Războiul nevăzut al evreilor sioniști cu Românii

Războiul nevăzut al evreilor sioniști cu românii – carte în limba română.

O lucrare excelentă pe problema evreilor din România: Cornel Dan Niculae expune în detaliu problemele pe care le-am înfruntat noi ca indivizi români dar și ca țară, cu acești împielițați jidani.

Autorul aberează cu anumite lucruri. Spre exemplu, evreii NU sunt khazari; e adevărat că aceștia au infestat și acel popor până l-au distrus, însă asta nu înseamnă că evreii înșiși sunt sau au fost vreodată khazari. Evreii au infestat și Egiptul Antic, și Roma, Babilon, Sumeria și cam orice alt popor, civilizație, cultură și rasă, însă asta nu i-a făcut egipteni, romani, babilonieni, etc. Pe de altă parte, Poporul Khazar a fost un popor de războinici, viteji și neînfricați: evreii sunt exact pe dos. Dintre toate popoarele, poporul evreu este cel mai laș și morcovar pe câmpul de luptă – istoria confirmă asta la nesfârșit. Apoi, cel care a inventat această teorie conform căreia ”evreii s-ar trage din khazari”, este le însuși un evreu din cap până în picioare, lucru care îi subminează întreaga credibilitate.

Un alt lucru cu care Cornel Dan Niculae aberează, este abureala că ”evreii ar fi în opoziție cu creștinismul” sau ca ”evreii urăsc creștinismul și lucrează neobosiți să distrugă atât creștinismul cât și pe creștini”. Nimic nu poate fi mai departe de adevăr. Evreii își au conturile pline, burțile umflate și podurile încărcate, de pe spatele creștinilor și a creștinismului. Ia-le creștinismul și se duc dracu’ toți evreii. Evreii au numele, statutul și istoria pe care o au, datorită creștinismului. Toți suntem familiarizați cu faptul că istoria evreilor prezentată în biblie e 100% FICTIVĂ. Toți știm ca evreii NU sunt niciun popor ales și nu ne sunt superiori în niciun fel (da, ne sunt superiori în abilitatea lor de a minți, înșela, distruge și distorsiona adevărul și orice altceva ating).

În adevăr, evreii sunt împotriva Gentililor/Neamurilor și în special a Arienilor (Rasa Alba). De fiecare dată când citiți ”evreii sunt împotriva creștinilor, repetați-vă în minte ”evreii sunt împotriva Neamurilor, în special a Arienilor”.

Dacă țineți în minte cele de mai sus și, dacă, în general citiți cartea în lumină satanică, aceasta este foarte buna, detaliată și relevă o mulțime de lucruri.


Click aici pentru a descărca sau citi online, în format PDF, cartea „Războiul nevăzut al evreilor sioniști cu Românii” în limba română.


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪