Războiul nevăzut al evreilor sioniști cu Românii

Războiul nevăzut al evreilor sioniști cu românii – carte în limba română.

O lucrare excelentă pe problema evreilor din România: Cornel Dan Niculae expune în detaliu problemele pe care le-am înfruntat noi ca indivizi români dar și ca țară, cu acești împielițați jidani.

Autorul aberează cu anumite lucruri. Spre exemplu, evreii NU sunt khazari; e adevărat că aceștia au infestat și acel popor până l-au distrus, însă asta nu înseamnă că evreii înșiși sunt sau au fost vreodată khazari. Evreii au infestat și Egiptul Antic, și Roma, Babilon, Sumeria și cam orice alt popor, civilizație, cultură și rasă, însă asta nu i-a făcut egipteni, romani, babilonieni, etc. Pe de altă parte, Poporul Khazar a fost un popor de războinici, viteji și neînfricați: evreii sunt exact pe dos. Dintre toate popoarele, poporul evreu este cel mai laș și morcovar pe câmpul de luptă – istoria confirmă asta la nesfârșit. Apoi, cel care a inventat această teorie conform căreia ”evreii s-ar trage din khazari”, este le însuși un evreu din cap până în picioare, lucru care îi subminează întreaga credibilitate.

Un alt lucru cu care Cornel Dan Niculae aberează, este abureala că ”evreii ar fi în opoziție cu creștinismul” sau ca ”evreii urăsc creștinismul și lucrează neobosiți să distrugă atât creștinismul cât și pe creștini”. Nimic nu poate fi mai departe de adevăr. Evreii își au conturile pline, burțile umflate și podurile încărcate, de pe spatele creștinilor și a creștinismului. Ia-le creștinismul și se duc dracu’ toți evreii. Evreii au numele, statutul și istoria pe care o au, datorită creștinismului. Toți suntem familiarizați cu faptul că istoria evreilor prezentată în biblie e 100% FICTIVĂ. Toți știm ca evreii NU sunt niciun popor ales și nu ne sunt superiori în niciun fel (da, ne sunt superiori în abilitatea lor de a minți, înșela, distruge și distorsiona adevărul și orice altceva ating).

În adevăr, evreii sunt împotriva Gentililor/Neamurilor și în special a Arienilor (Rasa Alba). De fiecare dată când citiți ”evreii sunt împotriva creștinilor, repetați-vă în minte ”evreii sunt împotriva Neamurilor, în special a Arienilor”.

Dacă țineți în minte cele de mai sus și, dacă, în general citiți cartea în lumină satanică, aceasta este foarte buna, detaliată și relevă o mulțime de lucruri.


Click aici pentru a descărca sau citi online, în format PDF, cartea „Războiul nevăzut al evreilor sioniști cu Românii” în limba română.


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Donează acum pentru adevăr / Make a donation for Truth!

Română:

România: cetăţeni ţinuţi în tortură continuă, privarea de apă, mâncare, bani, oportunităţi, exploatare.

Donează acum pentru promovarea adevărului, cât mai puțin alterat. Eu pot face cu 5€ ceea ce alții nu au reușit să construiască cu 500€. Cu 50€, ceea ce alții nu au reușit cu 5.000€ iar cu 5.000€ ceea ce alții nu au reușit cu 500.000€. Pot spune că, tot ceea ce am construit nu a costat mai mult de 200€, din 2015 până acum și mereu am căutat adevărul, fără iluzii. Ceea ce alții încearcă să șteargă, cenzureze sau altereze, investind zeci de mii de euro frecvent pentru realizarea acestui fapt a fost construit cu mai puțin de 200€.

Dorința puternică de adevăr și dreptate a rupt blocajul banilor.

Întotdeauna au existat escrocii și aceia ce te iluzionează și sclavesc sau își vând minciunile și primesc sume imense de bani, ce constau în zeci de mii, sute de mii, milioane de euro. Iar ei au un interes să ascundă adevărul, altfel, afacerile lor nu vor mai functiona iar aceia ce își doresc adevăr și justiție reală, sunt privați de orice.

Poți dona, în interesul științei, cercetării și în primul rând, în interesul aflării adevărului, în contul de Bitcoin:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

English:

Romania: Torture on Citizenship, Deprivation of Aqua, Food, Money, Rights, Oppurtunities, Exploit.

Donate now for promote the truth. I can build or make, with 5€ what others did not succeed with 5000€. I can say that everything that we built by me, did not cost more than 200 €, from 2015 until now, and we have always looked for the truth without any illusions. What others try to delete, censor or alter, investing tens of thousands of euros € frequently to delete this was built with less than 200 €, like seruah.com website or all of my work.

The strong desire for truth and justice broke the money lock. I can, without money!

There have always been scammers and those who delude you and enslaved you or sell their lies and receive huge amounts of money for their lies, consisting of tens of thousands, hundreds of thousands, millions of euros. And they have an interest in hiding the truth, otherwise their lies will no longer work, and those who want real truth and justice are deprived of anything.

You can donate, in the interest of science, research and, first of all, in the interest of Truth, Freedom and Justice in the Bitcoin account:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪