Ritualul de mulțumire

Sunt multe situaţii în care suntem binecuvântaţi de Satan. Este foarte important să îi arătăm recunoştinţă şi să îi mulţumim pentru darurile Lui.

Un ritual de slavă şi de mulţumire este întreţinut în acelaşi fel ca Ritualul Standard. Pregăteşte o foaie curată de hârtie. Scrie pe aceasta o rugăciune de mulţumire, în propriile tale cuvinte. După ce îi invoci pe cei 4 Prinţi Încoronaţi ai Iadului, în momentul culminant al ritualului, citeşte ceea ce ai scris pe foaia de hârtie, cu voce tare sau în minte. Îndoaie hârtia uşor; aprinde-o în flacăra unei lumânări, așează-o şi las-o să ardă în vasul de ardere.

În timp ce hârtia cu rugăciunea arde, meditează pe ceea ce Tatăl Satan a făcut pentru tine. Deschide-ţi inima şi lasă-L să-ţi simtă recunoştinţa şi dragostea. Rămâi în meditaţie pe atât de mult timp pe cât doreşti. La sfârșit roagă-te în cuvintele tale, incantează sau recită unul sau mai multe Coduri Enochiene sau vorbeşte cu Satan prin telepatie, în mintea ta sau cu voce tare. Ritualul de Mulţumire se încheie în acelaşi fel ca Ritualul Standard.


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪