Programarea sau reprogramarea subconștientului cu înregistrări audio / hipnoza și auto-hipnoza

În același fel în care inamicii s-au folosit şi se folosesc de aceste tactici pentru a programa psihic populația să se damneze singură timp de secole întregi, ne putem folosi şi noi de tacticile noastre pentru a ne deprograma de gunoiul lor și reprograma, prin afirmații, spre binele nostru.

Afirmațiile pot fi repetate şi în gând, mantrele pot fi eficiente și în felul acesta. Ce ar trebui să facem, e să ne asigurăm că gravăm afirmații pozitive în subconștientul nostru, întrucât în felul acesta suntem siguri că energia este direcționată în zonele în care avem nevoie de o mână de ajutor.

Evreii folosesc cântece creștine, fraze și numere repetitive și plictisitoare pentru a le grava în mintea populației. Într-o manieră similară și noi ne putem înregistra propriile noastre voci pe care să le ascultăm din nou și din nou până când acestea ne rămân în subconștient ca o piesă pe care, după ce o asculți, nu ți-o mai poți scoate din minte.

Prin asta îți poți apăra psihicul, folosindu-l împotriva programării exterioare.

Poți înregistra afirmații pe care să le asculți la căști, mai ales atunci când ești plictisit sau somnoros, pentru că în acest moment mintea este deschisă și receptivă (programării), îţi recomand să le asculţi mereu când eşti plictisit, în drum spre şcoală, în drum spre locul de muncă, etc. Majoritatea pieselor muzicale din ziua de azi mi se par nocive pentru subconştientul oamenilor, eu am înlocuit muzica cu afirmaţii pentru reprogramarea subconştientului – explic mai jos de ce.

(!) Sfaturi utile:

Pentru o efectivitate mai mare, le recomand tuturor să pună pe afirmații un fundal ce te calmează sau îți induce o stare Alpha (în starea Alpha, oamenii sunt mai deschiși sugestionării – vezi articolul despre undele cerebrale sau cel despre tehnologia bioelectrică și arta neagră a hipnotismului). Acest lucru se poate realiza în programul Audacity, Movie Maker sau Camtasia Studio.

Evită mesajele subliminale ce se pot strecura în înregistrare. Asigură-te că nu există o sursă de zgomot, chiar și un televizor pornit în jurul tău, în timp ce înregistrezi afirmațiile.

Foarte multe melodii sau chiar și astfel de fundaluri, ce îți induc o stare de hipnoză, conțin mesaje subliminale (spre exemplu: „Îți place ce asculți. te relaxezi acum”, etc – în acest fel o melodie poate ajunge celebră peste noapte). Aceasta este manipulare. Ți se impinge o idee iar subconștientul tău o acceptă. În acest fel industria este controlată. Acest lucru îl poate face oricine, chiar și de acasă. Tot ce trebuie să facă este să înregistreze mesajele subliminale, apoi să le lipească de o melodie oarecare, setând ca acestea sa fie aproape insesizabile – volumul mesajelor subliminale să fie mai scăzut cu mult decât cel al melodiei, astfel, doar subconștientul le va percepe.

Personal nu susțin aceste lucruri (anume hipnotizarea altora sau băgatul cu forța în gândurile și conștiința cuiva) și nu încurajez pe nimeni s-o facă.

Bineînțeles, există terapeuți în țară ce ofera sedințe de hipnoză, cu acceptul pacienților, pentru câteva zeci sau sute de lei. Acel lucru se face cu acceptul pacientului și este cu totul altceva. Consider că cel mai bine este să faci acest lucru de unul singur, nu să te bazezi pe un terapeut sau altul. Cel mai probabil acesta își va împinge ideile, de obicei terapeuții le spun pacienților să nu-și mai amintească unele lucruri din ședința de hipnoza – în timpul hipnozei, terapeutul are controlul, de obicei. Doar imaginează-ți cum este ca cineva să facă un test pe tine, tu fiind un cobai și plătind pentru acest lucru.

Hipnotizarea altora fără acceptul lui este o tactică lipsită de etică.

Cum să începi?

Înregistrează afirmațiile la microfon sau pe telefonul tău mobil, spre exemplu:

(1). Pentru auto-hipnoză (folosind propria voce) – exemplu de afirmaţii:

Vibrează AUM pe cât mai lung posibil

Îmi pot controla gândurile după cum doresc, în cele mai sigure, pozitive și fericite moduri pentru mine.

* Avansez spiritual (mental și fizic) într-un ritm foarte rapid, într-un mod pozitiv și fericit pentru mine.

* Sunt întotdeauna excepțional de inteligent, înțelept și apt/capabil/îndemânatic, în cele mai sigure şi fericite moduri pentru mine.

* Sunt întotdeauna stabil din punct de vedere emoțional, în cele mai sigure și fericite moduri pentru mine.

* Sunt întotdeauna protejat de orice fel de atac psihic sau energetic.

* Sunt întotdeauna perfect sănătos, protejat și în siguranță.

*Aura mea (câmpul energetic) ține departe de mine persoanele nedorite, în cele mai sigure și fericite moduri pentru mine.

* Atrag sume mari de bani în moduri foarte sigure și ușoare pentru mine. Acești bani (aur, argint) sunt ai mei pentru a-i păstra sau cheltui cum doresc.

Vibrează AUM pe cât mai lung posibil

Salvează înregistrarea.

(2) Pentru hipnoză (folosind o voce modificată) – exemplu de afirmaţii:

Instalează pe telefon aplicația „Voice Changer with Effects” (este gratuită și o găsești în aplicația „Google Play”). Înregistrează afirmațiile folosind aplicația Voice Changer With Effects, spre exemplu:

„fii curajos! ești curajos! fii întotdeauna curajos! ești întotdeauna curajos!”

„fii înțelept, ești înțelept, fii intotdeauna înțelept, ești întotdeauna înțelept”

„controlează-ți mintea, îți controlezi mintea, îți poți controla mintea, îți controlezi întotdeauna mintea”

„controlează-ți gândurile, îți controlezi gândurile, îți poți controla gândurile, îți controlezi întotdeauna gândurile”

„ești înțelept, fii înelept, fii intotdeauna înelept, ești întotdeauna întelept”

„fii calm! ești calm! fii calm întotdeauna!”

*Îţi recomand să adaugi la sfârşitul fiecărei afirmaţii „în cele mai sigure/fericite/pozitive moduri pentru tine„.

După ce ai înregistrat afirmațiile, selectează din aplicația Voice Changer With Effects o voce cât mai caldă – de preferat una de copil și salvează înregistrarea.

Acum poți copia pe calculator sau laptop înregistrarea și poți adăuga un fundal cu ajutorul programului Audacity (spre exemplu un fundal binaural/isochronic, ce simulează o  stare specifică undelor cerebrale Alpha, care îţi induce o stare de somn-hipnoză – pe siteul free-binaural-beats.com există astfel de fundaluri gratuit). Setează volumul sunetului pentru fundal în funcție de nevoile tale. Poți perfecționa continuu afirmațiile și metoda.

Citește și articolele în care scriu despre: „cum te poţi proteja de radiaţii nocive, EMF şi arme psihotronice” și „experienţa mea cu entităţile angelice”.

Recomand rularea acestor aplicații de pe un MP3 player.

 Atunci când sunt pe drum sau în mișcare conectez căștile la MP3 player și ascult afirmațiile, când sunt acasă sau când dorm las pur și simplu MP3 playerul la încărcat continuu si îl conectez la boxe.

*Important:

Afirmațiile nu-și vor face efectul dorit peste noapte, însă rezultatele se văd pe zi ce trece. După 6 luni de programare a subconștientului meu spun cu tărie că afirmațiile au avut rezultatul dorit.


Poţi înregistra orice afirmaţii crezi că sunt benefice pentru tine şi îţi sunt de ajutor, adaptându-le după nevoile tale.

Foarte important este ca afirmaţiile să fie făcute la timpul prezent.

De ce la timpul prezent?

Energia ia calea cea mai uşoară şi trebuie programată corespunzător, „voi atrage sume mari de bani în moduri foarte sigure şi uşoare pentru mine” poate însemna oricând, însă „atrag sume mari de bani în moduri foarte sigure şi uşoare pentru mine” se va materializa atunci, într-un timp scurt sau cât mai repede.


Îți recomand să citești și următoarele articole:

Războiul psihic la distanță, mai puternic decât cel nuclear

Arme psihotronice și electromagnetice: arme de control de la distanță a sistemului nervos uman

Războiul psihotronic al minții (cu invitat domnul Gen. (rez.) dr. Mircea Chelaru, fost Șef al Marelui Stat Major al Armatei Române, fost Șef al Direcției Generale de Contraspionaj la înfIințarea S.R.I.)

Controlul minţii, implantarea şi citirea gândurilor – mintea şi tehnologia avansată


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Donează acum pentru adevăr / Make a donation for Truth!

Română:

România: cetăţeni ţinuţi în tortură continuă, privarea de apă, mâncare, bani, oportunităţi, exploatare.

Donează acum pentru promovarea adevărului, cât mai puțin alterat. Eu pot face cu 5€ ceea ce alții nu au reușit să construiască cu 500€. Cu 50€, ceea ce alții nu au reușit cu 5.000€ iar cu 5.000€ ceea ce alții nu au reușit cu 500.000€. Pot spune că, tot ceea ce am construit nu a costat mai mult de 200€, din 2015 până acum și mereu am căutat adevărul, fără iluzii. Ceea ce alții încearcă să șteargă, cenzureze sau altereze, investind zeci de mii de euro frecvent pentru realizarea acestui fapt a fost construit cu mai puțin de 200€.

Dorința puternică de adevăr și dreptate a rupt blocajul banilor.

Întotdeauna au existat escrocii și aceia ce te iluzionează și sclavesc sau își vând minciunile și primesc sume imense de bani, ce constau în zeci de mii, sute de mii, milioane de euro. Iar ei au un interes să ascundă adevărul, altfel, afacerile lor nu vor mai functiona iar aceia ce își doresc adevăr și justiție reală, sunt privați de orice.

Poți dona, în interesul științei, cercetării și în primul rând, în interesul aflării adevărului, în contul de Bitcoin:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

English:

Romania: Torture on Citizenship, Deprivation of Aqua, Food, Money, Rights, Oppurtunities, Exploit.

Donate now for promote the truth. I can build or make, with 5€ what others did not succeed with 5000€. I can say that everything that we built by me, did not cost more than 200 €, from 2015 until now, and we have always looked for the truth without any illusions. What others try to delete, censor or alter, investing tens of thousands of euros € frequently to delete this was built with less than 200 €, like seruah.com website or all of my work.

The strong desire for truth and justice broke the money lock. I can, without money!

There have always been scammers and those who delude you and enslaved you or sell their lies and receive huge amounts of money for their lies, consisting of tens of thousands, hundreds of thousands, millions of euros. And they have an interest in hiding the truth, otherwise their lies will no longer work, and those who want real truth and justice are deprived of anything.

You can donate, in the interest of science, research and, first of all, in the interest of Truth, Freedom and Justice in the Bitcoin account:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪