Psiho-Cibernetica, de Dr. Maxwell Maltz

Psiho-Cibernetica, de Dr. Maxwell Maltz


*Această carte este veche şi conţine unele informaţii mai mult sau mai puţin nocive. Ca şi „să refuzi a-ţi face griji de ceva”. Poate, în trecut, era un fapt bun, în raport cu cunoaşterea obţinută de autor în momentul când a scris cartea, în acest secol, dacă tu refuzi să te gândeşti, îţi scriu alţii destinul.  Tu-ţi poţi face singur scenariul vieţii. „Va veni persoana X, mă voi întâlni cu o persoană minunată” etc. Stima de sine este foarte importantă. Interesul celui mai superior nivel sau unui nivel superior ţie este ca tu să nu ai stimă de sine, să rămâi dependent de el, de nivelul superior. Sau să te laşi controlat de câmpul electromagnetic creat de toţi oamenii (cunoscut ca aether sau eter) sau forma mentală copiată după aether sau eter şi condensată în „YHVH/Iehova/Adonai/Allah” sau cum este numit în diverse religii iudaice şi Avraamice.

Fraza „să fie ce vrea Dumnezeu” este extrem de nocivă. Alţii profită de acest fapt, pentră că tu accepţi să te laşi controlat de un nivel superior – aici, citeşte sau vezi despre „Kabalah”.


Descarcă sau citeşte cartea în format electronic, Portable Document Format:


Click aici pentru a citi sau descărca cartea „Psiho-Cibernetica, de Dr. Maxwell Maltz”.


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪