Portret al Zeiţei/Demoniței LERAJE

Portret al Zeiţei/Demoniței LERAJE

PORTRET LERAJE

LERAJE

Poziţia Zodiacală: 5 – 9 grade în Gemeni
29 – 31 mai
Carte Tarot: a 6-a Baghete
Planetă: Mercur
Culoarea Lunânării: roşu
Plantă: pătlăgină
Metal: platină
Element: aer
Rang: Marchiz
Lerajie este o Demoniţă de Zi şi guvernează peste 30 Legiuni de Spirite.
Cauzează dispute şi bătălii şi poate produce răni (fizice şi emotionale) care să se infecteze, prevenind vindecarea. Poate rupe legăturile amoroase sau căsătoriile rivalilor.
Lerajie este Zeiţa dragostei şi a plăcerii.
Are abilitatea de a-i atrage pe alţii, la fel de mult pe cât îi şi poate îndepărta.
Lerajie are o frizură şi un machiaj în stil egiptean. Este mică de statură, cca 1.5 m, zveltă, cu pielea uşor bronzată; are părul negru, lung până la umeri. Poartă haine aurite, fustă şi haină. Avengura aripilor este una largă şi roşie, are o înfăţişare tinerească, precum o tânără de 20 de ani şi este foarte frumoasă.
Poate învăţa pe cineva meteorologia şi deprinderile vindecării şi medicinii; ea este o vindecătoare a frontului de luptă. Lerajie poate altera vântul după cum îi place, spre deliciul privitorilor; în acelaşi timp poate cauza schimbări climatice. Are o voce suavă şi fermecătoare şi poate fi foarte sarcastică. Lerajie este foarte prietenoasă cu cei din neamul nostru, pe atat de mult pe cât poate fi foarte volatilă cu inamicii. Poate reaminti de marile cărări ale Sumeriei Antice. Am avut ocazia să asist o frumoasă operă de artă pe care Lerajie a fucut-o din nori, într-o zonă cu puţină populaţie, la asfinţit.
Sursa:
www.astralartsofthegods.weebly.com
şi
www.bucurialuisatan.com

Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.
Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666
Contact | Notă legală | Arhivă Bucuria lui Satan / Joy of Satan Archive | Securitate și IT
© Seruah 2015 - 2017 | Spiritualitate și Satanism Spiritual, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.