Ritualul de Inițiere sau legământul dintre tine și Satan

Îţi recomand să citeşti şi următoarele articole:

Ce fac sataniștii?

Definiţia Satanismului Spiritual

Experienţa mea cu entităţile angelice

Semnificația fără sens a satanismului fals

*Te rugăm să citești și Întrebări Frecvent Puse din josul paginii.

Ce se întâmplă când închei un legământ formal cu Satan?
Satan are grijă de ai lui. Satan ne dă o tărie interioară aparte astfel încât devenim foarte puternici în spirit. Spre deosebire de religiile de dreapta, unde adepții sunt nevoiți să se roage și să își caute dumnezeul în mod continuu, Satan vine la noi de unul singur. Îl putem simți adesea cum apare și ne îndrumă când suntem la pământ, îngrijorați sau atunci când întâmpinăm probleme.

Fundamentul Satanismului Spiritual stă în terminarea planului lui Satan cu omenirea, care este zeificarea, zeificare care este atinsă prin Meditația de Împuternicire. Omenirea, în momentul de față, se afla la un nivel foarte scăzut în ceea ce privește spiritualitatea. Atunci când începem să medităm, asistăm la profunde schimbări pozitive în viețile noastre. Satan și Demonii Săi (adevărații Zei) ne protejează și ne poartă de grijă în timp ce noi evoluăm și ajungem la stadiul în care suntem capabili să ne folosim de puterile noastre spirituale. Cu Satan beneficiem de protecție, ceea ce nu se întâmplă în cazul celor din afară. Noi putem avansa în puterile minții și ale sufletului pe atât de mult pe cât dorim; pentru outsideri aceasta se poate dovedi extrem de periculos.

De asemenea, Satan ne dă cunoștința: ”Conduc pe o cale dreaptă fără nicio carte relevată.”  În timp ce noi ne transformăm și creștem, viața ni se schimbă în bine și suntem mult mai fericiți. Prin Satan învățăm cum să preluăm controlul asupra propriei vieți și a destinului, încetând a mai trăi la mila destinului. Învățăm cum să ne vindecam atât pe noi înșine, cât și pe ceilalți și cum să ne împlinim dorințele folosindu-ne de puterile minții și sufletului.

Prin încheierea legământului, ne angajăm direct, în fața lui Satan, printr-un ritual. Aceasta se face exclusiv prin alegere liberă. Noi luăm o decizie, în opoziție cu botezurile creștine, în care copii fără vreun ajutor sunt duși în bisericile creștine, unde le sunt recitate rugăciuni canonice (care în adevăr au fost furate și corupte din mantrele religiilor estice) în fața unei adunături de idioți.

Datorită cercetărilor, acum putem dovedi peste orice îndoială că nazarineanul, ”iehova” și multe alte personaje biblice sunt caractere fictive care au fost furate și corupte din conceptele spirituale păgâne/sataniste. Odată ce acestea au fost corupte în rândul populației, o mana de ”aleși” au avut libertatea de a abuza de acestea, ajungând să conducă lumea folosindu-se de puterile minții și a sufletului.

Pentru mai multe informații, te rugam să vizitezi secțiunea Creștinismul Expus.

Deoarece prea mulți au fost în mod forțat îndoctrinați cu aceste caractere, precum și cu poziția pe care acestea o au (ca inamici ai lui Satan), noi renunțăm permanent la ele în Ritualul de Dedicare/Legământ/Inițiere. Aceasta se dovedește a fi o acțiune sănătoasă și eliberatoare din punct de vedere psihic.

Ritualul de Inițiere este foarte personal, afară de cazul în care dorești ca prietenii tăi să participe, sau dacă îl faci în cadrul unui grup.

Vei avea nevoie de:

* una sau mai multe lumânări de culoare neagră, albastră sau roșie (pe atât de multe pe cât dorești),
* un ac sau un lamă sterilizată,
* o foaie de hârtie curată și îndeajuns de mare pentru a încăpea rugăciunea de mai jos,
* un obiect de scris cu care îți vei semna numele în sânge – de preferat un ac de seringă sterilizat (scufunzi vârful obiectului în sângele tău).

Scrie următoarea rugăciune:

Înaintea atotputernicului și inefabilului Zeu Satan/Lucifer și în prezența tuturor Demonilor Lui, care sunt Zeii Adevărați și Originali, eu, (trece-ți numele complet), renunț la toate credințele mele de până acum. Renunț la falsul zeu iudeo/creștin, renunț la josnicul și netrebnicul său fiu Isus Hristos, renunț la spurcatul, odiosul și infectul său duh sfânt.

Îl proclam pe Satan/Lucifer unicul și singurul meu Zeu. Promit să Îl recunosc și să Îl onorez în toate lucrurile fără reținere, dorind în schimb felurita Sa asistență, pentru a termina cu succes strădaniile mele.

Este important să faci baie înaintea oricărui ritual pe care îl faci, deoarece asta denotă respect. Când ești pregătit aprinde lumânările. Ia acul și înțeapă-ți degetul arătător de la mâna stângă și stoarce puțin sânge.

Semnează-ți numele în sânge.

Recită rugăciunea cu voce tare sau în minte.

Îndoaie hârtia și las-o să ardă în flacăra unei lumânări. Mulți dintre noi au rămas și au meditat până când lumânarea a ars de tot.

Încheie ritualul cu cuvintele ”Și așa să fie”, și un ”HAIL SATAN!


Întrebări Frecvent Puse

Întrebare:
Pot face ritualul de mai multe ori?
Răspuns:
NU! Ritualurile Satanice sunt foarte reale. Ritualul Legământului ar trebui făcut doar O SINGURĂ DATĂ!

Întrebare:
Am făcut ritualul însă nu am putut stoarce decât o foarte mica cantitate de sânge pe hârtie. Mai e ritualul valabil?
Răspuns:
DA!! Cantitatea de sânge nu contează, aceasta fiind doar o formalitate. Ceea ce este în inima ta precum și intenția ta sunt mult mai importante decât cantitatea de sânge din semnătură.

Întrebare:
Pot să inversez ritualul?
Răspuns:
Ritualurile Satanice, spre deosebire de ritualurile altor religii, sunt reale și permanente. Am primit un număr foarte mic de scrisori de la oameni care au fost confuz-ați și hărțuiți de creștini în urma dedicării lor. Câțiva dintre aceștia au făcut un revers pentru ritualul legământului și Satan i-a părăsit în mod total. Satan nu forțează pe nimeni să Îl accepte și nici să rămână lângă El.
Creștinii sunt înșelați. Ei cred că ”dumnezeul” lor este ”iubitor” și ”iertător”. În adevăr, acest monstru este plin de ură și un atacator a ființelor umane. Atunci când cineva este cu Satan, acesta se afla mereu sub protecția Lui. El are grijă de noi, iar noi intrăm într-o nouă viață în care nu mai avem parte de îngrijorările pe care ceilalți le îndură. Lucrurile nu sunt perfecte, însă ele sunt întotdeauna mai bune. Satan nu pedepsește pe cineva care L-a respins, ci pur și simplu îl părăsește și este lăsat să înfrunte singur chinurile inamicilor.

Acești oameni mi-au scris deoarece după câteva luni, ei se rugau de Satan să îi primească înapoi. Inamicii nu au făcut absolut nimic pentru ei. La toți le părea extrem de rău pentru că au plecat de lângă Satan și erau disperați să se poată întoarce înapoi.

Întrebare:
Sunt minor și dacă părinții m-ar prinde vreodată făcând ritualuri Satanice, mi-ar crea probleme serioase.
Răspuns:
Dacă nu există nici o cale de a întreține ritualul fără a te pune în pericol, poți face acest ritual în Templul tău Astral.
Întreținerea ritualului în astral este la fel de validă ca și aceea făcută în fizic. Satan este foarte înțelegător în ceea ce îi privește pe adolescenții care sunt forțați să adopte creștinismul, atâta timp cât trăiesc cu familia creștină.

Întrebare:
Sunt minor, locuiesc într-o familie creștină, iar părinții mă forțează să merg la biserică și să particip la slujbe creștine. Mai pot întreține ritualul de dedicare? Se va supăra Satan pe mine?
Răspuns:
Da, poți întreține ritualul. Satan înțelege. Atâta timp cât tu Îi ești loial în inima ta, El nu se va supăra pe tine. Cei care sunt sub 18 ani, în general nu sunt liberi. Nu trebuie să îți dezvălui convingerile religioase nimănui. Ceea ce este în inima ta contează mai mult decât orice. Satan ne sfătuiește în Al-Jilwah să nu ne dezvăluim religia outsiderilor, dacă asta ne-ar putea aduce probleme; iar aceasta este important în special pentru adolescenți. Simplu renunță la ”dumnezeul” creștin în mintea ta dacă ești forțat să participi la gunoaiele lor. Satan înțelege ca poate fi extrem de periculos ca minorii să își dezvăluie apartenența religioasă părinților creștini, atâta timp cât aceștia locuiesc împreună cu ei.


hail_satan_pactul_cu_satan


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Donează acum pentru adevăr / Make a donation for Truth!

Română:

România: cetăţeni ţinuţi în tortură continuă, privarea de apă, mâncare, bani, oportunităţi, exploatare.

Donează acum pentru promovarea adevărului, cât mai puțin alterat. Eu pot face cu 5€ ceea ce alții nu au reușit să construiască cu 500€. Cu 50€, ceea ce alții nu au reușit cu 5.000€ iar cu 5.000€ ceea ce alții nu au reușit cu 500.000€. Pot spune că, tot ceea ce am construit nu a costat mai mult de 200€, din 2015 până acum și mereu am căutat adevărul, fără iluzii. Ceea ce alții încearcă să șteargă, cenzureze sau altereze, investind zeci de mii de euro frecvent pentru realizarea acestui fapt a fost construit cu mai puțin de 200€.

Dorința puternică de adevăr și dreptate a rupt blocajul banilor.

Întotdeauna au existat escrocii și aceia ce te iluzionează și sclavesc sau își vând minciunile și primesc sume imense de bani, ce constau în zeci de mii, sute de mii, milioane de euro. Iar ei au un interes să ascundă adevărul, altfel, afacerile lor nu vor mai functiona iar aceia ce își doresc adevăr și justiție reală, sunt privați de orice.

Poți dona, în interesul științei, cercetării și în primul rând, în interesul aflării adevărului, în contul de Bitcoin:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

English:

Romania: Torture on Citizenship, Deprivation of Aqua, Food, Money, Rights, Oppurtunities, Exploit.

Donate now for promote the truth. I can build or make, with 5€ what others did not succeed with 5000€. I can say that everything that we built by me, did not cost more than 200 €, from 2015 until now, and we have always looked for the truth without any illusions. What others try to delete, censor or alter, investing tens of thousands of euros € frequently to delete this was built with less than 200 €, like seruah.com website or all of my work.

The strong desire for truth and justice broke the money lock. I can, without money!

There have always been scammers and those who delude you and enslaved you or sell their lies and receive huge amounts of money for their lies, consisting of tens of thousands, hundreds of thousands, millions of euros. And they have an interest in hiding the truth, otherwise their lies will no longer work, and those who want real truth and justice are deprived of anything.

You can donate, in the interest of science, research and, first of all, in the interest of Truth, Freedom and Justice in the Bitcoin account:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪