Qi Gong și Falun Dafa

N-am să scriu o lungă descriere. Atâta doar că aceste exerciții stimulează qi/prana/forța vitală din organism și împuternicește ceea ce medicina tradițional chineză numește „energia rinichilor.” Această energie a rinichilor guvernează fluidele din corp, funcțiile cerebrale, sistemul osos (inclusiv dinții), măduva osoasă, auzul, pielea, aparatul reproducător, hormonii sexuali și cei adrenali, părul, sistemul imunitar, memoria. Este considerată a fi energia primordială din corp și cea mai importantă. Dureri de spate (în special în partea de jos), probleme cu memoria, sensibilitate a dinților, probleme de auz, probleme circulatorii, libido scăzut sau orice fel de disfuncții sexuale, probleme cu pielea, părul, sistemul imunitar, etc., pot fi ameliorate și vindecate dacă aceste practici sunt făcute zilnic.

Energia rafinată a chakrei sacrumului e în fapt energia rinichilor.

Acesta este o sesiune de 10 minute de Qi Gong (engleză), pentru dimineață. Poate fi făcută oricând în timpul zilei:
http://www.youtube.com/watch?v=Ac08kMK-dyI

Mai jos e Falun Dafa în română. Videoul are aproape 1 oră însă în prima parte sunt explicații detaliate despre efectuarea exercițiilor: de regulă prima parte nu trebuie vizionată decât prima dată, pentru că exercițiile sunt ușor de învățat. În a doua parte a videoului (cam 14 minute), sunt exercițiile efectuate de la cap la coadă, fără întrerupere:
http://ro.falundafa.org/falun-dafa-video-audio.html

Aici e o sesiune de Qi Gong de 20 de minute (în engleză), pentru seară:
http://www.youtube.com/watch?v=o9kvYnWKG3g

Articol preluat de pe siteul

http://bucurialuisatan.com/forum/


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪