Pregătirea căii – curăţarea minţii, predică satanică

Pregătirea căii – curăţarea minţii, predică Satanică

În pregătirea pentru Marea Lucrare a Magnum Opusului, este esențial să îți cureți mansarda mentală. Trebuiesc numărate părțile pozitive și cele negative ale acțiunilor tale. Mulți suferă și se bucură în tăcere în aceiași măsură, în timp ce își păstrează emoțiile îngropate înlăuntru, mânați de iluzia că `practica te face puternic´.

Ne păstrăm cele mai rușinoase acțiuni îngropate, în speranța că ele vor rămâne nevăzute și neauzite. Lucrurile nu stau așa, deoarece ceea ce este înlăuntru se va manifesta și în afară. Indiferent de cât de adânc sunt îngropate, aceste acțiuni te vor modela atât pe tine cât și acțiunile tale viitoare – de cele mai multe ori într-un mod negativ, până când le conștientizezi și le accepți. Ca și Sataniști; ca și moștenitori ai acestui Pământ, suntem buni, indiferent de acțiunile negative pe care le-am întreținut în această viață, întrucât ele sunt delimitate de cel puțin tot atât de multe acțiuni pozitive, care le acompaniază.

Așază-te calm, cu o foaie de hârtie și cu un pix și notează tot ceea ce ai făcut în această viață; la început vei întâmpină probleme în a-ți aminti, însă acest lucru va trece. În dreptul fiecărei acțiuni negative, scrie una pozitivă. Gândește-te profund și calm; amintirile vor ieși la suprafață una câte una, chiar și acelea care aparent erau de mult uitate. Trece-le pe toate pe hârtie.

Unele dintre lucrurile pe care le notăm, s-ar putea să ne supere, lucruri pe care nu le-am putut accepta: însă acum este timpul să ne conștientizăm și să ne acceptăm faptele. În același fel în care ne-am asumat responsabilitatea pentru Neamul nostru, atunci când ne-am dedicat, trebuie să ne asumăm responsabilitatea și pentru noi înșine, pentru a ne putea împuternici cu adevărat și să atingem nivele spirituale nemaivăzute de mii de ani. Trebuie să ne asumăm responsabilitatea și pentru ceea ce suntem și și pentru ceea ce vom deveni.

Analizează fie care pas al vieții tale care te-au adus în punctul în care te afli acum, fie el bun sau rău; contemplează alternativele pe care le-ai avut și rezultatele la care ai fi putut ajunge și vei realiza că dacă ai fi ales alte alternative, nu ai fi ajuns ceea ce ești acum. Trebuie să accepți acțiunile pe care le-ai întreținut, să conștientizezi alegerile pe care le-ai făcut și să îți asumi responsabilitatea pentru fiecare consecință, fie ea bună sau rea. Nu încerca să le reziști și nu încerca să ocolești nimic, pentru că te vei înșela pe tine însuți.

Ia-ți timp cu acest lucru, în locul în care te simți confortabil și la sfârșit, vei emerge o persoană nouă; NE-înfricată de oasele din dulap, pentru că acolo nu este niciunul; NE-împiedicată de rutele nealese. Însă mai important decât toate, vei experimenta un adevărat sentiment al controlului. Această curățire a minții este de o extremă importanță, deoarece o minte încețoșată și plină de regrete, te va împinge în jos pe o cale sinistră și niciodată nu vei primi Darul Tatălui Nostru Satan.

Trebuie să ne curățim mințile, înainte ca Mărețul Nostru Șarpe Kundalini să ne poată curăți sufletele.

Așadar acum, preia controlul asupra fiecărui aspect care te definește: mintea ta, corpul tău și sufletul tău. Fii neobosit în a obține controlul, în această paradigmă a nebuniei; dobândește eliberarea din constrângerile pe care inamicii le-au pus peste mintea ta. Conștientizează binele și răul pe care l-ai făcut și acesta nu va mai fi folosit împotriva ta.

Acum, către toți Războinicii cu adevărat Dedicați ai Tatălui Satan și ai Măreților Zei ai Duatului, rămâneți întotdeauna tari în Tatăl Satan! Și fie ca Lumină Divină a Tatălui Satan să vă călăuzească pentru eternitate!

– Î. P. Vovom Baghie


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Donează acum pentru adevăr / Make a donation for Truth!

Română:

România: cetăţeni ţinuţi în tortură continuă, privarea de apă, mâncare, bani, oportunităţi, exploatare.

Donează acum pentru promovarea adevărului, cât mai puțin alterat. Eu pot face cu 5€ ceea ce alții nu au reușit să construiască cu 500€. Cu 50€, ceea ce alții nu au reușit cu 5.000€ iar cu 5.000€ ceea ce alții nu au reușit cu 500.000€. Pot spune că, tot ceea ce am construit nu a costat mai mult de 200€, din 2015 până acum și mereu am căutat adevărul, fără iluzii. Ceea ce alții încearcă să șteargă, cenzureze sau altereze, investind zeci de mii de euro frecvent pentru realizarea acestui fapt a fost construit cu mai puțin de 200€.

Dorința puternică de adevăr și dreptate a rupt blocajul banilor.

Întotdeauna au existat escrocii și aceia ce te iluzionează și sclavesc sau își vând minciunile și primesc sume imense de bani, ce constau în zeci de mii, sute de mii, milioane de euro. Iar ei au un interes să ascundă adevărul, altfel, afacerile lor nu vor mai functiona iar aceia ce își doresc adevăr și justiție reală, sunt privați de orice.

Poți dona, în interesul științei, cercetării și în primul rând, în interesul aflării adevărului, în contul de Bitcoin:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

English:

Romania: Torture on Citizenship, Deprivation of Aqua, Food, Money, Rights, Oppurtunities, Exploit.

Donate now for promote the truth. I can build or make, with 5€ what others did not succeed with 5000€. I can say that everything that we built by me, did not cost more than 200 €, from 2015 until now, and we have always looked for the truth without any illusions. What others try to delete, censor or alter, investing tens of thousands of euros € frequently to delete this was built with less than 200 €, like seruah.com website or all of my work.

The strong desire for truth and justice broke the money lock. I can, without money!

There have always been scammers and those who delude you and enslaved you or sell their lies and receive huge amounts of money for their lies, consisting of tens of thousands, hundreds of thousands, millions of euros. And they have an interest in hiding the truth, otherwise their lies will no longer work, and those who want real truth and justice are deprived of anything.

You can donate, in the interest of science, research and, first of all, in the interest of Truth, Freedom and Justice in the Bitcoin account:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪