Ritualul Standard

Te rog să citeşti întreaga pagină pentru că sunt explicaţii la sfârşit.

Satan/Lucifer îi reprezintă pe oamenii de rând. Spre deosebire de bisericile xine şi toate resursele lor vaste, în rând cu spectacolul lor ceremonial, Satan nu așteaptă de la oamenii săi să aibă instrumente scumpe pentru ritual. Dacă tot ceea ce ai eşti tu însuţi, atunci asta este în regulă cu Satan. El înțelege. Satan, care este Adevăratul Zeu Creator, ne-a dat tot ceea ce noi avem nevoie pentru a deveni mai puternici spiritual, din interior. Satan reprezintă şi simbolizează randamentul personal şi împuternicirea personală, până acolo încât să ne putem controla propriile vieţi şi destine, fără să veneram sau să ne bazăm pe ceva din exterior. Satan ne dă cunoștința de care avem nevoie pentru a accesa această putere din lăuntrul nostru.

  • Este o idee bună să faci duş/baie înainte de ritual. Aceasta denotă respect.
  • Dă foc beţişoarelor parfumate/tămâii şi lasă-le să ardă în jur de 10-15 minute pentru a umple camera cu mirosul lor.
  • Scrie orice rugăciuni, mulţumiri şi/sau solicitări pe o hârtie curată.
  • Aprinde lumânările. [Dacă foloseşti suporturi pentru lumânări, ar trebui să fie din argint].
  • Umple potirul cu vin sau cu o altă băutură [potirul/paharul ar trebui să fie din argint]
  • Îmbracă-te pentru ritual. Dacă nu ai nici-o robă pentru ritual, încearcă să porţi negru, dacă este posibil. Asigură-te că hainele respective sunt curate.

RITUALUL:

1. Sună din clopoţel, întoarce-te în sens invers acelor de ceasornic şi invocă-I pe Cei Patru Prinţi Încoronaţi ai Iadului. Poţi face asta cu pumnalul [dacă ai unul] SAU simplu îndreaptă-ţi degetul arătător de la mână stângă şi vizualizează un flux de energie de o culoare albastru-electric, care îţi intră prin vârful degetului şi îţi umple întreaga fiinţă. Cu fiecare întoarcere, albastrul devine din ce în ce mai intens, umplându-ți şi încărcându-ţi întreaga fiinţă. Începe cu Satan/Lucifer, cu faţa spre Est şi apoi întoarce-te spre nord pentru Belzebut, spre vest pentru Astaroth şi spre sud pentru Azazel. Continuă să te încarci cu energia albastră, cu fiecare întoarcere :

SATAN/LUCIFER spre EST
BELZEBUT spre NORD
ASTAROTH spre VEST
AZAZEL spre SUD

2. Apoi recită Invocaţia către Satan:

In Nomine Dei Nostri Satanas, Luciferi Excelsi.
În Numele lui Satan, Conducătorul Pământului, Zeu Adevărat, Puternic şi Inefabil, care a creat omul să-I reflecte chipul şi asemănarea, invit forţele întunericului să îşi reverse puterea infernală peste mine. Deschideţi porţile Iadului şi întâmpinaţi-mă ca Frate/Soră şi prieten/ă.

Eliberează-mă, O, Tu, Mărețe Satan, de toate erorile şi amăgirile din trecut, umple-mă cu adevăr, înțelepciune şi înţelegere, ţine-mă puternic în credinţa şi lucrarea mea pentru a te urma întotdeauna cu laudă, onoare şi glorie să-ţi fie date ţie în vecii vecilor.

3.  Bea din potir.

4. Acum, acesta este punctul culminant al Ritualului: momentul în care citeşti rugăciunea către Satan. Când ai terminat, aprinde hârtia în flacăra unei lumânări şi las-o să ardă complet, în vasul de ardere [care preferabil este din argint]. Acum este timpul pentru meditaţie şi contemplare.

După meditaţie ar trebui să vorbeşti cu Tatăl Satan. După aceasta pot fi spuse mai multe rugăciuni * [citeşte notiţa despre rugăciunile satanice de la sfârşitul acestei pagini]. În acest moment poţi să te rogi în Enochiană, să rostești Coduri Enochiene la alegere sau rugăciuni personale.

Suntem toţi diferiţi şi avem propriile noastre feluri de a face ritualuri. La început, Demonii mi-au spus că îngenuncherea arată respect; un prieten apropiat a avut aceiași experienţă. Însă asta este strict între tine şi Tatăl Satan.

5.  La sfârşitul Ritualului încheie cu un HAIL SATAN!!

6.  Întoarce-te în sensul acelor de ceasornic şi sună din clopoţel.

*****

Din cauza controlului politic şi monetar al bisericii xine, locurile din care putem cumpăra lumânări negre devin din ce în ce mai rare. Pentru aceia dintre voi care nu pot găsi lumânări negre, există o alternativă: culoarea lui Luicifer este albastru. Albastrul electric. De asemenea şi Demonii se înfăţişează adesea într-o aură albastră. Aceia dintre noi care au văzut Iadul, cădem de acord că acesta învăluit într-o aură albastră. FOLOSEŞTE ALBASTRU.

Pentru vrăjile care implică magia neagră, folosește roşu (furie) sau bleumarin. De asemenea şi maro închis este în regulă. Aceasta este doar o încercare a xinilor de a ne împiedica să ne practicăm religia şi este în special îndreptată către adolescenţi şi persoanele tinere. Satan înţelege acest lucru şi alternativele sunt în regulă pentru El. Pentru copiii şi adolescenţii care nu pot obţine aceste instrumente pentru ritual şi pentru aceia care au probleme financiare, Ritualul poate fi făcut şi în propriul vostru Templu Astral.

*“Rugăciunea” în Satanism este foarte diferită de ceea ce populaţia a fost îndoctrinată să creadă, date fiind programele xine, precum şi alte programe inamice.

“Rugăciunea” satanică este:

  1. Comunicare telepatică între noi şi Satan şi/sau Demonii Săi.
  2. Un alt aspect al Rugăciunii Satanice este vibrarea unei mantre, cuvinte de putere (în Enochiană) sau Rune.

Vibraţia este esenţială pentru vrăji şi alte lucrări asemănătoare, împuternicindu-ne sufletele şi avansându-ne spiritual.

Clopoţelul folosit în Ritualul Satanic, este simbolic vibraţiei explicate mai sus. Când vibrăm în mod repetat cuvinte pline de putere – mantre, rune, etc. – în timp ce ne concentrăm şi direcţionăm energiile acestora, are loc un efect de undă în astral, manifestându-ne dorinţele în lumea materială. Acesta este simbolismul CLOPOŢELULUI în Ritualul Satanic.

Text preluat de pe siteul Bucuria lui Satan.


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.
Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666
Contact | Notă legală | Arhivă Bucuria lui Satan / Joy of Satan Archive | Securitate și IT
© Seruah 2015 - 2017 | Spiritualitate și Satanism Spiritual, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.