Programarea sau reprogramarea subconștientului cu înregistrări audio

Îți recomand să citești și următoarele articole:

Războiul psihic la distanță, mai puternic decât cel nuclear

Arme psihotronice și electromagnetice: arme de control de la distanță a sistemului nervos uman

Războiul psihotronic al minții (cu invitat domnul Gen. (rez.) dr. Mircea Chelaru, fost Șef al Marelui Stat Major al Armatei Române, fost Șef al Direcției Generale de Contraspionaj la înfIințarea S.R.I.)

Controlul minţii, implantarea şi citirea gândurilor – mintea şi tehnologia avansată

În același fel în care inamicii s-au folosit şi se folosesc de aceste tactici pentru a programa psihic populația să se damneze singură timp de secole întregi, ne putem folosi şi noi de tacticile noastre pentru a ne deprograma de gunoiul lor și reprograma, prin afirmații, spre binele nostru.

Afirmațiile pot fi repetate şi în gând, mantrele pot fi eficiente și în felul acesta. Ce ar trebui să facem, e să ne asigurăm că gravăm afirmații pozitive în subconștientul nostru, întrucât în felul acesta suntem siguri că energia este direcționată în zonele în care avem nevoie de o mână de ajutor.

Evreii folosesc cântece creștine, fraze și numere repetitive și plictisitoare pentru a le grava în mintea populației. Într-o manieră similară și noi ne putem înregistra propriile noastre voci pe care să le ascultăm din nou și din nou până când acestea ne rămân în subconștient ca o piesă pe care, după ce o asculți, nu ți-o mai poți scoate din minte.

Prin asta îți poți apăra psihicul, folosindu-l împotriva programării exterioare.

Am înregistrat următorul set de afirmații și le ascult la căști, mai ales atunci când sunt plictisit sau somnoros, pentru că în acest moment mintea este deschisă și receptivă (programării), îţi recomand să le asculţi mereu când eşti plictisit, în drum spre şcoală, în drum spre locul de muncă, majoritatea pieselor muzicale din ziua de azi mi se par nocive pentru subconştientul oamenilor, eu am înlocuit muzica cu afirmaţii pentru reprogramarea subconştientului.

(!) Important:

Pentru o efectivitate mai mare, le recomand tuturor să pună pentru afirmații un fundal binaural, de preferat unul ce te calmează sau îți induce o stare Alpha, Tetha sau Delta (acestea îți vor induce somn). Acest lucru se poate realiza în programul Movie Maker sau Camtasia Studio.

Atașez aici link-uri pentru descărcare a unor fundaluri binaurale:

Fundaluri binaurale (unde Beta, Alpha, Tetha, Delta si Gamma):

Descarcă unde Beta

Descarcă unde Alpha

Descarcă unde Tetha

Descarcă unde Delta

Descarcă unde Gamma

Fundal cu infrasunete pentru reducerea stresului și anxietății (infrasunetele sunt insesizabile, un om nu le poate sesiza):

Descarcă fundal cu infrasunete 7Hz cu fundal isochronic pentru calm

(Infrasunetele sunt reproduse parțial de căști (nu boxe!). NU folosiți alt fundal cu infrasunete decât cel de mai sus, cel de mai sus este conceput pentru a calma, în funcție de frecvență acestea pot induce anxietate însoțită de atacuri de panică severe, stres și schizofrenie – infrasunetele sunt folosite de trupele anti-tero și armată pentru a induce anxietate, atacuri de panică sau chiar moarte prin atacuri de panică.)

Cum să începi?

Înregistrează afirmațiile la microfon sau pe telefonul tău mobil, spre exemplu:

Vibrează AUM pe cât mai lung posibil

Îmi pot controla gândurile după cum doresc, în cele mai sigure, pozitive și fericite moduri pentru mine.

* Avansez spiritual (mental și fizic) într-un ritm foarte rapid, într-un mod pozitiv și fericit pentru mine.

* Sunt întotdeauna excepțional de inteligent, înțelept și apt/capabil/îndemânatic

* Sunt întotdeauna stabil din punct de vedere emoțional, în cele mai sigure și fericite moduri pentru mine.

* Sunt întotdeauna protejat de orice fel de atac psihic sau energetic.

* Sunt întotdeauna perfect sănătos, protejat și în siguranță.

*Aura mea (câmpul energetic) ține departe de mine persoanele nedorite, în cele mai sigure și fericite moduri pentru mine.

* Atrag sume mari de bani în moduri foarte sigure și ușoare pentru mine. Acești bani (aur, argint) sunt ai mei pentru a-i păstra sau cheltui cum doresc.

Vibrează AUM pe cât mai lung posibil


Poţi înregistra orice afirmaţii crezi că sunt benefice pentru tine şi îţi sunt de ajutor, adaptându-le după nevoile tale.

Foarte important este ca afirmaţiile să fie făcute la timpul prezent.

De ce la timpul prezent?

Energia ia calea cea mai uşoară şi trebuie programată corespunzător, „voi atrage sume mari de bani în moduri foarte sigure şi uşoare pentru mine” poate însemna oricând, însă „atrag sume mari de bani în moduri foarte sigure şi uşoare pentru mine” se va materializa atunci, într-un timp scurt sau cât mai repede.


Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Contact | Notă legală | Arhivă Bucuria lui Satan / Joy of Satan Archive | Securitate și IT
© Seruah 2015 - 2016 | Spiritualitate și Satanism Spiritual, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.