Proteajează-ți telefonul mobil sau tableta – blochează camera și microfonul dispozitivului

În zilele nostre s-au găsit tot felul de vulnerabilități, vulnerabilități prin care orice persoană cu cunoștințe minime în domeniu (să nu mai spun de serviciile de informaţii sau poliţie, ce fac abuzuri şi te pot monitoriza fără un motiv real şi bine întemeiat) îți poate intercepta convorbirile, controla camera dispozitivului, microfonul și altele – aruncă o privire pe forumuri de securitate/hacking pentru a te convinge de acest lucru.

Îți recomand două aplicații pentru telefon sau tabletă, aplicații ce le folosesc în prezent (pe sistemul de operare Android), acestea blochează camera și microfonul telefonului, în momentul în care vrei să folosești camera trebuie doar să dezactivezi printr-o simplă atingere Camera Block, dacă vrei să filmezi cu sunet sau să înregistrezi trebuie să dezactivezi Microphone Block – acesta se dezactivează automat în timpul unei conversații, urmând ca după închiderea apelului să se activeze instant.

Cred că orice utilizator al unui Smartphone trebuie să aibă instalate aceste aplicații.

Este vorba despre următoarele două aplicaţii:

Aplicația Microphone Block creată de BytePioneers (descarcă)

și

Aplicația Camera Block creată de BytePioneers (descarcă)

Aplicațiile le găsești și pe Google Play în versiunea gratuită și limitată.

Câteva capturi de ecran:

microphone_blocK_camera_block microphone_blocK_camera_block222


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪