acel site, îl atașez mai jos. Sunt convins că mulți oameni gândesc la fel, așa că le răspund tuturor prin acest mesaj.

Câti și când dintre ai voștri, ar fi în stare, să scrie așa ceva? Dovada că aceste lucruri se mușamalizează. Niciodată și nimeni. Sau chiar dacă ar face-o, ar spune că Diavolul este de vină pentru tot și alți monștri urâți cu coarne, apropo de schizofrenie. Creștinismul este pură paranoia și schizofrenie, deci nebunie și boală psihică, așa sunt diagnosticați oamenii care vorbesc cu cineva inexistent și cred că sunt urmăriți 24/24. Vorbiți cu Dumnezeu? Vă urmărește 24/24 Diavolul și Demonii lui intunecați cu coarne, care vor să vă facă să cădeți în păcat și să vă distruga viețile? Atunci nu ești diferit de Loredana, care susține că are microcip, de fapt, ție nici nu-ți trebuie microcip pentru a face și crede ce am scris mai sus. Cum susțin chiar siteurile Bisericii Ortodoxe Române sau cărțile lor, nu, siteuri, așa, ca seruah.com.

Ne putem acum întoarce vorbele unul altuia, pierzând ore în șir, n-are nici un sens și un om ar raționa acest lucru.

Dragul meu român naționalist cu steag al României la avatar („naționalist”?), țară în care se mușamalizează toate cazurile, spre deosebire de presa străină, care, așa cum vezi, a început să publice aceste lucruri încă mușamalizate în România. Nu este o denigrare, este o provocare, arătați că nu este așa sau continuați mai puternic și mai agresiv să vă distrugeți și măcinați între voi până dispăreți. Îți citez din articol, de această dată, citește, nu cum ai făcut cu articolul, specific românilor creștini, care citesc doar titlurile, temându-se de cum văd tema acelui site și căutând să contreze, orbește, cu orice preț, orice vine de pe acel site. În cazul acesta, seruah.com.

Să nu strige nimeni acum că este o țară de rahat, pentru că, cum sunt oamenii din această țară așa și este și țara și invers. În loc să-ți dorești să pleci, mai bine rămâi aici și schimb-o, începe cu tine.

Dezbinarea între românii creștini, faptul că ei caută doar să contreze o idee, lipsa logicii și rațiunii, logică și rațiune care nu există în creștinism, cât și incapacitatea de a discerne măcar un text, luptând orbește pentru a-l contra, sunt lucrurile ce le va aduce sfârșitul românilor creștini. Cel mai probabil, încăierându-se între ei până se macină de tot, unul pe altul, ucigându-și întotdeauna eroii naționali și ironizându-i, îl amintesc pe marele poet Mihai Eminescu.

Asemenea unor oameni lipsiți de rațiune, ipocriți, paranoici, ce nu își dau seama că, chiar ei sunt vinovați, strigați acum în cor: americanii sau rușii. Credeți dacă vreți că seruah.com este un site de propagandă rusă, marca KGB sau un site de propagandă americană, marca CIA. Aceste lucruri nu mă deranjează, credeți ce doriți. În pagina cu termenii și condițiile siteului, am explicat despre seruah.com ce este nevoie și nu mă voi repeta. Cine are inteligență suficientă și ochi, va putea gândi, raționa și citi ce am scris. Aruncați toată vina acum pe ei, sustrăgându-vă de la orice vină. Voi, aceia, care vă asasinați eroii și i-ați asasinat și în trecut, aceia ce caută ca doar non-valorile să fie cât mai sus puse iar valorile să fie denigrate și cât mai jos ținute, voi cei care în Al Doilea Război mondial ați jucat când pe partea Germaniei, când pe a Rusiei. Dacă sunteți atât de corecți, de ce nu căutați să aduceți oamenii de rând la nivelul elitelor, de ce faceți continuu contrariul? De ce îi indobitociți și prostiți cu bună știință?

Îți citez din articolul cu Loredana, pentru a te ajuta să discerni și înțelegi, că Loredana nu auzea nici o voce, tu te-ai luat după comentariul meu, necitind măcar întreg articolul iar cum ai văzut ce conține acel site, ai închis repede pagina, grăbindu-te să arunci cu noroi în seruah.com, ironizând, exact cum scria în articolul meu și confirmându-mi că am avut dreptate, citez:

Cei mai mulți oameni o denigreză și refuză să-i ofere suportul necesar, pentru depistarea și înlăturarea microcipului. Tipic oamenilor din România, cei mai mulți o vor trimite la un spital psihiatric, fiind în stare să-i plătească și consultația, în loc să-i ofere suport pentru radiografiile necesare descoperirii exacte a implantului cât și pentru înlăturarea lui. Dacă cunoașteți engleză, vă învit, din nou, să citiți articolul în engleză, atașat mai sus.

De ce nu investigați, înainte să ironizați și aruncați cu noroi în cineva? Pentru că sunteți dezbinați și nu aveți rațiune. Este mai ușor să ironizezi sau să îi mai bagi un microcip, „să mai tacă din gură sau să pară nebună„, trimițând-o, probabil, pe Loredana, într-un spital psihiatric, în loc să verifici. Iar acest lucru v-a adus și vă va aduce sfârșitul în mod complet și acest fapt este doar o reacție naturală și un rezultat obținut doar din cauza a ceea ce faceți, ați făcut și veți face. După ce investigați, localizați acel microcip sau nu, aveți tot dreptul să ironizați, după mintea fiecăruia, dar doar după.

Alt citat din articolul cu Loredana, care arată clar că de mult există astfel de cazuri, expuse în presa străină, unde oamenii acuzau dureri inexplicabile, simțeau electricitate în tot corpul și, în unele cazuri, auzeau chiar voci, toate acestea dispărând după localizarea și înlăturarea microcipului.

Amintesc cazul descris în ziarul Activist Post, unde se descria cazul unui danez care a dat în judecată spitalul Alexandra din Copenhaga pentru că i s-a implantat un cip RFID în timpul operaţiei la plămâni pe care a trebuit să o suporte în 1988. Dl. Mogens, persoana cipată, a spus că după ce a fost externat auzea voci şi nu mai putea duce o viaţă normală. În 1997, cu ocazia unui examen radiologic la torace, s-a descoperit prezenţa în plămânul stâng a unui mic obiect de metal – cipul – pe care a reuşit să îl îndepărteze în 2011 printr-o operaţie la spitalul Mount Elisabeth.

Este în această poza din articolul cu Loredana, tu n-ai citit, o re-atașez aici, gândește, nu fi ignorant, că se poate, doar nu ești animal, ești om.

Nu e vorba de acele voci din articol, am amintit de acel caz descris în ziarul Activist Post, cazuri care sunt foarte multe, Loredana nu susține că aude voci. Gândește, că se poate. Citește, că se poate. Folosește-ți creierul, se poate, altfel, nu ești cu nimic mai deosebit sau superior unui animal, pentru că ele nu au rațiune.

Și dragul meu român creștin, îți amintesc că, știrile cu microcipurile din acel articol, pe care tu nu l-ai citit, nu provin de la seruah.com, acolo este descris cazul Loredanei, alături de acele știri, dintre care în una era vorba că cineva auzea voci, unul de pe siteul WorldTruth.TV, respectiv altul din articolul Activist Post.

Ce scrie în poza asta? Ei credeau că e nebună, până i-au descoperit implantul cu microcip și a reușit să scape, la fel ca și cazul descris în Activist Post. Acum, dragul meu român creștin, cum mai contrezi? Bagă o jignire d-aia, creștinește, că se poate, să arăți ce om ești tu, că ești capabil să discerni și că ai rațiune, simte-mi ironia, pentru că îți răspund doar la fel și cu aceeași monedă.

Saitul, nu e deloc de cacao, informațiile în sine. Uite, de exemplu, am văzut pe Facebook acum câteva săptămâni, apoi, acum câteva luni, cum zeci de persoane răspândeau articole de pe seruah.com, alte postări ce făceau trimitere către seruah.com, strângând chiar și 50 de like-uri pe postare sau mai multe. Poți verifica chiar tu asta, nu știu dacă arată exact, să vezi că o mare parte din sursa de trafic a seruah.com provine de pe Facebook, caută pe Google siteuri ce analizează sursele de trafic. Lumea distribuie. Vezi tu, dragul meu creștin, lumea este deschisă la minte în ziua de azi, minciuna creștinismului e nebunie pură, am argumentat de ce. Puteam să jur, cum am citit comentariul tău, că tu n-ai citit, te-ai uitat doar la site și parțial și la comentariul adăugat de mine înainte de linkul către articol. Te provoc, dpdv psihologic, să îți depășești condiția, demonstrează-mi că românii creștini nu sunt așa. Nu te simți jignit. Demonstrează-mi că poți argumenta, că ești inteligent, haide. Nu fi laș și nu *fugi* acum, și vino cu un răspuns rațional, să dezvoltăm subiectul.

În continuare, vă invit să citiți și:– Articol scris de „Seruah”.


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Donează acum pentru adevăr / Make a donation for Truth!

Română:

România: cetăţeni ţinuţi în tortură continuă, privarea de apă, mâncare, bani, oportunităţi, exploatare.

Donează acum pentru promovarea adevărului, cât mai puțin alterat. Eu pot face cu 5€ ceea ce alții nu au reușit să construiască cu 500€. Cu 50€, ceea ce alții nu au reușit cu 5.000€ iar cu 5.000€ ceea ce alții nu au reușit cu 500.000€. Pot spune că, tot ceea ce am construit nu a costat mai mult de 200€, din 2015 până acum și mereu am căutat adevărul, fără iluzii. Ceea ce alții încearcă să șteargă, cenzureze sau altereze, investind zeci de mii de euro frecvent pentru realizarea acestui fapt a fost construit cu mai puțin de 200€.

Dorința puternică de adevăr și dreptate a rupt blocajul banilor.

Întotdeauna au existat escrocii și aceia ce te iluzionează și sclavesc sau își vând minciunile și primesc sume imense de bani, ce constau în zeci de mii, sute de mii, milioane de euro. Iar ei au un interes să ascundă adevărul, altfel, afacerile lor nu vor mai functiona iar aceia ce își doresc adevăr și justiție reală, sunt privați de orice.

Poți dona, în interesul științei, cercetării și în primul rând, în interesul aflării adevărului, în contul de Bitcoin:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

English:

Romania: Torture on Citizenship, Deprivation of Aqua, Food, Money, Rights, Oppurtunities, Exploit.

Donate now for promote the truth. I can build or make, with 5€ what others did not succeed with 5000€. I can say that everything that we built by me, did not cost more than 200 €, from 2015 until now, and we have always looked for the truth without any illusions. What others try to delete, censor or alter, investing tens of thousands of euros € frequently to delete this was built with less than 200 €, like seruah.com website or all of my work.

The strong desire for truth and justice broke the money lock. I can, without money!

There have always been scammers and those who delude you and enslaved you or sell their lies and receive huge amounts of money for their lies, consisting of tens of thousands, hundreds of thousands, millions of euros. And they have an interest in hiding the truth, otherwise their lies will no longer work, and those who want real truth and justice are deprived of anything.

You can donate, in the interest of science, research and, first of all, in the interest of Truth, Freedom and Justice in the Bitcoin account:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪