Pregătirea căii – curăţarea minţii, predică satanică

Pregătirea căii – curăţarea minţii, predică Satanică

În pregătirea pentru Marea Lucrare a Magnum Opusului, este esențial să îți cureți mansarda mentală. Trebuiesc numărate părțile pozitive și cele negative ale acțiunilor tale. Mulți suferă și se bucură în tăcere în aceiași măsură, în timp ce își păstrează emoțiile îngropate înlăuntru, mânați de iluzia că `practica te face puternic´.

Ne păstrăm cele mai rușinoase acțiuni îngropate, în speranța că ele vor rămâne nevăzute și neauzite. Lucrurile nu stau așa, deoarece ceea ce este înlăuntru se va manifesta și în afară. Indiferent de cât de adânc sunt îngropate, aceste acțiuni te vor modela atât pe tine cât și acțiunile tale viitoare – de cele mai multe ori într-un mod negativ, până când le conștientizezi și le accepți. Ca și Sataniști; ca și moștenitori ai acestui Pământ, suntem buni, indiferent de acțiunile negative pe care le-am întreținut în această viață, întrucât ele sunt delimitate de cel puțin tot atât de multe acțiuni pozitive, care le acompaniază.

Așază-te calm, cu o foaie de hârtie și cu un pix și notează tot ceea ce ai făcut în această viață; la început vei întâmpină probleme în a-ți aminti, însă acest lucru va trece. În dreptul fiecărei acțiuni negative, scrie una pozitivă. Gândește-te profund și calm; amintirile vor ieși la suprafață una câte una, chiar și acelea care aparent erau de mult uitate. Trece-le pe toate pe hârtie.

Unele dintre lucrurile pe care le notăm, s-ar putea să ne supere, lucruri pe care nu le-am putut accepta: însă acum este timpul să ne conștientizăm și să ne acceptăm faptele. În același fel în care ne-am asumat responsabilitatea pentru Neamul nostru, atunci când ne-am dedicat, trebuie să ne asumăm responsabilitatea și pentru noi înșine, pentru a ne putea împuternici cu adevărat și să atingem nivele spirituale nemaivăzute de mii de ani. Trebuie să ne asumăm responsabilitatea și pentru ceea ce suntem și și pentru ceea ce vom deveni.

Analizează fie care pas al vieții tale care te-au adus în punctul în care te afli acum, fie el bun sau rău; contemplează alternativele pe care le-ai avut și rezultatele la care ai fi putut ajunge și vei realiza că dacă ai fi ales alte alternative, nu ai fi ajuns ceea ce ești acum. Trebuie să accepți acțiunile pe care le-ai întreținut, să conștientizezi alegerile pe care le-ai făcut și să îți asumi responsabilitatea pentru fiecare consecință, fie ea bună sau rea. Nu încerca să le reziști și nu încerca să ocolești nimic, pentru că te vei înșela pe tine însuți.

Ia-ți timp cu acest lucru, în locul în care te simți confortabil și la sfârșit, vei emerge o persoană nouă; NE-înfricată de oasele din dulap, pentru că acolo nu este niciunul; NE-împiedicată de rutele nealese. Însă mai important decât toate, vei experimenta un adevărat sentiment al controlului. Această curățire a minții este de o extremă importanță, deoarece o minte încețoșată și plină de regrete, te va împinge în jos pe o cale sinistră și niciodată nu vei primi Darul Tatălui Nostru Satan.

Trebuie să ne curățim mințile, înainte ca Mărețul Nostru Șarpe Kundalini să ne poată curăți sufletele.

Așadar acum, preia controlul asupra fiecărui aspect care te definește: mintea ta, corpul tău și sufletul tău. Fii neobosit în a obține controlul, în această paradigmă a nebuniei; dobândește eliberarea din constrângerile pe care inamicii le-au pus peste mintea ta. Conștientizează binele și răul pe care l-ai făcut și acesta nu va mai fi folosit împotriva ta.

Acum, către toți Războinicii cu adevărat Dedicați ai Tatălui Satan și ai Măreților Zei ai Duatului, rămâneți întotdeauna tari în Tatăl Satan! Și fie ca Lumină Divină a Tatălui Satan să vă călăuzească pentru eternitate!

– Î. P. Vovom Baghie


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪