Realitatea extremă a sistemului solar și viața din închisoarea Terra sau sistemul cabalistic evreiesc

Dacă arunci o privire în sistemul solar, ceea ce descoperi e ceva extrem. Între Marte și Jupiter a existat o planetă de dimensiunea lui Saturn, care a fost distrusă. E un fapt bine cunoscut și documentat că lipsește o planetă în locul în care acum se află centura de asteroizi, în regiunea în care se afla planeta Faeton. Un alt lucru documentat sunt structurile omenești de pe suprafața lui Marte, iar suprafața acestei planete arată că a fost supusă unui atac combinat de arme termonucleare și cu plasmă. Armamentul cu plasmă a creat tranșa Valles Marineris de pe Marte. Autorul Joseph P. Farrell a dovedit în cartea sa „Cosmic War” (Războiul cosmic), că forța necesară distrugerii unei planete de dimensiunile lui Faeton, putea fi generată numai prin sistem artificial de arme. Savanții ruși au arătat cum Phobos, una dintre lunile lui Marte, e o lună artificială și goală pe dinăuntru, cu structuri artificiale la suprafață. Luna pământului e și ea goală pe dinăuntru, cu structuri artificiale la suprafață, pe care navele extratereștrilor inamici o folosesc pe post de bază. Suprafața Lunii de asemenea prezintă dovezi că a fost lovită de atacuri termonucleare. Pe Terra a avut loc un incident acum aproximativ zece mii de ani, care a împins planeta de pe axă cu 30°, a provocat inundarea lumii și a dus la înălțarea lanțurilor muntoase Anzi și Himalaya. Toate dovezile arată că inundarea și prăpădul au fost provocate de unda de șoc și de consecințele distrugerii planetei Faeton. De asemenea știm că și pe pământ a fost detonată o mare bombă nucleară acum aproximativ zece mii de ani, în statul indian Rajasthan. Textele antice numesc acest lucru „războiul Mahabharata.”

Cea mai revelatoare e planeta Saturn. Luna Iapetus al lui Saturn e o lună goală pe dinăuntru. Mecanica orbitei acestei luni arată că aceasta a fost parcată în poziție și nicidecum nu a fost capturată de câmpul gravitațional al lui Saturn. Și pe suprafața acestei luni se găsesc structuri care par a fi artificiale. Și inelele din jurul lui Saturn sunt create și menținute în mod artificial. Dr. Norman Bergun a intrat în detalii pe acest subiect. Inelele sunt îngrijite de un fel de nave artificiale care intră în inele și de jur împrejurul lor, generându-le și îngrijindu-le. Acest lucru se poate vedea și în imaginile pe care NASA le-a făcut inelelor.

Inelele sunt construite în jurul lui Saturn cu scopul de a amplifica frecvența astrală a planetei. Aceste inele sunt niște antene imense de emisie care amplifică frecvența vibrației lui Saturn spre exterior, spre alte planete din sistemul nostru solar, în încercarea de a le conecta la Saturn și de a crea o rezonanță saturniană mai puternică în grilele astrale ale celorlalte planete.

Inamicul și-a construit bisericile, moscheile și sinagogile în puncte cheie din grila energetică a pământului, pentru a captura pentru ei câmpul energetic al Terrei. Structurile din aceste locuri, și dățile; dățile au de-a face cu momentele în care energia Pământului e amplificată de cea a Soarelui. Iar structurile sunt construite pe grila astrală a lui Saturn, pentru a transmite un semnal mai puternic. Acest lucru face ca grila energetică a pământului să fie acordată la cea a lui Saturn. Simbolurile și ritualurile făcute în aceste locuri, și dățile la care sunt făcute, sunt proiectate să se conecteze la câmpul energetic amplificat al lui Saturn, pentru a prinde frecvența acestuia asemenea unui radio, după care se folosesc de structurile de pe pământ pentru a transmite acest semnal minții colective prin grila astrală terestră. Toate acestea țin de domeniul fizicii astrale simple. Câmpul energetic pe care evreii îl creează și mențin prin recitarea torei, sunt informațiile care apoi sunt descărcate prin această bandă a lui Saturn.

Notează cum în mitologie, Kronos (Saturn) își mănâncă proprii copii. Grecii relatau acest lucru pentru a simboliza forța pe care Saturn o reprezintă și, anume, pe cea a timpului: toate făpturile care sunt născute în timp, vor muri în timp. Forța vitală e numită „apele vieții.” Iar oamenii când înaintează în vârstă, se usucă și mor. Acest lucru e guvernat de Saturn, care încetinește vibrația și fluxul de energie și o usucă, ceea ce apoi face ca materia să slăbească și să moară. De aici pornesc și bolile. Saturn e planeta morții, a bătrâneții și e simbolizată de moartea cu coasa. Zeus e zeitatea șarpelui care-l înfrânge pe Saturn și devine imortal. Acesta e simbolul Magnum Opus biruind influența lui Saturn. Sufletul care nu e deschis și împuternicit, se află într-o stare de atrofiere și ca urmare e supus frecvenței negative ale lui Saturn. Textele hinduse și egiptene menționează acest lucru. Acesta-i motivul pentru care inamicii evrei au distrus cunoștința spirituală, pentru că ei vor ca oamenii să îmbătrânească și să moară și să nu aibă nicio conștiință spirituală, lucru care garantează dominația evreiască. Moartea îi deconectează pe oameni de la cunoștință și-i face să se reîncarneze cu amnezie privind viețile anterioare și privind orice cunoștință pe care inamicul o vrea distrusă. Acest lucru de asemenea le permite programelor inamice să modeleze mintea și să imprime sufletul așa cum vrea inamicul, în cele din urmă folosind omenirea ca pe niște vite. Textele antice trag un semnal de alarmă referitor la rezultatul final la care se ajunge dacă sufletul nu e împuternicit prin practici spirituale și prin yoga de împuternicire a șarpelui. Sufletul va fi slăbit de-a lungul vieților și nu se va mai putea reîncarna, iar acesta îi e sfârșitul. Ia în considerare faptul că programele inamice, chiar și cel al budismului, îndepărtează din societatea gazdă toată cunoștința spirituală despre acest tip de yoga și promovează idealul morții ca pe un lucru pozitiv, prin care literalmente se ajunge la evapore în extincție – care e semnificația „Nirvanei” în budism.

Inamicul e prezent în lume de vreme bună, acesta nu a creat numai creștinismul și islamul. Și acestea două sunt niște culte ale morții care promit adepților castele în ceruri atunci când mor, dacă îi servesc pe evrei în timpul vieții. Apoi mor și sunt reîncarnați pentru a face același lucru, până când ajung la extincție totală. Noi nu luptăm împotriva acestor lucruri doar pentru noi înșine, ci o facem, în mod literal, de dragul întregii vieți de pe pământ și literalmente pentru o viață fizică eternă, fără cultele inamice ale morții. Această planetă a fost un paradis în care oamenii nu mureau pe vremea Erei de Aur, înainte ca sistemul solar să fie atacat și pământul să fie invadat de inamicul venit din văzduh. În mod original pe grila pământului erau construite temple și situri proiectate astfel încât să se conecteze la energia Soarelui și a lui Mercur, pentru a acorda pământul la energii pozitive care să creeze o generație sănătoasă și abundentă de ecosisteme pe această planetă, împreună cu o viață pozitivă și împuternicită. Timp de secole inamicul a transformat în gunoi toate aceste lucruri, împreună cu planeta și cu viața de pe ea.

Evreii sunt hibrizi extraterestri (a se citi din afara Terrei, ce au aparut acum aproximativ 6000 de ani, aşa cum afirmă înţelepţii lor şi scrierile lor, în care îşi are originea şi creştinismul, iudaismul şi celelalte programe derivate din iudaism, chiar şi ateismul sau comunismul) care servesc această agendă și care mențin grila saturniană de pe pământ, pentru stăpânii lor. Religiile pe care le inventează se conectează pur și simplu la grila lui Saturn imprimând-o și conectându-i pe oameni la aceasta, în timp ce direcționează energiile minții colective astfel încât să-i înrobească pe oameni în mod total. Cubul kabalei inamice asta e: un ghid pentru și despre felul în care e operată această grilă. Biblia și coranul sunt extensii ale programului cabalei evreiești. Ritualurile creștinilor, musulmanilor și a evreilor, toate se conectează la grila energetică a lui Saturn. Din cubul din Kaba al lui Saturn, toți musulmanii trebuie să-și direcționeze energiile în mini-cubul lui Saturn pe care evreii și-l leagă de cap și de braț de șapte ori – care e numărul lui Saturn; evreii cabaliști afirmă că acesta lucrează mână în mână cu cubul din Kaba. Cubul kabalei e pătratul cabalistic al lui Saturn și ține de grila energetică a acestuia. În kabala, cubul simbolizează și guvernul evreiesc mondial.


Evreii afirmă că:

   „Tefillinul acționează ca o antenă care trage în jos o forță spirituală puternică, din aceste șapte dimensiuni.”

Același cabalist ne mai spune aici și felul în care acesta se conectează la cubul din Mecca:

    „Potrivit atât kabalei cât și islamului, în lumea spirituală există șapte ceruri sau șapte dimensiuni care influențează lumea noastră în mod direct. De aceea există șapte note muzicale, șapte mări, șapte continente și șapte zile într-o săptămână. Avem șapte straturi de negativitate în noi, iar noi căutăm să legăm și să măcelărim aceste straturi egoiste care ne fac să-i tratăm pe ceilalți cu disrespect

  Zohar explică că acesta este secretul din spatele evenimentului în care Avraam îl leagă pe fiul său Isaac. Fiecăruia dintre noi ni se cere să ne sacrificăm egoul de dragul de a împărtăși cu ceilalți. Tefillinul acționează ca o antenă care trage în jos o forță spirituală puternică, din aceste șapte dimensiuni care neutralizează și sacrifică influența naturii noastre egoiste și a egoului urât. 99% dintre evrei n-au nicio idee că acesta-i motivul pentru care legăm tefillinul de brațul stâng. Ne folosim brațul stâng pentru că acesta întruchipează egoul și negativul (Isaac), în timp ce brațul drept are de-a face cu sufletul și pozitivul (Avraam).

    În fiecare an, musulmanii pornesc în pelerinaj (Hajj) pentru a înconjura de șapte ori Ka’ba din Mecca. Acest lucru oglindește actul legării tefillinului.

  Scopul hajj-ului pentru musulmani e acela de a se conecta la același eveniment în care Avraam îl leagă pe Isaac (musulmanii asociază asta cu actul în care Avraam îl leagă pe Ismail).

    Conexiunea e profundă. Numai kaballah explică adevăratul scop spiritual.

  Probabil acesta e motivul pentru care Ka’ba din Mecca mai e cunoscută și drept casa lui Allah.

După cum bine știm, Ka’ba și Allah mai e transcris și Kaballah.” [1]

Rabinii menționează că atunci când se află în meditație profundă, sunt vizitați de reptilieni în corpurile lor energetice și că aceștia-i dirijează în ritualuri oculte; tot aceștia mai menționează și faptul că serafimii sunt creaturi reptiliene.

Ce le-a spus rabinul Michael Latiman semenilor săi evrei din Israel:

   „Noi (evreii) am venit aici (pe pământ) pentru a pune lucrurile în ordine ca pe planeta noastă de origine, iar acum ne adunăm în grupuri ca să ne pregătim pentru a cuceri Terra; aceasta e misiunea (evreilor).

  Cum facem asta? De asemenea ni s-a trimis metoda; aceasta vine de pe planeta noastră originală și, mulțumită forței noastre naturale, îi vom cuceri pe cei de pe pământ.”

Evreii afirmă că în mod genetic se trag din Yahwe și că sunt, în mod literal, străini planetei Pământ. Noi știm că în spatele lui Yahwe se află o adunătură de extratereștrii reptilieni. Gena evreiască Cohen conține ADN reptilian.

Întrebarea e, pe ce planetă se aflau evreii înainte de a veni pe Terra? Biblia vorbește despre alte planete asemenea pământului, iar scrierile evreiești spun că „dumnezeu” a distrus alte lumi înainte de a veni în aceasta.
__________________________________

Referinţe:
[1] Kabala student.com
The Cosmic War, Joseph P. Farrell
The Ring Makers Of Saturn, Dr. Norman Bergun
Cataclysm!: Compelling Evidence of a Cosmic Catastrophe in 9500 B.C.: D. S. Allan, J. B. Delair


Sursa:

http://bucurialuisatan.com/forum/viewtopic.php?id=6142


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Donează acum pentru adevăr / Make a donation for Truth!

Română:

România: cetăţeni ţinuţi în tortură continuă, privarea de apă, mâncare, bani, oportunităţi, exploatare.

Donează acum pentru promovarea adevărului, cât mai puțin alterat. Eu pot face cu 5€ ceea ce alții nu au reușit să construiască cu 500€. Cu 50€, ceea ce alții nu au reușit cu 5.000€ iar cu 5.000€ ceea ce alții nu au reușit cu 500.000€. Pot spune că, tot ceea ce am construit nu a costat mai mult de 200€, din 2015 până acum și mereu am căutat adevărul, fără iluzii. Ceea ce alții încearcă să șteargă, cenzureze sau altereze, investind zeci de mii de euro frecvent pentru realizarea acestui fapt a fost construit cu mai puțin de 200€.

Dorința puternică de adevăr și dreptate a rupt blocajul banilor.

Întotdeauna au existat escrocii și aceia ce te iluzionează și sclavesc sau își vând minciunile și primesc sume imense de bani, ce constau în zeci de mii, sute de mii, milioane de euro. Iar ei au un interes să ascundă adevărul, altfel, afacerile lor nu vor mai functiona iar aceia ce își doresc adevăr și justiție reală, sunt privați de orice.

Poți dona, în interesul științei, cercetării și în primul rând, în interesul aflării adevărului, în contul de Bitcoin:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

English:

Romania: Torture on Citizenship, Deprivation of Aqua, Food, Money, Rights, Oppurtunities, Exploit.

Donate now for promote the truth. I can build or make, with 5€ what others did not succeed with 5000€. I can say that everything that we built by me, did not cost more than 200 €, from 2015 until now, and we have always looked for the truth without any illusions. What others try to delete, censor or alter, investing tens of thousands of euros € frequently to delete this was built with less than 200 €, like seruah.com website or all of my work.

The strong desire for truth and justice broke the money lock. I can, without money!

There have always been scammers and those who delude you and enslaved you or sell their lies and receive huge amounts of money for their lies, consisting of tens of thousands, hundreds of thousands, millions of euros. And they have an interest in hiding the truth, otherwise their lies will no longer work, and those who want real truth and justice are deprived of anything.

You can donate, in the interest of science, research and, first of all, in the interest of Truth, Freedom and Justice in the Bitcoin account:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪