Psihicii sau oamenii cu abilități extrasenzoriale și paranormale peste cele medii

Există psihici. Acest lucru este confirmat de mulți oameni ce au lucrat in CIA. Chiar și oameni din România din intermediul conducerii SRI sau Armatei Române, cei cu experiență și vechime, pot confirma acest lucru și mulți au confirmat în diverse apariții în media. Majoritatea care au vorbit sunt în rezervă, dacă nu toți. Telechinezia naturală, abilitatea de a implanta sau citi gânduri, abilitatea de a influența dispozitive electronice, toate acestea țin de știință și natura umană și nu este nimic de care trebuie să te temi, cu toate că cei în putere împing frica de acei oameni minunați în populație. Ei controlează prin frică. Dacă toți oamenii ar avansa și și-ar dezvolta puteri ale minții și ale sufletului, atunci programele lor de control mental prin intermediul cărora țin masele de oameni sub control n-ar mai avea nici un sens. Ar pierde controlul. Ei nu doresc să aducă mulțimea la nivelul lor ci s-o țină cât mai fricoasă, ignorantă și la nivelul unui animal, apoi ne râd în nas numindu-ne animale.

Psihicii de obicei sunt preluați de marile puteri ale lumii (China, SUA, Rusia) și discreditați / denigrați din toate părțile. Sunt aruncați ca niște gunoaie de către țările (în special țările neimportante în lume) unde s-au născut și sunt torturați. Ei nu dai doi bani pe ei, ba din contră, îi urăsc, cu toate că au nevoie imensă de ei. Acei oameni cu abilități minunate sunt suflete speciale, acei oameni merită respect deplin. În Serviciile Secrete sau intelligence, în momentul când un psihic este „localizat, detectat”, se începe procedura de obținerea controlului asupra lui (tortura, magie cabalistică evreiască care înseamnă de la sine tortură groaznică, încercarea de a transforma psihicul într-un animal de companie ce execută comenzile oricând), făcându-se, pe acei oameni minunați ce trebuiau să devină conducători și căpetenii, experimente fără pic de milă. Oamenii cu abilități extrasenzoriale și paranormale trebuie să reacționeze extrem de puternic, pentru a-și proteja demnitatea și viața de acești tirani. Dacă acei oamenii minunați ar știi aceste lucruri, i-ar ucide la drumul mare pe așa numiții stăpâni sau dresori. Prin intermediul programelor de control mental li se împinge ideea să le placă să fie folosiți, torturați. Asemenea unei armate de lei ce este controlată de un singur om, prin intermediul unor sedative și unui bici. Doar un sfert dintr-unul dintre leii din armata de lei ar ucide omul cu biciul în mână fără efort. Ba chiar i-ar scrie și viitorul omului cu biciul în mână ce controlează prin frică și prin tactici lipsite de demnitate, ar putea programându-i astfel drumul unde va merge, oriunde s-ar duce scânteia de eter/chintesență din el numită spirit … după moate.

Sunt oameni cu abilități extrem de puternice, mulți dintre ei s-au născut chiar în România. Sunt oameni ce stăpânesc telechinezia până la un punct în care pot ridica un obiect ascuțit fără să-l atingă și să-l direcționeze direct în inima cuiva. Acei oameni sunt urâți de toți, trimiși către marile puteri ale lumii, ce îi torturează mai rău decât în țara natală și sunt ținuți într-o zonă de securitate maximă unde civliii sau oamenii de rând nu au acces. Le putem numi închisori sau lagăre.

în timpurile antice, ce au precedat creștinismul, islamul sau iudaismul oamenii cu abilități speciale și minunate deveneau faraoni și lideri. În timpurile iudeo-creștine-musulmane, cei cu abilități minunate sunt numiți oameni ce n-ar fi trebuit să se nască sau existe, „duhuri de draci, necurate” … fiind abuzați și priviți cu scârbă, majoritatea non-valorilor abia așteptând să scape de ei. Campanii de distrugere a naturii umane ca inchiziția au existat tocmai din acest motiv (într-un moment când biserica avea control de viață și de moarte asupra tuturor), pentru a înlătura psihicii și oamenii cu abilități extrasenzoriale și paranormale peste cele medii din rândul populației, biserica catolică a torturat (apoi ucis) acei oameni până au aflat toate informațiile, păstrându-le apoi în raioane întregi la Vatican, alterându-le și coruptându-le, folosindu-le fără ezitare și dorindu-le ținute doar în mâinile lor. Cei în putere au nevoie de sclavi ascultători, fără pic de putere, ce nu-și pun prea multe întrebări, altfel situația le-ar scăpa de sub control. Și astăzi acești oameni cu abilități minunate sunt tratați la fel ca în timpul inchiziției, datorită puterii care încă iudeo-creștinismul-islamul o mai are în lume.

Din acest motiv există oamenii ca mine. Pentru a distruge tiranii și elibera sclavii. Dacă nu acesta este motivul existenței noastre, atunci ni-l vom grava puternic în subconștient și eter, folosindu-ne de toate mijloacele.

Grimoarele clasice și cheile cabalistice ale lui Solomon și-au pierdut puterea iar metodele lipsite de umanitate de a constrânge, umili și tortura și-au pierdut puterea. Folosirea lor va atrage de la sine dezastrul și ruina celor ce le folosesc sau evocă.

Continuarea acestui articol este abilitățile extraordinare și arta de a tăcea din gură (click pe textul înroșit pentru a citi, te invit cu tărie s-o faci).


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă legală | Arhivă Bucuria lui Satan / Joy of Satan Archive | Securitate și IT
© Seruah 2015 - 2018 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆