Ritualul de mulțumire

Sunt multe situaţii în care suntem binecuvântaţi de Satan. Este foarte important să îi arătăm recunoştinţă şi să îi mulţumim pentru darurile Lui.

Un ritual de slavă şi de mulţumire este întreţinut în acelaşi fel ca Ritualul Standard. Pregăteşte o foaie curată de hârtie. Scrie pe aceasta o rugăciune de mulţumire, în propriile tale cuvinte. După ce îi invoci pe cei 4 Prinţi Încoronaţi ai Iadului, în momentul culminant al ritualului, citeşte ceea ce ai scris pe foaia de hârtie, cu voce tare sau în minte. Îndoaie hârtia uşor; aprinde-o în flacăra unei lumânări, așează-o şi las-o să ardă în vasul de ardere.

În timp ce hârtia cu rugăciunea arde, meditează pe ceea ce Tatăl Satan a făcut pentru tine. Deschide-ţi inima şi lasă-L să-ţi simtă recunoştinţa şi dragostea. Rămâi în meditaţie pe atât de mult timp pe cât doreşti. La sfârșit roagă-te în cuvintele tale, incantează sau recită unul sau mai multe Coduri Enochiene sau vorbeşte cu Satan prin telepatie, în mintea ta sau cu voce tare. Ritualul de Mulţumire se încheie în acelaşi fel ca Ritualul Standard.


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.
Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666
Contact | Notă legală | Arhivă Bucuria lui Satan / Joy of Satan Archive | Securitate și IT
© Seruah 2015 - 2017 | Spiritualitate și Satanism Spiritual, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.