Pocăiţi şi sectele extremiste derivate din iudaism şi dorinţa de a obţine controlul populaţional absolut şi târgul de sclavi al microcipaţilor

Acestea sunt, în adevăratul sens al cuvântului, extrem de periculoase, ele, cu adevărat, îţi pot scrie destinul într-o clipă. Există, atât în România şi în afara României, secte extremiste derivate din iudaism, cu legi extrem de stricte. Aici, refuză să crezi că ma refer la sectanţii de rând, spălaţi pe creier sistematic, ce se roagă continuu, neştiind că trimit sclavie, dobitocie, cancer şi tot felul de probleme celor pentru care se roagă. Am asistat la unele şcene, unde păstori ai acestor secte au fost asasinaţi (infarct şi atac cerebral, la vârste sub 37 de ani). Aici mă refer la un nivel superior al acestor secte, nu la lăutarul din corul sectei penticostale sau baptiste de rând.

Ei sunt amăgiţi şi îndobitociţi cu tot felul de şcenarii, pentru a-i menţine în gruparea respectivă, astfel, aducând mai multe suflete, oi, în secta respectivă. Există o propagandă extrem de agresivă în aceste grupări, o propagandă care, asemenea sectei, te seacă de energie şi putere financiară, oferindu-ţi doar mai multă sclavie şi dobitocie în timp, astfel, fiecare mâncare împărţita în spitale, în lucruri de misionarism, este binecuvântatî de N ori în rugăciuni, fiecare carte, pentru care ei au donat să se tipărească, trebuie împărţită, distribuită sau vândută.

Ei pun accent pe textul biblic că, „trebuie cedat, orice, pământ, bogăţie, corp, copii, lui Iehova şi Isus”, astfel, tot ceea ce deţin revine unui nivel superior lor din secta respectivă sau unui nivel superior, putându-şi asasina copiii, fără discernământ, oricând, cedând apoi tot. Ei îşi răspândesc astfel cultul, aici există un sentiment de caritate, un sentiment alterat, ieftinit şi corupt al carităţii şi fraternităţii. Refuză să crezi că este o intenţie bună acolo, la un nivel inferior, este pură sclavie, dobitocie, robotizare prin îndoctrinare sistematică, asemenea unui virus acceptat cu iubire de organism, asupra căruia organismul nu ia nici o atitudine, primindu-l cu iubire, el se răspândeşte în tot corpul. În spatele „primeşte iubire”, este un scop, ca şi încercarea de recrutare în gruparea respectivă, pentru a deveni apoi un sclav docil, îndoctrinat, ce nu mai poate scăpa fără sechele şi probleme serioase, fiind astfel prins într-un cerc vicios al sclaviei, abuzului, acceptării umillinţei şi torturii.

Ei sunt făcuţi să creadă că orice vine de la forma lor mentală Isus sau Iehova, astfel, când ceva se strica, tot ce pot face este să se lase la îndemâna eterului, implorând milă şi promiţând, jurând în lacrimi, că tot ce vor face vor face prin Iehova sau Isus, şi la rândul lor îi fac şi pe ceilalţi să facă acelaşi lucru. Ei sunt constrânşi la un moment dat, forţat, pentru realizarea acestui fapt. Atunci când înlături temerile nefondate, şantajul psihic şi emoţional nefondat, când logica, raţiunea şi cunoaşterea îşi fac apariţia, stima de sine îţi va creşte, neconsacrând prin Iehova sau Isus acţiunea, astfel, vei realiză că totul este un teatru şarlatănesc, pentru menţinerea controlului populaţional absolut. Tot ce contează este ca adeptul să fie iluzionat şi orb din punct de vedere psihic, zidurile minţii fiind dărmate sau uşor de penetrat, astfel, un adept îşi va putea trimite copilul la moarte, spunând că este un scop bun şi voia lui Isus sau Iehova.

La un nivel superior al acestor secte, pe lângă masele de zombie ce se roagă continuu la forma mentală Isus sau Iehova, donând continuu energie, neavând acces la informaţii, există o elită a acestor secte. Ei au acces la informaţii strict confidenţiale ale majorităţii ţărilor, aceste secte deţin majoritatea dintre oamenii de nivel înalt, în intelligence, cu acces la arhive strict confindenţiale, sunt aderanţi ai acestor grupări extrem de puternice (în secret sau nu). Ei controlează spitale private, clinici private, instituţii ale statului, medii de comunicaţii (websiteuri, redacţii online, ziare, companii de telefonie mobilă, TV, internet, posturi TV), Ca şi în articolul unde un pastor din USA, solicită bani pentru a-şi cumpăra încă un avion. Cei de rand înalt din aceste secte sunt chiar foarte corupţi, prosperi şi influenţi, cu mult totuşi sub ultimul nivel, cărora, la rândul lor, le oferă bogăţiile şi acces la reţeaua lor organizată, aceia ce controlează toate bogăţiile lumii. Poţi afla răspunsul în Biblie, caută în Biblie, formal, şi observă cum la cel puţin 3 pagini citeşti cuvântul „Israel”. Israel este Iehova şi conform Talmudului (scriere sfântă, în care îşi are originea iudaismul cât şi creştinismul, program derivat din iudaism):

Deciziile Talmudice sunt cuvinte ale Dumnezeului din carne și oase [rabinii]. Iehova însuși le cere sfatul rabinilor de pe pământ atunci când întâmpină probleme dificile în ceruri.

 – Rabinul Menachen, comentarii pentru a Cincea Carte


Foarte mulţi deţin arme, au acces la informaţii, au facultăţi în domeniul IT sau psihologiei (manipularea minţii umane, toată lumea inteligentă conştientizează că psihologia actuală este o afacere pur materială, unde psihologi îşi răspândesc crezurile în ceilalţi, punându-se pe ei undeva la un nivel superior, astfel, putând să obţina ceva, în acest fel, material … sau orice altceva se manifestă şi materializează).

Armate ale statului, Poliţie, grupări private, ONG-uri, grupări şi Servicii Secrete (ce, dacă nu sunt Secrete, atunci ele sunt expuse, mă refer la lucrări Secrete şi Servicii Secrete care sunt secrete, în adevăratul sens al cuvântului).

Aceste grupări, au ajuns până la un punct unde controlează în totalitate bănci, spitale, medii de comunicare, internetul, servicii de intelligence, domnind, în secret, peste preşedinţi sau lideri ai multor state, astfel, controlează evenimentele ce vor urma. Mă refer la cei de rang înalt, care au acces la tehnologie psihotronică de care dispun, în unele state, doar servicii de intelligence, Armata sau divizii speciale ale Poliţiei. Deţin medii de comunicaţii (redacţii, posturi TV, ş.a.m.d) pentru care sunt plătiţi copios,

Există, sub-divizii ale Poliţiei sau intelligenceului, care se ocupă cu implantarea de microfoane, camere (la un nivel mediu, în sensul de interceptare al microfonului dispozitivului, ca şi laptop, telefon, tabletă cât şi a camerei acestuia), interceptări pe reţea, ascultarea telefoanelor. Aici poate exista abuzul de putere şi se pune problema abuzului de putere, din nou, aici s-a adus în vedere etica şi încercarea preluării controlului, referitor la felul cum folosesc cei în putere puterea pe care o deţin.

Ca de exemplu, de multe ori, se lucrează de la distanţă şi nu trimit oameni pe teren, pentru că ori nu dispun, ori n-ar avea rost. Au acces la informaţii, întrucât este extrem de greu să te ascunzi de ei. De la instituţii publice, supermarketuri sau mijloace de transport în comun, eşti uşor de depistat, cu sau fără GPS-ul telefonului, prin simplul implant RFID. Îţi recomand să citeşti şi „implantare microcipurilor pentru obţinerea controlului populaţional absolut” pentru a te convinge. Despre afacerea cu implantarea RFID-urilor sau microcipurilor, s-a ajuns atât de departe, încât, în cercuri restrânse, s-a ajuns la un fel de târg de sclavi. Îţi voi da sclavul microcipat numărul […], pentru că este greu de controlat şi abilităţile lui nu ma interesează. Înainte, se implantau microcipuri doar în persoane considerate ca fiind infractori sau persoane defavorizate (orfani, handicapaţi prostituate, persoane agresive, dependenţi de droguri, toate acestea în instituţiile statului – îţi recomand puternic să citeşti şi „Cazul Soleilmavis Liu – Controlul minții prin unde elctromagnetice. Conferință ținuta in orașul Yantai, provincia Shandong, China„, pentru a te convinge), în ultimul timp, se practică implantarea în clinici private, chiar dacă eşti un om de afaceri corect, dintr-o familie bună sau fiul / fiica sa.


Poţi, de asemenea să citeşti şi:


Este suficient să te facă să crezi că eşti monitorizat şi urmărit, de multe ori rămâne doar monitorizare de la distanţă, astfel, te pot folosi în contra propagandă împotriva oricui, aruncând vina pe tine, după ce ţi-ai făcut inamici peste tot.

Orice om lucrează în sistem, în Poliţie sau în intelligence, poate confirma, într-un cerc restrâns, ceea ce scriu. Din acest motiv există Serviciul Român de Informaţii, iar faptul că există o instituţie în România ce se ocupă, legal, cu aceste fapte (inclusiv cu operaţiuni de schimbare a comportamentului a unor persoane, ca şi „teroriştii [imaginari]”), şi le expun publicului, este dovada clară că există şi sub-divizii sau Servicii Secrete ce se ocupă cu astfel de fapte. Poţi controla, într-un fel sau altul, toţi membri familiei sau îi poţi scrie destinul, până se pocăieşte, se converteşte la islam … îl poţi folosi, astfel, în contra-propagandă, pe internet sau dacă deţine o redacţie (sau este o sursă de propagandă), de asemene, este o persoană vizată.

Totul se face în echipe, echipe de monitorizare plătite copios, create din oameni ce deţin cunoştinţe în IT, reţelistică, psihologi, para-psihologi, foarte mulţi dintre aceştia fiind aderanţi ai acestor secte globale de pocăiţi.


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Donează acum pentru adevăr / Make a donation for Truth!

Română:

România: cetăţeni ţinuţi în tortură continuă, privarea de apă, mâncare, bani, oportunităţi, exploatare.

Donează acum pentru promovarea adevărului, cât mai puțin alterat. Eu pot face cu 5€ ceea ce alții nu au reușit să construiască cu 500€. Cu 50€, ceea ce alții nu au reușit cu 5.000€ iar cu 5.000€ ceea ce alții nu au reușit cu 500.000€. Pot spune că, tot ceea ce am construit nu a costat mai mult de 200€, din 2015 până acum și mereu am căutat adevărul, fără iluzii. Ceea ce alții încearcă să șteargă, cenzureze sau altereze, investind zeci de mii de euro frecvent pentru realizarea acestui fapt a fost construit cu mai puțin de 200€.

Dorința puternică de adevăr și dreptate a rupt blocajul banilor.

Întotdeauna au existat escrocii și aceia ce te iluzionează și sclavesc sau își vând minciunile și primesc sume imense de bani, ce constau în zeci de mii, sute de mii, milioane de euro. Iar ei au un interes să ascundă adevărul, altfel, afacerile lor nu vor mai functiona iar aceia ce își doresc adevăr și justiție reală, sunt privați de orice.

Poți dona, în interesul științei, cercetării și în primul rând, în interesul aflării adevărului, în contul de Bitcoin:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

English:

Romania: Torture on Citizenship, Deprivation of Aqua, Food, Money, Rights, Oppurtunities, Exploit.

Donate now for promote the truth. I can build or make, with 5€ what others did not succeed with 5000€. I can say that everything that we built by me, did not cost more than 200 €, from 2015 until now, and we have always looked for the truth without any illusions. What others try to delete, censor or alter, investing tens of thousands of euros € frequently to delete this was built with less than 200 €, like seruah.com website or all of my work.

The strong desire for truth and justice broke the money lock. I can, without money!

There have always been scammers and those who delude you and enslaved you or sell their lies and receive huge amounts of money for their lies, consisting of tens of thousands, hundreds of thousands, millions of euros. And they have an interest in hiding the truth, otherwise their lies will no longer work, and those who want real truth and justice are deprived of anything.

You can donate, in the interest of science, research and, first of all, in the interest of Truth, Freedom and Justice in the Bitcoin account:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪