Pericolul implanturilor RFID sau a microcipurilor: cazul Loredanei, unul dintre mulți oameni microcipați abuziv și ilegal

Loredana este o femeie singură din Galați, ce susține că a fost microcipată abuziv. Am discutat cu Loredana, părerea mea, în calitate de simplu observator și ascultător (mă pricep foarte bine în a observa lucrurile din ansamblu cât și amănunțit), ce cunosc foarte bine cum se manifestă un om microcipat, este că acesteia i s-a implantat abuziv microcip fiind hipnotizată și fiind victima unor atacuri psihotronice.

Loredana locuiește cu mama și fiul ei, și-a pierdut soțul, locul de muncă și orice altceva, avându-și pe lume doar fiul și mama. Tot ce își dorește este să trăiască o viață normală, alături de fiul ei și de o familie fericită și tot ceea ce poate face este să se roage la Dumnezeu neîncetat, însă, Dumnezeu și Isus refuză s-o ajute, pentru depistarea și înlăturarea microcipului. Din anul 2011, viața Loredanei a devenit un calvar, din momentul în care a îndrăznit să depună o plângere către DNA și DGA, sesizând faptul că este hărțuită de Poliție. Din acel moment, a început campania de denigrare și de înlăturare a ei din societate. Ea susține că, în anul 2011, i s-a introdus abuziv microcipul, în momentul când i s-a făcut o injecție în fesă. De atunci, declară ea, viața ei a devenit un calvar, cât și a mamei ei, căreia, susține Loredana, i s-a implantat, într-o lucrare dentară, în coronițe, de asemenea, un implant dentar ce conține un tip de RFID. Loredana (cât și familia ei) acuză dureri continue de cap, coloană, sistemul digestiv, inimă, și spune că „simte curent electric în tot corpul” și nu mai poate trăi normal, neputând să doarmă nopțile, fiind privată de somn și torturată psihic și fizic neîncetat. Acestea, sunt toate, lucruri cât se poate de normale, pentru un om microcipat abuziv și fără voia lui, toate aceste „diagnostice” fiind cunoscute de foarte mulți oameni, fiind asociate cu implantul abuziv al unui microcip. În America multe aceste lucruri au început să iasă la suprafață în presă, tot mai mulți oameni depistându-și și înlăturându-și microcipul implantat abuziv, însă, în România, totul se mușamalizează și cele mai multe victime ale corupției și abuzurilor sunt impinse să facă o crimă, să se sinucidă sau sunt teleportați într-un spital de psihiatrie cât ai clipi, cât despre cei cu inteligență peste medie, sunt folosiți pentru propagandă și pentru crearea terorismului și criminalității inteligente.

Foarte mulți oameni, sunt microcipați fără voia lor, apoi folosiți de rețele de prostituție, care, lucrează în colaborare cu Poliția.

Citiți acest articol, dacă cunoașteți engleză, este un caz asemănător cu cel al Loredanei:

They Thought She Was Crazy: Doctor Extracts RFID Chip From Sex Trafficking Victim

Cei mai mulți oameni o denigreză și refuză să-i ofere suportul necesar, pentru depistarea și înlăturarea microcipului. Tipic oamenilor din România, cei mai mulți o vor trimite la un spital psihiatric, fiind în stare să-i plătească și consultația, în loc să-i ofere suport pentru radiografiile necesare descoperirii exacte a implantului cât și pentru înlăturarea lui. Dacă cunoașteți engleză, vă învit, din nou, să citiți articolul în engleză, atașat mai sus.

Un microcip are mai multe întrebuințări, pe lângă localizarea GPS sau deschiderea unei uși fără cartelă magnetică. Prin intermediul unui microcip, se pot trimite impulsuri electromagnetice către creier, poți zăpăci un om în acest fel, poți simula nebunia sau îi poți opri și strica buna funcționare a unor organe. Gândurile umane sunt tot impulsuri electromagnetice. Se pot trimite impulsuri electromagnetice, deci gânduri și comenzi, către creier. Loredana, susține, de asemenea, că vecinii ei, primesc sume de bani, pentru a găzdui unele dispozitive pe podeaua apartamentului lor, ce direcționează microunde către ea și familia ei, mai exact către identificatoarele radio-frecvența, implantate abuziv în corpurile lor. Am descoperit recent cazuri asemănătoare și foarte multe sunt încă nedescoperite, unde tot mai mulți oameni se plâng de aceste lucruri. Unele doresc să le expun, după ce voi avea consimțământul lor.

Concluzia mea, există o rețea sau mai multe, ce își desfășoara activitatea pe teritoriul României dar și în afara ei, rețele înrudite cu organizații ca Iezuiții, care fac astfel de lucruri, primind în schimb sume copioase de bani pentru aceste lucruri. Toate acestea cu susținere masivă din interiorul Poliției și jandarmeriei. Printr-o adunătură de oameni microcipați, îi poți microcipa și pe restul, poți spăla bani, poți pune procurori în mișcare și orice altceva, ceea ce Poliția deja practică, în colaborare cu echipe de psihologi. Poți crea criminalitatea și terorismul, ca apoi să apari ca erou și salvator iar microcipații să apară ca niște criminali teroriști.

Nu iese niciodată foc fără fum. Aceasta este metoda modernă de a „asasina” pe cineva. Acești corupți din cadrul Poliției și jandarmeriei apar ca ciupercile după ploaie, mai ales în ultima vreme. Cel mai interesant lucru, este că, chiar cei ce îi plătesc pe aceștia să facă aceste lucruri, despre care este vorba și în acest articol, cu Loredana și chiar aceia care îi țin în funcții, își doresc ca oamenii să urască Poliția și jandarmeria. Acest fapt arată că Poliția și alte instituții sunt înțesate și pline cu evrei la conducerea lor iar cei de la un nivel inferior, (fiind ei evrei sau nu), le preiau caracteristicile.

Există și psihologi, mai toate instituțiile au psihologii lor privați și „ai statului” cu care lucrează și colaborează, care fac mai toate lucrurile, ca toate aceste lucruri amintite mai sus, să se întâmple / împlinească, așa cum am scris în articolul: continuare despre hipnoza, controlul mental și arta neagră a psihologiei.

Știți acele dispozitive, prin care îți poți tortura și electrocuta câinele microcipat, până execută comenzile tale, ca dresajul? În acest fel se poate face și cu oamenii, mai ales că oamenii sunt forme de viață inteligente, aceștia pot percepe și recepționa mesaje vocale sau video mult mai eficient decât animalele. Îți vei dresa, practic și teoretic, microcipatul, folosindu-l după cum dorești, torturându-l oricând dorești, de multe ori doar din distracție și plictiseală.

Foarte mulți oameni s-au ales cu un microcip, fără macar să cunoască acest lucru. O vizită la dentist, o internare în spital, te pot aduce mai aproape de un microcip. Cu sau fără să deranjezi pe cineva. Aceste lucruri se întâmplă de foarte mulți ani. Amintesc cazul descris în ziarul Activist Post, unde se descria cazul unui danez care a dat în judecată spitalul Alexandra din Copenhaga pentru că i s-a implantat un cip RFID în timpul operaţiei la plămâni pe care a trebuit să o suporte în 1988. Dl. Mogens, persoana cipată, a spus că după ce a fost externat auzea voci şi nu mai putea duce o viaţă normală. În 1997, cu ocazia unui examen radiologic la torace, s-a descoperit prezenţa în plămânul stâng a unui mic obiect de metal – cipul – pe care a reuşit să îl îndepărteze în 2011 printr-o operaţie la spitalul Mount Elisabeth.

Dacă doriți să-i oferiți susținere sau ajutor, pentru depistarea și înlăturarea microcipului, o puteți contacta pe Loredana, la adresa de Facebook: https://www.facebook.com/marcu.rosalia


Fiți solidari cu Loredana și spuneți STOP microcipurilor și implantării lor abuzive. Răspândiți articolul. Ofer acceptul oricui, de a publica acest text pe blogurile sau siteurile personale, cu sau fără precizarea sursei.


Informează-te! Citește și următoarele două articole, despre microcipuri și RFID:


– Articol scris de „Seruah”.


Citește și:


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Donează acum pentru adevăr / Make a donation for Truth!

Română:

România: cetăţeni ţinuţi în tortură continuă, privarea de apă, mâncare, bani, oportunităţi, exploatare.

Donează acum pentru promovarea adevărului, cât mai puțin alterat. Eu pot face cu 5€ ceea ce alții nu au reușit să construiască cu 500€. Cu 50€, ceea ce alții nu au reușit cu 5.000€ iar cu 5.000€ ceea ce alții nu au reușit cu 500.000€. Pot spune că, tot ceea ce am construit nu a costat mai mult de 200€, din 2015 până acum și mereu am căutat adevărul, fără iluzii. Ceea ce alții încearcă să șteargă, cenzureze sau altereze, investind zeci de mii de euro frecvent pentru realizarea acestui fapt a fost construit cu mai puțin de 200€.

Dorința puternică de adevăr și dreptate a rupt blocajul banilor.

Întotdeauna au existat escrocii și aceia ce te iluzionează și sclavesc sau își vând minciunile și primesc sume imense de bani, ce constau în zeci de mii, sute de mii, milioane de euro. Iar ei au un interes să ascundă adevărul, altfel, afacerile lor nu vor mai functiona iar aceia ce își doresc adevăr și justiție reală, sunt privați de orice.

Poți dona, în interesul științei, cercetării și în primul rând, în interesul aflării adevărului, în contul de Bitcoin:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

English:

Romania: Torture on Citizenship, Deprivation of Aqua, Food, Money, Rights, Oppurtunities, Exploit.

Donate now for promote the truth. I can build or make, with 5€ what others did not succeed with 5000€. I can say that everything that we built by me, did not cost more than 200 €, from 2015 until now, and we have always looked for the truth without any illusions. What others try to delete, censor or alter, investing tens of thousands of euros € frequently to delete this was built with less than 200 €, like seruah.com website or all of my work.

The strong desire for truth and justice broke the money lock. I can, without money!

There have always been scammers and those who delude you and enslaved you or sell their lies and receive huge amounts of money for their lies, consisting of tens of thousands, hundreds of thousands, millions of euros. And they have an interest in hiding the truth, otherwise their lies will no longer work, and those who want real truth and justice are deprived of anything.

You can donate, in the interest of science, research and, first of all, in the interest of Truth, Freedom and Justice in the Bitcoin account:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪