Rabinii evrei admit că rasa evreiască este una străină ce are scop cucerirea şi înrobirea lumii

Evreii rabini admit că evreii sunt un grup al căror obiectiv este acela de cucerire a lumii.

Rasismul din religia evreiască este contruit pe un singur lucru. În scripturile evreieşti, evreii sunt prezentați ca având o genă specială, care le dă o inerență divină primită de la yehova.
Goyimii (Gentilii, ne-evreii) vin literalmente de la „sămânța” lui Satan, reprezentând o cu totul altă specie față de cea a evreilor. Acum, gena evreiască Cohen are ceva ce nici o alta specie sau grup etnic de pe acest Pământ nu are – ADN-ul reptilian.

Evreii sunt o rasă dinstinctă, așa cum afirmă chiar ei, ce a apărut undeva în secolul 4000, înaintea erei noastre.  – citește „Originile REPTILIENE ale EVREILOR„.

Noi ştim că Zeii noştrii Antici sunt Nordicii, fiind o rasă superioară de extratereştrii.

(vezi: „Adevărul despre Anunnaki – minciunile lui Zecharia Sitchin şi adevărul” și „Nefilim„)

Au fost evrei care prin propriile lor declarații şi gene au arătat că vin de la altă rasă extraterestră. Latiman a declarat că evreul face parte dintr-o rasă extraterestră care s-a infiltrat printre celelalte rase, pentru a le distruge, ca pe urmă să poată conduce Pământul. Evreii cred că atunci când se va întâmpla acest lucru, dumnezeul lor categoric va ateriza pe muntele Sinodului şi va conduce lumea împreună cu mesia al lor. Creatorii lor extratereştrii vor ateriza şi ei şi se vor arăta pentru a vedea creşterea directă a goyimilor. (?)

Aşa cum rabinul Latiman s-a exprimat în fața publicului evreiesc:

evreii-si-reptilienii+22

Videoclipul (YouTube)

https://www.youtube.com/watch/4Od3LF_opvE

Din video:

Rav Michael Laitman:

„De fapt, noi nu venim de aici. Am venit de acolo (puncte în spațiu). Acesta este Israelul la rădăcinile lui. Aşa că am trecut printr-o astfel de cale care ne-a luat înăuntru, de către, cum se numeşte,  „spargerea vaselor” (?)….. sfărâmarea sufletului colectiv.”

Întrebarea din public:

„Cine este şeful de personal care a trimis unitatea de comandă?”

Rav Michael Latiman:

„El. Creatorul. Israelul este o parte din El.”

Întrebarea din public:

„Deci, acest șef al personalului a trimis unitatea de comandă ?”

Rav Michael Laitman:

„A fost trimisă unitatea de comandă. Le-a dat putere. Le-a dat conexiunile. Tot….”

„Dar … ei nu au de ales. El le-a rupt. El le-a spulberat. Ce înseamnă? Pentru a le pune în interiorul terenului ostil, el a trebuit să le dea aceeași formă ca și acea țară ostilă. E ca și cum am merge într-o țară ca o echipă sub acoperire. Și fiecare dintre noi este exact ca poporul țării. Să presupunem că acum suntem undeva trimişi – Africa, spre exemplu. Deci, vom lua aceeași formă ca și forma oamenilor din Africa. Caracteristicile, trăsăturile, modul de abordare, interesele, totul. Exact la fel – şi în interior și în afară … Știi, e ca un agent sub acoperire. El este acolo pentru un timp, nimeni nu îl atinge, el trebuie să înceapă să lucreze, să construiască o casă, familie … Totul este bine ani și ani. După aceea, el începe să facă ceva. El devine o amintire. Trebuie să începi să lucrezi. El deja a uitat despre asta, şi dintr-o dată ei îl numesc.  Aici este comandantul dumneavoastră, şi asta şi aia, ştiţi – ca în filme … Asta este ceea ce se întâmplă cu noi. Noi trebuie sa ne trezim. Noi trebuie să ne amintim că avem o misiune specială. Şi într-adevăr, acesta nu este locul nostru. Noi suntem veniți dintr-un loc complet diferit. Trebuie să ne găsim prietenii noştri în conformitate cu această trezire. Ai primit un apel telefonic? Am primit un apel telefonic, el a primit un apel telefonic şi aşa mai departe. Şi apoi ne-am adunat ca un grup. Deci, din toata acesta planetă, noi suntem niste străini proveniți dintr-o galaxie diferită. Vom primi această rază de lumină – această trezire – individual. Şi acum noi suntem colectarea ca grupuri incepând de la noi înşine pentru a cuceri Pământul. Aceasta este misiunea.”

Întrebare din public:

„Cum cucerim planeta?”

Rav Michael Laitman:

„Cum o cucerim? Noi trimitem metoda. Începem să arătam totul încetul cu încetul. Noi suntem învăţaţi. Nu a fi invățați, ci un fel de instruiți şi activați… ceva care ne pune mintea în mişcare. Dar de fapt, vine de la planeta noastră originală. Şi mulţumiri pentru forţele originale naturale pe care le avem; îi vom lua pe cei care trăiesc pe Pământ.” (Cu referire la Gentili)

„De ce te uiți la mine în felul ăsta? Nu mă crezi? Eu vorbesc foarte serios! Este chiar mai mult decât atât. Nu este o galaxie diferită – este un Univers diferit. Este cu totul o altă dimensiune. Asta este ceea ce suntem …”

Întrebare din public:

„De ce sunt extratereştri?”

Rav Michael Laitman:

„Ei sunt extratereştrii pentru că…. nu vorbesc despre forma lor externă  –  corpul lor sau carnea sau organele interne. Eu ma refer la interiolul care nu se află în oamenii de pe Pământ,   ci doar în ei.  Acesta este software-ul interior, care este în ei venind din altă lume. Despre ce vorbim acum este faza în care suntem agenți sub acoperire, care trebuie să se conecteze si să organizeze, în scopul de a cuceri Pământul. Deci, am venit aici pentru a pune lucrurile în ordine – la fel ca pe planeta noastră originală „


Articol preluat de pe forumul Bucuria lui Satan.


Îţi recomand să citeşti şi următoarele articole:


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Donează acum pentru adevăr / Make a donation for Truth!

Română:

România: cetăţeni ţinuţi în tortură continuă, privarea de apă, mâncare, bani, oportunităţi, exploatare.

Donează acum pentru promovarea adevărului, cât mai puțin alterat. Eu pot face cu 5€ ceea ce alții nu au reușit să construiască cu 500€. Cu 50€, ceea ce alții nu au reușit cu 5.000€ iar cu 5.000€ ceea ce alții nu au reușit cu 500.000€. Pot spune că, tot ceea ce am construit nu a costat mai mult de 200€, din 2015 până acum și mereu am căutat adevărul, fără iluzii. Ceea ce alții încearcă să șteargă, cenzureze sau altereze, investind zeci de mii de euro frecvent pentru realizarea acestui fapt a fost construit cu mai puțin de 200€.

Dorința puternică de adevăr și dreptate a rupt blocajul banilor.

Întotdeauna au existat escrocii și aceia ce te iluzionează și sclavesc sau își vând minciunile și primesc sume imense de bani, ce constau în zeci de mii, sute de mii, milioane de euro. Iar ei au un interes să ascundă adevărul, altfel, afacerile lor nu vor mai functiona iar aceia ce își doresc adevăr și justiție reală, sunt privați de orice.

Poți dona, în interesul științei, cercetării și în primul rând, în interesul aflării adevărului, în contul de Bitcoin:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

English:

Romania: Torture on Citizenship, Deprivation of Aqua, Food, Money, Rights, Oppurtunities, Exploit.

Donate now for promote the truth. I can build or make, with 5€ what others did not succeed with 5000€. I can say that everything that we built by me, did not cost more than 200 €, from 2015 until now, and we have always looked for the truth without any illusions. What others try to delete, censor or alter, investing tens of thousands of euros € frequently to delete this was built with less than 200 €, like seruah.com website or all of my work.

The strong desire for truth and justice broke the money lock. I can, without money!

There have always been scammers and those who delude you and enslaved you or sell their lies and receive huge amounts of money for their lies, consisting of tens of thousands, hundreds of thousands, millions of euros. And they have an interest in hiding the truth, otherwise their lies will no longer work, and those who want real truth and justice are deprived of anything.

You can donate, in the interest of science, research and, first of all, in the interest of Truth, Freedom and Justice in the Bitcoin account:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪