Reinhard Heydrich și munca lui pentru a distruge creștinismul

Acest lucru explică modul în care „Vaticanul” i-a ajutat pe mulți dintre SS să obțină identități noi și locuri unde să trăiască, cum ar fi în America de Sud, după război. Naziștii s-au infiltrat în Vatican ca și cler pentru a-l distruge din interior și au planificat cum să distrugă bisericile protestante, însă războiul a distrus totul.

Aici este un citat:

„Scopul final al SS-ului a trecut dincolo de eradicarea catolicismului politic, la distrugerea Bisericii în sine ca un centru de putere și autoritate morală. Heydrich a încercat să discrediteze clerul prin întocmirea unui număr mare de procese bazate pe acuzații de contrabandă cu bani și abateri sexuale făcute de preoți și călugărițe, procese care au primit o publicitate mare în revista SS, Das Schwartze Korps.”
[Nu ia multă imaginație pentru a descoperi că aceste „abateri sexuale,” au fost întotdeauna pedofilia – molestarea și violarea copiilor.]

Mai mult…

„Mai târziu, el a dezvoltat un plan mai elaborat pentru a accelera declinul și dezintegrarea religiei organizate. Potrivit agentului SD Wilhelm Hoettl, Heydrich a  intenționat să distrugă biserica din interior, prin trimiterea propriilor lui oameni la seminarele teologice de formare ca preoți.” „O schemă similară a fost să fie îndreptată împotriva bisericilor protestante.” „Hitler a decis să amâne socoteala finală cu creștinismul până după război.”

Citatele de mai sus au fost preluate din cartea: „The Killing of SS Obergruppenfuhrer Reinhard Heydrich,” de Callum Macdonald.

„Nicio caracteristică nu mai era pentru planul lui [Reinhard Heydrich] de a distruge bisericile: trimiterea național-socialiștilor tineri, fanatici și neîndoielnici în seminarele pentru preoți, cu scopul de a începe munca lor pentru provocarea unei răscoale din interior”

„The Face of the Third Reich: Portraits of the Nazi Leadership” de Joachim C. Fest (c) 1970; Traducere din limba germană de Michael Bullock, pagina 159

Articol preluat de pe siteul www.666soarelenegru.blogspot.ro


Îţi recomand să citeşti şi următoarele articole:

Adolf Hitler – omul ce a luptat cu sistemul bancar

Citate de Adolf Hitler cu privire la creştinism

Reichsführer Heinrich Himmler

Al Treilea Reich: luptând împotriva pedofiliei creștine


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪